|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
ja też czasem pracuję w niedzielę, coprawda raz na 4 niedziele ale pracuję, w soboty też pracuję.... nie mam akurat kredytów, ale jak jest możliwość dobrze zarobić to czemu nie , tymbardziej że te weekendowe w moim zawodzie to zwykle dobrze płatne (tzn 70-80zł brutto za godzinę, nie wiem czy to dużo czy nie, ale nie umiem sobie odmówić tego zarobku) wydam w wakacje i na remonty.. jeden remont zakończyłam ale chcę "przeorać" łazienkę ... przeorać bo wyrwać z niej wszystko łącznie z rurkami w ścianach i zrobić wszystko nowe i w wysokim standardzie, aby już się nie wkurzać moją staroświecką łazienką.. zostawię tylko umywalkę bo jest porcelanowa i sygnowana niemiecką sygnaturą z 1938roku, po prostu jest cudna, wg mnie oczywiście) tak więc Jolcia nie przejmuj się "nawróconymi" ...niedaleko mnie mieszka katechetka z mężem, spotkałam raz ją pod sklepem w niedzielę, mąż jej mówi do niej, "zajdźmy kupić kiełbasę na tego grilla po południu" , na co ona splunęła w kierunku sklepu mówiąc "to świętokradztwo pracować w niedzielę w sklepie,- nie wejdę tam" i poszli... scenę zrobiła a zapewne potem męża samego wysłała po tę kiełbachę... a ja tylko powiedziałam im "dzień dobry" zrobiłam wielkie oczy i weszłam do sklepu |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja czasem do galerii jeżdżę w niedzielę, bo co tu kryć jak w ciagu miesiaca pracy mam 3 dni wolne i są to niedziele to kiedy mam robić zakupy?? mam dwójkę dzieci i męża i lodówka musi być pełna, bo nie wiem jak wasi mężowie, ale mój jak mu powiem aby zrobił zakupy to kupuje chleb, 8 bułek, jedno masło, jedno mleko i 1kg kiełbasy - to jest jego standardowy koszyk zakupowy- ponieważ kłócę się z nim o to bo twierdzę że w tym nie ma nic do jedzenia to zakupy muszę robić sama albo w marketach między 18tą a 21szą, bo wtedy już nie pracuję.. albo w weekendy
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-06-05 o 18:42 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam sklepu internetowego gdzie kupię długą luźną spódnicę taką wiecie przewiewną! Patrzyłam na all ale średnio a jak już jest to cena....
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Też takiej szukam i nic
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
mam jedną ale chciałam inną jeszcze, bo ta jest biala. znalazlam takie o jakie mi chodzi ale chciałabym taniej... http://allegro.pl/nowa-modna-dluga-z...650301294.html
Która zdolna nam uszyje?? Hehe ![]() ![]()
Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-06-05 o 19:20 |
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
postaram się coś sfotografować po weekendzie
|
||
|
|
|
#2888 | |
|
szeryfcio
|
Bardzo ładny kolorek
Ja jak miałam rude i mahoniowe włosy, to najładniej mi było w niebieskim .Cytat:
), więc nie mogę się na niego skarżyć ale jeśli chodzi o zakupy, to my też tylko w weekend mamy czas. Żeby po centrum handlowym połazić, to potrzeba więcej czasu, wiec tylko sobota i niedziela się kłania. (No chyba, że któreś z nas pracuje a soboty w pracy się zdarzają).
|
|
#2889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#2890 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie sobie leżysz włoski piękne,pasują do Twojego temperamentuCytat:
![]() Cytat:
http://moda.allegro.pl/dluga-suknia-...633559470.html a że ja akurat nie lubię długich,obcięłabym dół i zrobiła z nich szelki |
|||||
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ostatnio bardzo podobają drobne wzorki np. kwiatki...świetnie się w takich ubraniach czuję
![]() Te "modne" stroje kąpielowe(bez ramiączek lub wiązane od środka) to nie wiem dla kogo- małe piersi wyglądają na jeszcze bardziej płaskie, a duże wyłażą górą i bokami... ![]() Bardzo często z mężem chodzimy do galerii w niedziele, a niby kiedy mamy chodzić jak w tygodniu on pracuje... ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Mnie głowa boli niezależnie od snu...poza tym nie zdarza mi się spać dłużej niż 7godzin, więc nawet nie wiem jak by wtedy było....teraz zaczęlam córcie odzwyczajać od cyca, ale coś kiepsko mi idzie... |
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, musze zmykać... budzik rozedrze się jak wariat o 6tej.... jejku jak mi się nie chce do pracy... pogoda jest tak cudna że się myśli tylko o plażowaniu.... Dobranoc laski, obudźcie się piękniejsze jutro |
|
|
|
|
#2894 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Praca buu...będę musiała w sobotę jeszcze iść,a tu takie upały zapowiadają na najbliższe 2 tygodnie ![]() dobrej nocki |
||
|
|
|
#2895 |
|
szeryfcio
|
A ja słomianą wdową od dwóch dni jestem.... mąż u babci na podwórku samochód se naprawia...i tak jakoś dziwnie wieczorem; cicho, pusto... i nikt mi nie mówi, że już mam spać iść i nie siedzieć przed kompem
No to siedzę, chipsy zażeram, snickersa już zjadłam, może sobie jeszcze fasolki szparagowej zrobię...Co tu robić?Jakiś peeling, maseczkę na ciało (w końcu mam czas), lakier na paznokciach trza by zmienić...
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-06 o 00:02 |
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Eh a ja Wam powiem, że mnie ząb boli okrutnie..
Wzięłam jedną tabletkę i przeszło na chwilę, wzięłam drugą bo inaczej nie zasnę..Oglądałyście x factora? Jak Wam się widział finał? Ja od początku kibicowałam Gienkowi i udało mu się
|
#2897 |
|
szeryfcio
|
Ja nie oglądałam, bo ja Ranczo oglądam w tym czasie
A potem usypiałam/czytałam dziecku i nie załapałam się na X-factora
|
#2898 | |
|
|
Cytat:
Bry ![]() ból zęba to okropna rzecz oglądałam wczoraj,też byłam za Gienkiem,choć myślałam że wygra Szpak,bo tak faworyzowali wszędzie Gienka,i myślałam że na złość wybiorą Szpaka ![]() Jejku jak duszno,chyba padnę w pracy w tym tygodniu ![]() No to kończę make-up i lecę Na koniec zwierzęcy obrazek ![]() http://demotywatory.pl/2162937/Przyjazn
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2900 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
||||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z pyszną kawką
![]() Ból zęba jest dla mnie najgorszy...dlatego postanowiłam kontrolować zęby na bieżąco po tym jak poszłam do dentysty spuchnięta od ósemki...antybiotyki i wyrywanie... ![]() Straszny upał...chyba dziś do południa w domku posiedzę...mam sporo roboty a poza tym nie lubię takiej duchoty... Ja oglądałam wyrywkowo Xfactor, bo moja córcia wczioraj się wywaliła i zagryzła sobie język...nie mogła spać i co chwilę popłakiwała...całą noc tak i jestem strasznie niewyspana...więc biorę się za drugą kawkę i lecę sprzątać... ![]() Nie miałam w tym programie jakiegoś faworyta...na początku podobało mi się jak Szpak śpiewa, tydzień temu podobał mi się Gienek, więc w sumie obojętne mi było kto wygra...ta dziewczyna też fajnie śpiewa
|
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też witam z kawką
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cos jeszcze miałam napisać, ale zadzwonił tż i zapomniałam
|
||
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie lubię upału, ale sieze w pracy i tu się gotuję, nie mam termometru w pomieszczeniu ale może to i dobrze, bo chyba nie byłoby mi przez to lżej... jak patrzę przez okno i widze te lazurowe niebo to coś mnie strzela że musze siedzieć w tej pracy... wolałabym być nad morzem
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ale mnie głowa boli W ogóle się nie wyspałam ). Później Młoda mnie obudziła, bo nie może wstać ze swojego łóżka i przemknąć podłogą do kuchni, tylko pcha się na skróty przez moje łóżko, a ono jest niestabilne i się rusza ). Wstałam o 9, ale czuję się jakbym była na mega kacu... Wybieram się do fryzjera. Jeśli się kobieta zlituje, to mnie weźmie od ręki, a jak nie, to zapiszę się na czwartek. I pomknę do rossmanna. A tak mi się nie chce
|
|
|
|
#2906 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Husky są śliczne ale one mają takie jasno niebieskie oczy co mnie przeraża ![]() Cytat:
ale mój czas nadszedł niestety Biedna córcia, ja to się wiecznie gryzę sama aż do krwi - taka sierotka jestem ![]() Cytat:
U fryzjera dawno nie byłam, bo mama była kiedyś fryzjerką i mi w domu końcówki podcina (zapuszczam włosy). Ale musze w końcu sobie jakiś kolorek rzucić (szampon na kilka myć bo jestem przywiązana do swojego koloru) i będzie to albo rudo-brązowy, albo brązowo-czarny ![]() Właśnie od optyka wróciłam i zaczynam okulary nosić zbankrutowałam..
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co to znaczy wydać sporą porcję kasy na okulary ;/ Na szczęście wzrok mi już tak nie leci (mam minusy), ale i tak noszę jak mi się przypomni, czyli przeważnie przed TV i jak w nocy kieruje autem. ![]() Ja mam w pracy raczej chłodno, bo mam na parterze pomieszczenie wykafelkowane i jest raczej upałów tak nie odczuwam. Za to w zimie troszkę gorzej, ale ja ogólnie nie jestem taki zmarzluch.
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak gorąco to sobie siedzę pod dzrzewm i wiaterek powiewa żyć nie umierać![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- też mam okulary, ale już za słabe -0,75 czasami do kompa je wyciągam, jak akurat nie mam soczewek na oczach (-1,25), szybko przerzuciłam się na soczewki zamiast okularów, jakoś głupio się czuję w okularach, na swojej twarzy uznaję tylko przeciwsłoneczne
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Ale tutaj dzisiaj narzekania Ja też w pracy i też wolałabym gdzieś nad wodą... Może za kilk tygodni sie uda?? I jeszcze od dzisiaj przedłuzyłam godziny otwarcia sklepu |
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc misiaczki
![]() Faktycznie narzekacie i narzekacie To ja też ponarzekam Najgorzej u mnie w robocie jest to że musze łazić w ten upał w mundurze a on w ogóle nie jest przewiewny Jeszcze mi została godzina i do domu pomykam a wieczorkiem idziemy z mężem na kolacje do restauracji hihi wcześniej do reala po jakiś kosmetyk ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

i weszłam do sklepu 

Hehe

.

Wzięłam jedną tabletkę i przeszło na chwilę, wzięłam drugą bo inaczej nie zasnę..
żyć nie umierać