|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
ej, powiedzcie!
Wiem, że Gwizdak była w ciąży.... Nadal jest? Czy już urodziła????? Któraś jeszcze????
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak jest nadal w ciąży
Tylko ona na ten moment zasila nasze grono najmłodszym pokoleniem zazdrośnic
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhh kilka ślubów mnie chyba ominęło...........
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Luffka, zawsze Ty możesz jej pomóc
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
oj nieeeeeeeeee najpierw bym do pracy chciała iść
i świata trochę zwiedzić ![]() trochę ponadrabiałam.... sporo mnie ominęło jutro tu wrócę edukować się dalej spokojnej nocy
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2011-06-04 o 23:39 |
|
|
|
#1447 | ||
|
Zakorzenienie
|
OK, zeszłam na dół, tempo jak zwykle zwaliło mnie z nóg więc się troszkę upiłam
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Luffcia, zazdrosnico marnotrawna
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
dopadło mnie zwątpienie zaręczynowe. właśnie sobie uświadomiłam, że za parę tygodni minie półtora roku odkąd tż powiedział, że niedługo mi się oświadczy
![]() tak po cichu myślałam, że zrobi to w maju. wie, że bardzo lubię ten miesiąc i w ogóle jest dla mnie ważny - ślub, jak już, to tylko w maju, urodziny mam w maju. w każdym razie nic. kurde, prawie 4 lata jesteśmy razem a on dalej nie wie czy chce spedzić ze mną życie? ile można się zastanawiać? ja wiem, że ostatnio zrozumiałam bardzo ważną rzecz: najważniejsze, że między nami jest dobrze, a reszta się nie liczy, no ale teraz tak mnie naszło. uff pomarudziłam, już nie będę:P |
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czeeeeść ![]() I mój ![]() Miałam się tak przywitać, to oczywiście musiałaś mi tekst podprowadzić ![]() |
||
|
|
|
#1451 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam kochane, że mnie tyle nie było, przepraszam i postaram sie nadrobić.
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A ja nie nadrobię tym razem bo dopieszczam moją pracę ale za to jestem w stanie napisać poradnik, jak stworzyć licencjata w 4 dni ![]() Co się działo jak mnie nie było? Kto mi powie?
|
|
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
nadrobiłam szybciutko, a teraz jadę do rodziców się poopalać ![]() Bisia, piękne buty Aniołku, mam nadzieję, że będzie dobrze Ilsa, kciuki za dzisiejszy dzień ![]() Gleńka, bravo Korni, wyślemy smsa, jak już wymyślimy miejsce więc rezerwuj czasSimply, gratuluję ukończenia biegu
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
hej
luffka - fajnie, że wpadłaś ![]() piczko - a czerwiec, lipiec, sierpień itp. to równie piękne miesiące.... jak się zaręczycie w innych niż maj to ten nowy miesiąc stanie się dla Ciebie równie ważny ![]() a tak poza tym to źle spałam i boli mnie szyja z lewej strony ała!
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale moja mama za wszystko zabija więc ciężko jest zrozumieć co faktycznie jest nie do przyjęcia. Np. gromiła mnie wzrokiem za to że wypiłam 3 drinki (ale wytańczyłam to i moje zachowanie nie uległo zmianie czy co
- za to moja nowa bratowa lepiej żeby się nie pokazywała u mamy bo będzie mieć pogadankę dlaczego się upiła w sztok że aż jej mąż zabronił pić rozmawiałam też z moim kuzynem i dowiedziałam się że on też biega - ale od miesiąca i umie już przez godzinę zrobić 11 km razem z kolegą bez zatrzymywania ![]() Ślub był ładny, chociaż trochę zbulwersowało mnie kazanie. Ksiądz wciąż podkreślał że mamy się modlić za Gosię to może jeszcze się nawróci i że to dobrze że dzieci chce wychować na katolików bo to dobry krok do tego. Wskazywał także, jakoby dobre małżeństwo to było ciągłe rezygnowanie z siebie i swoich pragnień dla drugiej osoby; Gosia mówiła potem że spoglądała na mojego brata a on siedział blady jak ściana i z zaciętą miną Dużą sensacją było pojawienie się na ślubie jednej z cioć, której nie widziałam od 5-6 lat od śmierci dziadka. Pokłóciła się z rodzicami o pieniądze, nazywa ich regularnie w listach świniami, którym Jezus nie może ufać a tu nagle przychodzi, filmuje i buzi buzi. Powiedziała że by mnie nie poznała i pokazałam jej Mateusza żeby jej w pięty poszło że jej Kasieńka jest stara, brzydka i samotna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi chyba trochę przechodzi...tzn nadal żałośnie pragnę oświadczyn, ale z drugiej strony wiem, że kiedyś w końcu będą, bo wiem że TŻ myśli o mnie poważnie, więc chyba będę grzecznie czekać aż dojrzeje i będzie tego sam pewny, bez żadnych nacisków... Więc chyba poczekam, tak żeby od razu po zaręczynach zaciągnąć go przed ołtarz, zamiast dopominać się o pierścień i obiecywać mu że chcę być długą narzeczoną...
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz zaręczyn nie pragnę bo nikt by ich nie wziął na poważnie; nie mamy żadnych zarobków
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ilsa - niezła gafa mamy a ksiądz mógł sobie darować takie kazanie![]() ale najważniejsze, że ślub i wesele Ci się podobały i dobrze się bawiłaś ![]() Ja po wczorajszej działce ryjek sobie opaliłam (mam nadzieję, że czerwień zniknie do poniedziałku ) i dekolt A dzisiaj w sumie nie wiem co będziemy robić (na pewno się nie opalać )
|
||
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, takie bezsensowne tracenie czasu na uczelnie potrafi wkurzyć
Ilsa, Luffka Peach, jasne, że to jest najważniejsze. Mimo wszystko mi np. czegoś brak. I nie myślę o tym codziennie, bo zazwyczaj mam taką myśl jak Twoja. Ale jednak...
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gołodupce jesteśmy
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, powodzenia dzisiaj! A wyspałaś się chociaż trochę? Pewnie poprawiny CIę ominą...
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będę się przygotowywać
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A wiesz, że wczoraj po tym wszystkim jak jechałam do domu to o Tobie pomyślałam? My z TŻ-em poszliśmy wczoraj do znajomych, wypiłam trzy drinki i nie pamiętam jak się rozebrałam do spania ![]() A dziś nie umiem się zebrać. 11 prawie a ja w totalnej rozsypce. Muszę siebie i mieszkanie ogarnąć do 12, taki mam plan
|
#1465 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Widzę, że powroty wkroczyły, fajnie
![]() Co do kazania - masakra, nie wiem, jak tak można :| J też żalośnie chciałam zaręczyn, teraz wiem, że go na nic nie stać i pomału daję sobie spokój. Muszę być silna i mądra. A on niech żałuję, ja mu w tej refleksji nie pomogę. Znowu wkracza we mnie totalne wkurzenie i żal do niego, nie tak powinno być
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Byliśmy zobaczyć wczoraj pokaz fontann. Masakra jakie tłumy. No ale pokaz całkiem fajny. Zwłaszcza, że ja kocham fontanny Ilsa to super, że wesele udane. Księdza bym udusiła chyba za takie kazania. Ja nie wiem jak tam bardzo można mieć gdzieś, że to ma być szczęśliwy dzień dla mlodych. Powodzenia z garniturami |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nie mogę się zmobilizować żeby się ogarnąć ![]() Peach, powiem Ci, że ja wczoraj też o tym myslałam...doszłam do wniosku, że bardzo dużo rzeczy się w moim życiu zmienia..i przypomniałam sobie, że zawsze zakładałam, że jak już skończę studia to to będzie czas na zaręczyny i planowanie ślubu, o ile pracę będę mieć..i teraz jestem właśnie w tym punkcie, w którym to wszystko powinno się lawinowo dziać, a tu nic..kompletnie nic..nawet widoków nie ma..
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogromnie gratuluję Cytat:
Cytat:
skupiam sięna pogrubionym ![]() Ilsa, co to za kazanie?! a ciotka to po co przyszła? młodzi ją zapraszali? ![]() My wczoraj ze szwagierką i jej chłopem obaliliśmy absynt pycha dużo lepszy od wódki Lecę, bo się spieszę miłego dnia |
||||
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Ilsa, to ja już wiem po kim Ty tak palnac coś umiesz po mamie ksiądz przegial faktycznie, jak mu nie pasuje taki ślub, mógł go prowadzić kto inny. Ja bym nie scierpiala, jakby mnie ktoś zaczął nawracac. Powodzenia dzisiaj!My tez byliśmy ze2 tyg.temu i tez tłumy były straszne. Tylko mi sie nie podobało - te laserowe legendy są jak dla mnie w ogóle nie zrozumiałe, a fontanny "mało potrafią". My widzieliśmy w Barcelonie fontanny i tam to było super, myślałam, ze te nasze chociaż spróbują im dorównać, ale sie przeliczylam ![]() A my dzisiaj w końcu jedziemy nad rzekę, nic nie robić, opałach sie i leniuchowac wczoraj za to baby ósmy baterie do lazienki
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Tylko ona na ten moment zasila nasze grono najmłodszym pokoleniem zazdrośnic 
bawcie sie dobrze

fajnie, że wpadłaś 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Więc chyba poczekam, tak żeby od razu po zaręczynach zaciągnąć go przed ołtarz, zamiast dopominać się o pierścień i obiecywać mu że chcę być długą narzeczoną...