|
|
#4412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i kapelut faajny, też chce kupić , ale mam obawy czy nie bede wyglądać jak ćmok
|
|
#4413 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
durna bazylia
a, i Favkesu bardzo ładnie oko wyrosło, podoba mi się ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Trusik i Flo kupią więcej gwoździ ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
kapusty i ziemniaków nie
|
||
|
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniam ja wpierniczyłam surowej kapuchy przy krojeniu. A zaraz chyba obiorę sobie ogórasa - bez soli i pieprzu jest najlepszy ![]() sałata też zżeram nawet dekoracje z liści jak w jakiejś knajpie podadzą na talerzu ![]() i zjadłam pirsą truskawkę z naszych krzaków Cytat:
u nas rośnie od niepamiętnych czasów i podobno tylko raz zmarzła, ale jak jeszcze mnie na świecie nie było
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-04 o 17:03 |
||
|
|
|
#4415 |
|
Mother of Cats
|
Dla krakusek:
Krakowskie synagogi nocą (tj. dziś od 22.30)
|
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio przymierzałam sporo i chyba wezmę pomarańczową czerwień z ogromnym rondem... ![]() buty nie moje, ale fajne ![]() Cytat:
![]() jak np. nie zużyte kostki cukru ze spodeczków (chociaż kostki cukru to już teraz rzadkość...) kusi mnie wsadzenie kija w mrowisko...
|
|
#4417 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
myślimy o tym samym wątku?
|
|
#4418 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- albo tak
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4421 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja rozumiem obie
![]() i przypomniała mi się jedna szkolna koleżanka, która swój zamówiony portret poprawiała
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-04 o 17:44 |
|
|
|
#4422 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
moja też nie, dlatego nie pisałam tam, wypowiedziałam się tylko krótko tu. Nie mi osądzać, za mało wiem...
no tak ale fajnie mieć dystans do siebie
|
#4423 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() jakoś tak się sennie zrobiło... może dlatego, że wreszcie przestali mi napierniczać pod oknem i zwinęli cały ten majdan chyba zrobię dziś pyzy
|
|
|
#4424 |
|
Wpisz tu zomzing
|
akurat to, że ktoś nie życzy sobie portretów albo zdjęć nie musi mieć absolutnie żadnego związku z brakiem tegoż dystansu
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- niomk, niestety; jeśli kogo to nie obrzydza, można polować na używki |
|
|
|
#4425 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
zdjęcia owszem, portret nie. Może na obrazku będzie więcej widać niż na fotce?
|
|
#4426 | |
|
never say no to panda
|
mię nie obrzydza, ale raz - ciężko NR upolować używane, dwa - mało lasencji kupuje rozmiar 40/41, a trzy - jak już kupuje, to się niechętnie pozbywa
![]() zamówiłam ten zieloniaszczy gorset z restyla... zobaczymy, czy rzeczywiście dziad ma stalowe fiszbiny ![]() jak nie będzie choć trochę talii modelował, to leżę i kwiczę ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
co do fotki - jak się nie chce japiszcza pokazywać publicznie - ma się do tego prawo (wiem, bo ja tam kiepawo wyłażę na zdjęciach prawie zawsze...) a obraz - jeśli nie jest to stricte portret - a Ju tak barowiczów nie uchwyca - pokazuje jakąś cząstkę Ciebie, niekoniecznie tę widoczną na pierwszy rzut oka i może Maja nie chce, żeby takie coś gdzieśtam u kogoś nieznanego wisiało ja wiem, że te obrazy to tylko luźna interpretacja Ju, ale cholernie trafna
|
|
|
#4427 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
dla Ogonka ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
już sobie sama odpowiedziałam na nurtujące mnie pytanie
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie Cię nurtowało
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uczyniłam wegetariańską grochówke, ale dobra wyszła ![]() a teraz robię ciasto z truskawkami , jestem wstrętną masochistką ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- jakie
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za przytulanki, od razu lepiej
Za kilka miesięcy powinno się uspokoić... ![]() A tymczasem jest impreza, w tygodniu 3 zaliczenia, a ja jak dotąd palcem niczego nie tknęłam. Obym miała więcej szczęścia niż zazwyczaj, bo nie zanosi się na spektakularne zmiany. |
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4433 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
I że nie rozumiem tego, ale każdy może mieć swoje zdanie, prawda? Cytat:
![]() nie ma co ciągnąć tego tematu, osoby zainteresowane sobie wszystko wyjaśniły. zastanawiam się czy nie wykąpać kota, szampon jakiś mam
|
|
#4434 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ja te komentarze tak odebrałam w pierwszej chwili, inne mozliwości interpretacji pojawiły się dopiero w drugim rzucie ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- jeśli nie jest biały i szykowany właśnie na wystawę, to odpuścić, niepotrzebny stres |
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam...
Są inne, mniej stresogenne (histeriogenne, bądź agresogenne) sposoby "odświeżania kota" (np. przelecieć ściereczką na wilgotno i wyczesać). No ale każdy zrobi jak uważa
|
|
|
|
#4436 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. fajny kapelutek, buty nie wmoim stylu ale tyż ładne Wsadź, a w które? |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
macham i perzesylam gorace pozdrowienia z goracej Szwecji ![]() ![]() cholipa tu nie ma polskich znakow i wszystkie wyrazy mi podkresla normalnieniepoprawnapisow nia
|
|
#4440 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

w róże

ja wpierniczyłam surowej kapuchy przy krojeniu. A zaraz chyba obiorę sobie ogórasa - bez soli i pieprzu jest najlepszy