Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 18:28   #1531
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Do tego moja alergia zwariowała - jak jestem na powietrzu, to jest w miarę ok, a w domu jest masakra... Choć, nie zapeszając, od parunastu minut nie potrzebowałam chusteczki
to ta moja dokładnie odwrotniena dworzu masakra, w domu w miarę. Ale prawe oko chętnie bym wyjela i włożyła do szklanki z zimna woda

Naj- Absynta można pic tez tak, ze wlewasz do kieliszka od wodki, podpalasz i trzymasz bad tym koniakowke, jak sie skończy palić Absynta chlap, a opary spod koniakowki ściąga sie slomka. Wtedy jazdy gwaranowane

Maja, Najeczka ma racje - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma dobrze jest sie doszukiwać plusów i nauczać doceniać co sie ma nie analizować i nie rozkminiac czemu sie czegoś nie ma - wtedy łatwiej być szcżesliwym Nawet ja mogłabym tu urządzić litanie narzekania lekko nie jest, ale szukaj pozytywow
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2011-06-05 o 18:30
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:32   #1532
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Ilsa szkoda, że nie wyszło. Dobrze, że dowiedziałaś się o tym teraz a nie jak zaczęłabyś pracę. Znajdziesz coś innego z pewnością

Maja ja rozumiem, że chciałabyś mieszkanie. Ja 7 rok w wynajmowanych mieszkam i strasznie bym chciała swoje. Mieć dom. No ale przez najbliższe lata nic z tego. Choć dalej gram w totolotka

Tż mnie dziś rozpieszczał. Zabrał na pyszną sałatkę i super deser lodowy. Wie jak mi zrobić dobrze

Dziewczyny wiecie może czy da się wziąć ślub w ciepłych krajach po polsku?
Bo kurde zawsze o tym marzyłam i tż się zgadza. I tylko nie chcę dukać przysięgi wkutej na pamięć a mój angielski pozostawia dużo do życzenia. To za ważne słowa bym mogła je wyklepać a nie powiedzieć z uczuciem.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:38   #1533
Gwizdak
Zakorzenienie

Aleksandra, można, to sie w ambasadzie załatwia przynajmniej tak mi kiedyś koleżanka mówiła Świetny pomysł swoją droga
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-05, 18:39   #1534
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Bo kurde zawsze o tym marzyłam i tż się zgadza. I tylko nie chcę dukać przysięgi wkutej na pamięć a mój angielski pozostawia dużo do życzenia. To za ważne słowa bym mogła je wyklepać a nie powiedzieć z uczuciem.
super pomysł
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:43   #1535
Stefannia
Wtajemniczenie

Spaliłam sobie dekolt, trochę
A teraz zjadłam lody śmietankowe z truskawkami i posypane gorzką czekoladą. Pycha!!
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:43   #1536
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Aleksandra, można, to sie w ambasadzie załatwia przynajmniej tak mi kiedyś koleżanka mówiła Świetny pomysł swoją droga
No właśnie tak się zastanawialiśmy nad ambasadą. Tylko tż twierdzi, że jak się nie mieszka w danym kraju to mogą odmówić. Muszę się dowiedzieć dokładnie To może zrobimy sobie ślub jesienią w jakimś fajnym kraju i wakacje przy okazji.

Stary 2011-06-05, 18:49   #1537
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Najka współczuję sytuacji z mamą. A jeszcze bardziej współczuję Wam tego, co będziecie przeżywać przez nią podczas organizacji (nieuchronnego i rychłego) ślubu
Mama wie, że nie da na niego grosza, bo nawet ostatnio mi to wypomniała więc powinno być OK.
ja wiem, że ona z tym wyjazdem chce pomóc, ale zwyczajnie narzuca swoje zdanie. mam nadzieję, że ją utemperujemy do tego czasu najwyżej się pofoszy, że ją źle traktujemy

Cytat:
Naj- Absynta można pic tez tak, ze wlewasz do kieliszka od wodki, podpalasz i trzymasz bad tym koniakowke, jak sie skończy palić Absynta chlap, a opary spod koniakowki ściąga sie slomka. Wtedy jazdy gwaranowane
my się baliśmy bawić w podpalanie, bo za pierwszym razem przypaliliśmy nie nasze mapy przypadkiem a ta wersja słodko-cytrynowa nam smakowała i przynajmniej nie widziałam zielonych wróżek

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
No właśnie tak się zastanawialiśmy nad ambasadą. Tylko tż twierdzi, że jak się nie mieszka w danym kraju to mogą odmówić. Muszę się dowiedzieć dokładnie To może zrobimy sobie ślub jesienią w jakimś fajnym kraju i wakacje przy okazji.
świetny pomysł a co z rodziną? zapraszacie najbliższych czy wówczas tylko Wy i świadkowie bo pewnie z zapraszaniem wyjdzie podobnie jak ”normalny” ślub
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:56   #1538
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

aaaaa umieram wygladam jak mulatka....pakowalam dzis 7 godzin dalie w takiej szklarni gdzie nie bylo takich oslon przed sloncem jakie z reguly sa i mielismy tam saune doslownie - termometr pokazywal 47 stopni i slonce palilo przez te szybki potwornie... jestem masakrycznie spalona bo w koszulce na ramiaczkach bylam, dobrze ze krotkie spodenki ubralam bo bym nie wytrzymala tam chyba

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
moj znajomy tak zrobil - mieli slub w ambasadzie, przy okazji wakacje, slub w Bangkoku byl chyba o ile pamietam, a cale formalnosci zwiazane ze slubem kosztowaly ich ok 600 zl i generalnie bardzo zadowoleni byli. BYli na wyjezdzie z przyjaciolmi ktorzy byli ich swiadkami,. A po powrocie rodziny urzadzily im zabawe taka pseudoweselna
Stary 2011-06-05, 18:56   #1539
frezyjka85
Zakorzenienie

najeczko.... czasem mama, czy tata TŻ tak maj... chcą dobrze, a nie zdają sobie sprawy, że w ten sposób nam coś narzucają współczuję, bo ja tego nienawidzę!

aleks- fajny pomysł będziecie wówczas zapraszać tylko najbliższych??

stefka - Ty brutalu!!! daj trochę

Ilsa - fatalnie wygląda ta robota

u nas nuda.... wiem, że obiecałam zdjęcia prezentów dla rodziców, ale postaniwłam Wam pokazać jak już ułożę w koszyku (a najpierw muszę ten koszyk kupić )
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:57   #1540
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

da sie
Stary 2011-06-05, 18:59   #1541
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
stefka - Ty brutalu!!! daj trochę
Lecą do Ciebie Pozmywałam, chyba pojeżdżę sobie trochę na rowerku oglądając jakieś głupoty na vod.onet
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:02   #1542
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Lecą do Ciebie Pozmywałam, chyba pojeżdżę sobie trochę na rowerku oglądając jakieś głupoty na vod.onet
dzięki
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:02   #1543
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka w Indiach na dłoniach sobie wymarzyła i nie robili jej klopotow
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
my się baliśmy bawić w podpalanie, bo za pierwszym razem przypaliliśmy nie nasze mapy przypadkiem a ta wersja słodko-cytrynowa nam smakowała i przynajmniej nie widziałam zielonych wróżek
a zielone wrozki są wporzo
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-05, 19:05   #1544
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
świetny pomysł a co z rodziną? zapraszacie najbliższych czy wówczas tylko Wy i świadkowie bo pewnie z zapraszaniem wyjdzie podobnie jak ”normalny” ślub
Cytat:
aleks- fajny pomysł będziecie wówczas zapraszać tylko najbliższych??
Nie będziemy nikogo zapraszać. Zresztą nawet jakbyśmy mieli kasę na sponsorowanie rodzinie wakacji to moja matka za żadne skarby świata nie wsiądzie do samolotu. No i właśnie świadkowie będą kolejnym problemem do rozwiązania bo trzeba by "łapankę" zrobić na miejscu.

Stary 2011-06-05, 19:06   #1545
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
najeczko.... czasem mama, czy tata TŻ tak maj... chcą dobrze, a nie zdają sobie sprawy, że w ten sposób nam coś narzucają współczuję, bo ja tego nienawidzę!

u nas nuda.... wiem, że obiecałam zdjęcia prezentów dla rodziców, ale postaniwłam Wam pokazać jak już ułożę w koszyku (a najpierw muszę ten koszyk kupić )
ja też tego nie cierpię, ale ja to jeszcze pół biedy, za ti P. strasznie się denerwuje, kiedy moi rodzice czy też jego nam coś narzucają. Od razu urywa temat i mówi, że to nasza/jego sprawa.

Jestem w stanie poczekać na te kosze, bo efekt będzie boski

Arrakis, szczerze współczuję, nie toleruję temperatury powyżej 28 stopni najlepiej, a co dopiero takiej. No i nie lubię uczucia swiezo opalonej skóry.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:08   #1546
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie świadkowie będą kolejnym problemem do rozwiązania bo trzeba by "łapankę" zrobić na miejscu.
Możemy sie poświęcić i z Wami pojechać poswiadkowac zasponsorujemy sobie sami, a potem Zabierzemy Mrowe i znikamy Wam z oczu, cobyscie mogli poswietowac
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-05, 19:16   #1547
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, Najeczka ma racje - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma dobrze jest sie doszukiwać plusów i nauczać doceniać co sie ma nie analizować i nie rozkminiac czemu sie czegoś nie ma - wtedy łatwiej być szcżesliwym Nawet ja mogłabym tu urządzić litanie narzekania lekko nie jest, ale szukaj pozytywow
szukam właśnie moja mama dzwoniła i pyta się ile we wrocku kosztuje mieszkanie, bo ona się zastanawia.. no masakra ja myślę, że jak tylko pojawi się światełko w tunelu to będzie ok..początki zawsze są trudne

Cytat:

Maja ja rozumiem, że chciałabyś mieszkanie. Ja 7 rok w wynajmowanych mieszkam i strasznie bym chciała swoje. Mieć dom. No ale przez najbliższe lata nic z tego. Choć dalej gram w totolotka

w sumie to jak się zaprę to w końcu będę miała swoje mieszkanie albo dom w końcu marzenia są do spełnienia

a pomysł ze ślubem super..gdzieś kiedyś czytałam na wizażu o organizacji takiego ślubu przez jedną wizażankę więc na bank jest to możliwe
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:25   #1548
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Aleks, to ciekawy pomysł z takim ślubem. Ale łapanka... niefajnie. Może macie jakąś znajomą parę, która chętnie połączyła by wakacje z Waszym ślubem?

Dziewczyny, mam male pytanko. TŻ chce złożyć papiery o płatny staż. Musi napisać list motywacyjny. Moglybyście dać mi jakieś wskazówki, co powinno się tam znaleźć poza tym, że studiuje, chce zdobyć doświadczenie?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:29   #1549
raingirl
Zakorzenienie

Cześć
Zrobiłam mój pierwszy bukiet ślubny
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:34   #1550
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Cześć
Zrobiłam mój pierwszy bukiet ślubny

dzien dobry
Zna któraś bardzo dobrze angielski i chciałaby z nudów przetłaczyć kilka stronek?
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:42   #1551
raingirl
Zakorzenienie

Wrzuciłam coś na pocztę, od razu uprzedzam, że jest bardzo specyficzny
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:47   #1552
onlythebest
Raczkowanie

Naj i majasn ja akurat jeśli chodzi o kredyty w obcej walucie to jetem na bieżąco co prawda w wielkościach dużych - około miliona, bo wczoraj robiliśmy na zajęciach z zarządzania ryzykiem wstępną analizę. No więc tak obecnie dla kredytów krótkoterminowych (na 1 rok) najbardziej opłaca się w Euro, później pln a na koniec franki. Natomiast dla kredytów długoterminowych jednak wyszło z analiz że stosunkowo najmniejszym ryzykiem obarczone są kredyty we franku. To na dzień dzisiejszy, a wiadomo wszystko może się zmienić.

Dziś odebrałam od promotora moją pracę i po 1 sprawdzeniu okazuje się,że nic nie muszę poprawiać poza zakończeniem, które mam wypunktować Nie wiem za bardzo o co chodzi, bo mam każdą myśl w oddzielnym akapicie i myślałam że jest ok. A jemu chyba chodziło o to żebym użyła punktorów w zakończeniu...dziwna sprawa. Robiła tak któraś z Was?
20 lipca obrona i

Aleks taki ślub to super sprawa i miodowy "miesiąc" od razu...co ja bym dała za Malediwy

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:18   #1553
capriola_87
Zakorzenienie

Mam dramat z pakowaniem...
Stary 2011-06-05, 20:20   #1554
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Aż tyle rzeczy nabyłaś?
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:24   #1555
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Możemy sie poświęcić i z Wami pojechać poswiadkowac zasponsorujemy sobie sami, a potem Zabierzemy Mrowe i znikamy Wam z oczu, cobyscie mogli poswietowac
Uważaj co piszesz bo potem będzie ciężko się wywinąć

Gotowanie i pieczenie przy upałach to istna masakra. Zaraz się rozpłynę w kuchni

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

only to super, że praca przeszła bez zmian No to czekamy na obronę i świętujemy

Stary 2011-06-05, 20:25   #1556
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

ślubu udziela ambasador to na pewno bo formuła chyba musi być po polsku żeby to był ważny ślub są też firmy, które organizują wyjazdy ślubne i załatwiają wam świadków z przypadku
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam male pytanko. TŻ chce złożyć papiery o płatny staż. Musi napisać list motywacyjny. Moglybyście dać mi jakieś wskazówki, co powinno się tam znaleźć poza tym, że studiuje, chce zdobyć doświadczenie?
dlaczego tam, co już zrobił i co to mu dało
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wrzuciłam coś na pocztę, od razu uprzedzam, że jest bardzo specyficzny
niezwykły i w Twoim stylu; podoba mi się
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
trzeba było TŻtowi partiami podrzucać w bagażu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:26   #1557
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Rain super ten bukiet!

Stary 2011-06-05, 20:27   #1558
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Cześć

Simply gratuluję ukończenia biegu

Ilsa kciukam za dzisiaja wpadka mamy świetna

Luffka cześć

Korni, też z wytęsknieniem czekam na PLL pod koniec czerwca chyba ma się zacząć, prawda?

Tż dzisiaj w nocy/nad ranem przyjedzie:ju pi: ale będzie celibat niestety może tym razem się uda.

napisałam pracę na zaliczenie, a teraz czas się umyć i na balkonik do nauki ech nie chce mi się!
Ja chyba gdzieś czytałam, że ma wrócić w połowie czerwca, ale możeto były tylko plotki
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
My wlasnie zostalismy zaproszeni na wesele we wrzesniu i zaproszenie jest wydrukowane na sciereczce Nie widzialam jeszcze takiego
Jakoś mnie ten sposób nie przekonuje. Tak jak dawanie gościom ręczników z imionami PM i datami ślubu. Nie chciałabym, żeby ktoś sobie "mnie" powiesił w kibelku
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
no niby tak, ale w tygodniu tak późno wracam z pracy, że nie mam jak czegokolwiek oglądać, a w przyszły weekend też pracuję i lipa..a w kolejny weekend będę przed obroną i wątpię żebym miała głowę do oglądania mieszkań no lipa jak nie wiem co zwłaszcza, że my i tak mamy spory budżet jak na mieszkanie o metrażu około 40-50 m2...

super to wygląda aczkolwiek ja bym chyba nie chciałaby by ktoś moim ślubnym zaproszeniem brudy wycierał

A co z tym mieszkaniem, które wydawało się takie fajne? Miałaś je obejrzeć i co? Pewnie o nim pisałaś, ale nie nadrobiłam, bo za wiele tego.
Cytat:
piliśmy z kieliszków, jak wódkę, tylko że z cukrem na dnie i cytryną zagryzaliśmy. ja drugi raz piłam absynt i za pierwszym razem superszybko mnie ścięło (trzy kieliszki prawie że naraz), a teraz nic mi nie było, bo dobry odstęp czasu no i nie wiem, dla mnie to normalny, tylko mocniejszy alkohol, fajnie pali w gardle, ma ładny posmak i jak się zagryzie cytryną, to jest smaczny jazd po nim nie miałam ani nikt z obecnych

współczuję przebojów mieszkaniowych...
a pierścionek widziałaś, bo co? Poszliście oglądać?

wyglądają jak ulotki :P
powiedz mi, Ty biegłaś 5 km? To znaczy, ja bym tyle nie przebiegła na pewno, ale tak sobie myślę, że mama mieszka jakieś 4 km ode mnie i w 45 minut spokojnie do niej dochodzę piechotą.
No ale jak mam adidasy to w sumie szybko chodzę...

Ech, zawsze, jak wracam od mamy, to mi źle dziś sie z nią z P. prawie pokłóciliśmy. nawet nie czuję się winna, bo racja była po naszej stronie, a ze ona narzuca swoje zdanie, to jej sprawa, ale ogólnie nie lubię takich kwasów. potem będzie mi wypominać przez pół roku.
Te spotkania Cię wykończą Ciekawe kiedy się znudzi Twojej mamy wtrącenie. Moja też się lubi wtrącać, ale nie aż tak.
Cytat:
O Włochy
Wczoraj dzwoni do mnie i mówi, że rozmawiała z ciocią o naszym wyjeździe i że ciocia proponuje, żebyśmy celowali do Rzymu, że mama ją spytała, czy nam może kupić bilety, bo ona się na tym zna (tu powiedziałam, że wiem, jakie mam kupić bilety, a jak będę potrzebować pomocy, to zadzwonię do cioci), no i takie tam, że ten Rzym to ogólnie cud miód i orzeszki. Powiedziałam, że przemyślimy to.
Na stronie przewoźnika bilet do Rzymu jest 150 zł droższy, więc się nie opłaca, tym bardziej że wylot jest o 6 rano, więc czarno widzę siebie po nieprzespanej nocy zwiedzającą Rzym.
Dziś mama poruszyła temat i jej mówię, że raz, że drożej (”Ale Patka, za to autobus lub pociąg do Civitanovy macie taniej i bez przesiadek!”), dwa, że będę wykończona, znam siebie i wiem, że tak będzie (”Ale przestań, przeżyjesz”), trzy, że nie lubię kombinować. Ona co chwilę, że ten Rzym to superpomysł (”No mówię Wam!”, ”Ola, sprawdź im te autobusy”) i tu sie P. wkurzył (już wcześniej mówił: ”Nie rozumiem, czemu wszyscy się tyle wcześniej tym wyjazdem ekscytują”) i powiedział, że to jest nasz wyjazd i sami zdecydujemy, gdzie pojedziemy, że akurat przesadzam z ceną biletu, bo póki nie są za 5000, to możemy jechać, ale że sami ustalimy, gdzie lecimy, i tyle.
Ja na to, że tak, sami. Mama: ”A przestańcie, lecicie do Rzymu i już, to najlepsze wyjście”, P.: ”Nie, polecimy w jeszcze inne miejsce. I już”.
No i powiedziałam, że sami zdecydujemy i jak ten Rzym wyjdzie o wiele taniej, to pewnie tak, ale wolałabym go zwiedzać wypoczęta.
Ale kwas pozostał :P
Rany, jeszcze nie wyjechaliście, a już tyle problemów. A o tym Rzymie Twoja mama mówi tak, jakby sama tam nie wiadomo ile razy była.
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Bo na zdjeciu to nie widac jakie to fajne Zreszta te ze zdjecia to sa tylko przyklady, to nasze wyglada zupelnie inaczej, jak dla mnie super pamiatka i naczyn nia wycierac nie bede

Przez pierwsze 2 km truchtalam, potem mnie zlapal skurcz w prawej lydce (i odcisk mi sie masakryczny zrobil ) wiec musialam go rozchodzic i dosyc szybkim marszem szlam 2 km i ostatni kilometr znow przetruchtalam. Wiem, ze moze sie wydawac, ze to powoli, ale nie mialam zadnego treningu, bylo jakies 26 stopni, slonce caly czas i polowa trasy pod wiatr. Tak czy siak jestem z siebie dumna
My też jesteśmy z Ciebie dumne
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
powiem wam że 7 na rękę za godzinę nie jest warte stania przez 8-10 godzin. Dziewczyny opowiadały że nie płacą za nadgodziny i że szefowa ukryła w zeszłym miesiącu 3 garnitury przed inwentaryzacją żeby im mniej kasy zapłacić i ma już założoną sprawę w sądzie więc zmieniła nazwę firmy nie chcę się w to pakować ale nie mam gdzie pracować
Dobrze, że dowiedziałaś się o tym wcześniej. Zobacz może czy potrzebują kogoś do Royal Collection, tam jest podobno fajnie.
Cytat:
Widzisz Aleks i po problemie
Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Naj i majasn ja akurat jeśli chodzi o kredyty w obcej walucie to jetem na bieżąco co prawda w wielkościach dużych - około miliona, bo wczoraj robiliśmy na zajęciach z zarządzania ryzykiem wstępną analizę. No więc tak obecnie dla kredytów krótkoterminowych (na 1 rok) najbardziej opłaca się w Euro, później pln a na koniec franki. Natomiast dla kredytów długoterminowych jednak wyszło z analiz że stosunkowo najmniejszym ryzykiem obarczone są kredyty we franku. To na dzień dzisiejszy, a wiadomo wszystko może się zmienić.

Dziś odebrałam od promotora moją pracę i po 1 sprawdzeniu okazuje się,że nic nie muszę poprawiać poza zakończeniem, które mam wypunktować Nie wiem za bardzo o co chodzi, bo mam każdą myśl w oddzielnym akapicie i myślałam że jest ok. A jemu chyba chodziło o to żebym użyła punktorów w zakończeniu...dziwna sprawa. Robiła tak któraś z Was?
20 lipca obrona i

Aleks taki ślub to super sprawa i miodowy "miesiąc" od razu...co ja bym dała za Malediwy
A Ty się przekwalifikujesz?
Ucięło mi cytowanie:/
To jak będziecie znały szczegóły spotkania to dajcie mi znać. Jeśli mogę coś zaproponować to centrum- pl. bankowy, bo wiecie, że ja z daleka
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:28   #1559
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Aż tyle rzeczy nabyłaś?
Własnie nie prawie nic...zostawiam wszystkie kosmetyki bo mi się pokonczyly, tylko dowiozlam letnie ciuchy jak bylam w PL i mam kilka ksiazek:/ Najgorsze jest to ze wagowo jest ok, bo mam 16 kg a moge miec 20 tylko ze nie moge nic dolozyc do plecaka bo mi peknie chyba zaraz...
Stary 2011-06-05, 20:29   #1560
peach_passion
Zakorzenienie

zaraz muszę posłać smska na szpaka

zauważyłam pewną zależność - tż jest dla mnie strasznie kochany jak jestem ubrana na biało. stwierdziałam, że skoro tak to lubi, to powinien się oświadczyć, na ślubie będę taka od rana do nocy
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości