|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
A zjadł, czy zostawił Wam?
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie też castingi używałam, ale nie lubię jak mi kolor płowieje-z tą farbą często tak jest...
|
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam w gronie migrenowiczek... U mnie kolejny neurolog się poddał Cytat:
|
||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie masz zrobione, ja właśnie też tak niedawno robiłam...wszystkie koleżanki chwaliły...:P
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Tak szybko spierdzielał, że nawet nie pomyślał, żeby coś zwinąć
Ale i tak poszły do kosza, bo były tak usyfione, że nawet porządne mycie by im nie pomogło Mam nadzieję, że nie czekają mnie nocne rozmowy z moim brzuchem (mam problemy żołądkowe).Pięknie pomalowałaś paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Musso, co w końcu wymyśliłaś na rocznicę?
|
|
|
|
#2826 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście nie zawsze,dziś spałam prawie do 11 i spoko,ale czasem jak pośpię,to potem jak wstanę to boli mnie strasznie głowa i bierze na wymioty,kawa mnie odrzuca i ogólnie jest bleeCytat:
poczekam jak z all przyjdą moje pękacze to jak pomaluję to Wam pokażęTeraz Wam pokażę moje dzisiejsze pazurki,podoba mi się ten lakier,ma taki połysk lustrzany,narazie przynajmniej
|
|||
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie ten na małym palcuJa mam tak, że regularnie skracam paznokcie, więc zazwyczaj noszę takie 2-3 mm poza ta przyklejoną płytkę do skóry, muszę mieć wszystkie równej długości
|
|
|
|
|
#2828 | |
|
|
Cytat:
) to mi nie pękają,nie rozdwajają się,sama jestem zaskoczona że mi tak urosły i żaden póki co się nie złamał![]() Kupiłam sobie dziś w centrum handlowym-coś mnie naszło-górę od bikini,taką jak zawsze chciałam,staniczek cały w falbankach,wiecie jaki? powiększa biust przymierzył am dziś i super,nareszcie nie muszę podszywać bikini wkładkami
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jamapi, Mamuśka robi 3bita Coś jej się masa nie widziała i zrobiła po swojemu |
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już strój mam z zeszłego roku(czarno-biały
![]() Koniecznie pokaż Sarunieczko jak sobie zrobisz złoty z czarnym- przyznam się Wam, że baaardzo lubię wzór panterka- mąż zawsze się śmieje że to tandeta itp...a ja lubię, ale najlepiej tylko jeden akcent...na dodatek uwielbiam kolor różowy, choć nie mam w szafie za dużo tego koloru... ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ja to z tymi strojami kąpielowymi zawsze muszę kombinować, więc sprawdzajcie dobrze rozmiary...majtki biorę M/L a stanik XL...podmieniam w przymierzalni...wiem wiem to oszustwo ale ciiii..............
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
|
Cytat:
i różu też brudny pudrowy ![]() O Ty "oszustko" zaraz cyknę fotkę,ale nie na sobie,na podłodze
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Psujesz mi całą radość!
![]() A ile dałaś?
|
|
|
|
#2834 |
|
|
Za stanik 27,99,majtki były po 21 bodajże,majtki gładkie i tylko na górze mała pojedyncza falbanka
w sklepie Auchan jeśli masz u siebie gdzieś niedaleko,to jak Ci się spodoba to zajrzyj![]() Ma takie minimalne usztywnienie,jakby cieniutka pianka,jestem póki co zadowolona,nie będę musiała łapami odciskać grubej gąbki po wyjściu z wody wreszcie
|
|
|
|
#2835 | ||
|
szeryfcio
|
A ja oczywiście zrobiłam smugi naszym samoopalaczem.
No, za cholerę nie potrafię sobie rozsmarować dobrze samopalacza. Sarunieczko, przypomniało mi się, jeśli chodzi o świeży, czysty, mydlany zapach to Elvie z Ori tak odbieram. Może sobie zobacz Na pewno nie są słodkie (choć i Pur Blanca dla mnie słodka nie jest ). Ale Elvie ładniejsze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawych kolorów faktycznie nie mają, ale ja nie potrzebuję akurat ciekawego, jakiś popielaty blond.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-04 o 23:36 |
||
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poszperam w necie
|
|
|
|
|
#2837 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2838 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
szkoda, że nie na modelce ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- No weź rozwiń wypowiedź ![]() Cytat:
Mnie migrena kojarzy się przede wszystkim z hormonami....
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarunieczka ładny ten stanik... nawet bardzo.. ja takiego niestety nie mogłabym kupić, bo piersi mam ogromne
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- pazurki już suche, idę spać rano farbowanie, poźniej z mamą na zakupy, a po południu festyn u nas w podstawówce, a szkołę mam prawie naprzeciwko domu, więc przejdę się z córką
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie głowa boli jak za długo i za krótko śpię, po czekoladzie, serze pikantnym jedzeniu, przy zmianie pogody, przed @, przy zapachach. No ciężki przypadek jestem skoro lekarze się poddają Musso nie patrzyłam na prognozę na jutro, ale ja byłam dziś z córką na pikniku (już wczoraj), bo występowała z klasą i nas tak słońce spiekło że ledwo łazimy Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-06-05 o 00:06 |
|
|
|
|
#2842 | |
|
|
Sheryl,to już wiemy co Musso robiła
albo czym Cytat:
Despa,oj tak było w sobotę gorąco ![]() dobrej nocy dziewczęta |
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
No to tu same migrenowki... Ja przy atakach aż mdlałam z bólu... Ale juz długo mi sie nie zdarzyło, jakieś 10 lat i oby tak zostało
A głowa boli każdego dnia praktycznie;(
|
|
|
|
#2844 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się czy te e-szkolenia na stronie Avonu są płatne? Bo nie znalazłam tam żadnej informacji o tym :P
|
|
|
|
#2845 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A ja mam właśnie problem z kręgosłupem..
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja całkowicie zemdlałam z bólu, dobrze ze akurat byłam w przychodni bo juz patrzec nawet na oczy nie mogłam, i teraz jak tylko zaczyna mnie bolec głowa to biore dwie tabletki ketonal forte i często pomaga.Byłam u neurologa dała jakies tabletki, kropelki ale to nic niestety nie pomaga
|
|
|
|
#2847 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
ja jeszcze nigdy nie zemdlałam,nawet nie wymiotowałam,było mi mdło,odpychało od kawy,jedzenia,ale przeważnie po Nurofenie Ultra przechodziNa szczęście takie mocnych bólów okresowych nie miewam,za 20 lat mojej "kadencji" okresowej może 4 razy tak bardzo mocno cierpiałam,2 razy wymiotowałam ![]() acha,raz tylko omal nie zemdlałam,jak sobie przeszyłam palec na maszynie kciuk,pa znokieć mi schodził,bolało ale nie padłam na szczęście![]() ale miły temat z rana
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-05 o 08:58 |
||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak z innej beczki bo dzis niedziela- jak myślicie wypada w japonkach/sandałkach iść do Kościoła, moja siostra dzwoniła i mnie trochę zdziwiła pytaniem... |
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiadomo - co kucharka to inne "własne" sposoby napisz, jak Wam smakuje wogóle ten 3 bit ![]() Cytat:
a jednoczęściowych z taką górą nie było
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-06-05 o 10:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

Przypierdzielił w niego z całej siły

Ale i tak poszły do kosza, bo były tak usyfione, że nawet porządne mycie by im nie pomogło
Mam nadzieję, że nie czekają mnie nocne rozmowy z moim brzuchem (mam problemy żołądkowe).

No, za cholerę nie potrafię sobie rozsmarować dobrze samopalacza. 
Zaraz poszperam w necie