Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 10:54   #2851
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mi też zastrzyki pomagają, ale Ketonal lub Pyralgina też- pod warunkiem że wezmę zanim ból się na dobre rozbuja
Ja tak z innej beczki bo dzis niedziela- jak myślicie wypada w japonkach/sandałkach iść do Kościoła, moja siostra dzwoniła i mnie trochę zdziwiła pytaniem...
Dziwne pytanie Ja tal chodzę i ludzie nie patrzą się krzywo

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
krem bardzo dobry jest z przepisu ładnie tężeje i się nie rozciapuje podczas krojenia ale przede wszystkim pyszny ta galaretka cyrynowa nadaje mu kwaskowatego posmaku - i bardzo dobrze, bo wierzch ciasta (kajmak+czekolada) są okropnie słodkie
ale wiadomo - co kucharka to inne "własne" sposoby

napisz, jak Wam smakuje wogóle ten 3 bit to połaczenie smaków
Jasne, że dam znać Ale najpierw śniadanie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Jamapi, Mamuśka miała problem z 2 budyniami oraz 0,5l mleka, a dalej było napisane, żeby ugotować budyń wg przepisu Pomyliłaś się? Mamuśka tą część zrobiła po swojemu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:17   #2852
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
co będziesz robić
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Fryzjer? co będziesz robić?
farbowanie i w sumie tylko końcówki podcinałam, bo za tydzień muszą mnie uczesać na wesele, to nie chciałam mieć aż takich bardzo krótkich

Cytat:
Ja tak z innej beczki bo dzis niedziela- jak myślicie wypada w japonkach/sandałkach iść do Kościoła, moja siostra dzwoniła i mnie trochę zdziwiła pytaniem...
hmm nie wiem, czy do końca rozumiem Twoje pytanie Myślę, że jak są ładne sandałki, czy japonki to jak najbardziej. Takie typowo plażowe to raczej odpadają

Ja na szczęście nie miewam bólów głowyA najbardziej w glowie mi się kręciło, jak miałam świeżo przebite uszy i musiałam sobie kolczyki zmienić.... Mąż mi musiał to robić, bo mi się ciemno przed oczami od razu robiło
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:33   #2853
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Zapraszam na truskaweczki
Cytat:
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziwne pytanie Ja tal chodzę i ludzie nie patrzą się krzywo
A mnie nie dziwi to pytanie,i nie względu na ludzi ale na księży,moja przyjaciółka ma takiego księdza w parafii co zabrania pokazywania stóp,uważa to za niestosowne,i każe do sandałów nosić skarpety
Większym nietaktem jest noszenie sukienek na szelkach,ramiona powinny być zakryteno i oczywiście dekolt,czy mini zabronioneja dziś byłam w takiej sukience w kosciele jak na zdj,ale miałam bolerko z krótkim rękawem na wierzchu

Cytat:
piękny staniczek
a jednoczęściowych z taką górą nie było
nie było niestety

o kurczę,złapało mojego świnka na fotce,na dole po prawej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100232.jpg (113,2 KB, 86 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:35   #2854
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie nie dziwi to pytanie,i nie względu na ludzi ale na księży,moja przyjaciółka ma takiego księdza w parafii co zabrania pokazywania stóp,uważa to za niestosowne,i każe do sandałów nosić skarpety
Większym nietaktem jest noszenie sukienek na szelkach,ramiona powinny być zakryteno i oczywiście dekolt,czy mini zabronioneja dziś byłam w takiej sukience w kosciele jak na zdj,ale miałam bolerko z krótkim rękawem na wierzchu

Ubranie jeszcze zrozumiem, ale buty
Śliczne masz kolczyki
Stary 2011-06-05, 11:46   #2855
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę,złapało mojego świnka na fotce,na dole po prawej
Ale on jest kochany tak sobie lata masz fluid w idealnym kolorze do twojej skóry, ja niestety jestem strasznie blada i wszystkie fluidy dostępne u nas są za ciemne, przynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na taki jasny jak ja
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:53   #2856
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
[/COLOR]Jamapi, Mamuśka miała problem z 2 budyniami oraz 0,5l mleka, a dalej było napisane, żeby ugotować budyń wg przepisu Pomyliłaś się? Mamuśka tą część zrobiła po swojemu
zaskoczyłaś mnie nawet nie zauważyłam, bo przepisywałam z kartki za każdym razem robiłam z dwóch budyni na 0,5l mleka i wychodziło dobre, chociaż też mnie to zaskoczyło, bo zazwyczaj 1 budyń jest w przepisach na masę ... hehe może laseczka, któa mi to pisała, to się pomyliła

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 11:54   #2857
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Zapraszam na truskaweczki
oddawaj truskawy

Cytat:
masakra z tymi skarpetami a co do ubioru, to się w pełni zgadzam i zazwyczaj staram stosować. Kiedyś miałam koszulkę na ramiączkach, takich trochę grubszych, ale że byłam akurat daleko od domu, to nie miałam nic więcej przy sobie, żeby narzucić na ramiona, to weszłam do kościoła i stanęłam sobie z tyłu, co by nikogo nie razić. Za chwilę podeszła jakaś siostra zakonna do mnie i coś tam zaczęła mówić o skromnym ubiorze - trochę ją rozumiem, ale z drugiej strony myślę, że też powinna zrozumieć taką sytuację

Cytat:
hehe jak zwykle znajdzie sobie dobry moment
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:03   #2858
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
zaskoczyłaś mnie nawet nie zauważyłam, bo przepisywałam z kartki za każdym razem robiłam z dwóch budyni na 0,5l mleka i wychodziło dobre, chociaż też mnie to zaskoczyło, bo zazwyczaj 1 budyń jest w przepisach na masę ... hehe może laseczka, któa mi to pisała, to się pomyliła
Ciasto smaczne, ale ja mam jedno "ale" Zrobiłyśmy polewę z gorzkiej czekolady i jest tak gorzka aż mnie otrząsa Innym smakuje, ale ja nie lubię gorzkiej czekolady A tak to pycha Dziękuję
Stary 2011-06-05, 12:21   #2859
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ale on jest kochany tak sobie lata masz fluid w idealnym kolorze do twojej skóry, ja niestety jestem strasznie blada i wszystkie fluidy dostępne u nas są za ciemne, przynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na taki jasny jak ja
dzięki,dziś mam na sobie z próbki podkład Magix Natural Beige,wydawał mi się ciemny,ale troszkę sie go da i fajnie się go na całej buzi rozprowadza i szminkę mam Uwodziciekę Nude Perfection na zdj
a świnek lata kilka godz.dziennie,obecnie śpi u taty pod fotelem

Cytat:
Śliczne masz kolczyki
Poznajesz je? to nasze AVONOWE kat.8,str.66,pozycja 4

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
oddawaj truskawy

masakra z tymi skarpetami a co do ubioru, to się w pełni zgadzam i zazwyczaj staram stosować. Kiedyś miałam koszulkę na ramiączkach, takich trochę grubszych, ale że byłam akurat daleko od domu, to nie miałam nic więcej przy sobie, żeby narzucić na ramiona, to weszłam do kościoła i stanęłam sobie z tyłu, co by nikogo nie razić. Za chwilę podeszła jakaś siostra zakonna do mnie i coś tam zaczęła mówić o skromnym ubiorze - trochę ją rozumiem, ale z drugiej strony myślę, że też powinna zrozumieć taką sytuację
częstuj się,częstuj
a mnie raz nie wpuścili do Sanktuarium miałam sukienkę za kolano,luźną,ale właśnie na szerokich szelkach,zatrzymał mnie pan jakiś i takie puścił kazanie że szok ale był trochę nawiedzony,mimo wszystko wstyd mi było jak diabli
Stary 2011-06-05, 12:34   #2860
musso4
Zakorzenienie

to ja
juz po farbowaniu i zakupach, własnie wcinam śniadanko i lecę na podwórko, bo fajnie ciepło kocham lato
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:36   #2861
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

A propo nawiedzonych... byłam ostatnoi u znajomej... je mąż z alkoholika i cpuna przekształcił sie w wierzącego, ale taiego na maxa... jak usłyszał, ze mam sklep otwarty w niedzielę to kazanie, ze Pan Bóg zabrania pracowac w niedzielę... ja na to, "mam tyle kredytów, ze niestety, dopóki nie sprzedam mieszkania, musimy pracować 7 dni w tygodniu" a on do mnie, ze peknie mi jakaś zyłka i te pieniadze z niedziel bedę musiała przeznaczyć na leczenie...
tak mi się przykro zrobiło.. sam do niedawna pracował non stop, taka jest teraz sytuacja, ze kazdy grosz sie liczy a on mi takie texty..
Stary 2011-06-05, 12:37   #2862
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A propo nawiedzonych... byłam ostatnoi u znajomej... je mąż z alkoholika i cpuna przekształcił sie w wierzącego, ale taiego na maxa... jak usłyszał, ze mam sklep otwarty w niedzielę to kazanie, ze Pan Bóg zabrania pracowac w niedzielę... ja na to, "mam tyle kredytów, ze niestety, dopóki nie sprzedam mieszkania, musimy pracować 7 dni w tygodniu" a on do mnie, ze peknie mi jakaś zyłka i te pieniadze z niedziel bedę musiała przeznaczyć na leczenie...
tak mi się przykro zrobiło.. sam do niedawna pracował non stop, taka jest teraz sytuacja, ze kazdy grosz sie liczy a on mi takie texty..
burak
Stary 2011-06-05, 12:40   #2863
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Poznajesz je? to nasze AVONOWE kat.8,str.66,pozycja 4
Nie byłam pewna czy to nasze, czy gdzieś taniej kupione Ładne
Stary 2011-06-05, 12:55   #2864
Sarunieczka

Cytat:
to ja
juz po farbowaniu i zakupach, własnie wcinam śniadanko i lecę na podwórko, bo fajnie ciepło kocham lato
śniadanko? ja już prawie po obiedzie-rosołek wsunęłam

Cytat:
ja pierdziele
mi ten w Sanktuarium tłumaczył,że szatan mnie skusił żebym weszła do kościoła,widzieliście takie rzeczy?
Stary 2011-06-05, 13:01   #2865
Aalicia24
Zakorzenienie

Nadrabiam Was właśnie, bo chwilę mnie tu nie było, córka mi się rozchorowała i od czwartku do wczoraj tragedia była. Ma strasznie bolesne ząbkowania, w tej chwili aż jej się krwiak zrobił dostała zapalenie jamy ustnej i gardła od zębów trzonowych
Cytat:
loreal feria kolor mango, spróbowałabym avonowych bo za loreala płacę 32 zł a jak trafię na promocję to 25 i są tylko w rossmanie, ale obawiam sie, że nie znajdę odpowiednika mojego koloru, a zmieniać na razie nie mam zamiaru te avonowe rudości jakieś cimne bardzo
Tez używam ferię, wypróbowałam inne farby czarne, nawet ze sklepu fryzjerskiego i ta jest najbardziej trwała i nie niszczy bardzo
Cytat:
ale ten loreal jest wydajny, jak kupowałam palette lub garniera to musiałam dwie kupić, a loreala mi jedna starczała, a teraz jak obcięłam to chyba mi pół starczy
bardzo wydajna jest jak miałam włosy do połowy pleców spokojnie starczała, teraz to nie wiem, ja rzadko całe farbuję zazwyczaj odrosty same tylko i wtedy joanną zwykłą, a kolor raz na pół roku na całe ferią właśnie
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
przeglądam oferty na all i zobaczcie co znalazłam. Powiedzcie mi co sądzicie o tych produktach, czy spotkała się któraś z Was z tymi rzeczami i może mi powiedzieć czy warto to kupić?
http://allegro.pl/bm18-bumpits-spink...html?source=oo
http://allegro.pl/bf8-wybielacz-plaz...html?source=oo
mam nadzieję, że to nie będzie odebrane przez admina jako reklama? poprostu to by były moje pierwsze zakupy na all i nie wiem czy dobrze wybrałam
Spinka fajna, moja koleżanka ma taką włoską, super jest
Cytat:
ehh szkoda słów, każdy patrzy na innych a nie na siebie, ta żona ta ma z nim skaranie chyba
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:20   #2866
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ketonal brałam jak miałam bardzo bolesny okres,też wtedy mnie brało na wymioty,nie mogłam się ruszać i byłam w szoku że po zażyciu Ketonalu dosłownie w minutę ból minął jak ręką odjął
Na szczęście takie mocnych bólów okresowych nie miewam,za 20 lat mojej "kadencji" okresowej może 4 razy tak bardzo mocno cierpiałam,2 razy wymiotowałam

acha,raz tylko omal nie zemdlałam,jak sobie przeszyłam palec na maszyniekciuk,pa znokieć mi schodził,bolało szum w uszach,ciemno przed oczami,te sprawyale nie padłam na szczęście
ale miły temat z rana
No, Ketonal jest bardzo skuteczny, ale też i mocny, dlatego jest na receptę. Mnie też najlepiej pomaga, może nie po minucie, raczej do pół godziny muszę czekać...

o, matko, aż mnie ciary przeszły

Cytat:
Moim zdaniem można, wiele razy widziałam mężczyzn i kobiety w sandałach latem i nawet bym się nie zastanawiała. Choć to też pewnie zależy od parafii. Na wsiach ludzie i księża są bardziej restrykcyjni.
W dużym mieście już jest więcej luzu i inne podejście.
Ja u nas w Wawie miałam do czynienia z dwoma parafiami i akurat trafiłam na przyjazne, otwarte i bezproblemowe i mądrych, fajnych księży.
A ślub brałam w sukience bez ramiączek, gorsetowej, zresztą latem tu większość takich panien młodych i to już jest norma

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-05 o 13:22
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:23   #2867
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
No to tu same migrenowki... Ja przy atakach aż mdlałam z bólu... Ale juz długo mi sie nie zdarzyło, jakieś 10 lat i oby tak zostało A głowa boli każdego dnia praktycznie;(
Oj, właśnie mnie też, wstaje z bolem glowy, a nieraz to nawet w nocy tętniący łeb mnie budzi

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
Ja całkowicie zemdlałam z bólu, dobrze ze akurat byłam w przychodni bo juz patrzec nawet na oczy nie mogłam, i teraz jak tylko zaczyna mnie bolec głowa to biore dwie tabletki ketonal forte i często pomaga.Byłam u neurologa dała jakies tabletki, kropelki ale to nic niestety nie pomaga
Mnie na samym początku bólu Solphadeine pomaga a potem to już tylko Sumigra, bądź Cinie

Cytat:
Mi też zastrzyki pomagają, ale Ketonal lub Pyralgina też- pod warunkiem że wezmę zanim ból się na dobre rozbuja
O pyralginie słyszałam, ale nie próbowałam. Jak w marcu będąc w szpitalu rozbolała mnie głowa tak że ledwo stałam na nogach łudziłam się że mi zrobią zastrzyk w zad, ale dostałam paracetamol po którym rzygałam jak kot.

O kościele też słyszałam,że ani w klapkach ani z odkrytymi ramionami, bo nie wypada, ale ja jestem zdania że modlić się można nawet na golasa (oczywiście już wtedy nie w kościele), a Bóg nie patrzy na nasz ubiór tylko inni ludzie....

Cytat:
co za buc
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:36   #2868
sheryl
szeryfcio

Cytat:
mi ten w Sanktuarium tłumaczył,że szatan mnie skusił żebym weszła do kościoła,widzieliście takie rzeczy?
o dżizzz no ale właśnie w takich miejscach jest najwięcej takich nawiedzonych.
Cytat:
Joluś, nie wiem czy zauważyłaś, ale mnóstwo jest takich przypadków;spójrz ile jest gwiazd rocka/punka/metalu, które ćpały i coś im się stało i teraz piszą piosenki religijne, żyją w klasztorach albo przechodzą na buddyzm. Nie pamiętam nazwisk, musiałabym zapytać męża, bo on ich słuchał w latach młodości Moim zdaniem im coś heroina z głową porobiła. (zresztą, to że narkotyki dokonują zmian w mózgu to już wiadomo, a jeszcze na taka skalę...)
A co do znajomego, pomijając powyższe, co go to obchodzi? Przecież nie każdy musi żyć jak on i nie każdy akurat w tym kraju jest wierzący czy praktujący.... nie rozumiem takich ludzi....co to każdemu chcą wcisnąć swój sposób postrzegania świata...
Stary 2011-06-05, 15:01   #2869
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
o dżizzz no ale właśnie w takich miejscach jest najwięcej takich nawiedzonych.

Joluś, nie wiem czy zauważyłaś, ale mnóstwo jest takich przypadków;spójrz ile jest gwiazd rocka/punka/metalu, które ćpały i coś im się stało i teraz piszą piosenki religijne, żyją w klasztorach albo przechodzą na buddyzm. Nie pamiętam nazwisk, musiałabym zapytać męża, bo on ich słuchał w latach młodości Moim zdaniem im coś heroina z głową porobiła. (zresztą, to że narkotyki dokonują zmian w mózgu to już wiadomo, a jeszcze na taka skalę...)
A co do znajomego, pomijając powyższe, co go to obchodzi? Przecież nie każdy musi żyć jak on i nie każdy akurat w tym kraju jest wierzący czy praktujący.... nie rozumiem takich ludzi....co to każdemu chcą wcisnąć swój sposób postrzegania świata...
Duzo jest takich przypadków, wiem... Ale co oni myslą? Ze wszystkie swoje grzechy odkupią? SZKODA GADAĆ
Stary 2011-06-05, 15:07   #2870
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Duzo jest takich przypadków, wiem... Ale co oni myslą? Ze wszystkie swoje grzechy odkupią? SZKODA GADAĆ
Nie wiem moim zdaniem coś im się w głowach poprzestawiało sięgnięcie dna+ zmiana systemu wartości+ zmiany w mózgu = silne nawiedzenie?
Stary 2011-06-05, 16:19   #2871
Agatheska
Zadomowienie

Hello!
Pierwszy tydzień w pracy mi minął Zapowiada się całkiem znośnie, choć jest mi ciężko bo to dopiero początki

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Witam w gronie migrenowiczek... U mnie kolejny neurolog się poddał:mur :
Ja również należę do grona migrenowiczek Miewam czasem 3/4 dniowe pulsujące od potylicy bóle głowy, wtedy także mi jest niedobrze i nie da się normalnie funkcjonować Jak głowa mnie zaczyna boleć od razu łykam 2 tabletki i czasem przechodzi, ale gdy ból jest silny to żadna tabletka nie pomaga. Byłam lata temu u lekarza i on mi powiedział, że migrenowe bóle głowy to normalne i nic nie pomoże, to musi przejść No świetnie Przepisał mi na receptę Ketonal, który jak wiadomo jest silnym środkiem i powinno się go brać w wyjątkowo mocnych bólach, a mnie czasem i ten lek nie przynosił ulgi

Cytat:
wiecie kiedy ja miewam migrenę? jak za długo śpię oczywiście nie zawsze,dziś spałam prawie do 11 i spoko,ale czasem jak pośpię,to potem jak wstanę to boli mnie strasznie głowa i bierze na wymioty,kawa mnie odrzuca i ogólnie jest blee
O tak, to też u siebie zauważyłam, że jak za długo śpię, czyli ponad 8 godzin, to potem jestem taka "do niczego", rozmemłana i boli głowa Od jakiegoś czasu mam też rano odrzut od kawy, po niej robi mi się niedobrze i chcę zwymiotować. Kawę pijam, bo jestem niskociśnieniowcem i dlatego, żeby mnie nie męczył ból głowy to muszę ją pić

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Teraz bardzo często już można kupić górę i dół osobno
Racja Cieszy mnie to, bo ja mam mniejszą górę a większy dół

Cytat:
Za stanik 27,99,majtki były po 21 bodajże,majtki gładkie i tylko na górze mała pojedyncza falbanka w sklepie Auchan jeśli masz u siebie gdzieś niedaleko,to jak Ci się spodoba to zajrzyj
Ma takie minimalne usztywnienie,jakby cieniutka pianka,jestem póki co zadowolona,nie będę musiała łapami odciskać grubej gąbki po wyjściu z wody wreszcie
bardzo ładny! Ja Cię doskonale rozumiem, bo sama mam małe piersi Zwykły stanik kupuję z push-upem i nie ma problemu, ale jak nadchodzi lato i zakup stroju to już mam nerwy Dla mnie kupowanie stroju kąpielowego to zmora!
W tym roku modne są takie bez ramiączek, albo wiązane na szyi, ale ze środka Model kompletnie nie dla małych piersi wyglądam w tym jak desca. Muszę mieć lekko usztywniany taką gąbeczką i miejsce na dodatkowe wkładki Ja kupiłam sobie w House i byłam w szoku, że moje "maleństwa" wyglądały, jakby były biustem

Cytat:
A ja oczywiście zrobiłam smugi naszym samoopalaczem. No, za cholerę nie potrafię sobie rozsmarować dobrze samopalacza.
hihihi Dlatego ja już sobie podarowałam kolejnych prób nakładania, nie potrafię i tyle

Cytat:
Podobno migreny się nie da wyleczyć,jedynie lekko ją załagodzić
Niestety nie da Mój lekarz mi powiedział, głowa musi boleć, żeby potem przestać
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 17:04   #2872
musso4
Zakorzenienie

komu zimne piwko moja córa wkońcu padła myślałam, że już nie pójdzie spać mamy gości ale zmieniamy się z tż, ktoś musi czatować w domu, bo jak się obudzi i nikogo nie będzie to masakra ciotka dostarczyła mi trochę materiałów będzie znowu kilka nowych ciuszków
Stary 2011-06-05, 17:12   #2873
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie kiedy ja miewam migrenę? jak za długo śpię oczywiście nie zawsze,dziś spałam prawie do 11 i spoko,ale czasem jak pośpię,to potem jak wstanę to boli mnie strasznie głowa i bierze na wymioty,kawa mnie odrzuca i ogólnie jest blee
Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
O tak, to też u siebie zauważyłam, że jak za długo śpię, czyli ponad 8 godzin, to potem jestem taka "do niczego", rozmemłana i boli głowa Od jakiegoś czasu mam też rano odrzut od kawy, po niej robi mi się niedobrze i chcę zwymiotować. Kawę pijam, bo jestem niskociśnieniowcem i dlatego, żeby mnie nie męczył ból głowy to muszę ją pić
a moze macie alergie na roztocza? zmeczenie po spaniu jest wlasnie objawem

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 17:35   #2874
sheryl
szeryfcio

Cytat:
ciotka dostarczyła mi trochę materiałów będzie znowu kilka nowych ciuszków
A pokażesz kochanieńka swoje dzieła, jak już je stworzysz? Jestem strasznie ciekawa
Stary 2011-06-05, 17:36   #2875
musso4
Zakorzenienie

a to moje włosy świeżo po farbowaniu tak sobie leże na trawce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00334.jpg (292,3 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-06-05 o 17:42
Stary 2011-06-05, 17:36   #2876
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość

W tym roku modne są takie bez ramiączek, albo wiązane na szyi, ale ze środka Model kompletnie nie dla małych piersi wyglądam w tym jak desca. Muszę mieć lekko usztywniany taką gąbeczką i miejsce na dodatkowe wkładki Ja kupiłam sobie w House i byłam w szoku, że moje "maleństwa" wyglądały, jakby były biustem
Ale te stroje kąpielowe są stworzone do małych piersi większy cyc wygląda obleśnie w takim stroju bo się wylewa i wygląda jak pokaźny zwis..
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 17:37   #2877
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
A pokażesz kochanieńka swoje dzieła, jak już je stworzysz? Jestem strasznie ciekawa
tych dzieł to mam 3 szafy obfoce najwyżej coś nowego
Stary 2011-06-05, 17:55   #2878
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

I na pewno same superowe ciuszki, w wolnej chwili cos ulubionego może sfotografuj
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:07   #2879
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
super kolorek i kawałek ładnej sukienki widać
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:08   #2880
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, taki prawdziwy, rasowy rudzielec Jestem na tak

Cytat:
Prosze, pokaż cos, mnie też checi nachodzą na szycie... Kiedyś cos tam szyłam, potem wyjechałam i przestałam... Ale po tym linku do burdy znowu mi się chce
Myslisz Musso, że dla laików też by sie tam coś znalazło..? Bo tak sobie myślę, ze każdy kiedyś zaczynal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości