|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Maliniarko nie martw sie
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() jakoś to będzie...
|
|
#2734 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Maliniarko trzymaj się.. nie teraz to później, ważne żeby się nie poddawać!
Widziałam nową gazetkę SP, straszna!!! Tyle rzeczy mi się podoba, a nie mogę nic kupować.
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam dobry dzień ddałam drugi rozdział pracy i promotorka powiedziala, że wszystko raczej dobrze i poprawi mi jakieś drobiazgi i że nawet za dużo napisałam i teraz mam trzeci rozdział maksymalnie skondensować i koniec! Zdjęcia wkleję jutro lub we wtorek. Z zakupów kosmetycznych kupiłam biały lakier do stempli z Essence, bo moje co miałam do frencha są bardzo mało widoczne. A więc potrzebny. No i zalany mamy od wczoraj strop i zrobiliśmy imprezę- wspięłam sie na górę i postawiłam bukiet kwiatów, żeby tradycji stało się zadość. ![]() Cytat:
Cytat:
Pielęgnacja całkowicie opanowana ![]() Cytat:
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Ograniczyłam zakupy kosmetyczne w sklepach do minimum - staram się skończyć to co mam,ale mam nowy nawyk - kupuje na Biochemii Urody
z nałogu w nowy nałóg
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny...wczoraj kupilam sobie sliczna szara torebke, na przodzie ma odstajaca roze..po prostu sliczna!
Lakierow wiem mam duzo ale mieszcza sie w pudelku wiec to jest maksimum jakie moge miec. |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Zauroczona jagodowym lakierem Virtual Fruit Cocktail (pisałam o nim na blogu), do trzech które mam dokupiłam wczoraj czwarty - Strawberry kiss
Obecnie lakiery Fruit Cocktail sa momi faworytami (ze względu na kolory jak i jakość Spaliłam sobie ręce i ramiona Wybrałam się z koleżanką na rower, pojechałysmy do wioski TZ, bo grał mecz, posiedziałyśmy na słońcu (ojciec TZ kupiłam nam ciastka ), potem pojechałysmy dalej, nad stawy (bo miała być tam koleżanka z inną koleżanką), też posiedziałyśmy na słońcu i do domu ... W sumie 3 godziny na słońcu i przejechanych 30 km.Posmarowłam ręce jakimś specyfikiem po opalaniu a tu ukojenia nie czuję ![]() Zużyłam krem do twarzy i krem do rąk
|
#2739 |
|
|
Hosenko nie kuś lakierami, jestem na głodzie.
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Nie żebym kusiła
|
#2741 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tam, raz na jakiś czas sobie kup, byle nie często ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda, że babka nie pozwoliła Ci spróbować poprawić Cytat:
![]() Cytat:
A tak swoją drogą, to na zdjęciu zakrętka od lakiery ma srebrną zakrętkę, a w notce, gdzie pisałaś o całej serii, jest czarna ![]() Tak się tłumacz... Eh mam teraz przed sobą ciężki tydzień na uczelni Czekają mnie 2 kolosy i zerówka. Kolosy jakoś pójdą mam nadzieję, ale zerówkę mam z matematyki finansowej, masakrycznie ciężki przedmiot Bardzo bym chciała go zaliczyć i mieć z głowy.
|
||||||
|
|
|
#2742 |
|
|
Nusia uwielbiałam matematykę finansową.
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko ominelam twoj zbior pielegnacyjny, widze dopiero teraz na blogu.. zapasow troche masz przynajmniej na najblizszy czas nie musisz sie wybierac na zakupy. A zbior calkiem fajny nie wiem czemu dziewczyny w komentarzach sie tak dziwia..wcale 5 lat nie bedziesz tego zuzywac
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-06-05 o 21:10 |
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola: nie ominełas, tylko nie wrzucałam
![]() Nusia: też to zauwazyłam Lakiery, które dostałam do testów mają srebrne nakrętki, a kupiony STrawberry Kiss ma czarną
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-06-05 o 21:32 |
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
ominelam w sensie, ze nie zagladalam wczesniej na bloga
![]() Uzywalas juz zelu normaderm? |
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to moje drugie opakowanie
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
i co o nim powiesz? jak pachnie? nada sie tez do skory suchej?
|
|
|
|
#2749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam scyzoryk Victorinox Climber. I tradycyjnie jakieś ciasto wyczaruję.
Trzymam kciuki za Twoje kolosy i egzamin. ![]() Cytat:
Zajmij się czymś, żeby nie myśleć tak intensywnie o uczelni. Główka do góry, wszystko się w swoim czasie poukłada. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lubię się tak opalać w ruchu, leżenie plackiem to zabawa nie dla mnie. Ale muszę pamiętać o kremie, bo szybko się spiekam na raka i później przeżywam męki. Te kremy po opalaniu też nie dają mi żadnego uczucia ukojenia.
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś się ogarnie, ale trzeba mieć w końcu jakiś nałóg ![]() Cytat:
powodzenia ![]() ja mam jutro i pojutrze egzaminy, które i tak będę musiała mieć znowu za rok (bo u nas praktyczne trzeba powtarzać), mimo, że mam zaliczone na 4ki i 5tki, nawet jak zdam egzamin na 100 %, paranoja ![]() dziękuję wszystkim za ciepłe słowa byłam dzisiaj z Sylwestrowym na jarmarku hetmańskim, ale nic nie było ciekawego sama tandeta, a z jedzenia to nie bardzo mogłam, bo aparat (zjedliśmy lody i ja trochę kebabu bez bułki)dużo ciuchów tych bardziej eleganckich się na mnie opina, nie mam w co się ubrać nawet na te egzaminy , jredna koszula ok, ale długi rękaw, druga ok ale czarna, a reszta się nie dopina w biuście , spodnie 2 pary-wchodzę ale się opina i źle to wygląda ), do tego mam bąble na stopach dzisiaj od czarnych butów mi się zrobiły, nie wiem jak ja jutro na obcasie się wybiorę bo nic płaskiego nie mam, co by się nadawało
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-05 o 23:33 |
||
|
|
|
#2751 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
przeglądając forum plotkowe natrafiłam na ten wątek... pomyślałam, kurcze, właśnie tego potrzebuję! tego odwyku, i takiej grupy wsparcia! przeraziłam się tym, że ma aż VII części.. jak widać dużo nas i ciężka ta walka z nałogiem ;p pokrótce przedstawię swoją historię. zaczęło się od tego, jak jeszcze jako niepełnoletnia wstapiłam do oriflame... wiadomo, zaczęło się dobijanie promocjami do określonej kwoty zamówienia, branie kosmetyków, bo : ktoś obejrzy i kupi..i tak sie zrobiła pełna szafka kosmetyków...potem, jakby tego było mało, wstąpiłam do avonu- wiecie, 2 konurencyjne katalogi, większa szansa na zdobycie klienta i zaczęło się kupowanie po 4 sztuki tego samego typu kosmetyków, zapasy... ta, bo promocja, bo sie przyda, itd.. no wiecie jak to jest .... tak oto mając pełną szafę kosmtyków w domu i pełną w trn, ZACZYNAM OFICJALNIE ODWYK i zużywanie tego co mam
|
#2752 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Dagmariss_88: witaj
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnie przyjemnie, nie ma jakiegoś konkretnego zapachu.
W przypadku suchej skóry polecałabym go stosować tylko wieczorem ![]() Po spotkanu z klientem wybrałam się do kilku sklepów
Kupiłam 2 pękacze Golden Rose (czerwony i różowy; tak jak myślałam - w saloniku firmowym były tańsze niż w sklepie w którym widziałam je wcześniej: zapłaciłam 12.90/szt. a w tamtym sklepie były po 17,90)) i lakier z serii Paris (taka jabłkowa czerwień), a w innym sklepie pojedynczy cień metaliczny Pease - spodobał mi się w katalogu u koleżanki, ale był droższy - 17 zł, a w sklepie zapłaciłam 13 zł.Widziałam pękacze Vipery (15 zł), ale nie kupiłam, bo mam dostać 2 jako wygrana w konkursie Vipery na FB. Nie wiem jakie mi wyślą, więc nie chce dublować.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-06-06 o 11:57 |
|
|
|
#2754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja zawsze lubiłam matematykę, nie miałam z nią większych problemów, teraz mam super gościa, ale i tak matematyka finansowa to dla mnie kosmos... Cytat:
Cieszę się, że laptop odżył ![]() Cytat:
Chciałabym się kiedyś nauczyć piec Ale póki mam piekarnik chyba jeszcze z czasów komuny, to nie mam jak...Cytat:
I jeszcze to zdawanie drugi raz tego samego... Współczuję Dziękuję Cytat:
![]() Mam do Was pytanie. Myślicie, że to możliwe, żeby tusze Lancome Hypnose oryginalne chodziły na All już po 19 zł? ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Poszedł mi tonik Sorai, oliwka do skórek Essence i żel do golenia Isany |
||||
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do koła to zmierzyłam suknię i obwód tej wewnętrznej części która jest najbliżej ciała ma 2,20 więc maksymalnie taki obwód powinno mieć chyba koło prawda? Cytat:
![]() ja zużyłam balsam po depilacji
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po długiej długiej przerwie, u mnie odwyk idzie dobrze a to dlatego bo ......jestem w ciąży już 5 miesiąc i odrzuciło mi kosmetyki tzn. kupowanie ich więc zużywam co mam.
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dbaj o siebie i maluszka
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Edyto!!!!
|
|
|
|
#2760 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to ja powinnam się zapisać do takiego wątku z kolorówką, ale tu chyba takiego nie ma, albo jeszcze nie znalazłam. To jest mój największy nałóg.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

ddałam drugi rozdział pracy i promotorka powiedziala, że wszystko raczej dobrze i poprawi mi jakieś drobiazgi i że nawet za dużo napisałam
i teraz mam trzeci rozdział maksymalnie skondensować i koniec!
Zdjęcia wkleję jutro lub we wtorek. Z zakupów kosmetycznych kupiłam biały lakier do stempli z Essence, bo moje co miałam do frencha są bardzo mało widoczne. A więc potrzebny. No i zalany mamy od wczoraj strop i zrobiliśmy imprezę- wspięłam sie na górę i postawiłam bukiet kwiatów, żeby tradycji stało się zadość. 
Pielęgnacja całkowicie opanowana
)

Wybrałam się z koleżanką na rower, pojechałysmy do wioski TZ, bo grał mecz, posiedziałyśmy na słońcu (ojciec TZ kupiłam nam ciastka 

Główka do góry, wszystko się w swoim czasie poukłada.

i zaczęło się kupowanie po 4 sztuki tego samego typu kosmetyków, zapasy... ta, bo promocja, bo sie przyda, itd.. no wiecie jak to jest .... tak oto mając pełną szafę kosmtyków w domu i pełną w trn, ZACZYNAM OFICJALNIE ODWYK i zużywanie tego co mam
I jeszcze to zdawanie drugi raz tego samego... Współczuję