Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 18:20   #2881
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Duzo jest takich przypadków, wiem... Ale co oni myslą? Ze wszystkie swoje grzechy odkupią? SZKODA GADAĆ
nie przejmuj się, są ludzie i taborety....
ja też czasem pracuję w niedzielę, coprawda raz na 4 niedziele ale pracuję, w soboty też pracuję.... nie mam akurat kredytów, ale jak jest możliwość dobrze zarobić to czemu nie , tymbardziej że te weekendowe w moim zawodzie to zwykle dobrze płatne (tzn 70-80zł brutto za godzinę, nie wiem czy to dużo czy nie, ale nie umiem sobie odmówić tego zarobku)
wydam w wakacje i na remonty.. jeden remont zakończyłam ale chcę "przeorać" łazienkę ... przeorać bo wyrwać z niej wszystko łącznie z rurkami w ścianach i zrobić wszystko nowe i w wysokim standardzie, aby już się nie wkurzać moją staroświecką łazienką.. zostawię tylko umywalkę bo jest porcelanowa i sygnowana niemiecką sygnaturą z 1938roku, po prostu jest cudna, wg mnie oczywiście)
tak więc Jolcia nie przejmuj się "nawróconymi" ...niedaleko mnie mieszka katechetka z mężem, spotkałam raz ją pod sklepem w niedzielę, mąż jej mówi do niej, "zajdźmy kupić kiełbasę na tego grilla po południu" , na co ona splunęła w kierunku sklepu mówiąc "to świętokradztwo pracować w niedzielę w sklepie,- nie wejdę tam" i poszli... scenę zrobiła a zapewne potem męża samego wysłała po tę kiełbachę... a ja tylko powiedziałam im "dzień dobry" zrobiłam wielkie oczy i weszłam do sklepu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:29   #2882
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie przejmuj się, są ludzie i taborety....
ja też czasem pracuję w niedzielę, coprawda raz na 4 niedziele ale pracuję, w soboty też pracuję.... nie mam akurat kredytów, ale jak jest możliwość dobrze zarobić to czemu nie , tymbardziej że te weekendowe w moim zawodzie to zwykle dobrze płatne (tzn 70-80zł brutto za godzinę, nie wiem czy to dużo czy nie, ale nie umiem sobie odmówić tego zarobku)
wydam w wakacje i na remonty.. jeden remont zakończyłam ale chcę "przeorać" łazienkę ... przeorać bo wyrwać z niej wszystko łącznie z rurkami w ścianach i zrobić wszystko nowe i w wysokim standardzie, aby już się nie wkurzać moją staroświecką łazienką.. zostawię tylko umywalkę bo jest porcelanowa i sygnowana niemiecką sygnaturą z 1938roku, po prostu jest cudna, wg mnie oczywiście)
tak więc Jolcia nie przejmuj się "nawróconymi" ...niedaleko mnie mieszka katechetka z mężem, spotkałam raz ją pod sklepem w niedzielę, mąż jej mówi do niej, "zajdźmy kupić kiełbasę na tego grilla po południu" , na co ona splunęła w kierunku sklepu mówiąc "to świętokradztwo pracować w niedzielę w sklepie,- nie wejdę tam" i poszli... scenę zrobiła a zapewne potem męża samego wysłała po tę kiełbachę... a ja tylko powiedziałam im "dzień dobry" zrobiłam wielkie oczy i weszłam do sklepu
Wow.. nie wiem jakbym sie zachowała... ja mam sklep na wsi, zawsze w niedzile był zamkniety, my otwieramy ttylko na 4 godz i podczas tych 4 godzin... Ruch wiekszy niz w jakikolwiek inny dzień... chcą sami mieć gdzie co kupić, ale jakby nie rozumieli, ze to sie wiąże dla innych z pracą.. ach.. Pewnie, ja Cie w 200% rozumiem miec te 80zł za godz a nie mieć... temat rzeka
Stary 2011-06-05, 18:34   #2883
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Wow.. nie wiem jakbym sie zachowała... ja mam sklep na wsi, zawsze w niedzile był zamkniety, my otwieramy ttylko na 4 godz i podczas tych 4 godzin... Ruch wiekszy niz w jakikolwiek inny dzień... chcą sami mieć gdzie co kupić, ale jakby nie rozumieli, ze to sie wiąże dla innych z pracą.. ach.. Pewnie, ja Cie w 200% rozumiem miec te 80zł za godz a nie mieć... temat rzeka
no na szczeście plunęła w kierunku sklepu a nie na wchodzących tamże... ja czasem do galerii jeżdżę w niedzielę, bo co tu kryć jak w ciagu miesiaca pracy mam 3 dni wolne i są to niedziele to kiedy mam robić zakupy?? mam dwójkę dzieci i męża i lodówka musi być pełna, bo nie wiem jak wasi mężowie, ale mój jak mu powiem aby zrobił zakupy to kupuje chleb, 8 bułek, jedno masło, jedno mleko i 1kg kiełbasy - to jest jego standardowy koszyk zakupowy- ponieważ kłócę się z nim o to bo twierdzę że w tym nie ma nic do jedzenia to zakupy muszę robić sama albo w marketach między 18tą a 21szą, bo wtedy już nie pracuję.. albo w weekendy

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-06-05 o 18:42
Stary 2011-06-05, 18:43   #2884
malutka84
Zakorzenienie

Szukam sklepu internetowego gdzie kupię długą luźną spódnicę taką wiecie przewiewną! Patrzyłam na all ale średnio a jak już jest to cena....
Stary 2011-06-05, 19:06   #2885
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Szukam sklepu internetowego gdzie kupię długą luźną spódnicę taką wiecie przewiewną! Patrzyłam na all ale średnio a jak już jest to cena....
Też takiej szukam i nic
Stary 2011-06-05, 19:16   #2886
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Też takiej szukam i nic
mam jedną ale chciałam inną jeszcze, bo ta jest biala. znalazlam takie o jakie mi chodzi ale chciałabym taniej... http://allegro.pl/nowa-modna-dluga-z...650301294.html

Która zdolna nam uszyje?? Hehe

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2011-06-05 o 19:20
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:29   #2887
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
I na pewno same superowe ciuszki, w wolnej chwili cos ulubionego może sfotografuj
Cytat:
super kolorek i kawałek ładnej sukienki widać
Cytat:
fajnie, taki prawdziwy, rasowy rudzielec Jestem na tak

Prosze, pokaż cos, mnie też checi nachodzą na szycie... Kiedyś cos tam szyłam, potem wyjechałam i przestałam... Ale po tym linku do burdy znowu mi się chce
Myslisz Musso, że dla laików też by sie tam coś znalazło..? Bo tak sobie myślę, ze każdy kiedyś zaczynal
dzięki
postaram się coś sfotografować po weekendzie
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:53   #2888
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a to moje włosy świeżo po farbowaniu tak sobie leże na trawce
Bardzo ładny kolorek A jak ślicznie kontrastuje z niebieskim, prawda? Ja jak miałam rude i mahoniowe włosy, to najładniej mi było w niebieskim .

Cytat:
ja czasem do galerii jeżdżę w niedzielę, bo co tu kryć jak w ciagu miesiaca pracy mam 3 dni wolne i są to niedziele to kiedy mam robić zakupy?? mam dwójkę dzieci i męża i lodówka musi być pełna, bo nie wiem jak wasi mężowie, ale mój jak mu powiem aby zrobił zakupy to kupuje chleb, 8 bułek, jedno masło, jedno mleko i 1kg kiełbasy - to jest jego standardowy koszyk zakupowy- ponieważ kłócę się z nim o to bo twierdzę że w tym nie ma nic do jedzenia to zakupy muszę robić sama albo w marketach między 18tą a 21szą, bo wtedy już nie pracuję.. albo w weekendy
Mój to akurat zakupy potrafi dobrze zrobić i w ogóle jest bardziej gospodarny (i lepiej gotuje ), więc nie mogę się na niego skarżyć ale jeśli chodzi o zakupy, to my też tylko w weekend mamy czas. Żeby po centrum handlowym połazić, to potrzeba więcej czasu, wiec tylko sobota i niedziela się kłania. (No chyba, że któreś z nas pracuje a soboty w pracy się zdarzają).
Stary 2011-06-05, 20:21   #2889
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Ale te stroje kąpielowe są stworzone do małych piersi większy cyc wygląda obleśnie w takim stroju bo się wylewa i wygląda jak pokaźny zwis..
Może i tak, ale ja wyglądam po prostu ohydnie i jeszcze bardziej mi te "cycki" spłaszcza. Ja ze swoimi maleństwami w życiu bym tak nie wyszła
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:52   #2890
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Hello!
Pierwszy tydzień w pracy mi minął Zapowiada się całkiem znośnie, choć jest mi ciężko bo to dopiero początki
super,na pewno będzie coraz lepiej i fajniej

Cytat:
komu zimne piwko moja córa wkońcu padła myślałam, że już nie pójdzie spać mamy gości ale zmieniamy się z tż, ktoś musi czatować w domu, bo jak się obudzi i nikogo nie będzie to masakra ciotka dostarczyła mi trochę materiałów będzie znowu kilka nowych ciuszków
super,fajnie że tak szyjesz często,ja mam lenia,a mam ochotę na sukienke w groszki

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a moze macie alergie na roztocza? zmeczenie po spaniu jest wlasnie objawem
a wiesz że przyszło mi to na myśl? ale nie ze wzgledu na poranne bóle głowy,a na to,że prawie zawsze jak się kładę do łóżka,to kicham ile wlezie
Cytat:
a to moje włosy świeżo po farbowaniu tak sobie leże na trawce
fajnie sobie leżysz włoski piękne,pasują do Twojego temperamentu

Cytat:
ja czasem do galerii jeżdżę w niedzielę, bo co tu kryć jak w ciagu miesiaca pracy mam 3 dni wolne i są to niedziele to kiedy mam robić zakupy??
Ja też chodzę w niedzielę,dziś byłam,dokupić dół do bikini

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
nie znam,ale spodobała mi się ta sukienka,i jej cena:
http://moda.allegro.pl/dluga-suknia-...633559470.html
a że ja akurat nie lubię długich,obcięłabym dół i zrobiła z nich szelki
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:00   #2891
zalotnica83
Zakorzenienie

Mi się ostatnio bardzo podobają drobne wzorki np. kwiatki...świetnie się w takich ubraniach czuję
Te "modne" stroje kąpielowe(bez ramiączek lub wiązane od środka) to nie wiem dla kogo- małe piersi wyglądają na jeszcze bardziej płaskie, a duże wyłażą górą i bokami...
Bardzo często z mężem chodzimy do galerii w niedziele, a niby kiedy mamy chodzić jak w tygodniu on pracuje... Denerwuje mnie jak ktoś narzuca mi swoje zdanie np. wegetarianizm, naturalne kosmetyki czy ekologiczne życie...a coraz więcej jest takich ludzi...

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
super,na pewno będzie coraz lepiej i fajniej

super,fajnie że tak szyjesz często,ja mam lenia,a mam ochotę na sukienke w groszki

a wiesz że przyszło mi to na myśl? ale nie ze wzgledu na poranne bóle głowy,a na to,że prawie zawsze jak się kładę do łóżka,to kicham ile wlezie

fajnie sobie leżysz włoski piękne,pasują do Twojego temperamentu

Ja też chodzę w niedzielę,dziś byłam,dokupić dół do bikini

nie znam,ale spodobała mi się ta sukienka,i jej cena:
http://moda.allegro.pl/dluga-suknia-...633559470.html
a że ja akurat nie lubię długich,obcięłabym dół i zrobiła z nich szelki
Jakbym potrafiła tą sukienkę przerobić tak jak piszesz to za 19,90 bym wzięła, ale niestety do szycia mam 2 lewe ręce...
Mnie głowa boli niezależnie od snu...poza tym nie zdarza mi się spać dłużej niż 7godzin, więc nawet nie wiem jak by wtedy było....teraz zaczęlam córcie odzwyczajać od cyca, ale coś kiepsko mi idzie...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 23:11   #2892
katniewojt
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/3135631/Kobiety
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 23:15   #2893
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mnie głowa boli niezależnie od snu...poza tym nie zdarza mi się spać dłużej niż 7godzin, więc nawet nie wiem jak by wtedy było....teraz zaczęlam córcie odzwyczajać od cyca, ale coś kiepsko mi idzie...
ja śpie zawsze 6 godzin ... nawet jak budzik nie musi dzwonić i posiedzę do pierwszej to obudze się o 7mej... tak się chyba coś zakodowało u mnie już

dobra, musze zmykać... budzik rozedrze się jak wariat o 6tej.... jejku jak mi się nie chce do pracy... pogoda jest tak cudna że się myśli tylko o plażowaniu....

Dobranoc laski, obudźcie się piękniejsze jutro
Stary 2011-06-05, 23:52   #2894
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
fajne

Cytat:
ja śpie zawsze 6 godzin ... nawet jak budzik nie musi dzwonić i posiedzę do pierwszej to obudze się o 7mej... tak się chyba coś zakodowało u mnie już

dobra, musze zmykać... budzik rozedrze się jak wariat o 6tej.... jejku jak mi się nie chce do pracy... pogoda jest tak cudna że się myśli tylko o plażowaniu....

Dobranoc laski, obudźcie się piękniejsze jutro
dokładnie tak jak ja,kładę się przed północą,wstaję o 6,i ogolnie jestem wyspana,czasem musze dodrzemać w ciagu dnia chwilkę
Praca buu...będę musiała w sobotę jeszcze iść,a tu takie upały zapowiadają na najbliższe 2 tygodnie
dobrej nocki
Stary 2011-06-06, 00:01   #2895
sheryl
szeryfcio

A ja słomianą wdową od dwóch dni jestem.... mąż u babci na podwórku samochód se naprawia...i tak jakoś dziwnie wieczorem; cicho, pusto... i nikt mi nie mówi, że już mam spać iść i nie siedzieć przed kompem No to siedzę, chipsy zażeram, snickersa już zjadłam, może sobie jeszcze fasolki szparagowej zrobię...Co tu robić?
Jakiś peeling, maseczkę na ciało (w końcu mam czas), lakier na paznokciach trza by zmienić...

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-06 o 00:02
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 00:27   #2896
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Eh a ja Wam powiem, że mnie ząb boli okrutnie.. Wzięłam jedną tabletkę i przeszło na chwilę, wzięłam drugą bo inaczej nie zasnę..

Oglądałyście x factora? Jak Wam się widział finał? Ja od początku kibicowałam Gienkowi i udało mu się no i zespół Dziewczyny mi się bardzo podobał od początku, szkoda że Kuba tak nieczysto to rozegrał - w ogóle jest mega chamski w tym programie
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 00:43   #2897
sheryl
szeryfcio

Ja nie oglądałam, bo ja Ranczo oglądam w tym czasie A potem usypiałam/czytałam dziecku i nie załapałam się na X-factora
Stary 2011-06-06, 06:29   #2898
Sarunieczka

Cytat:
Eh a ja Wam powiem, że mnie ząb boli okrutnie.. Wzięłam jedną tabletkę i przeszło na chwilę, wzięłam drugą bo inaczej nie zasnę..

Oglądałyście x factora? Jak Wam się widział finał? Ja od początku kibicowałam Gienkowi i udało mu się no i zespół Dziewczyny mi się bardzo podobał od początku, szkoda że Kuba tak nieczysto to rozegrał - w ogóle jest mega chamski w tym programie

Bry
ból zęba to okropna rzecz
oglądałam wczoraj,też byłam za Gienkiem,choć myślałam że wygra Szpak,bo tak faworyzowali wszędzie Gienka,i myślałam że na złość wybiorą Szpaka
Jejku jak duszno,chyba padnę w pracy w tym tygodniu
No to kończę make-up i lecę

Na koniec zwierzęcy obrazek
http://demotywatory.pl/2162937/Przyjazn
Stary 2011-06-06, 07:31   #2899
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
boskie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:34   #2900
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Denerwuje mnie jak ktoś narzuca mi swoje zdanie np. wegetarianizm, naturalne kosmetyki czy ekologiczne życie...a coraz więcej jest takich ludzi...
ja tak samo, zwłaszcza, że często okazuje się, że niby to, co bardziej ekologiczne działa wręcz przeciwnie

Cytat:
super

Cytat:
zgadzam się, jak Kubę polubiłam w Mam Talent, tak teraz coraz bardziej mnie denerwuje. A Gienkowi również kibicowałam i bardzo się cieszę z jego zwycięstwa. Szkoda mi trochę Ady, wolałabym, żeby była na 2 miejscu.

Cytat:
ale słodkie Uwielbiam huskie

Miłego dnia
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:42   #2901
zalotnica83
Zakorzenienie

Witam z pyszną kawką
Ból zęba jest dla mnie najgorszy...dlatego postanowiłam kontrolować zęby na bieżąco po tym jak poszłam do dentysty spuchnięta od ósemki...antybiotyki i wyrywanie...
Straszny upał...chyba dziś do południa w domku posiedzę...mam sporo roboty a poza tym nie lubię takiej duchoty...
Ja oglądałam wyrywkowo Xfactor, bo moja córcia wczioraj się wywaliła i zagryzła sobie język...nie mogła spać i co chwilę popłakiwała...całą noc tak i jestem strasznie niewyspana...więc biorę się za drugą kawkę i lecę sprzątać...
Nie miałam w tym programie jakiegoś faworyta...na początku podobało mi się jak Szpak śpiewa, tydzień temu podobał mi się Gienek, więc w sumie obojętne mi było kto wygra...ta dziewczyna też fajnie śpiewa
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:14   #2902
musso4
Zakorzenienie

ja też witam z kawką
Cytat:

