Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 11:07   #541
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V

A ja mam pytanie o Effuniak Strapless. Oraz o HP Garden.

Co byście doradzały?
Pod biustem 74cm.
W biuście 89cm w staniku; w pochyle 91-92cm.

Z kalkulatora wychodzi 75C.

I czy Strapless ma sens przy dość wiotkim biuście, wysyśniętym karmieniem?

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2011-06-03 o 11:20
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 11:08   #542
nicko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź
Mam dwie freye i mam z nich roziar 30 (65) E. A w tym straplessie, o który mi chodzi, widzę, że jest całkiem inaczej ...

A jeśli zamawiacie po dwa rozmiary i któryś okazuje się nietrafiony, to odsyłacie później i nie ma żadnego problemu ze zwrotem?
Z moich obserwacji: zamóiłabym 70d i 70e do przymiarki.
Możesz spokojnie zwrócić.

Cytat:
Napisane przez Olencjaaa Pokaż wiadomość
a jeszcze takie obserwacje po wczorajszych przymiarkach
toffiki wypadają większe od innych modeli
w CH toffik 65DD się utopiłam gdzie CH koralik 65DD tylko minimalnie odstawał i się zastawiałam czy ten czy mniejszy rozmiar
PL toffik 65D za duży, PL cieluś 65DD minimalnie za duży- w przyszłości zamówię sobie 65D
Dziwne, może źle wszyta metka One podobno wypadają mniejsze.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 13:08   #543
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olencjaaa Pokaż wiadomość
a jeszcze takie obserwacje po wczorajszych przymiarkach
toffiki wypadają większe od innych modeli
w CH toffik 65DD się utopiłam gdzie CH koralik 65DD tylko minimalnie odstawał i się zastawiałam czy ten czy mniejszy rozmiar
PL toffik 65D za duży, PL cieluś 65DD minimalnie za duży- w przyszłości zamówię sobie 65D
olencja dobrze wiedziec. Toffika CH zmam 65C. U mnie 65B na glebokosc byl okey, ale za nisko zabudowany, i cycki mi z niego wyapadaly, 65C lezy prawie tak samo, tylko jest wyzej zabudowany. Jakos specjalnie roznicy miedzy tymi rozmiarami nie zauważalnym. Minimalna bardzo.

Chcialabym koronkowy, np. motyla. Jak wypada przy Toffiku CH . Brac tez 65C, czy mniej?

mialam kupic jeden stanik, a teraz chcem kolejnyyy. Effuniaki wciagaja ;>

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2011-06-03 o 13:10
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 13:30   #544
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
dziękuję za odpowiedź
Mam dwie freye i mam z nich roziar 30 (65) E. A w tym straplessie, o który mi chodzi, widzę, że jest całkiem inaczej ...

A jeśli zamawiacie po dwa rozmiary i któryś okazuje się nietrafiony, to odsyłacie później i nie ma żadnego problemu ze zwrotem?
a, czekaj, bo Tobie chodzi, ze inne rozmiary niz przy brytyjczykach wychodza? bo ja myslalam, ze znasz (w sensie: masz jakies) Effuniaki i akurat Mleczny strapless wypada - wg tego, co czytalas - jakos inaczej rozmiarowo^^
rzeczywiscie, Effuniakowe cudenka maja nieco inna rozmiarowke - a to za sprawa bardzo scislych - odpowiadajacych rzeczywistym wymiarom - obwodom.
a ile masz na luzno pod biustem?

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez nicko Pokaż wiadomość
a z moich wynika, ze 70D albo 75C^^
(mam straplessa 75D, zas w brytyjczykach nosze 32E badz wieksze 30F, a kilianna nosi troche mniejsza miske - tym sie sugerowalam).

i rozumiem, ze pomylka z tym 70E - mialo byc 70DD? (ew. 75D i 70E).
Stary 2011-06-03, 15:02   #545
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Exquise Pokaż wiadomość
Kurczę strasznie boję się tego rozmiaru obwodu... czy nie będzie ciasny...
Myślę, że nie. Nosze 65 i dla mnie są za luźne...
Stary 2011-06-03, 16:19   #546
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz spokojnie zwrócić.

