|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Dziekuję bardzo
Ja dostałam własnie zestaw do francuskiego maniciure i zaraz sobie zmaluję
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, będzie nieciekawie, jednak rachunkowość nie jest moją mocną stroną ..
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi zaprosili nas na grilla obiadowego Odrazu lepszy humor, tylko co ja ubiorę? Muszę na zakupy !!Cytat:
Grill grillem, ale najpierw praca
|
||
|
|
|
#4114 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2731219 8]Głownie chodzi o to że ie mam zaufania do takich sukienek, boję się że będą mi zjeżdżać, po tym jak na weselu zobaczyłam jak dziewczynie sukienka do polowy brzucha zjechała odechciało mi się zupełnie.[/QUOTE]
aa rozumiem ![]() uuuu kacyk? Cytat:
może dzięki temu ktoras sie zdecyduje lub nie
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tŻ chce jeszcze przed wyskoczyć na 2h na plaże.
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam bardzo zadowolona z filtra Pharmaceris, a na Biochemii przeczytałam, że: "Krem raczej bym odradzila, nie jest moze największym zapychaczem, jak na filtr jest calkiem nieźle, ale nie nadaje sie toto na slońce ze względu na zawartość szkodliwych skladników, które w reakcji z promieniami mogą się przeksztalcać w toksyczne dla skóry związki" mam go wyrzucić...? |
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodaja - kazdy ma czasem gorszy dzien, bylo minelo
![]() Soph - hmm no nie wiem czy bym uwierzyla w zdanie osoby o ktorej nic nie wiem, w sensie jaka ma wiedze i wyksztalcenie by tak pisac, to raz. Dwa - takie produkty sa badane i nie wiem jak taka firma jak pharmaceris wypuscilaby na rynek krem z filtrem ktory w kontakcie z promieniami sloneczymi byl toksyczny dla skory Przeciez to by sie klocilo ze soba.
|
|
|
|
#4119 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na biochemii analizują zazwyczaj osoby bez wykształcenia w tej dziedzinie, znające składniki i ich działanie. nie wiem co myśleć. Skład: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Paraffinum Liquidum, Triethanolamine, Carbomer, Alumina, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stearic Acid, Allantoin, Simethicone, BHA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben |
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
hej
ale jestem niewyspana... chyba lecę zrobić sobie kawkę. mam straszną ochotę dziś na colę + laysy a wszystko na mnie czeka w kuchni..
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony mam świadomośc, że na rynku znajdują się produkty mające szkodliwe składniki.. |
|
|
|
|
#4123 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Ja jednak bym nie wierzyła w to, że produkt dostępny tylko w aptece, który przed wypuszczeniem na rynek jest klinicznie badany, był szkodliwy dla skóry. Kurczę to w końcu kosmetyk do stosowania na słońce. |
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za opinie
|
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam 9 godz. w pracy a jutro mam iśc na 11godz. ![]() Ostatkiem sił wczoraj naolejowałam włosy babydream, bo zauważyłam, że zawsze po nim mam nie tylko miękkie włosy ale i oczyszczone włosy i skórę głowy W piątek skróciłam paznokcie, wczoraj pomalowałam na srebrno i u stóp i u dłoni, ale oczywiście z jednego już musiało sie trochę odprysnąc... coraz częściej myślę nad ![]() Cytat:
Cytat:
przykro mi, że wyjazd się nie udał, może będzie kiedy indziej okazja Cytat:
współczuję, ale teściowa nie powinna się wtrącać Dziś mamy z Tż wieeelkie grillowanie kiełbaski, skrzydełka, karczek no i może banany
|
|
|
#4126 | ||
|
Raczkowanie
|
po kilunastu deszczowych dnach zmienilabys zdanie
ale rozumiem,ze czasami mozna miec juz dosc upalow,chociaz ja jestem typem cieplolubnym,wiec nie starszne mi gorace dni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co za dzien...wszyscy w domu spia,wlacznie z kotem,synek zasnal jakies pol godziny temu i pewie nie predko sie obudzi,tz spi na kanapie jeszcze we wczorajszym ubraniu,bo wrocil do domu nad ranem,a kot jak to kot przesypia wiekszosc dnia...a ja mialam wyjsc na zakupy,ale mam opuchniete oko,bo wyskoczyl mi jeczmien na gornej powiece,boli dosc mocno i wyglada to okropnie Talullah mozesz cos doradzic?poki co przecieram oko cieplym rumiankiem,bo nic innego nie przychodzi mi do glowy,slyszalam jeszcze o tarciu oka zoltym zlotem,ale szczerze to mam tylko biale i zreszta nie do konca w to wierze... ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Ej udanego grilowania
|
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja wróciłam dzisiaj o 5 nad ranem, bo Tż. stwierdził, że chce zobaczyć wschód słońca. W sumie wczoraj fajnie było, po za kilka rzeczami. Dzisiaj z Tż. mnie czeka wielkie sprzątanie działki. Ale nie wyspałam się i będę dzisiaj straszyć. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też, a nic do picia w domu nie ma. ![]() Cytat:
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rumianku to ja ostaniu czytałam, że nie powinno się go stosować przy jęczmieniu
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję angelinmyheart
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w weekendy/ luźniejsze dni staram się ściągnąć je wcześniej i pochodzić w okularach. |
|
|
|
|
#4131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pierwsze - cieple kompresy jak najbardziej wskazane, najlepiej z czarnej herbaty lub w aptece mozna kupic takie specjalne cos co sie rozgrzewa w cieplej wodzie lub mikrofali, taki jakby zel w torebce ![]() Po drugie - jeczmien to zwykle zakazenie gronkowcowe - wiec antybiotyk koniecznie (nie wiem co tam za granica macie, ja zwykle pisze Floxal lub Tobrex, profilaktycznie krople do oka zeby zakazenie sie nie przenioslo 3 - 4 x na dobe i masc antybiotykowa na powieke )Aha - i oka nigdy nie przecieramy tylko przykladamy kompres rozgrzewajacy na ok 20 minut 3 razy dziennie
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-06-05 o 13:00 |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
no, kacyk, ale już sobie poszedł
|
|
|
|
#4133 |
|
Wtajemniczenie
|
O cos takiego mi chodzi
![]() http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p8037-Cold...ini_10_x_10_cm Apteka dbam o zdrowie. Wersja mini okulistyczna
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Za tydzień wybieramy się z Tż na zakupy ciuchowe
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia Piękne i przyjemnej niedzieli
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Talullah jestes nioceniona
|
#4138 | |||
|
Zadomowienie
|
hej laski
![]() A u mnie zaczał sie sezon na truskawki, robi sie ich coraz więcej ze smiatanka i cukrem.. Zuzi rozłożyłam basen na dworzu ja tez czasami wskocze. Ale teraz za gorąco, siedzimy wiecejw domku. Tz na meczu, za tydzien ma zakonczenie sezonu hurrraaa Mam teraz całe włoski jaśniutkie i nie moge sie do nich przyzwyczaić musze kupić sobie ten szampon fioletowy jeszcze bo na odrostach jest troche ciemniej niż na reście jednak ale jest ok Farbne za jakies 2 mieisace teraz pewnie znowu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Musze sobie kupić żółty lakier do paznokci Tallulah chyba masz racje, mam jakieś zmienne nastroje
|
|
|
#4139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To wklejam jeszcze raz tylko trzeba bedzie spacje usunac http://www.d o z.pl/apteka/p8037-ColdHot_Pack_Nexcare_komp res_zelowy_mini_10_x_10_c m To jest taki fajny kompres wielorazowego uzytku, moze byc stosowany na cieplo i na zimno, oczywiscie w jeczmieniu na cieplo ale jak np synek sobie kolanko stlucze (czego oczywiscie nie zycze) to dobry na zimno
|
||
|
|
|
#4140 | ||||
|
Zadomowienie
|
Lenka Kalpana dziekuje za miłe słowa
monia dziekuej Tobie równiez ale czasami mi sie wydaje że nie wyglądam tak kobieco, za szczupła jestem w biodrachCytat:
Cytat:
Cytat:
które to urodzinki ?![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() A ja zaczełam nakładać podkład kryjacy i lepiej sie czuje jak mam cos na twarzy oprócz tych kulek brązujacych z avonu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Przeciez to by sie klocilo ze soba.

Ja to pieprze, ja mam fajrant już.
przykro mi, że wyjazd się nie udał, może będzie kiedy indziej okazja