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja słomianą wdową od dwóch dni jestem.... mąż u babci na podwórku samochód se naprawia...i tak jakoś dziwnie wieczorem; cicho, pusto... i nikt mi nie mówi, że już mam spać iść i nie siedzieć przed kompem No to siedzę, chipsy zażeram, snickersa już zjadłam, może sobie jeszcze fasolki szparagowej zrobię...Co tu robić?
Jakiś peeling, maseczkę na ciało (w końcu mam czas), lakier na paznokciach trza by zmienić...
to tak jest narzekamy czasami na tż-ów, a jak nie ma to się tęskni i nudzi
cos jeszcze miałam napisać, ale zadzwonił tż i zapomniałam
Stary 2011-06-06, 10:16   #2903
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Witam z pyszną kawką
Straszny upał...chyba dziś do południa w domku posiedzę...mam sporo roboty a poza tym nie lubię takiej duchoty...
ja tez nie lubię upału, ale sieze w pracy i tu się gotuję, nie mam termometru w pomieszczeniu ale może to i dobrze, bo chyba nie byłoby mi przez to lżej... jak patrzę przez okno i widze te lazurowe niebo to coś mnie strzela że musze siedzieć w tej pracy... wolałabym być nad morzem
Stary 2011-06-06, 10:57   #2904
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie lubię upału, ale sieze w pracy i tu się gotuję, nie mam termometru w pomieszczeniu ale może to i dobrze, bo chyba nie byłoby mi przez to lżej... jak patrzę przez okno i widze te lazurowe niebo to coś mnie strzela że musze siedzieć w tej pracy... wolałabym być nad morzem
pamiętam ten ból, ale teraz na szczęście nie muszę chodzić do pracy
Stary 2011-06-06, 11:08   #2905
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie
Ale mnie głowa boli W ogóle się nie wyspałam W nocy namiętnie szukałam stopera, bo mi wypadł lub sama go wyciągnęłam - nie znalazłam (dopiero rano okazało się, że wplątał mi się w spodenki od piżamy i go zgniotłam tyłkiem). Później Młoda mnie obudziła, bo nie może wstać ze swojego łóżka i przemknąć podłogą do kuchni, tylko pcha się na skróty przez moje łóżko, a ono jest niestabilne i się rusza A potem Benkowski włączył laptopa, a zawsze ma dźwięk włączony - stopery nie pomogły (zawsze mam drugie w razie czego pod poduszką). Wstałam o 9, ale czuję się jakbym była na mega kacu...
Wybieram się do fryzjera. Jeśli się kobieta zlituje, to mnie weźmie od ręki, a jak nie, to zapiszę się na czwartek. I pomknę do rossmanna. A tak mi się nie chce
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 12:16   #2906
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Bry
ból zęba to okropna rzecz
oglądałam wczoraj,też byłam za Gienkiem,choć myślałam że wygra Szpak,bo tak faworyzowali wszędzie Gienka,i myślałam że na złość wybiorą Szpaka
Jejku jak duszno,chyba padnę w pracy w tym tygodniu
No to kończę make-up i lecę

I cholera dalej boli :/ ale teraz sesja - nie mam czasu na dentystę :<

Husky są śliczne ale one mają takie jasno niebieskie oczy co mnie przeraża
Cytat:
Witam z pyszną kawką
Ból zęba jest dla mnie najgorszy...dlatego postanowiłam kontrolować zęby na bieżąco po tym jak poszłam do dentysty spuchnięta od ósemki...antybiotyki i wyrywanie...
Ja oglądałam wyrywkowo Xfactor, bo moja córcia wczioraj się wywaliła i zagryzła sobie język...nie mogła spać i co chwilę popłakiwała...całą noc tak i jestem strasznie niewyspana...więc biorę się za drugą kawkę i lecę sprzątać...
Nie miałam w tym programie jakiegoś faworyta...na początku podobało mi się jak Szpak śpiewa, tydzień temu podobał mi się Gienek, więc w sumie obojętne mi było kto wygra...ta dziewczyna też fajnie śpiewa
A ja się tak dentysty boję masakrycznie ale mój czas nadszedł niestety
Biedna córcia, ja to się wiecznie gryzę sama aż do krwi - taka sierotka jestem
Cytat:
Witajcie
Ale mnie głowa boli W ogóle się nie wyspałam W nocy namiętnie szukałam stopera, bo mi wypadł lub sama go wyciągnęłam - nie znalazłam (dopiero rano okazało się, że wplątał mi się w spodenki od piżamy i go zgniotłam tyłkiem). Później Młoda mnie obudziła, bo nie może wstać ze swojego łóżka i przemknąć podłogą do kuchni, tylko pcha się na skróty przez moje łóżko, a ono jest niestabilne i się rusza A potem Benkowski włączył laptopa, a zawsze ma dźwięk włączony - stopery nie pomogły (zawsze mam drugie w razie czego pod poduszką). Wstałam o 9, ale czuję się jakbym była na mega kacu...
Wybieram się do fryzjera. Jeśli się kobieta zlituje, to mnie weźmie od ręki, a jak nie, to zapiszę się na czwartek. I pomknę do rossmanna. A tak mi się nie chce
Ja bym pozabijała ich
U fryzjera dawno nie byłam, bo mama była kiedyś fryzjerką i mi w domu końcówki podcina (zapuszczam włosy). Ale musze w końcu sobie jakiś kolorek rzucić (szampon na kilka myć bo jestem przywiązana do swojego koloru) i będzie to albo rudo-brązowy, albo brązowo-czarny

Właśnie od optyka wróciłam i zaczynam okulary nosić zbankrutowałam..
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 12:38   #2907
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie od optyka wróciłam i zaczynam okulary nosić zbankrutowałam..

Wiem co to znaczy wydać sporą porcję kasy na okulary ;/

Na szczęście wzrok mi już tak nie leci (mam minusy), ale i tak noszę jak mi się przypomni, czyli przeważnie przed TV i jak w nocy kieruje autem.

Ja mam w pracy raczej chłodno, bo mam na parterze pomieszczenie wykafelkowane i jest raczej upałów tak nie odczuwam. Za to w zimie troszkę gorzej, ale ja ogólnie nie jestem taki zmarzluch.
Stary 2011-06-06, 12:55   #2908
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Wiem co to znaczy wydać sporą porcję kasy na okulary ;/

Na szczęście wzrok mi już tak nie leci (mam minusy), ale i tak noszę jak mi się przypomni, czyli przeważnie przed TV i jak w nocy kieruje autem.

Ja mam w pracy raczej chłodno, bo mam na parterze pomieszczenie wykafelkowane i jest raczej upałów tak nie odczuwam. Za to w zimie troszkę gorzej, ale ja ogólnie nie jestem taki zmarzluch.
ja nie narzekam na upały, bo wolę upał niż mróz jak gorąco to sobie siedzę pod dzrzewm i wiaterek powiewa teraz planuję zakup basenu dla córki dmuchanego, ale takiego, żebym też sama się zmieściła żyć nie umierać

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

też mam okulary, ale już za słabe -0,75 czasami do kompa je wyciągam, jak akurat nie mam soczewek na oczach (-1,25), szybko przerzuciłam się na soczewki zamiast okularów, jakoś głupio się czuję w okularach, na swojej twarzy uznaję tylko przeciwsłoneczne
Stary 2011-06-06, 13:09   #2909
jolkag78
Zakorzenienie

Witam!
Ale tutaj dzisiaj narzekania Ja też w pracy i też wolałabym gdzieś nad wodą... Może za kilk tygodni sie uda?? I jeszcze od dzisiaj przedłuzyłam godziny otwarcia sklepu
Stary 2011-06-06, 14:01   #2910
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

czesc misiaczki

Faktycznie narzekacie i narzekacie To ja też ponarzekam
Najgorzej u mnie w robocie jest to że musze łazić w ten upał w mundurze a on w ogóle nie jest przewiewny

Jeszcze mi została godzina i do domu pomykam a wieczorkiem idziemy z mężem na kolacje do restauracji hihi wcześniej do reala po jakiś kosmetyk

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
ja nie narzekam na upały, bo wolę upał niż mróz jak gorąco to sobie siedzę pod dzrzewm i wiaterek powiewa teraz planuję zakup basenu dla córki dmuchanego, ale takiego, żebym też sama się zmieściła żyć nie umierać[COLOR="Silver"]
hi ja też wole upał ale kiedy mam wolne

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości