Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 10:35   #1981
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Dzień dobry

Wczoraj mój humor był okropne, z wyjścia nic nie wynikło. Wyłam, smeciłam i spałam. Nie wiem co sie ze mną działo

Dziś słońce jeszcze większe niż wczoraj. Tak mi się marzą jakieś wakacje z prawdziwego zdarzenia !!

Paulunia super opcja Ci się trafiła ! Myślę, że dziewczyny podpowiedziały już wszystko

Anastazja ja po raz kolejny Cię podziwiam!

Kelpie, mam nadzieje, że po przedłużeniu umowy wszystko będzie lepiej się układało, przede wszystkim zmiany

Śniło mi się dziś moje dziecko Piękny, cudowny Filipek, który wciąż się uśmiechał i nie płakał
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:37   #1982
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
W piątek odbierając dzieci z przedszkola słychać prawie u każdej matki czy ojca: "Czemu wy nie pracujecie w soboty i niedziele ", "Jak ja przeżyję z tym dzieckiem weekend ono jest takie nieznośne", w poniedziałek "Dzień dobry dzieńki Bogu weekend zakończony troszkę spokoju będzie"

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Śniło mi się dziś moje dziecko Piękny, cudowny Filipek, który wciąż się uśmiechał i nie płakał

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:39   #1983
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Dla mnie Kombii to generalnie porażka... łącznie z kaleczeniem na żywo
no dla mnie w sumie też w ogóle mam wrażenie, że większość polskich tekstów to czysta grafomania, moimi faworytami w tej kwestii jest Szymek Wydra i Patrysia Markowska, nie wiem kto im te teksty pisze (pewnie sami sobie piszą ) ale jak słysze te puste frazesy to mam ochotę zostać tekściarką bo mam wrażenie, że mam ogromny potencjał i kariera stoi przede mną otworem ja wiem, że nie każdy może być tak zdolny jak królowa Osiecka czy Turnau ale bez przesady mnie takie infantylne teksty obrażają, zero szacunku dla słuchacza

dlaczego warstwy tekstowe współczesnych polskich utworów nie mogą reprezentować takiego poziomu jak np. "wielka woda" A. Osieckiej? swoją drogą to jedna z moich ukochanych piosenek najbardziej lubię ją w tym wykonaniu: http://www.youtube.com/watch?v=iRwVxi7Y6qc
ja nie mówię że każda piosenka ma być małą poezją ale jakieś granice przyzwoitości powinna zachowywać, no ale może za dużo oczekuje w tej kwestii
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:43   #1984
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry SPD

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dziękuje wam kochane moje za pomoc i wsparcie. Ta dziewczyna sama wychowuje córeczkę i dopiero jak ja się zdecyduje przeprowadzi się do Giżycka bo tutaj ma pracę. Pisałam do koleżanki która tez w Giżycku wynajmuje opiekunkę i płaci jej 600zł za 9 godz dziennie. To jest małe miasteczko i z tego co pisała takie są tutaj ceny. Pozatym u nas prywatne przedszkole kosztuje 250zł plus stawka żywieniowa więc za 800-1000zł nikt opiekunki nie zatrudni.

Czekam teraz na wiadomość od niej. Mam nadzieje, że pampersów córcia nie używa bo w takim wypadku chyba się nie zdecyduje. Nie chce żeby moja mała znów chciała je nosić. Wkońcu cały czas jej tłumaczę, że jest dużą dziewczynką. Pozatym wolałabym żeby kasa na jedzenie była płacona oddzielnie bo wkońcu czy owoc, czy łakocie za coś trzeba kupić. Nie chce wyjść jeszcze na minus. Tak jak Lili pisała 150zł byłoby dobrą kwotą
Faktycznie jezeli takie sa u Was stawki to to 800 zl moze byc za duzo dla tej dziewczyny, no chyba ze juz z wyzywieniem dziecka na caly miesiac (czyli te 600 plus/minus 200)

Cytat:
Dzień dobry

Tula i inne SPD ale wy macie boskie podejście do matek z dziećmi, a szczególnie Paulunia Inne na pewno są lepsze no super.
Paulunia ty jesteś super mamusia. Poniżej z doświadczenia mojej mamy przedszkolanki z 29 letnim doświadczeniem i matki 4 dzieci.

A jak inne mamy sobie radzą W większości sobie nie radzą taka prawda. Aż głowa boli i coraz gorzej.
U mojej mamy w pracy przykładowo na 30 matek 20 ma dość swoich dzieci, tak tak bezstresowe wychowanie. W piątek odbierając dzieci z przedszkola słychać prawie u każdej matki czy ojca: "Czemu wy nie pracujecie w soboty i niedziele ", "Jak ja przeżyję z tym dzieckiem weekend ono jest takie nieznośne", w poniedziałek "Dzień dobry dzieńki Bogu weekend zakończony troszkę spokoju będzie" Przedszkole jest czynne do 17 a coraz więcej rodziców się spóźnia by odberać dzieci nie jakieś tam 10 minuty ale nie raz 30-40minut

A najlepsze są pytania mam "czy wy karacie dzieci w przedszkolu jak są niegrzeczne??" no oczywiście, że są kary np. przesadzenie do innego stolika czy musi odłożyć zabawkę i posiedzieć na dywanie np. 3 minuty. No i taka mama zdziwiona że dziecko się słucha, bo jej nie słucha w domu i w ogóle straszy, że się wyprowadzi!!! Rozumiecie 3 letnie dziecko mówi do mamy, że jak jemu coś nie pozwlo to ono się wyprowadzi?? To moja mama jako przedszkolanka jak to usłyszała mało z krzesła nie spadła. Mama w swojej karierze słyszała wiele ale ostatnimi czasy to już przegięcie jak 4 latek do niej mówi "spier.....aj kur..o"itp. inne dziecko w ataku złości staje pod ścianą i wali głową w ścianę mama nie może go odciągnąć od tej ściany, a on aż cały mokry po 5 minutach odchodzi od ściany jakby nigdy nic tylko dziecko trzeba przebrać bo wygląda jakby ktoś na nie wylał wannę wody, i już zero złości a mamusia dziecka powie że to normalne i do żadnego lekarza z nim nie trzeba iść A jak mama powiedziała, że poinformuje psychologa to matka dziecka poszła złożyć skargę na moją mamę, że podważa jej autorytet bo w końcu matka dziecka to pedagog i wie jak dziecko wychować A że dziecko samo sobie krzywdę robi to jak najbardziej normalne w końcu ma 3 latka czy 4 no maskara są niektórzy rodzice.
Różni ludzie, różne wychowanie.

Moja mama dała radę wychować 4 dzieci (w tym bliźniaków) dodatkowo pracowała w przedszkolu i dała radę, sądzę, że dobrze nas wychowała. Do szkoły nie była wzywana. Nikt z nas nie powtarzał klasy, skończyliśmy studia pracujemy. Pomagaliśmy jej nie tylko w domu ale i na ogrodzie. Od kiedy bliźniaki miały 4-5 lat mój tato wyjechał za granicę do pracy i mama sama musiała nas wychowywać bo tato był tylko na wekkendy albo na 1 tydzień w miesiącu.

Więc Tulu kochana nie ma co martwić się na zapas dziecko jest takie jak je wychowasz. Można rozpieszczać, karać, uczyć ale wszystko w odpowiednich granicach.

Tego zdania nie rozumiem

Co do dalszej czesci wypowiedzi - wlos mi sie zjezyl na glowie. Podziwiam Twoja mame za prace z dziecmi, naprawde. No i za kontakt z rodzicami.

Co do bezstresowego wychowania to nie wiem - my z bratem bylismy tak wychowywani a tez wyroslismy na ludzi. I w domu pomagalam i soba sie zajac umialam jako dziecko, oceny mialam swietne, studia tez skonczylam (brat jest na 2 roku). Nie mialam nakazow czy zakazow.

Po prostu sie zastanawiam od czego to zalezy, czy bardziej od charakteru dziecka czy od wychowania.
I coraz czesciej sie zastanawiam czy ja w ogole dam rade pogodzic prace z dzieckiem, boje sie ze mi doby braknie.
Zdecydowanie nie dojrzalam jeszcze do macierzynstwa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:43   #1985
dudipopka
kobieta za ladą

wrócił mi transfer heheh wieczorem wkleje zdjęcia mojego matrixa małego
prawie mam obiad zrobiony jeszcze obiore ziemniaki i jak sie będą gotować usmaże mielone,kapustka młoda gotowa ależ mi wyszła pyszna

no i chwale sie oficjalnie pieluchy mamy z głowy

paulunia jeszcze sie dopytaj od której będziesz malej pilnować ja osobiście nie zgodziłabym sie od 6 ranono i powodzenia ale miej świadomość ze np nie pojedziesz kiedy będziesz chciała do rodziny i odpadną ci parodniowe wizyty u nich

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:53   #1986
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Tak, tak Lili mojej mamie często nasuwa się pytanie: "Po co decydowaliście się na dziecko skoro nie możecie z nim dwóch dni wytrzymać i we wszystkim wam przeszkadza " Tylko jej jako przedszkolance w pracy nie wypada zadawać takich pytań.
Jak jeszcze mieszkałam w domku to codziennie słyszałam to coraz nowsze teksty dzieci i rodziców i często nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry SPD

Faktycznie jezeli takie sa u Was stawki to to 800 zl moze byc za duzo dla tej dziewczyny, no chyba ze juz z wyzywieniem dziecka na caly miesiac (czyli te 600 plus/minus 200)

Tego zdania nie rozumiem

Co do dalszej czesci wypowiedzi - wlos mi sie zjezyl na glowie. Podziwiam Twoja mame za prace z dziecmi, naprawde. No i za kontakt z rodzicami.

Co do bezstresowego wychowania to nie wiem - my z bratem bylismy tak wychowywani a tez wyroslismy na ludzi. I w domu pomagalam i soba sie zajac umialam jako dziecko, oceny mialam swietne, studia tez skonczylam (brat jest na 2 roku). Nie mialam nakazow czy zakazow.

Po prostu sie zastanawiam od czego to zalezy, czy bardziej od charakteru dziecka czy od wychowania.
I coraz czesciej sie zastanawiam czy ja w ogole dam rade pogodzic prace z dzieckiem, boje sie ze mi doby braknie.
Zdecydowanie nie dojrzalam jeszcze do macierzynstwa
Przepraszam wiedziałam, że źle to ujęłam chodziło mi o to że piszesz zastanawiasz się czy przebywanie z dzieckiem jest ciężkie.
Talu a co do bezstresowego wychowania kiedyś było inne i teraz jest inne tylko tak samo się nazywa ja nie mówię o jakimś biciu bo nas też nikt nie lał, ale były zasady i reguły, których dziś przy wychowaniu nie ma w ogóle. A my wiedzieliśmy, że trzeba ich przestrzegać.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:57   #1987
kraven
Zakorzenienie

Witam. Przeżyłam dyżur. Uff.
Teraz z TŻ wybieramy sie na spacer, a później na obiad.

Mnie czasem nachodzą myśli jaką będę mama. Rozmawiałam o tym pare razy z siostrą. Uspokoiła mnie, że życiowa mądrośc przychodzi z czasem i, że poradze sobie.
Jeszcze 3 msc i zaczynamy staranka

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:58   #1988
oliwka__
Zakorzenienie

Tulu ja też chyba nie dorosłam do macierzyństwa choć z drugiej strony wydaje mi się, że kiedyś miałam więcej cierpliwości. A jak widzę koleżanki córki to sama się zastanawiam kiedyś takie aniołki, a jak podrosły szczególnie ta co do szkoły poszła to pyskata się taka zrobiła.
Ale to można gdybać, jak będziemy mamami to się przekonamy jaka jest prawda. I jaki jest klucz do wychowania dziecka.
Stary 2011-06-05, 10:59   #1989
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam wiedziałam, że źle to ujęłam chodziło mi o to że piszesz zastanawiasz się czy przebywanie z dzieckiem jest ciężkie.
Talu a co do bezstresowego wychowania kiedyś było inne i teraz jest inne tylko tak samo się nazywa ja nie mówię o jakimś biciu bo nas też nikt nie lał, ale były zasady i reguły, których dziś przy wychowaniu nie ma w ogóle. A my wiedzieliśmy, że trzeba ich przestrzegać.
Aaa, juz rozumiem
Faktycznie, prawdopodobnie masz racje z tym wychowaniem My to chyba nawet ten sam rocznik
Stary 2011-06-05, 11:00   #1990
oliwka__
Zakorzenienie

Talu ja jestem 84 a ty??
Stary 2011-06-05, 11:02   #1991
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Tulu ja też chyba nie dorosłam do macierzyństwa choć z drugiej strony wydaje mi się, że kiedyś miałam więcej cierpliwości. A jak widzę koleżanki córki to sama się zastanawiam kiedyś takie aniołki, a jak podrosły szczególnie ta co do szkoły poszła to pyskata się taka zrobiła.
Ale to można gdybać, jak będziemy mamami to się przekonamy jaka jest prawda. I jaki jest klucz do wychowania dziecka.

Ja chce miec dziecko lub parke, nie mowie ze nie, ale mysle ze za kilka lat o tym dopiero zaczne myslec, po 30
Chociaz wiadomo, zycie moze wszystko zweryfikowac

Pewnie bedzie tak jak mowi Siostra Kraven - ze madrosc przyjdzie z czasem

Ja tez 84 ale koncoweczka roku
Stary 2011-06-05, 11:43   #1992
irenkaaa
Zakorzenienie

Paula sama mialam rozne dzieci w swojej ,,karierze " opiekunki i pamietam jedna matka malo brakowalo a straszyla mala wywaleniem jej przez okno jak sie nie uspokoi ... z 6 pietra
przy mnie byla spokojna a jak tylko mam wracala to dawala jej czadu

mialam tez takiego chlopca bylo rodzenstwo ja go o cos prosilam grzecznie sie bawil z siostra
nawet jak jedno z rodzicow bylo w domu to oni juz woleli mnie prosic zeby cos z dziecmi zrobic niz sie uzerac z mlodym
chlopiec rzucal sie na podloge wrzeszczal wyzywal ich no masakra
po czym uciekal do mnie do pokoju i czytalismy sobie bajki
wtedy u nich mieszkalam jakis miesiac a tak to wczesniej sie zajmowalam jego siostra jak byla malutka

tu znowu u wspollokatorow widze bezsteresowe wychowanie chyba typu nowoczesnego hehe bo jak widzialam u kuzynostwa wychowanie bezstresowe to zupelnie inaczej sie to odbywalo i wyrosli na ludzi kulturalnych i wogole
a Ci wspollokatorzy to ona posle corke 6 letnia do szkoly , a 4 letnia posadzi w pokoju z tv i mala sie drze robi co chce a ta kobieta siedzi na gorze i robi swoje
jakis czas temu mloda polamala sobie reke bo sobie skakaly na lozku i zostaw tu dziecko same w pokoju

zreszta wiele razy widzialam jak pusci dzieciaki same na rowerki na ulice
wogole mlodsza co chce to ma , nie chce obiadku to dostaje co chce nakrzyczy na rodzicow , napluje , kopnie ich czasem a oni co? ... tez na nia pokrzycza i widze czesto ze sa zmeczeni ta mlodsza
biedne dziecko bo jak oni tak na nia krzycza to wcale sie to nie poprawi

co do jednego sie zgodze - bezstresowe wychowanie kiedys a teraz to kolosalna roznica ... widze po mojej siostrze nawet
ona zwyczajnie nie daje sobie rady z dziecmi a najstarsze maja 15 lat najmlodsze 3

Punto tez mialam kiedys bojowniki i samiec atakowal strasznie

biedne kobitki
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:44   #1993
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
nie no odzywa się po kilka razy dziennie tylko o spotkaniu nic nie pisał jutro sie nie zobaczymy bo nie może, ma "rodzinny dzień" w poniedziałek ja idę popołudniu do tej nowej pracy więc umówiliśmy się na wtorek powiem Wam dziewczyny, że ja jestem pozamiatana

że tak zapytam - cymbał się odzywa, czy wystrzelił się na madagaskar już?

witam wyjątkowo niedzielnie muszę się jednak od razu pochwalić, a wczoraj nie miałam sił. uwaga:

MAM ROWEREK

taki fajny zielony, babski, wczoraj już wracałam na nim do domu z garażu i mam zamiar dziś jeszcze się gdzieś przejechać. chciałam z P. ale o 6 rano wybył na ryby i jeszcze nie wrócił, więc podejrzewam, że jak już będzie, to padnie i nie będzie mu się chciało ze mną jechać teraz nie mogę, bo zamknął moją żabę w garażu a klucz zabrał ze sobą ale niech mu będzie, i tak spałam do 10. wykończył mnie i dzień wczorajszy i noc jak nie pojadę gdzieś
dziś, to jutro na pewno wypróbuję na dłuższej trasie (jagooooodyyyyy... kuuuuurkiiiiii.... ) . zdjęcie wrzuciłam do albumu

posprzątałam mieszkanie i siadłam dopiero do kompa, jakoś tak mi się chce w niedzielę zawsze sprzątać, stare nawyki zostały niestety nawet w kosmetykach dzisiaj porządki porobiłam. mięsko na obiad mam gotowe, tylko ziemniaczki ugotować.
jeszcze oczywiście nowy wymądrzający się tekst muszę na spokojnie zmajstrować, dopóki P. nie ma i będę miała wolne popołudnie.
Stary 2011-06-05, 11:50   #1994
irenkaaa
Zakorzenienie

Golden suuuuper żaba
ja sie chyba w koncu zmotywuje po urlopie i moze chociaz stacjonarny rowerek kupie albo chociaz zaczne na niego odkladac bo juz sobie obiecuje i kupic niemoge od tamtego roku
ma ktoras z was? co polecacie?

o matko mloda znow zaczyna krzyczec na rodzicow

wogole ktoregos dnia musze chyba sobie net odlaczyc bo mam do uporzadkowania jakies 30gb fotek itp i chyba jeden dzien mi powinien starczyc , potem pakowanie pokoju w kartony przed urlopem bo maja nam robic remont (sciany , wykladzina itd )
mam nadzieje ze to jakos bedzie wygladac

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-05 o 11:55
Stary 2011-06-05, 12:03   #1995
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dziękuje wam kochane moje za pomoc i wsparcie. Ta dziewczyna sama wychowuje córeczkę i dopiero jak ja się zdecyduje przeprowadzi się do Giżycka bo tutaj ma pracę. Pisałam do koleżanki która tez w Giżycku wynajmuje opiekunkę i płaci jej 600zł za 9 godz dziennie. To jest małe miasteczko i z tego co pisała takie są tutaj ceny. Pozatym u nas prywatne przedszkole kosztuje 250zł plus stawka żywieniowa więc za 800-1000zł nikt opiekunki nie zatrudni.
Oj faktycznie mniejsze stawki. Tak czy inaczej 600zł również piechotą nie chodzi. Jeśli tylko wszystko będzie za (odpieluchowanie zaliczone, jedzenie ustalone, godziny do przyjęcia) to nie masz się nad czym zastanawiać. I oczywiście pracy gratuluję.

Cytat:
Talu ja jestem 84 a ty??
Ooo ja też.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

MAM ROWEREK
Gratuluję.
Zajrzałam do albumu - fajny rowerek. Nie mój styl, ale fajny.

Ale pospałam dzisiaj. Ledwo się zwlekłam po 10. Dobrze, że jutro też wcześniej nie muszę wstać, bo mam lekarza na 10:30. Inaczej czuję, że byłoby krucho.

TŻ był na kilka godzin w pracy. Już wrócił i się położył. Ja w związku z tym chyba poczytam, albo coś innego wykombinuję. Ostatnio coś mam nadmiar czasu - aż dziwnie mi.

Po obiedzie planujemy rowery i niedziela zleci.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:06   #1996
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dostaliśmy zaproszenie na obiadowego grilla w związku z czego bardzo się cieszę Zawsze to jakaś odmiana i może słoneczko moje blade nogi złapie ?

Ja jeszcze godzinka pracy i można szykować mięsko, robić manicure i pedicure
Stary 2011-06-05, 12:15   #1997
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:

Kelpie, mam nadzieje, że po przedłużeniu umowy wszystko będzie lepiej się układało, przede wszystkim zmiany
No tego to nie wiadomo...

Bry
Pospałam dzisiaj do 10 chociaż miałam wcześniej wstać i coś zrobić. Nie wiem czemu ale jak mam na 13:30 to nie idzie mi z robieniem czegokolwiek przed wyjściem. Ewentualnie posprzątam czy coś, ale żeby się pouczyć to nie ma szans
Przy znośnym humorze trzyma mnie myśl, że 9 mam wolne, 10 i 11 na 8, a 12 i 13 znowu wolne.

Zjedliśmy sobie wspólne śniadanie. TŻ nagadał trochę siostrze, że się dziewczyna popłakała. Doszłam do wniosku, że to nie jest moje przewrażliwienie tylko on właśnie ma taki ton i sposób mówienia. Tylko, że on uważa, że to my coś nie tak skoro on nam coś mówi, a my zaraz w płacz.

Miłego dnia
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:15   #1998
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostaliśmy zaproszenie na obiadowego grilla w związku z czego bardzo się cieszę Zawsze to jakaś odmiana i może słoneczko moje blade nogi złapie ?
Zazdraszczam.

My mamy przymusowe dwa weekendy w domu, ale później sobie odbijemy. Na weekend 18-19 nakręcamy działkę ze znajomymi, a weekend później już mamy zaplanowane łódki.
Doczekać się, nie mogę.

Stary 2011-06-05, 12:22   #1999
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Zazdraszczam.

My mamy przymusowe dwa weekendy w domu, ale później sobie odbijemy. Na weekend 18-19 nakręcamy działkę ze znajomymi, a weekend później już mamy zaplanowane łódki.
Doczekać się, nie mogę.
I ja też zazdraszczam
U nas nic takiego nie ma w pobliżu Mi to się marzy jakaś mała plaża, gdzie można by się pobyczyć. O łódkach nie wspomnę. Dlatego tak tęsknie za Łagowem i moimi kochanymi rowerami wodnymi
Stary 2011-06-05, 12:25   #2000
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
I ja też zazdraszczam
U nas nic takiego nie ma w pobliżu Mi to się marzy jakaś mała plaża, gdzie można by się pobyczyć. O łódkach nie wspomnę. Dlatego tak tęsknie za Łagowem i moimi kochanymi rowerami wodnymi
Zapraszam zatem w okolice Łodzi.

Stary 2011-06-05, 12:27   #2001
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
I ja też zazdraszczam
Kochana Łagów już tętni życiem Pływaliśmy na rowerkach w tamtym tygodniukocham to miejsce

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:27   #2002
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Punto tez mialam kiedys bojowniki i samiec atakowal strasznie

biedne kobitki
Ja mam za mało zarośnięte szkło... no i charakternego samca. Chciałabym żeby mi się wytarł z Dodą Więcej roślin, kryjówek, rozpraszaczy i będzie git marchewka
Cytat:
MAM ROWEREK
Super

Siedzę nad bazą danych TŻ pracuje i muszę go odciążyć No ale chciałabym również czytnik e-booków więc popracować trzeba

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:30   #2003
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Zapraszam zatem w okolice Łodzi.

Burza idzie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Kochana Łagów już tętni życiem Pływaliśmy na rowerkach w tamtym tygodniukocham to miejsce
Nie, błagam nie mów mi tutaj takich rzeczy ! I te gofry i lody u mojej pani, sałatka pod lipami, zwariuje zaraz
Stary 2011-06-05, 12:33   #2004
irenkaaa
Zakorzenienie

ja sie wzielam za segregowanie fotek na zewnetrznym bo odkad mi poszlo z systemem wszystko 2 lata temu to wole dac pewne rzeczy na zewnetrzny
godzinka i do pracy wiec cos zdaze ogarnac

mam nadzieje ze dzis i jutro jakos pojdzie w pracy bo potem 2 dni wolne
Stary 2011-06-05, 12:36   #2005
dudipopka
kobieta za ladą

dodaja dobra bo teraz sie pogubiłam jaki ŁAGÓW TEN ŚWIĘTOKRZYSKI?

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:38   #2006
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dodaja dobra bo teraz sie pogubiłam jaki ŁAGÓW TEN ŚWIĘTOKRZYSKI?
Lubuski
Stary 2011-06-05, 12:53   #2007
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
A ja jakoś wolę Niesulice znowu mój brat też tylko Łagów i Łagów:P

My już po obiadku i idę się opalać wczoraj godzinkę poleżałam a dziś plecki mnie pieką więc dziś przód

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Choć od kiedy mieszkam już z tż u niego to częściej Boszkowo.
Wstyd się przyznać ale my już po obiedzie ale jeszcze w piżamach czas się ubrać
Stary 2011-06-05, 12:57   #2008
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wstyd się przyznać ale my już po obiedzie ale jeszcze w piżamach czas się ubrać
Ooo matko. Dobre

Czy u Was też jest taki upał?

Stary 2011-06-05, 13:09   #2009
oliwka__
Zakorzenienie

Ijaa tak cieplutko ja bym nad jeziorko pojechała ale tż powiedział że on nosa nie wychyla z domu i przy wiatraku siedzi a w sypialni ma klime więc co chwile przenosi się do niej schłodzić ja tam nie wchodzę bo 19 stopni zamarznąć idzie

Ijaa widzę, że samotna nie jestem w tym moim roczniku a już myślałam że stara baba ze mnie hehe No i ja też Sylwia
Stary 2011-06-05, 13:12   #2010
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ijaa widzę, że samotna nie jestem w tym moim roczniku a już myślałam że stara baba ze mnie hehe No i ja też Sylwia
Taki żarcik?

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości