Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-04, 11:17   #4141
aQ01
Zadomowienie

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

Dzień dobry kochane!

jlys mniamciu! Pewnie tort był pyszny

Ja pół godzinki posiedziałam na balkonie i opalałam nóżki bo słońce daje aż miło, a teraz muzyczka i sprzątanie

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:29   #4142
jlys
Zakorzenienie

aQo1 jest przepyszny mam jeszcze w domku to sobie zjem wieczorem
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:44   #4143
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Czy ktoras z was wybiera sie na Sonisphere festival? nie wiem jak to sie pisze Kamea chyba cos wspominalas?

Dzien dobry! U mnie dzisiaj gorąąąąąąąąco
Myślałam o tym, ale jednak nie jadę, w zamian koniecznie do Jarocina

A ja wczoraj dostałam mandat za picie w miejscu publicznym
Stary 2011-06-04, 12:53   #4144
asiaczek87
Zakorzenienie

Witam dzień dobry

Mówicie o tortach mi się za to marzy biszkopcik z porzeczkami z ogródka

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 13:24   #4145
studi
Zakorzenienie

jlys smakowity tort dałabyś kawałek
kamea za piwo czy coś ostrzejszego?
Stary 2011-06-04, 13:36   #4146
jlys
Zakorzenienie

Nie wiem czy coś z niego jeszcze zostało studi , obawiam się czy w ogole kawałek dla mnie jest .Ale jeśli jest to chętnie się podzielę
no i z racji , że wczoraj mnie nie było to stawiam Wam dziś urodziniowe driny , piwa i co chcecie

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-04 o 13:40
Stary 2011-06-04, 14:02   #4147
studi
Zakorzenienie

Jlys a które to urodziny 18-naste?
A tak nawiasem mówić to wszystkiego najlepszego-przede wszystkim zdrowia
Stary 2011-06-04, 14:06   #4148
jlys
Zakorzenienie

Studi - jak widać na torcie -18+2 :P dziękuję ale już po urodzinach... i już się skończyło 'naście'

macie i częstujcie się
do wyboru do koloru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (12,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (1,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (8,5 KB, 0 załadowań)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-04 o 14:12
Stary 2011-06-04, 14:14   #4149
studi
Zakorzenienie

nie ma czego żałować, masz wspaniałego faceta, plany na przyszłość, nic więcej nie trzeba dodać
p.s u was tez tak gorąco?
Stary 2011-06-04, 14:19   #4150
jlys
Zakorzenienie

tylko coraz starsza :P jak to moja mama powiedziała wczoraj : dla pocieszenia powiem Ci , że też niedawno miałam 20 lat
u mnie chyba ciepło , ale napewno nie to co wczoraj - nie było ani jednej chmurki cąły dzień nad Warszawa i okolicami dziś widze , że już chumry są...:P

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-06-04 o 15:19
Stary 2011-06-04, 14:40   #4151
aQ01
Zadomowienie

No właśnie! Ja też nie złożyłam Ci życzeń jlys

Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!
Dużo miłości, szczęścia z TŻcikiem, zdrówka, 100mln dolarów i spełnienia wszystkich Twoich marzeń Witaj w gronie dojrzałych kobiet 20+

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Też u was cały dzień słychac trąbienie? Sezon weselny się rozkręca Właśnie jechało jakieś 20 tirów i trąbiło

Stary 2011-06-04, 14:57   #4152
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Też u was cały dzień słychac trąbienie? Sezon weselny się rozkręca Właśnie jechało jakieś 20 tirów i trąbiło
u mnie cisza ale może koło 17 coś się rozkręci
Stary 2011-06-04, 15:47   #4153
kinia860
Zakorzenienie

Hej laski

Ja dzis biegalam z tz po miescie,w sumie bez wiekszego celu, nakupowalam owocow i warzyw na bazarku ,truskaweczki mmmmm ,czeresnie mmmm,a wieczorem znowu grill tym razem u brata tz ,ale tz wałowka i tz grill:P

Ilys wszystkiego najlepszego eh chcialoby sie miec twoj wiek:P

U mnie nie slychac narazie trabienia,a dzis za maz wychodzi byla tz ,ta ktora mi najwiecej zepsula nerwow i zdrowia

Kamea no to ladnie sie pilo

A ja to w ogole nie nadazam za tz ,dzis mi marudzil ,ze nic nie ma z zycia dla siebie ,ze zapier....po 12 godzin i kasa ciagle idzie do mamy ,bo remont ,bo meble ,bo przylacze wody ,bo cos tam i nie ma nic dla siebie,a to ,ze se kupuje ciuchy ,buty czy kosmetyki to nie jest dla niego zadna przyjemnosc tylko mus.Mowi ,ze chlopow nie cieszy kupowanie ciuchow jak kobiet:P
No i sie wkurzyl i planuje kupic organki nowe ,akordeon (gaja) i ...wiatrowke!A i MOTOR!!!No i sobie tak mysle kurde ja tez sobie niekupuje tego czy tamtego ,bo tez musze dom utrzymac i odkladac na wesele i jedyna moja przyjemnoscia to jest kupienie sobie ciucha czy kosmetyku.A tez mam marzenia zapisac sie na kurs tanca ,kupic bardzo dobry aparat fotograficzny ,bo B,lubei fotorafowac i wiele innych rzeczy.I wiecie co ja chyba koncze z odkladaniem kasy na wesele ,to nie ja chcialam festyn ,weic niech sobie pan odklada.Wkurzylam sie delikatnie mowiac,:/
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:12   #4154
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Kinia i dobrze, ze sie stawiasz! Popieram! ty zrób wszystko zeby w dniu tego festynu wygladac olsniewajaco i tyle co zaoszczedzisz to na kosmetyczke i fryzjera bedziesz mogla ze spokojnym sercem wydac

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:28   #4155
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

skoro dziś dzień wku...wa to ja też się dołączam!

otóż: od zeszłego weekendu TŻ został sam na gospodarstwie, bo ja spędzam 3/4 dnia w pracy. Jakie są tego efekty?

- wczoraj zabrakło dla mnie chleba na śniadanie, bo J. wyżarł ostatni kawałek
- pranie zrobił jedno przez ten czas, a z kosza na brudy już się prawie wysypuje
- podłoga i dywan chrzęszczą pod nogami, a po meblach można rysować w kurzu
- mango gnije nam w lodówce
- znowu wszystkie półką w lodówce są zajęte przez nasze jedzenie, chociaż lodówkę dzielimy z koleżanką, bo ten imbecyl nie potrafi poukładać jedno obok drugiego
- termin wyjazdu z kumplami juz obgadał z szefową, o naszym nawet się nie zająknął
- nabór na letnie staże w biurach podróży już się zaczyna, a on ma to w du....

Mam takiego wku..., że szok! Najchętniej bym go pobiła! I chce mi się płakać z bezsilności, bo ten palant jest jak dziecko - jak się nie pokaże palcem, to nie zrobi, a ja chodzę zmęczona, niewyspana. Naprawdę pracując po 10h dziennie muszę jeszcze myśleć o tym, co w dimu trzeba zrobić? Dziewczyny, Was TŻci też tak mają? Ja nie wyrabiam

Kinia, i dobrze! Nie Twój festyn, więc policz ile trzeba dla twoich gości, na suknię i takie tam Twoje bajery, odłóż tyle, a za resztę spełniaj marzenia. Ja tak zrobiłam i dobrze mi z tym. Najwyżej wesela nie będzie, bo J. nie uzbiera.
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 20:12   #4156
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

[/COLOR]no to ja tez sie dopiesuje do listy... moze nie wku... ale braku humoru... jakis dolek mnie zlapal dzis, w sumie sama nie wiem czemu... egzamin z biochemii mi nie poszedl w ogole, wyniki w poniedzialek. bylabym bardzo szczesliwa, gdybym miala 3.
chcialam popisac dluzej z Tz dzis, ale sie wybral z bratem na wycieczke skuterowa i bedzie pozniej... wiec nawet nie mialam sie komu wygadac;/ ech... zyc nie umierac.. no ale przeciez nie moge wymagac od niego, zeby siedzial non stop w domu i czekal az ja do niego napisze... ciezko mi ostatnio z ta rozlaka...

kinia nie dawaj sie... on chce festyn, to tak jak napisalas, niech na niego zarabia. a Ty nie oszczedzaj na sobie, bo co z tego, ze bedziecie miec wielkie wesele, skoro PM bedzie umeczona

Gaja, mnie w moim Tz wkurza to, ze potrafie mu powtarzac 40x ze ma cos zrobic i jak ma to zrobic, a on i tak zapyta sie 41 raz, bo nie pamieta. swiadectwo tego jak mnie slucha. ale juz do tego przywyklam.. po 5 latach nie da sie inaczej tylko szkoda, ze Twoj malo domyslny jest pod tym wzgledem, ale niektorym widac trzeba tluczkiem naklasc wszystkiego do glowy, inaczej nie zapamietaja taki urok facetow;/

ilys, spoznione 100 lat a torcik wyglada smaczniscie

Paczek, sprobuj kosmetykow z jak najmniejsza iloscia skladnikow, jak najbardziej delikatnych. w zadnym wypadku nie przesuszaj skory tonikami z alko, bo tak jak sylwi chyba napisala, im bardziej przesuszasz tym bardziej wzmaga sie produkcja sebum, ktore probuje przywrocic neutralne ph i tu bledne kolo sie zamyka... posprawdzaj sobie oferte na biochemii urody, tam maja ciekawe kosmetyki, ktore nie zrujnuja Ci portfela.

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2011-06-04 o 20:13
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 20:25   #4157
aQ01
Zadomowienie

Gajuś może warto utrzec J. nosa i np. kupic bułki tylko dla siebie czy wyprac tylko swoje rzeczy? Ja wiem, że to trochę chamskie, ale może jak zgłodnieje a w lodówce będzie pusto to wpadnie na to, że lodówka nie zapełnia się sama? Musisz reagowac ostro i to jak najszybciej, żeby TŻ się do tego nie przyzwyczaił... Ja akurat nie mam takiego problemu, mimo że TŻ nie za bardzo potrafi ugotowac obiad, ale zrobi zakupy, wstawi pranie czasem, wie co jest potrzebne do domu itp... Ale powiem Ci kochana, że na pewno nie jesteś sama z tym problemem. Wokół jest tylu dorosłych facetów, którzy całe życie byli wyręczani przez mamy i teraz herbaty nie potrafią sobie zrobic...

Stary 2011-06-04, 20:25   #4158
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Kurde, jakoś nie umiem się z tym tak po prostu pogodzić mistrzu, nauczaj!
Stary 2011-06-04, 20:32   #4159
aQ01
Zadomowienie

Ale Ty NIE MOŻESZ się z tym pogodzic! Bo będzie coraz gorzej. Wrócisz po całym dniu pracy a J. będzie sobie siedział na komputerku jak dziecko a Ty albo będziesz padając na twarz podwijała rękawy żeby posprzątac i gotowac i w końcu tego nie wytrzymasz, bo ile można, albo się zakopiecie w syfie Porozmawiaj z nim jak najprędzej.

Stary 2011-06-04, 20:34   #4160
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Alez ja ręką nie tykam tego, co on miał zrobić. Dostaje równo opierdziel, dzis tez dostanie, ale on nie widzi, że jest brudno, że kosz się przewraca. jak kosmita jakiś.
Stary 2011-06-04, 20:38   #4161
aQ01
Zadomowienie

A powiedz mi jak miał w swoim rodzinnym domu? Jak wyglądał jego pokój? Też miał syf?

Stary 2011-06-04, 20:45   #4162
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość

otóż: od zeszłego weekendu TŻ został sam na gospodarstwie, bo ja spędzam 3/4 dnia w pracy. Jakie są tego efekty?

- pranie zrobił jedno przez ten czas, a z kosza na brudy już się prawie wysypuje
- znowu wszystkie półką w lodówce są zajęte przez nasze jedzenie, chociaż lodówkę dzielimy z koleżanką, bo ten imbecyl nie potrafi poukładać jedno obok drugiego
- termin wyjazdu z kumplami juz obgadał z szefową, o naszym nawet się nie zająknął

Mam takiego wku..., że szok! Najchętniej bym go pobiła! I chce mi się płakać z bezsilności, bo ten palant jest jak dziecko - jak się nie pokaże palcem, to nie zrobi, a ja chodzę zmęczona, niewyspana. Naprawdę pracując po 10h dziennie muszę jeszcze myśleć o tym, co w dimu trzeba zrobić? Dziewczyny, Was TŻci też tak mają? Ja nie wyrabiam

Kinia, i dobrze! Nie Twój festyn, więc policz ile trzeba dla twoich gości, na suknię i takie tam Twoje bajery, odłóż tyle, a za resztę spełniaj marzenia. Ja tak zrobiłam i dobrze mi z tym. Najwyżej wesela nie będzie, bo J. nie uzbiera.
Wielki przytulas Straszne to co piszesz ja mojego jeszcze nie znam z tej strony ale boję się tego trochę czy nie okaże się też czy nie kocha żyć w chlewiku i nie pomyśli o życiu praktycznie.. Chciałabym żeby facet miał takie same poczucie porządku wykazywał inicjatywę dbania o wspólne mieszkanko itd...żeby był prawdziwym facetem a nie żył sam sobie a "babo zajmij się dziećmi domem i mną" czasem mam wrażenie że coraz więcej takich facetów niezaradnych życiowo...

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Gajuś może warto utrzec J. nosa i np. kupic bułki tylko dla siebie czy wyprac tylko swoje rzeczy? Ja wiem, że to trochę chamskie, ale może jak zgłodnieje a w lodówce będzie pusto to wpadnie na to, że lodówka nie zapełnia się sama? Musisz reagowac ostro i to jak najszybciej, żeby TŻ się do tego nie przyzwyczaił... Ja akurat nie mam takiego problemu, mimo że TŻ nie za bardzo potrafi ugotowac obiad, ale zrobi zakupy, wstawi pranie czasem, wie co jest potrzebne do domu itp... Ale powiem Ci kochana, że na pewno nie jesteś sama z tym problemem. Wokół jest tylu dorosłych facetów, którzy całe życie byli wyręczani przez mamy i teraz herbaty nie potrafią sobie zrobic...
Gajuś popieram w tym aQ.. ale powiedz mi jak to możliwe że mieszkasz z drugą osobą którą kochasz czyli troszczysz się o nią dbasz i co? wyżerasz ostatnią kromkę chleba i masz w du.pie że ona nie ma co jeść? przepraszam ale dla mnie to nie jest przejaw miłości tylko egoizmu! a nie o to chodzi w związku...
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 20:46   #4163
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Teeeeż! Tam chrzęściło, a kuchenka zawsze lepiła sie od tego, co wyskoczyło z garnka

Za co odpowiedzialni byli on i jego brat.

Toż ja mu to mówię, że myśli o własnej dupie, na co on zwykle się wtedy podnosi i idzie do sklepu po chleb, tylko co mi po nim, jak ja już muszę wychodzić do pracy
Stary 2011-06-04, 20:58   #4164
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

.
brrrr tez bym sie wkurzyla... moj tak cale szczescie nie robi. tez nie lubi brudu..chociaz jego rodzice w salonie maja syf. "koty" lataja, w lazience syf ze az dotknac sie brzydze no i szafki w kuchni sie kleja od tluszczu.. a B. w swojej lazience i pokoju ma czysciutko
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:02   #4165
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Teeeeż! Tam chrzęściło, a kuchenka zawsze lepiła sie od tego, co wyskoczyło z garnka

Za co odpowiedzialni byli on i jego brat.

Toż ja mu to mówię, że myśli o własnej dupie, na co on zwykle się wtedy podnosi i idzie do sklepu po chleb, tylko co mi po nim, jak ja już muszę wychodzić do pracy
Dlatego nie możesz dać się tak traktować! nie nie nie! on to powinien przed swoim śniadaniem iść do sklepu jak ma czas w takiej sytuacji i kupić świeże pieczywo a nie zżerać ci ostatni kawałek jak jeszcze wychodzisz wcześniej do pracy niż on. on nie ma być "nie egoistą" jak mu się przypomni tylko.
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:03   #4166
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

zanim on by sie ubrał to ja już bym była spóźniona

nie daję się jak mogę, serio, ale na niego to nie działa

Sylvi, chociaż jedna pozytywna cecha w tym Twoim ma własną łazienkę? aaaaaaaj, ile to mozliwości!
Stary 2011-06-04, 21:10   #4167
sylvi_86
Zakorzenienie

moj na wyjazdach zawsze po buleczki do sklepu lecial albo sniadanko robil zanim wstalam

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Sylvi, chociaż jedna pozytywna cecha w tym Twoim ma własną łazienkę? aaaaaaaj, ile to mozliwości!
tak tak, ma swoja, w domu maja dwa pietra wiec maja dwie lazienki
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:12   #4168
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Mój tak robi jak ma dobry dzień, albo mam czas czekać godzinę aż on to wszystko załatwi (po uprzednim głośnym domaganiu się śniadania do łóżka. jak się domagam to robi )

No racja, w dużych domach i mieszkaniach to norma. Heh

w ogóle to dziś po drodze do SD spotkałam psiulka. Widzę, leży sobie ładny psiulek, gapi się na mnie, to dawaj gadac do niego. Pochodzi, merda kitą, daje się męczyć, Agatka w 7 niebie. idziemy sobie do Stacji, siadamy pod nią, bo koleżanka z kluczami jeszcze nie dojechałam, meczę psiulka. Przyjeżdża koleżanka, psiul odprowadza nas pod drzwi, wystawiam mu wodę, nie chce pić, więc wracam do budynku i zaczynam ogarniać zajęcia. Po 4h wychodzę, na przejściu dla pieszych orientuję się, że psiul idzie za mną stoję na przystanku, a on mi centralnie się pod nogami kładzie.

Dobrze, że zanim przyjechał bus, pies zajął się skubaniem trawy i nie zauważył, jak czmychnęłam do autobusu. Potem się rozglądał, niuchał, szukał-serce mi się krajało jak na niego patrzyłam. Nie miał obroży, był takim skundlonym amstaffem - śliczny! Może powinnam go zaprowadzić do schroniska? Tak bardzo bym go chciała przygarnąć sliczna, kochana, grzeczna sunia

http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/2...za-szuka-domu/

ooo mniej więcej taka była.

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-06-04 o 21:21
Stary 2011-06-04, 21:40   #4169
paczek1990
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Rano pojechałam na uczelnie i czekałam 3h na wpis bo babeczka się tak grzebała-myślałam, ze wyjdę z siebie... Potem prosto do M1 gdzie już czekał Tż-obeszliśmy sklepy-ale oczywiście nic ciekawego nie było Potem kupiliśmy wyprawkę dla kociaka-miseczki, zabawki, kuwetę, żwirek, kocimiętkę i żarełko poszło 198zł a jutro musimy zamówić drapak i kolejna 100zł w plecy..

Sylvi widzisz dziś miałam wejść do apteki i zobaczyć ceny żeby porównać i takie kolejki były, ze podziękowałam po niedzieli pójdę u siebie zobaczyć
Jlys mniam Spóźnione, ale szczere: Wszystkiego najlepszegobiorę piwko
Alunia
u mnie tez dzis tak słonce dawało, że aż cud ze burz nie było
Kamea no wiesz
aQ01 u mnie nie trąbili
Kinia widzę sezon grillowy pełną parą wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś-bo to ze On chce wielkie wesele to normalne, ze musi na nie odłożyć kupę kasy-i nie wiem po cholerę sie żali skoro to jego wielkie marzenie-równie dobrze mógłby zrezygnować z "festynu" i tym samym miałby kasę na przyjemności. Takze Ty sobie nie żałuj-idź na tańce, kup aparat i tyle
Gaja no to sie należy.. co to ma kurczę być, że sam nie umie czegoś zrobić? Ja rozumiem, że czasem się nie chce itd, ale nie moze tak być, żeby brakowało jedzenia czy brudy walały sie po domubiedna psiulka w taki upał się wałęsa...ale serce masz-wymiziałaś, wodę dałaś i to sie liczy
Santom oo widzisz to też sprawdzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg comfy_torbaszachyczern_1.jpg (29,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg royal-canin-baby-cat-3805-2229_zoom.jpg (32,0 KB, 0 załadowań)

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-06-04 o 21:49
paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:47   #4170
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
jlys smakowity tort dałabyś kawałek
kamea za piwo czy coś ostrzejszego?
prawie piwko - Redds

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Nie wiem czy coś z niego jeszcze zostało studi , obawiam się czy w ogole kawałek dla mnie jest .Ale jeśli jest to chętnie się podzielę
no i z racji , że wczoraj mnie nie było to stawiam Wam dziś urodziniowe driny , piwa i co chcecie
100 lat i wszystkiego dobrego kochana

Cytat:

Gaja... nie wiem co napisac nawet jedno mnie martwi - że J nie wykazuje jakoś tendencji do jakichkolwiek zmian w swoim sposobie bycia może uważa, że sprzątanie to domena kobiet i nie zamierza się wtrącać? czy ma świadomość, że facet też ma 2 ręce i powinien sprzątać? a z wyjazdem, to przegiął na całej linii.... może postaraj się go jakiś czas ignorować? zachowywać się tak, jakbyś mieszkała sama.
T na szczęście nie robi takich problemów - nawet częściej zauważa bałagan ode mnie z kolei nasz współlokator też jak mu się nie powie, że ma posprzątać, to nie sprząta, mimo, że jest grafik, ale jak już sprzata, to można się we wszystkim przeglądać

Cytat:

w ogóle to dziś po drodze do SD spotkałam psiulka. Widzę, leży sobie ładny psiulek, gapi się na mnie, to dawaj gadac do niego. Pochodzi, merda kitą, daje się męczyć, Agatka w 7 niebie. idziemy sobie do Stacji, siadamy pod nią, bo koleżanka z kluczami jeszcze nie dojechałam, meczę psiulka. Przyjeżdża koleżanka, psiul odprowadza nas pod drzwi, wystawiam mu wodę, nie chce pić, więc wracam do budynku i zaczynam ogarniać zajęcia. Po 4h wychodzę, na przejściu dla pieszych orientuję się, że psiul idzie za mną stoję na przystanku, a on mi centralnie się pod nogami kładzie.

Dobrze, że zanim przyjechał bus, pies zajął się skubaniem trawy i nie zauważył, jak czmychnęłam do autobusu. Potem się rozglądał, niuchał, szukał-serce mi się krajało jak na niego patrzyłam. Nie miał obroży, był takim skundlonym amstaffem - śliczny! Może powinnam go zaprowadzić do schroniska? Tak bardzo bym go chciała przygarnąć sliczna, kochana, grzeczna sunia

http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/2...za-szuka-domu/

ooo mniej więcej taka była.
Bozie pewnie jak tam pojedziesz następnym razem będzie czekał może popytaj znajomych, czy nie chcą takiego pieska? bo los w schronisku to dobrych nie należy...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości