|
|
#4351 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
A co do Ciacha, może warto zaproponować? Nic nie stracisz a może zyskasz miłe towarzystwo luz coś więcej ![]() Szpileczki sobie kupiłaś? Ja też muszę na zakupy się wybrać. Wczoraj w szkole byłam ubrana w bardzo ładną sukieneczkę, taką lekko obcisłą i taką mrrrrrr Przyciągałam wzrok facetów. Oo tak. Ł. mi ją wybierał , powiedział, że lubi jak noszę takie seksi ciuszki. Najlepsze jest to, że jak mnie zobaczył usłyszałam " Ohoo, ale się odwalilaś, teraz wszyscy się na Ciebie będą gapić, nie za wyzywająco do szkoły?" Nie. Sukienka podkreśliła mi sylwetkę, a czaru dodał makijaż lekki ale bardzo łądny ![]() Jeżeli myśli, że seksi będę się ubierac tylko dla niego to się myli. Grubo. |
|
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
I dobrze
U mnie jak zwykle w tygodniu słonecznie i gorąco, a na weekend pogoda się musi spieprzyć. Standard tu na wyspach.Cytat:
![]() No właśnie wiem, że nic nie tracę. Jedyne co to boję się, że jak nie odpowie, to będę się w pracy po kątach przed nim chować ha ha Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę po jakąś kieckę, i też musi być sexy! W ogóle mam zamiar się odwalić na tą imprezę. Podejrzewam, że eksa nie spotkam dzisiaj. I dobrze... Zamierzam się dobrze bawić!
|
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
Heeeej dziewczyny !
Przełom jak nic ;O Mam na niego totalnie zlane Traktuje go jak powietrze. Po ostatnim moim z łaski powiedzianym "cześć" i po wyjściu bez pożegnania, teraz już mi nawet cześć nie mówi. Oczywiście wczoraj (a w sumie dzisiaj, bo było po 4 w nocy) też przyszedł na zamknięcie klubu. Spytałam koleżanki, z którą pracuje, czy zawsze tak przychodzi, a ona na to, że nie i że dziwnym trafem akurat wtedy, kiedy ja jestem na zmianie :/ Patrzy cały czas na mnie... Bacznie mi się przygląda. A ja chodzę uśmiechnięta i rozbawiona :P A jego oczywiście traktuje jak powietrze ![]() No... To tyle się pochwalić chciałam Bo czuje, że jest 1:0 dla mnie ;P Hehehehe
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chciałabym ja umieć mojego tak olewać
|
|
|
#4355 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Trochę czasu
I spojrzenia na to z innej perspektywy. Powiem Ci, że przechodzi, kiedy uświadamiasz sobie, że już nie jesteś wściekła, że w zasadzie mu wybaczasz, bo to nic dla Ciebie nie znaczy. Już Ci obojętne, czy kiedyś przeprosi, czy będzie chciał kontakt utrzymywać... Po prostu zdałam sobie sprawy z tego, że to on zawalił i jest po✂✂✂✂✂✂✂ony, a nie ja. On zawalił i to jemu powinno być głupio, nie mi. Więc teraz niech on przeżywa. Ja już swoje przeżyłam... Tzn, to co napisałam wyżej.. Oczywiście wiedziałam o tym. Ale potrzeba czasu, żeby ta kwestia wzięła górę i w pełni dojrzała...
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-06-04 o 11:31 |
|
|
|
#4357 |
|
Rozeznanie
|
Myslicie, że przyjaźn z eksem jest mozliwa? wiem, że wszystko zależy od nas, ale jak to wychodzi z waszego doświadczenia?
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
No i gites majonez pietruszka
![]() Kurczę po dwa razy mi sie wysyła. Kłopoty z netem. Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-06-04 o 11:40 |
|
|
|
#4359 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Yukka - uważaj na siebie przez parę dni po tym upadku, diabli wiedzą czy wstrząśnienia mózgu nie masz...
|
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj czuję, że mogłabym się z nim dalej przyjaźnić, czuję się wyleczona, spokojna... Ciekawe jak długo. Po za tym co raz mocniej kresli się perspektywa wspólnych wakacji.
Mam do niego jeszcze trochę żalu, ale tak sobie myśle jak można mieć żal o to, że nie zależalo mu na mnie? bo doszłam do takiego wniosku, że chyba mnie jakoś specjalnie nie szlał za mna skoro to sie tak skończyło... |
|
|
|
#4362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poszłabym w razie wu do lekarza ale niestety u nas w weekend pozamykane. A na pogotowie nie pójdę bo kiedyś poszłam z wybitym palcem to mnie wysmiali dupki. A mnie bolał jak skurczysyn.
|
|
|
|
|
#4363 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja bym poszła na pogotowie. Zawsze tam mają lekarza dyżurnego, przydałoby się żeby Cię obejrzał. Z głową nie ma żartów...
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- A jak byś zareagowała gdyby siadła mu na kolanach jakaś dziewczyna i gdyby ją objął radośnie?
|
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Nie depcze krokusów
|
Byłam z wybitym palcem na pogotowiu i nikt mnie nie wyśmiał. Nie zasłaniaj się lękiem czy nieufnością, bo naprawdę może Ci coś być.
|
|
#4366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dobre kontakty z eksami (oprócz tego teraźniejszego) i powiem Ci, że jedyne co możemy zrobić to wyjść na kawę/piwo/lody i rozmawiać, ale to nie przyjaźń tylko zwykły znajomy. Człowiek się wtedy zastanawia, czemu z kimś był i co w nim widział ![]() Sama też nie wierzę w przyjaźń między kobietą, a mężczyzną. Sądzę, że zawsze jednej ze stron chodzi o coś więcej. Jak to kiedyś doszłam do wniosku, ze znajomym : Przyjaźń między kobietą, a mężczyzną może być, kiedy nie ma pociągu fizycznego. Lub jest przed wejściem w związek - taka imitacja. I tak, mam przyjaciela, na którym mi bardzo zależy, lecz nic do niego nie czuję. Gorzej z nim, bo mi mówi, że go pociągam fizycznie i chciałby ze mną być. Gadaliśmy o tym x razy, bo znamy się... 6 lat Ale on wie, że to by nie miało sensu, bo ja nic nie czuję. Pogodził się z tym faktem A na powodzenie to on nie narzeka ;PP
|
|
#4367 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Biorąc pod uwagę to, że głupi sms był w stanie zburzyć Twój spokój i skłonić Cię do sprowokowania spotkania...to ja średnio widzę wasze wspólne wakacje.
|
|
#4368 |
|
Rozeznanie
|
Wydaję mi się, że nie mam mowy o jakiejś bliskiej relacji, taki dobry kumpel. I byliśmy cały czas przyjaciółmi, od początku naszej zznajomości, aż do momentu w którym zdaliśmy sobie sprawę, że to koniec.
Co do wczorajszego -on zadzwonił złozyc mi zyczenia na urodziny, a mi się zrobilo przykro, ze ich nie spędzimy razem. No i poprosilam , aby z kolegami dolaczył do nas w barze. Wydaję mi sie, ze bylo dobrze, nic między nami nie zaszlo, po prostu jak zwykły kolega Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2011-06-04 o 12:35 |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
czy wam też dzisiaj chce się spac ? kurde wstałam a juz padam na lożku spowrotem
a mnie czeka pisanie pracy do wtorku mam oddac cala( a mam polowe;/) ze wstepem i zakonczeniem ![]() nie dam rady
|
|
#4370 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aguś - dasz radę, Twój promotor też kiedyś w pośpiechu pisał pracę między jednym piwem a drugim
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera i jeszcze życie towarzyskie mi teraz tak rozkwitło, odnowiły się rózne stare znajomosci mam po 2-3spotkania dziennie akurat jak muszę pracę pisać. moze idobrze, dzięki temu w ogole nie myslę o tym chorym człowieku pobił wczoraj rekord świata, ze ja was wczesniej nie słuchałam z nim gorzej jak z 12latkiem nawet mi się nie chce go nigdy mieć za znajomego
|
|
|
#4372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie chodzi o to, że ludzie na tym pogotowiu u nas są strasznie lekceważący. Byłam nie raz, nie dwa np. z silnym bólem menstruacyjnym brzucha - i co? Termofor, no- spa i dowidzenia. A w ośrodku od razu dali mi zastrzyk i wszystko było ok. Straszne cwaniaki. Pamiętam jak mama miała stan przedzawałowy, dzwonię - oni nie przyjadą. Dlaczego? Nie wiem. Przyjechała karteka z najbliżeszego miasta. Trzeba im wojnę wypowiedzieć. Problem w tym, że ośrodek nie fukncjonuje w weekendy. Poczekam do poniedziałku, jeżeli dalej coś będzie nie tak to do ośrodka. tam na pewno nie odeślą mnie do domu. |
|
|
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi dziewczyny co sądzić o pewnej sytuacji bo ja juz sama nie wiem
![]() Powiedzmy, ze facet duzo pracuje ma dwie prace jedna od pon do piatku druga w weekendy no i własnie powiedział mi, ze chyba niepredko sie zobaczymy bo ma wlasnie duzo pracy ( nieprędko to jest moze do wrzesnie) jestemy bardzo daleko cała Pl Ale bardziej chodzi mi o te prace weekendowa, doszła do nich młoda koleznak i on ja przyuczał duzo o niej gadał, brał ja na zlecenia i jego znajomi nie raz zartowali jak kiedys przyszedł niewyspany do pracy czy gdzies te dziewczyne pobz*** ze tkai zmeczony ( nie wiem czemu on mi to opowiadał ) A wczoraj to sie naprawde przejelam boo chlopak zajmuje sie zbieraniem ludzi na zlecenia no i wybrał ja i jednego kolesia ale pod weiczor jrgo szef zadzwonil ze zamiast dziewczynny jedzie inny chlopak, moj zadzwonil do mnie tkai zdenerwowany, ze zrobili z niego durnia przed ludzmi (przewd ludzmi tj tylko przed ta dziewczyna) i ze dziewczyna sie wkurzyla i nie chce juz pracowac ze nie ma kasy, ze specjalnie wziela wolne zeby pojechac na to zlecenie ze sie przeprowadzila byl taki zły, mowil ze ona jedyna tam ogarnieta...bo tak to nikt i chyba sie wkurzyi odejdzie z tamtad i bedzie na wlasna reke jezdzil na zlecenia i wezmie te dziewczyne.... Ja nie wiem czy ja przesadzam ale smutno mi sie zrobilo bo na mnie ciagle mowi , ze nieogarnieta jestem i inne i mu powiedziałam cos bardzo lubisz te dziewczyne...a on cos pokrzyczal i nie chcial gadac ja mu tylko napisalam ze chyba bardIej mu zalezy jakie ona ma zdanie o nim niz myi ze moze z bniaz niehc zalozy firme i moze dom a on napisal no pewnie tak zrobieNie wiem czy przesadziłam sama nie wiem
|
|
|
|
#4374 |
|
Rozeznanie
|
Aguś dasz rade z ta praca, i dobrze, że nie masz czasu myśleć o tym palancie, szkoda tylko tego czasu, który z nim spędziłaś.
|
|
|
|
#4375 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak nie chcesz iść na pogotowie, to chociaż postępuj zgodnie z zaleceniami w przypadku wstrząśnienia : wypoczynek, przebywanie w cichym otoczeniu, nie nadwyrężanie wzroku (zakaz oglądania telewizji, czytania). Spadaj od kompa, nie nadwyrężaj głowy. Serio, to nie są przelewki.
|
|
|
#4376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może mi się coś poprzestawia w tej mojej główce na dobre. A z tym moim mniemanym tętniakiem ( pewnie to zwykłe zapalenie ośrodka słuchowego czy coś tam mniej powazniejszego ) muszę czekać półtora miesiąca. Najpierw straszą - pózniej każą cierpliwie czekać. Dokładne badania chcą mi zrobić na wakacje, kiedy to ja mam wyjechać do Holandii. I masz babo placek. |
|
|
|
|
#4377 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To jest ten sam facet, który życzył Twojemu sierściuchowi śmierci?
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nei wiem jak nastukam z 10 stron, w ogole nie wiem jak napisac wstep i zakonczenie takeigo mam własnie promotora !~wszystko trzeba robić samemu nic nie pomoże ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ?
|
|
|
#4379 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No na pewno nie siedząc na wizażu
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam w planie opalanie - nici z tego. Słońce + ból głowy = masakra. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

dzisiaj zakupów część II. Za to wczoraj jak wróciłam do domu, od razu położyłam się na łóżku, ani się nie przebrałam NIC, a obudziłam się dopiero dzisiaj rano. Spałam 15 GODZIN! Masakra, w życiu tak długo nie spałam. Chyba musiałam odespać, te wszystkie nieprzespane przez eksa noce 
i okazało się, że jest tylko 2 lata ode mnie starszy. A myślałam, że dużo więcej.
Nic nie stracisz a może zyskasz miłe towarzystwo luz coś więcej 

A mnie bolał jak skurczysyn.
akurat jak muszę pracę pisać. moze idobrze, dzięki temu w ogole nie myslę o tym chorym człowieku