![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Jak ten się już zbierze do sprzątania to sprząta też ładnie, ale sam nie zauważy, że syf
![]() Spróbuję ignorować ![]() No ja wiem, że nie należy. Widziałam, że przy Cafe Peron, która jest obok, stała miska, której nigdy tam nie widziałam - pewnie nakarmili i napoili psiula przed nami. Ciekawe czy jest czyjś czy nie ![]() Jak jutro też będzie to popytam. Pączek, chcieliście kicie to macie teraz...wydatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Wtajemniczenie
|
Gaja żebyś wiedziała
![]() ![]() ![]()
#4173 |
Zakorzenienie
|
aQo1,santom,kinia,kamea,p aczek dziękuje wam
![]() Gaja wspolczuje Ci kochana, ja na szczescie niemam takiego problemu tż to czyscioszek tzn sprzata po sobie nie rozwala nic itd , lub porzadek, ale wlasnie denereuje mnie w nim to ze mowie cos 100 razy a on pierwsze slyszy no szalg czlowieka trafia ![]() mysle , ze aQo1 bardzo dobrze Ci napisala ![]() Paczek to niezla''wyprawka" ![]() zapisaliśmy sie na weekendowy kurs przedmalżeński 20-21 sierpnia ![]()
#4174 |
Wtajemniczenie
|
oo no i super
![]()
#4175 |
Zakorzenienie
|
Pączek, takie wydatki to sama przyjemność
![]()
#4176 |
Wtajemniczenie
|
też prawda
![]() kurczę wciągnęłam się w Chirurgów ![]()
#4177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pierwsza żona prawienarzeczona!!!!! Buty fajne ![]() ![]() Kaemuś a jaki ten pierścień był? ![]() Gajuś szkoda z tą pracą ale jak takie zarobki i taka praca popołudniami to... :/ Kiepsko :/ Trzymam kciuki za etat tam u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A recepta to oj tam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do vishy... Mnie moja p. dermatolog odradzała takie firmy, bo to są KOSMETYKI, a nie LEKI ![]() Jlys to ty już stara dupa z nami jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia jak Tż nie odkłada to dlaczego ty masz szaleć i sobie przyjemności odmawiać? ![]() ![]() Gajuś... Mój też tak czasem ma ![]() A ten psiak... ;( Strasznie smutno ;( Ja bym najchętniej wszystkie psy ze sobą wzięła! ![]() Taaak gorąco dzisiaj było ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4178 |
Wtajemniczenie
|
Bjuti ooo i następne propozycje do przemyślenia
![]() ![]()
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4180 |
Wtajemniczenie
|
Ładna, podoba mi sie
![]() ![]()
#4181 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak się będzie nosić
![]() ![]() ![]() ![]() I uciekam spać ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Dziołszki Kochane ![]()
#4182 |
Zakorzenienie
|
heja. mialam wam nie pisac ale w sumie napisze bo jestem poniekad z siebie dumna
pojechalam dzisiaj z B. na egzamin bo mnie prosil... ok pojechalismy, jedziemy poprosil zebym go przepytala..pytam, a on ehh juz wiedzialam ze tak sie uczyl ze sie nie nauczyl ale mowie ok pewniej zdenerwowany i to dlatego. wszedl na ten egzamin ,wyszedl i zly bo zle napisal , ze nagle mu ta wiedza "wyparowala" i pokićkal.. z tego co mi opowiadal wywnioskowalam ze na 3 pytania ma tylko jedno dobrze. poszedl sie kolesia spytac zeby mu szybciej sprawdzil bo jest z 2go roku i chce sie bronic. facet na to ze ok ale musi podanie w dziekanacie zostawic.. ok.. patrze on sie do domu zbiera..pytam sie co z tym dziekanatem ze najlepiej by bylo teraz isc bo jutro niewiadomo czy bedzie otwarte a jestesmy na miejscu mozna to zalatwic dzisiaj, on nie bo jutro i tak tu bedzie bo chce prace zlozyc( ta moja kumpela mu dzisiaj oddala a jutro ma zawozic), mowie mu kolejny raz ze nie ma zjazdu zadnego i dziekanat moze byc nieczynny chodzmy teraz.. wkurzyl sie jak nie wiem co, ze na niego krzycze i mu rozkazuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Sylvi, ja cie na prawde podziwiam, ze ty masz do niego cierpliwosc. Jakby mi tak powiedzial, to bym wyszla i nie patrzyla co on robi - nie chce pomocy to nie, sam se radz chlopie, dorosly podobno jestes ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- A wczoraj T. mi powiedzial, ze jesli z mieszkaniem ruszy sie cos w przyszlym roku to 2014 jak najbardziej, jesli nie to moge sobie pomarzyc ![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Siema!
Ja dziś cały dzień w pracy. Nastraja mnie to nieziemsko, ale jestem sama, więc mogę z Wami pisać - piszmy dziś dużo ![]() Co do wypowiedzi Sylvi-mam podobne odczucia do Ali. Masz dziewczyno do niego cierpliwość ![]() J. ochrzaniony, pokajany, dziś od rana latał ze ścierką ![]() ![]() Dlaczego 2014 nie? Przecież do tego czasu dużo się może zmienić. Ala, a Ty w ogóle wybierasz się na mgr? Bo jeśli nie, to praca na pełen etat i kredycik ![]() Sukienka Bjuti mi się nie podoba - nie lubię skórzanych rzeczy. Śmierdzą naleśnikiem ![]() Psiulki dziś nie ma. Pączek, ach, ile radości będziecie mieć z koteczka! Zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Bjuti Gaja smutna piona również dziś cały dzień w prayc , ale tylko 9 godzin do 19
![]() Gaja to dobrze , że go ustawiłaś do pionu ![]() moj tż pojechał z bratem na giełde samochodową...poogladac auta ![]() Bjuti dziękuję ![]() no i z rana troszke sie z mamuśka poklocilam a raczej poobrazalam.., już też brak mi słow na to co oni wymyślaja z tym mieszkaniem po prostu.. :/
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-05 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
To pospamujemy. ja też do 19:00, chyba, że szefowej zachce się mnie zmienić wcześniej
![]() My patrzymy na kiecki, ubrania, biżuterię, panowie na samochody, ot filozofia ![]() a co wymyśla, jeśli można spytać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Ty , ale ja jak nie mam kasy nie lubie po sklepach łazić bo mnie serce boli , że nie mogę sobie czegoś kupić
![]() Daj spokój ubzdural sobie mojej mamy mąż , że dom chce kupić...jakies po 40-50 km od Warszawy znajduje..nawet byl wczorja ogladac (a pieniadze za pół roku bedzie miał ![]() ![]()
#4188 |
Zakorzenienie
|
Acha, matka TŻta tez kupiła dom wokazyjnej cenie w Wesołej
![]() Poza tym dojady są niezwykle upierdliwe, męczące. . na uczelnię potrafił i 2h jechać. A jak się jedyna ulica do Wawy zakorkuje to co? To nie dojedziesz. Ja wiem, te miliony ludzi mieszkające w domach jaoś sobie radzą, ale... wystarczy spojrzeć na okolice Zalewu Zegrzyńskiego spieszące z rana do Warszawy do pracy. To co się tam dzieje to dramat jakiś ![]() ja też nie przepadam za sklepami - wczoraj poszłam do H&Mu, bo faną bluzkę na plakacie widziałam. Oczywiście na wieszakach jej nie było. Znalazłam podobną, ale wyglądałam w niej nie bardzo, więc pomaszerowałam do Rossmana po maszynkę do golenia porządną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Wiem Gaja jak jest ale jemu nie przetłumaczysz po prostu...
wiem jak jest w okolicach Zalewu bo to moje rejony w końcu ![]() ![]() Ja musze sie wstrzymywać do wypłaty z odwiedzaniem sklepów ![]() ![]() ![]() jeszcze mam benzadziejna sytuacje wpracy..nie mam tuszu w drukarce na przez weekend oczywiscie najwiecej chetnych, wczoraj jeszcze jakoś sobie radzilam...i zabrałko papieru do drukarki..skołowałam troszke tych kartek , a co z tuszem nie wiem..niby uzgodnilam tu z pania od nadzoru , ze bede zapisywac wnioski i na mail jej wysylac a ona mi drukować i przynosić...tak moja nowa kierowniczka dba o nas... toner zamowilysmy poltora tyg temu, papier w poniedziałek i nic ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-05 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Trzeba próbować tłumaczyć - a nuż za którymś razem skuma
![]() Nie mów nic o domach na obrzeżach - koło szefów na wawrze segment w szeregowcu kosztuje jedyne 800 tys! oni kupowali swój dom trzy razy taniej 6 czy 7 lat temu ![]() Mi mamusia zrobiłą dostawę ciuchów ![]() ![]() Buahhaha, piona! Ja chyba tez nie mam tuszu w drukarce. Skończył się wczoraj i nie wiem czy ktoś interweniował. A jak przyszłam to nie było papieru w terminalu. Na szczęścier na fb kolezanka mnie oświeciła, że są nowe małe roli w szufladzie-jako, że nigdy nie wymieniałam papieru w tak skomplikowaych urządzeniach, nie jestem pewna czy zadziała jak przyjdzie co do czego ![]() Kwiatek dla pani od nadzoru! ![]() Może wszystko hurtem jutro przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy przyjdzie , jak do niej pisałam to ona do mnie : że nie życzy sobie , że ta sytuacja wpłynęła na ilość kredytów... ;]
Nie bo on chce dom i koniec , znajduje jakies domy po 200 tys cieszy sie , że dolozy se 100 tys i go wykończy a potem sie okazuje , ze do tego działka za drugie 200 ![]() Głupio mi było iść i jej mówić-Pani nie mam tuszu , możemy coś jakoś wykombinować ![]() ![]() ale zmienilas ta rolke? dobre i to polowa sukcesu za Tobą, teraz tylko żeby zadziałało ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-05 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
gaja a jak byś np. powiedziała temu swojemu TZ ,że idziesz do pracy ale późno wrócisz a w koszu jest pranie do zrobienia, czy on by je zrobił? wiesz faceci są generalnie bardzo niedomyślni, może on tego nie widzi...???
Nie tylko Tobie się zdarza zastać brak chleba-to tak na pocieszenie ![]() Kinia masz rację-chce festynu niech sobie na niego zarobi, ale chyba trochę spasował, skoro stać go na mator i na mega wypasiony ślub? ![]() Byłam wczoraj na grilu u siski-jak się obżarłam mama mia-szlag trafił moje zrzucone kilogramy ![]()
#4193 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gaja dobrze ,ze tz sie pokajal ,ale nie na tym to ma polegac.W ogole zauwazylam ,ze facetom trzeba wszystko palcem pokazac ,ze cos trzeba w domu zrobic ,kupic ,bo sami nie wpadna na taki genialny pomysl,moj tz lubi dobrze zjesc i gotowac ,wiec mysle,ze nie dopusci ,zeby nasza lodowka swiecila pustkami jak juz bedziemy mieszkac razem ![]() Beauti ladna sukienka ,napewno sexi w niej wygladasz ![]() Kamea mojemu tz sie upieklo ,tez dwa tyg.temu go policja zlapala z reddsem, jak mnie odprowadzal na piechote to spowrotem sobie kupil reddsa i szedl przez taka "wiejska" czesc miasta i go zlapali ,ale puscili jak zobaczyli ,ze reddsa ma ![]() Sylvi tez jestem z Ciebie dumna ,wyrabiasz sie ![]() ![]() ![]() Ala napewno wam sie ulozy z tym mieszkaniem ,wierze w to i slub bedzie w 2014 ,nie ma innej opcji ![]() Ja po grillu u brata tz,wyszalelismy sie z tz z jakimis dziecmi z rodziny bratowej ![]() W ogole to juz obiad ugotowalam dawno ,bo oczywiscie moj szanowny tata musi w niedziele miec juz obiad o 8 rano!! I mnie budzi ,zebym mu kuzwa obiad na sniadanie gotowala ,a jak nie, to sam gotuje ,a potem ma pretensje ,ze ja spie w niedz.do 9 ,a on musi obiad gotowac,no rozpier....mnie to. ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-06-05 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Studi, tak robię - mówię mu i wtedy to robi, ale czasem chciałabym nie musieć o wszystkim myśleć
![]() ![]() Zmieniłam rolkę! ![]() O mniam, grill! ![]() Wyślij jej maila z prośbą o nowy tusz ![]() Kurczę, nie pokazuje mi się jak wchodzę na stronę podforum, że ktoś coś nowego napisał nas w wątku, dlatego odpowiadam z opóźnieniem, buuu! Biedna Kiniusia zerwana bladym świtem! ![]() ![]() Śmiesznie by było, gdyby go spisali ![]() Sprzedałam puzzle. Nic się nie zawiesiło ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
kinia,że rosół ma być na 8 rano?
![]()
#4196 |
Zakorzenienie
|
Studi no na to wyglada ,tylko ,ze tym razem nie rosol,bo juz rzyg....tym niedzielnym rosolem,ubzdural se co niedziela rosol,ale dzis sie nie dalam,a w ogole ten rosol to sobei sam gotuje w niedziele i sam go je ,bo jest mega tlusty ,ale mu sie nie przegada,on ma chyba wy✂✂✂....na swoje zdrowie.
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinia, współczuję, niedziela jest od tego, żeby się wyspać ![]() Ja zaraz idę na balkonik się opalać ![]()
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
Jak większość ludzi, Kiniuś.
Wczoraj do nas przyszło 3 letnie dziecko z nadwagą. Miało wielki problem z kondycją i utrzymywanim równowagi. Po 3 min marszu z pokazywaniem dokoła sali (spacerujemy an palcach, tupiemy, machamy rękami, truchtamy) padło bez życia na ziemię i stwierdziło, że nie ma siły. Póxniej nie potrafiło przejść po miękkich klockach i poduszkach. Pierwsyz raz odkąd tu pracuje widziałam coś takiego. Zwykle dzieci z radością na to wskakuja chodzą do upadłego, a tu? Na szczęście w trakcie zajęć mniej więcej opanowała tą trudną sztuke - pytanie na jak długo. Kamea, Ty weź nas nie dobijaj, ok? ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-05 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
65-64-63-62-61-60-59-58 ![]() Edytowane przez studi Czas edycji: 2011-06-05 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Biedne dziecko ,wina rodzicow i ich zaniedbania ,chociaz powodem moze byc tez jakas choroba dziecka,nie wiem.
Kamea ale ci dobrze u mnie na balkonie jest wiecznie cien i nie moge sie opalac,a wczoraj mowie do tz ,ze pojechalibysmy dzis nad wode sie poopalac to mi mowi ,zebym na solarium poszla ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.