![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
ja wczoraj wyszłam na pól godziny na ten upał, jak dla mnie nie do wytrzymania
![]()
#4202 |
Zakorzenienie
|
Dlatego lepiej dla tego dziecka, żeby do nas jednak przychodziło na zajęcia
![]() upał obrzydliwy! Chce jesień! Poyśleć, że teraz by trzeba się wbić w niezykle oddychającą suknię ślubną albo garniak. no way ![]() Help! Mam zadzwonić do dwóch mamy w sprawie zajęć, a ....a ja przecież się boję dzwonić! Jedna nie odebrała, uf. Posłałam smsa, teraz czas na drugą ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie pogoda jest tak przewprtna ,ze w czerwcu moze byc deszc ,a we wrzesniu upal ,pamietam pare lat temu u brata ciotecznego na weselu 30 wrzesnia ,czyli prawie pazdziernik i bylo tak upalnie jak dzis. A co do tego naszego festynu ,to tz mowi,ze zamowilismy sale nie od osoby ,wiec musi byc duzo ludzi ,bo i tak za sale ,zespol,foto,karzerzyte placi sie tyle samo za 50 ludzi i 200.A poza tym on jest bardzo blisko ,ma czesty kontakt ze swoja rodzina i ta najblizsza i dalsza,On uwaza ,ze mu spokojnie wystarczy rok na odlozenie na festyn ,wiec teraz chce se pierd✂✂✂✂✂y nakupowac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-06-05 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że pogoda przewrotna, ale mimo wszystko większa szansa na lekki wiatr jest we wrześniu niż w sierpniu
![]() ![]() Ale im więcej ludzi tym więcej zapłacicie za jedzenie i alkohol. Nie wiem. Ja tam wolę płacić od talerzyka - mniej kombinowania (tak, jestem leniwa) ![]() Z drugiej strony im więcej ludzi tym większa szansa, że wesele się zwróci w większej części. Nie ma złotego środka ![]() Uf, druga mama też poza zasięgiem. Kolejny sms i tym samym lista rzeczy na dziś już prawie skończona - jeszcze tylko scenariusz na sobotę, a co. Jak mam się nudzić to wole kreatywnie ![]() ![]() W ogóle to przed chwilą strasznie sympayyzny pan kupił pozytywkę. Zapłacił w groszówkach stał z 10 min i liczył, rozwalając mnie tym totalnie ![]() edit: w rok zdąży odłożyć? to musi facet sporo zarabiać ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten Garnier 3w1 też miałam, na początku była faktycznie różnica, ale potem już g*wno dawał ![]() Tego St. Ives'a używam już jakieś 2 miesiące i jest naprawdę w porządku. Szczególnie, że dzięki niemu bardzo szybko znikają mi ewentualne prychole. Bo wcześniej to sie zawsze z tydzień trzymały ![]() ![]() ![]() Jlys, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia, współczuje z tym budzeniem przez tatę ![]() ![]() Heloł ![]() ![]() ![]() ![]() A my wczoraj na rowerkach sobie pojeździliśmy ![]() ![]() ![]() A za tydzień w piątek będziemy mieli 6-tą rocznicę, zapowiada się romantyczna kolacja i kino ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Aj, 6 rocznica! Jak fajnie!
![]() ![]() Wyjazd już dpięty na ostatni guzik, Mutny? ![]() A jak jeszcze człowiek sobie uświadomi, że przez te 3h w korku mógłby przejechać np. z Warszawy do Kazimierza Dolnego albo z jednej miejscowości do drugiej to uż w ogóle idzie się załamać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj znów brakło mi neta ![]() A dziś od rana słoneczko, nic tylko jechać gdzieś nad wodę-szkoda, że mam @;/ Sylvi no i bardzo dobrze, ze mu wygarnęłaś ![]() ![]() Alunia nie trać nadziei-może się coś ruszy ![]() Gaja radości a radości-zasypię Was zdjęciami żebyście też trochę radości miały ![]() Jlys ![]() Studi e tam-w takie upały zaraz zrzucisz ![]() Kinia łoo matko-w niedzielę o 8 obiad? ![]() ![]() Kamea też bym się poopalać poszła ale zaś mi niedobrze bedzie i wolę nie ryzykować ![]() ![]() Mutny dziękować za kolejną propozycje ![]() ![]() ![]() ![]()
#4208 |
Zakorzenienie
|
Żebyś mieszkała bliżej to bym zrobiła nalot na kociaczka
![]() ![]() Jak to jeden z ostatnich dni @ to polecam tampony. raz się odważyłam, bo właśnie nie chciałam rezygnować z kąpieli i było całkiem w porzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mutny ;* kurde 6 rocznica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia matka mojego tż robi im obiady o 11 w niedziele ![]() Była moja mam i poszlismy do Deichmanna i kupila mi sandałki ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-05 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Gaja nie zarobi w rok ,ale mruczy,ze ma odlozona juz czesc kasy,fakt za jedzenie wiecej wyjdzie i alko ,ale duzo produktow bedziemy miec ze wsi od bliskiej rodziny ,a o alko niech sie martwi skoro chce wywalac w bloto pieniadze ( na wodke wyjdzie ok 4tys),a gdzie wino ,szampan jakies nalewki itp??
Mutny pieknie zapowiada sie 6 rocznica ,moja 6 pewnie bedzie taka sama jak kazda wczesniejsza ,czyli jedno wielkie nic ![]()
#4211 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia będą na 100%
![]() Do tamponów jakoś nie jestem w ogóle przekonana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Poraz kolejny sie przekonuje ja piekne sa suknie maggie http://www.youtube.com/watch?v=3Bwql...feature=fvwrel
![]() ![]()
#4213 |
Zakorzenienie
|
Paczek piona ! :P , no ciekawe jak jutro będzie nad Zegrzem czy da sie wejść..
![]()
#4214 |
Raczkowanie
|
No i ja następna dołączam się do orszaku "w oczekiwaniu na pierścionek"
![]() są dni, w których mój TŻ zachowuje się tak tajemniczo i dziwnie, że zaczynam go podejrzewać o kupiony pierścionek, ale najczęściej chodzi o jakąś wspólną kolację, albo standardowo coś przeskrobie i się podlizuje, żeby nie dostać zbyt mocno zje.bów ![]()
#4215 |
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie najbliższe jezioro też zasyfione jak nie wiem i jest zakaz kąpieli ![]() ![]() Co do rocznic, my pół roku temu mieliśmy 2 ![]() ![]() Witaj Vega ![]() ![]()
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
Kinia mnie też stać nie będzie...
![]() aQo1 u mnie będzie ślub po 4,5 razem ![]() ![]()
#4217 |
Zakorzenienie
|
Witaj wega
![]()
#4218 |
Zakorzenienie
|
Kinia, TŻ nic na rocznice nie organizuje? tak pieknie się oświadczył,a na rocznicę nic?
![]() Vega, cześć! opowiedz nam coś o sobie - po ile macie z TŻtem lat, czy mieszkacie razem, ile jesteście razem i takie tam - bo my wścibusy i wszystkich tak przepytujemy ![]() Mnie zielona woda nie zraża. Za bardzo lubię pływać ![]() Kurczę, ludzie już tu zakupy na jakieś 200 zł zrobili. W szoku jestem. Ostatecznie jest niedziela, a my nie jesteśmyw jakimś mega zaludnionym miejscu ![]() rety, jak Wy szybko piszecie! nie mam szans z nieswoją klawiaturą ![]() tyyyle na wódkę! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Wtajemniczenie
|
Jlys piona
![]() Kinia piękne te suknie ![]() VeGa witaj ![]() ![]() aQ01 noo to w porównaniu do Nas szybko bo my najszybciej po 9latach albo i później ![]() Gaja nasza woda jest zielona i śmierdząca ![]() ![]() ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
Cześć Vega
![]() ![]() Kinia tyle na wódke...!
#4221 |
Zadomowienie
|
jlys to piona
![]() ![]() pączuś nom, wy tu w większości macie już takie konkretne staże związku ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
No co za buc śmierdzący! Skop mu tyłek ode mnie!
![]() Kinia, w sumie więc ledwo 3 miesiące więcej od nas będziecie mieć. Widzisz jakie my weteranki? ![]() Pączek, macie żrącą wodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
aQ01 no ciekawe, ciekawe
![]() ![]() Kinia to baty dla niego ![]() Gaja albo piranie ![]() ![]() a tak poważnie to czasem ludzie się skarżą że jak się kąpali w tej wodzie to mieli potem wysypkę na całym ciele, więc ciekawe co w tej wodzie jest;/
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wyjazd, co Ty jeszcze nie dopięty, powoli zaczynamy te papiery wypełniać. Zarejestrowałam się na studia mgr ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A upał nic a nic nie przeszkadzał, jak się jeździ szybko to nie uczuć tego gorąca ![]() Witaj, Vega ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
A przekaze baty przekaze
![]() ![]() Kurde nie mam pomysly na dzis ,super pogoda ,obiad dawno ugotowany ,nie bede sie przeciez przed komputerem kisic caly dzien:/ Tz dzis mecz o 17 chce ogladac potem final x factor,wiec nie wiem czy go gdzies wyciagne ,to niech mi chociaz samochod pozyczy ![]()
#4227 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie systemy UW są powaone
![]() ![]() To dobrze, żescie dobrze zień zagospodarowali, bo pewnie też rzadko Wam się zdarzają ![]() Ua, ale ta woda musi być syfna ...:/ Idźcie na spacer! Na rowery! Na lody! Na mizianie w krzakach! ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Wtajemniczenie
|
Mutny mój Tż to się ze mnie śmieje w taką pogodę i boi się na rower wyjść
![]() ![]() ![]() Gaja no i to bardzo...a ilu ludzi sie tam utopiło to bleee...rok temu się okazało, ze utopiała się tam jakaś dziewczyna i dopiero po tyg ją wyciągnęli... a nieświadomi niczego ludzie z dziećmi sie w tej wodzie kapali;/
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-06-05 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Nadrobię Was, ale teraz nie jestem na siłach. Dziś o 6 rano wróciłam z wesela z tżetem. Starałam się żeby było miło. Tańczyliśmy wygłupialiśmy się. Ale oczywiście padły od jego rodziny pytania pod tytułem kiedy wasz ślub. A ja na to,że te pytania proszę kierować do szanownego tżeta bo to jest jego gestia i kwestia. Ogólnie było przyjemnie i starałam się, żeby miło było. Wiec tżet zadowolony i wesele się udało. Nie dopuściłam do tego aby ktoś mnie z równowagi wyprowadził. Aczkolwiek jak wróciłam do swojego domu to trochę popłakałam w poduszkę jak nikt nie widział
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
Kinia a ja co musze siedzieć przed komputerem cały dzień
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.