|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
Cytat:
* Ju może malować kogo jej się tylko podoba i nawet w karykaturze... * o ile się nie mylę, to bycie na obrazku nie zobowiązuje do zakupu * nie wierzę w żadną teorię "cząstek siebie", których zabraknie (czy co innego się z nimi stanie... ) jak się kogoś sportretuje ze zdjęcia (które osoba portetowana często wkleja z własnej woli) i pamięci...(bliższe mi voodoo i wiary w to, że fotorgrafia kradnie duszę )ale każdy wierzy w to co chce... ![]() * roszczenia psa ogrodnika (ja nie kupię i u nikogo innego wisieć nie chcę...) pozostawię bez komentarza... * rozmawiamy o obrazku, który nigdy nie powstał... ![]() * podejście Mai do zdjęć, które robiły jej obce osoby na CP i zamieszczały w różnych miejscach w sieci, bywalcy Baru mieli okazję poznać... * jedyne ryzyko w tym, że np. mój portet w wykonaniu Ju zawisłby u kogoś obcego, to takie, że kiedy bym się rozmyśliła i chciała odkupić, to jego wartość przekraczałaby moje możliwości finansowe... * a ze mnie wyszedł cham i pustak...
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
lecem, pendzem sprawdzac, dopierom do "domu" weszla a tel. lezal byl bezpansko
|
|
#4444 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zgadniejcie jakie buty kupiłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4445 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie ficeu
![]() myślę, że kluczem do odmienności sytuacji jest to, że Ju wprost zapytała, kto nie chce być sportretowany oczywiście, że może malować kogo chce i jak chce, ale ponieważ zapytała, chciała, jak sądzę, uzyskać odpowiedź, jaka by ona nie była
|
|
|
|
#4446 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
)ja będę miała ten - http://www.restyle.pl/product-pol-47...lne-wzory.html tylko się boję, bo mi wyszły 22" wg tabelki... nie wiem, czy nie powinnam jednak tych 24" wziąć, ale najwyżej wymienię nie robią problemów ![]() 2. no nie, nie do końca mię zrozumiałaś mnie nie chodziło o "kradziejstwo duszy" czy inne czara-mara ja odbieram obrazy Ju jako trochę taką niby-psychoanalizę - czyli na podstawie tego, co tutaj piszemy - i o sobie, i o swoich problemach, i naszego całokształtu postowego +/- strzępków rzeczywistego wyglądu (czy to ze spotkań, czy samych fot) Ju tworzy wzierunki barowiczek no i Maja może niechętnie podchodzić do rozpowszechniania takiego wizerunku wśród nieznajomych inna sprawa, że się absolutnie zgadzam z tym, że Ju rzeczywiście może malować co tylko zechce bo Ju przesympatyczna bestyja jest ![]() żeby nie było - ja tam jestem zdania, że taka Panda powinna zawisnąć w każdym domu ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-04 o 20:10 |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Flo -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4448 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fłaśnie...oktopus mi nie podszedł jednak ![]() Cytat:
oh noł a ja dopiero fruciłam z zakopca-i poskarze ze mi ves zauroczyła pogodę ![]()
|
|
|
#4449 | |
|
never say no to panda
|
pluszak mię uprzedził z gorsetami :cryy:
Cytat:
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co by wam tu napisać....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4452 |
|
never say no to panda
|
dobra, spadam robić te pyzy, bo srania jest z tym trochę :/
będą i na wytrawnie - z mienchem + warzywami chińskimi i na suodko - z twarogiem i cynamonem
|
|
#4454 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A więc pojechałam po nowe buty,a wróciłam z nową bluzką
![]() edit-tego lnu to tam dużo nie ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-04 o 20:20 |
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc dobra spadam na spacer, pozagladam szwedom w okna znaczy ide szukac tego dla Majek ![]()
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
|
|
|
|
#4457 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom...gumniak był oktopus
, ale TZ stwierdził ze dobry i ze kce wiecej następnom razom moze ja mam tępe zemby ![]() suszol nie po raz pierwszy, po ra pierwszy mi nie podszedł bo to kiepski suszol był
|
|
#4458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, choć nie w mym stylu ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4459 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie? gdzie zadyma? bo ja ostatnio tylko w barze siedzeu
![]() Cytat:
![]() 1. nie chcę, żeby mnie ktoś interpretował 2. z moim posranym gustem bedeu marudzić, że sieu nie podobie i robić przykrość ![]() 2. nie chcę, żeby moja podobizna u kogoś na ścianie wisiała, jakoś goopio tak ![]() nie powstał, nie powstanie, nie ma sprawy więc o co tyle krzyku ![]() ja jush dawno zamknęłam tę sprawę z Ju w krótkiej i grzecznej prośbie, więc po co odgrzebywać sprawę między nami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-04 o 20:54 |
|
|
|
|
#4461 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem, że to stres ale jest ciepło... poczytam jeszcze.Cytat:
z ostatnim punktem się identyfikuję
|
|
#4462 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() te rozwolnienia to tak teraz? |
|
|
|
|
#4463 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Boskie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie odbieram tego jako postępowanie "psa ogrodnika" Cytat:
Cytat:
I chętnie powyrzygiwuję się z Tobą- jakbyś miała chęć- razem chyba fajniej? Jeszcze jedna kwestia, ktora dała mi do myslenia- jeśli dajmy na to pani A pisze "Nie rozumiem pani B"- to jeśli pani B uważa to za naruszenie granic, bo ma ochotę się tłumaczyć z motywów- to już jest jej problem.
|
|
#4465 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przeszukałam wszystkie obstawione dwurzędowo półki w jednym pokoju w poszukiwaniu Tyrmanda bo byłam 100% pewna że tam stoi a tymczasem objawił się w innym, ale mam! mam!
![]() o Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba przegapiłam ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4466 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jeśli mnieć będziesz okazję mierzyć, mierz, może coś akurat, bo jak na mój platfus to to było wszystko demoniociaśniejsze ![]() ad. 2 a to nie leciało: "i cóż, że ze Szwecji?"
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Nindżopesz
|
Remont nas wciongnoł. Zaczynamy wymyślać jakieś pierdoły w łaźni, ech... |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
i tez czesc noooo, za morzem i jak kcesz mozesz mnie malowac do woli, ino kto to kupi ![]() Cytat:
mam chyba dwa egzemplarze ![]() jak mozna przegapic moj wyplyn do Szwecji emota foch ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-04 o 21:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

) jak się kogoś sportretuje ze zdjęcia (które osoba portetowana często wkleja z własnej woli) i pamięci...
)

Zgadniejcie jakie buty kupiłam

zżeram nawet dekoracje z liści jak w jakiejś knajpie podadzą na talerzu