Dziwne, może źle wszyta metka One podobno wypadają mniejsze.
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
a, czekaj, bo Tobie chodzi, ze inne rozmiary niz przy brytyjczykach wychodza? bo ja myslalam, ze znasz (w sensie: masz jakies) Effuniaki i akurat Mleczny strapless wypada - wg tego, co czytalas - jakos inaczej rozmiarowo^^
rzeczywiscie, Effuniakowe cudenka maja nieco inna rozmiarowke - a to za sprawa bardzo scislych - odpowiadajacych rzeczywistym wymiarom - obwodom.
a ile masz na luzno pod biustem?

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

(mam straplessa 75D, zas w brytyjczykach nosze 32E badz wieksze 30F, a kilianna nosi troche mniejsza miske - tym sie sugerowalam).

wlasnie nie mam żadnego effuniakowego, ale bardzo bym chciala zamowic strapless.

te 72 pod biustem to jest mierzone tak ani za ciasno ani za luzno, po prostu tak "akurat" w maksymalnym mocnym scisku wychodzi prawie 70, a luzem - 73.
Takze co radzicie, dziewczyny, brac 70 D?
A czy Wy jestescie zadowolone ze swoich straplessow? Polecacie je?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 16:25   #547
Bursztynek88
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!
Czy któraś ma z was biustonosze firm Triumph i Kinga i może stwierdzić czy rozmiary tych dwóch firm się różnią czy może są takie same? Bo wiem że tak teoretycznie powinny być takie same ale praktycznie wiadomo że to różnie bywa.
Bo właśnie się zastanawiam nad zakupem biustonoszy w sklepie internetowym i biustonosze z Triumpha mam już i w nich mam 70 F i wypatrzyłam fajny z firmy Kinga ale nigdy z tej firmy nie miałam i teraz nie wiem czy zamawiać czy nie... A nie chce mi się później odsyłać
Bursztynek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 16:36   #548
mysiak
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzyma jak marzenie, ale biust się w nim poci. A kiedy jest gorąco... Nie jestem szczególnie obdarzona przez naturę (strapless effuniakowy 75C), ale we wtorek, kiedy miałam straplessa przez cały dzień odparzyłam się tak na piersiach, że jeszcze dziś widać czerwone plamy. Na szczęście już prawie zeszły, ale NIGDY nie zdarzyło mi się coś takiego, w żadnym ciuchu, w żadnym miejscu na ciele

ADOPTUJ wirtualnie FRETKĘ- tak wiele za tak niewiele http://fretek.org/adopcje/showlist/37
mysiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 19:09   #549
Apiska
Zakorzenienie

Dziewczyny musze się pochwalić, że w ciągu 2 lat noszenia dobrze dobranych biustonoszu pozbyłam się prawie definitywnie bułek pod pachami.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 20:19   #550
nicko
Zadomowienie

Cytat:

Jasne Ja jednak stawiałabym na 70dd, 70d to ryzykowałabym dla siebie, a mam wymiary 66/84 i z brytyjczyków noszę 30dd.
Stary 2011-06-03, 20:22   #551
201607260936
Konto usunięte

Naprawdę nikt nigdzie nie widział tych biustonoszy? Albo proszę o radę, jeżeli normalnie noszę rozmiar D, w biuście mam ok 100-101, a z rozmiarówki wynika, że od 101-102 jest 85 C, a z kolei pod biustem mam ok 87-5=80, to wybrać 80 C ?
201607260936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 23:34   #552
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
wlasnie nie mam żadnego effuniakowego, ale bardzo bym chciala zamowic strapless.

te 72 pod biustem to jest mierzone tak ani za ciasno ani za luzno, po prostu tak "akurat" w maksymalnym mocnym scisku wychodzi prawie 70, a luzem - 73.
Takze co radzicie, dziewczyny, brac 70 D?
oj, panna, to podawaj na drugi raz precyzyjnie, bo na 72 cm pojmowane jak moje, bezwglednie zaaplikowalabym Ci 75 - tke, natomiast przy tak naprawde 70 cm na scisk, a 73 cm na luzno, to z pewnoscia 70 - tke

Cytat:
Napisane przez mysiak Pokaż wiadomość
Trzyma jak marzenie, ale biust się w nim poci. A kiedy jest gorąco... Nie jestem szczególnie obdarzona przez naturę (strapless effuniakowy 75C), ale we wtorek, kiedy miałam straplessa przez cały dzień odparzyłam się tak na piersiach, że jeszcze dziś widać czerwone plamy. Na szczęście już prawie zeszły, ale NIGDY nie zdarzyło mi się coś takiego, w żadnym ciuchu, w żadnym miejscu na ciele
ja jestem bardzo zadowolona i przyznam, ze moze ciut mi sie cyc poci pod ta struktura specyficzna, ale tak to ja sie poce i na brzuchu i innych czesciach ciala, Boze bron, odparzen czy plam u mnie!

Cytat:
Jasne Ja jednak stawiałabym na 70dd, 70d to ryzykowałabym dla siebie, a mam wymiary 66/84 i z brytyjczyków noszę 30dd.
hm, to ja juz zupelnie glupieje... ja nosze standardowo, jak pisalam, w brytyjczykach, 32E, czyli dobre 2 rozmiary wiecej od Ciebie, zas w Effuniakach nosimy jedynie rozmiar inaczej. jako, ze to juz drugi taki przypadek, zaczynam podejrzewac, ze nosze za male Effuniaki - choc z drugiej strony, w Mlecznym sie pokazywalam dziewczynom (75D, przypominam) i uznaly, ze rozmiar dobry...
Stary 2011-06-04, 10:17   #553
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
oj, panna, to podawaj na drugi raz precyzyjnie, bo na 72 cm pojmowane jak moje, bezwglednie zaaplikowalabym Ci 75 - tke, natomiast przy tak naprawde 70 cm na scisk, a 73 cm na luzno, to z pewnoscia 70 - tke

ja jestem bardzo zadowolona i przyznam, ze moze ciut mi sie cyc poci pod ta struktura specyficzna, ale tak to ja sie poce i na brzuchu i innych czesciach ciala, Boze bron, odparzen czy plam u mnie!

hm, to ja juz zupelnie glupieje... ja nosze standardowo, jak pisalam, w brytyjczykach, 32E, czyli dobre 2 rozmiary wiecej od Ciebie, zas w Effuniakach nosimy jedynie rozmiar inaczej. jako, ze to juz drugi taki przypadek, zaczynam podejrzewac, ze nosze za male Effuniaki - choc z drugiej strony, w Mlecznym sie pokazywalam dziewczynom (75D, przypominam) i uznaly, ze rozmiar dobry...
bardzo dziękuję za odpowiedź! Jeszcze nie mam wprawy w dobieraniu rozmiarów , dlatego wolę spytać kogoś doświadczonego w tych sprawach.
Wobec tego zamówię 70D i 70 DD, zobaczymy co z tego wyjdzie
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 11:11   #554
madziaaa2012
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie o Effuniak Strapless. Oraz o HP Garden.

Co byście doradzały?
Pod biustem 74cm.
W biuście 89cm w staniku; w pochyle 91-92cm.

Z kalkulatora wychodzi 75C.

I czy Strapless ma sens przy dość wiotkim biuście, wysyśniętym karmieniem?

Mam pytanie o te same biustonosze. Z tym, że chodzi mi o strapplesa Toffi.
Wymiary:
pod biustem ciasno:80
luźno:85
w biuście na stojąco, bez stanika:96
w pochyleniu, bez stanika:99-100

Wychodzi 80C? W 80D raczej bym się utopiła, ale 80C nie będzie jeszcze za duży?
Dodam, że biust jest młody, bez kamienia, ale trochę płaski od góry, rowek jest łatwy do uzyskania, ale jabłuszka już nie Marzy mi się taki krągły cyc od samej góry, taka hmm "subtelna piłeczka"
Jeśli mam problem z za szerokimi mostkami to lepiej brać Gardena PL niż HP? Przyznam, że HP bardziej mi się podoba.

Edytowane przez madziaaa2012
Czas edycji: 2011-06-04 o 11:20
madziaaa2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 11:43   #555
nicko
Zadomowienie

Cytat:
Ja w effuniakach nosze 65d, czyli różnica też jest o 2 rozmiary, tylko straplessa brałabym 70d właśnie ze względu, że jest małomiskowy i ścisły, nie wiem czy dobrze bym zrobiła, ale właśnie tak bym ryzykowała, bo te 65d są na styk.

Cytat:
Napisane przez madziaaa2012 Pokaż wiadomość
Wymiary:

Wychodzi 80C? W 80D raczej bym się utopiła, ale 80C nie będzie jeszcze za duży?
Dodam, że biust jest młody, bez kamienia, ale trochę płaski od góry, rowek jest łatwy do uzyskania, ale jabłuszka już nie Marzy mi się taki krągły cyc od samej góry, taka hmm "subtelna piłeczka"
Jeśli mam problem z za szerokimi mostkami to lepiej brać Gardena PL niż HP? Przyznam, że HP bardziej mi się podoba.
Jeżeli strapless to radzę zamówić 85b i c. Nie wiem czy osiągniesz efekt jabłuszek, ja też bym chciała a nie mam, mało dziewczyn ma tak idealnie krągłe piersi, trzeba się cieszyć tym co się ma.
Ja mam jednego Hp i ma wąziutki momstek niewiele wyższy od plunga, a też mam zawsze problemy z mostkami.
Stary 2011-06-04, 12:02   #556
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ja w effuniakach nosze 65d, czyli różnica też jest o 2 rozmiary, tylko straplessa brałabym 70d właśnie ze względu, że jest małomiskowy i ścisły, nie wiem czy dobrze bym zrobiła, ale właśnie tak bym ryzykowała, bo te 65d są na styk.
hm, ale moj Mleczny nie jest na pewno malomiskowy (to juz szybciej Bezyk zasluzylby na to miano, a Chaber to na bank) i jak pisalam (chyba tutaj, ew. na Balko) - to moj najbardziej rozciagliwy Effuniak...

ale nie wykluczam, ze mamy inne doswiadczenia z uwagi na slynna loterie rozmiarowa^^
Stary 2011-06-04, 14:51   #557
madziaaa2012
Przyczajenie

Jeżeli strapless to radzę zamówić 85b i c. Nie wiem czy osiągniesz efekt jabłuszek, ja też bym chciała a nie mam, mało dziewczyn ma tak idealnie krągłe piersi, trzeba się cieszyć tym co się ma.
Ja mam jednego Hp i ma wąziutki momstek niewiele wyższy od plunga, a też mam zawsze problemy z mostkami.[/QUOTE]

Czyli dobrym pomysłem byłby strapless 85B i Garden 80C?
Stary 2011-06-04, 15:03   #558
nicko
Zadomowienie

Cytat:
hm, ale moj Mleczny nie jest na pewno malomiskowy (to juz szybciej Bezyk zasluzylby na to miano, a Chaber to na bank) i jak pisalam (chyba tutaj, ew. na Balko) - to moj najbardziej rozciagliwy Effuniak...

ale nie wykluczam, ze mamy inne doswiadczenia z uwagi na slynna loterie rozmiarowa^^
Hehe wszystko na odwrót, bo ja właśnie słyszałam, że chaber jest dużomiskowy, sama nie mierzyłam to nie wiem, i podobno hp fuksja też jest dużomiskowa a ja mam 65d i jest naprawdę na styk styków, więc dla mnie wypada mniejsza. Słyszałam nie raz, że metki są źle wszyte, ale aż na taką skalę, pozostaje mierzyć i liczyć, że się trafi na dobry rozmiar.

Cytat:
Ja mam jednego Hp i ma wąziutki momstek niewiele wyższy od plunga, a też mam zawsze problemy z mostkami.
Czyli dobrym pomysłem byłby strapless 85B i Garden 80C?[/QUOTE]
Myślę, że to dobry pomysł, ale gwarancji nie daje
Stary 2011-06-04, 15:08   #559
madziaaa2012
Przyczajenie

Czyli dobrym pomysłem byłby strapless 85B i Garden 80C?[/QUOTE]
Myślę, że to dobry pomysł, ale gwarancji nie daje[/QUOTE]

Najwyżej czeka mnie zabawa w odsyłanie, dzięki za pomoc
Stary 2011-06-04, 15:10   #560
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Hehe wszystko na odwrót, bo ja właśnie słyszałam, że chaber jest dużomiskowy, sama nie mierzyłam to nie wiem, i podobno hp fuksja też jest dużomiskowa a ja mam 65d i jest naprawdę na styk styków, więc dla mnie wypada mniejsza. Słyszałam nie raz, że metki są źle wszyte, ale aż na taką skalę, pozostaje mierzyć i liczyć, że się trafi na dobry rozmiar.
kochana, ja bym mogla ksiazki pisac o loterii rozmiarowej w E.

tez slyszalam o Chabrze, ze duzomiskowy i rozciagliwy dosc - a trafil mi sie model co najmniej miske mniejszy, do tego baardzo scisliwy^^

a co do obwodow i roznic w scisliwosci - wystarczy poczytac opisy stanikow na Balkonetce. wychodzi, ze mozesz trafic na 70 - tke ciagnaca sie do 79 cm badz na 75 - tke ciagnaca sie do 77 cm...

uwielbiam Effuniaki za konstrukcje (obecnie takze coraz bardziej podoba mi sie stylistyka), ale kiepski interes jest przy tej loterii i tak drogich kosztach wysylki, z zabawa w wymiany
Stary 2011-06-04, 16:01   #561
gohhha
Raczkowanie

a ja offtopowo trochę: wiecie, że ostatnio kupiłam sobie na allegro porcelankę straplessa nową (tylko bez metki papierowej) za całe szalone 26 +5 zł ? i nawet dobra jest
Stary 2011-06-04, 16:09   #562
estre
Zakorzenienie

Martwi mnie trochę mój effunikowy strpless toffi.
Plamki mi się robią dookoła tych czterech nitek, którymi jest złapana koronka na misce.
Uprałam go ponowni, mam nadzieję, że znikną

Coraz częściej myślę nad pozbyciem się koronki., albo zmniejszeniem jej.
estre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 17:59   #563
ewelinucha
Zadomowienie

Witam
Wedlug kalkulatora powinnam nosic rozmiar 65C.
Jednak okazalo sie ze nigdzie nie moge znalezc takiego rozmiaru, bylam w H&M, reserved, new yorker i innych sieciowkach. Na kupowanie bielizny w drogich butikach niestety mnie nie stac wiec tam nie zagladalam.
Na braffitierke rowniez mnie nie stac, istnieje jakas cieciowka z takim rozmiarem ?
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 18:44   #564
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinucha Pokaż wiadomość
Witam
Wedlug kalkulatora powinnam nosic rozmiar 65C.
Jednak okazalo sie ze nigdzie nie moge znalezc takiego rozmiaru, bylam w H&M, reserved, new yorker i innych sieciowkach. Na kupowanie bielizny w drogich butikach niestety mnie nie stac wiec tam nie zagladalam.
Na braffitierke rowniez mnie nie stac, istnieje jakas cieciowka z takim rozmiarem ?
W Esotiqu jest na pewno rozmiar 65C.
Stary 2011-06-04, 18:49   #565
lipcowa87
Zadomowienie

GG do lipcowa87

Help, znowu Przymierzyłam tego nieszczęsnego Effu-straplessa z przedłużką, miski leżały dobrze (a więc winą za małości było naciągnięcie przez obwód) ALE obwód wtedy czułam jako mało stabilny (nawet nie tyle za luźny co właśnie MAŁO STABILNY). Wnioskuję więc że dobre by było albo 75C (oczko większy obwód i taka sama miska jak była - w końcu obwód to obwód, a nie przedłużka, zwłaszcza dwuhaftkowa na model z tak szerokim obwodem, więc może sam stanik będzie się trzymał lepiej niż stanik z przedłużką?) albo 70DD (tylko czy właśnie obwód mi wtedy nie wyciśnie znowu bułek pod pachami?). 75C jest w KAROline więc mogłabym wymienić, 70DD nie ma ani tam, ani w sklepie Effuniaka (tj. jest, ale musiałabym czekać a nie mam tyle czasu :P) więc oznaczałoby rezygnację z tego staniora. To co, próbować z tym 75C czy rezygnować i odsyłać całkiem?
Stary 2011-06-05, 10:20   #566
alexandraa13
Rozeznanie

Witam..
Widze ze tu w wiekszosci osoby bedace mocno "w temacie" wiec nie wiem czy to dobre miejsce na moje "poczatki"..ale do rzeczy
Dziewczyny pomierzylam sie,nie wiem nadal jaki mam rozmiar bo wiadomo ze pomiary sa +/- 1cm poniewaz nie wychodza rowne centymetry,miarka sie inaczej ulozy itp.A taka roznica 1cm to juz mi zmienia rozmiar stanika wg tego kalkulatora.raz mi wychodzi 75 A,potem 65 DD..;/Mam 87-88cm w biuscie i 75-76 pod.Moj najlepszy stanik kupiony przypadkiem (mierzylam nie patrzac na rozmiar bo mi sie b podobal-65 D,oczywiscie bylam w szoku ale go kupilam jak juz wiedzialam ze ladnie lezy)
Druga sprawa ze tych sklepow internetowych jest tak duzo,i nie wiem co wybrac.Dotychczas nosilam usztywniane staniki,z delikatnym push up.Teraz bym chciala cos lekko usztywnianego ale zeby nie bylo wrazenia ze w staniku jest glownie gąbka a nie piersi;/Dodam ze mam dosc sdzeroko rozstawione piersi i wiekszosc sklepowych stanikow dlatego nie pasuje.Zauwazylam ze lepsze sa takie ktore maja hmm jakby zabudowane szerzej to miejsce fiszbinow ktore lezy na mostku,miedzy piersiami.
Nie wiem ktore beda ladnie wygladaly,w sklepach internetowych widze na zdjeciach laski z duzym biustem,pozatym wiadomo ze fotki sa odpowiednio poprzerabiane..
Pomozcie,co mam robic.Juz sie zapalilam do tego zeby w koncu kupic sobie super odpowiednia bielizne,ale teraz zapal mija powoli bo nie wiem jak sie do tego zabrac..
alexandraa13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 07:55   #567
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiary:
Ja zamówiłam wg kalkulatora, 75C. Ciekawe co to będzie. Już się boję

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 10:18   #568
daruchna16
Przyczajenie

Hej dziewczyny Mogłybyście mi doradzić ? Kompletnie nie znam się na tych tablekach itp.

W biuście mam 87 cm a pod biustem 76 cm. Jaki będzie to rozmiar ? (jestem drobna)

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !

daruchna16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 11:22   #569
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daruchna16 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mogłybyście mi doradzić ? Kompletnie nie znam się na tych tablekach itp.

W biuście mam 87 cm a pod biustem 76 cm. Jaki będzie to rozmiar ? (jestem drobna)

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !
Skoro jesteś drobna to pod biustem 76 mieć nie możesz. Zmierz jeszcze raz, ale bardzo ścisło. Ja mam 67 pod biustem a do drobności jeszcze trochę mi brakuje

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 12:45   #570
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Cześć dziewczyny! Nadszedł w końcu czas kiedy porządnie zainteresowałam się moim biustem i zamierzam kupić pierwszy dobrze dobrany stanik- lepiej późno niż wcale. Według kalkulatora wyszło mi 75G.

Mam pytanie do dziewczyn ze Śląska? Ile kosztuje najtańszy, dobry biustonosz w Katowicach na 3 maja? Tak orientacyjnie
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości