![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Iwonamysza całe szczęście, ze nie pojechałaś z dzieckiem bo jakby się tak coś stało
![]() ![]() A co do fotek to oczywiście wkleję, muszę tylko pozmniejszać ![]() Widzę ze są tu mamusie pracujące, ja też BARDZO chciałabym iść do pracy, bo mam już dosyć siedzenia w domu (ponad trzy lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Rozeznanie
|
Iwonko to byłby bardzo głupi żart ze strony twojego TŻ. Ale faktycznie dobrze, że Was z nim nie było, bo wtedy to byś się dopiero strachu najadła!
#1833 |
Rozeznanie
|
Witam Cię Niki, Twoją córeczke i synka też
![]() Wreszcie się nauczyłam stosować żel na dziąsełka, i Lili sie tak nie drze przy smarowaniu, tylko go oblizuje mi palec i cmoka ![]() ![]() ![]() Dziękujemy za kolejne życzonka ![]()
#1834 |
Zadomowienie
|
Moja Kasia niestety chodzi do żłobka, innej rady nie było. Nie ma babci, która miałaby ochotę (teściowa) lub możliwość (mama) z nią siedzieć. Więc trzeba było oddać dziecko do żłoba. No i cały czas mi choruje odkąd tam poszła. Nie mam już sił. Ale nie stać mnie na to, żeby siedzieć w domu. Mamy kredyt na mieszkanie i z czegoś go trzeba spłacać, a niestety nie mogłabym pozwolić sobie na luksus mieszkania z rodzicami lub teściami. Moi rodzice daleko, a u teściów raz że już czekają tacy, co będą u nich mieszkać, a dwa że z moim charakterkiem to kłócilibyśmy sie 10 razy dziennie, o ile po kilku dniach nie usłyszałabym że mam się wynosić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwonko u mnie jest podobnie mama nie ma możliwości siedzieć mi z dzieckiem, bo pracuje, a teściowa nie ma ochoty ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A całkiem niedawno, co prawda zanim nie pracowałam, jak odwiedzaliśmy ją przez kilka dni, to powiedziała, zebysmy tak czesto nie przychodzili, bo ona się do małej przyzwyczai i jak potem przez jakiś czas nie przyjdziemy to ona bedzie za bardzo tęsknić. No dobra kończe już się uzalać nad swoją teściowa bo w koncu to jest wątek o dzieciach a nie o teściowych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Rozeznanie
|
W podziękowaniu za wszystkie życzonka Lili przesyła wszystkim swoim wizażowym przyjaciołom swoją niezwykle udaną podobiznę
![]()
#1838 |
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć, że napisałam PW do Mariqi, żeby do kalendarza urodzin dopisała Oliwię Kasi i Nikolę Niki. Już jest zrobione. Dziewczynki są już w naszym gronie.
Humbaczku z tej Twojej Lilianki to chyba będzie wysoka dziewczyna, bo takie ma długie smukle nogi, super. Ile ona ma teraz cm? 70 parę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za dopisanie do kalendarza urodzin
![]() A gdzie tan kalendarzyk, żebym mogła sobie przejrzeć??? ![]() Przepraszam, że tak późno ale my z Nikolką także dołączamy do życzeń dla Lili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zadomowienie
|
na tym forum gdzie jest nasz wątek, na przewijalni, drugi od góry
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Iwonka dziękuję za oświecenie mnie
![]() ![]() Obiecałam, że pokażę moją Nikolkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A 2006 to rzeczywiści rok urodzaju, u mnie, u moich znajomych, w rodzinie, pełno wszędzie dzieci się porodziło. A ile jeszcze jest w ciąży! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
U nas tak samo, ten rok był/jest obfity, podobnie jak rok 2003 a zwłaszcza czerwiec, wtedy urodził się mój synek, i chyba z 7 dzieci w rodzinie
![]() Iwonko dziękuję w imienu Nikolki za komplement ![]() A co do włosków, to jeszcze Twojej Kasi urosną piękne i gęste włoski i naczeszesz się ich w życiu ![]() Moja Nikolka włosy ma za to bezzębna jeszcze jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zadomowienie
|
Niki zapewniam Cie, ze nie jest jedynym bezzębnikiem. Mój łobuz też ich nie ma. Tylko się slini non stop a zębów jak nie było tak nie ma. A śliny lecą już od trzeciego miesiaca. Myślałam, że będą wcześnie, a tu nic.
Koleżanki córka wogóle się nie śliniła, nie marudziła a zęby od razu dwa jej wyrosły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć ostatnio też koleżanka mnie pocieszyła, że jej córci w wieku 11,5 miesiąca wyszedł pierwszy ząbek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Na wstepie składam zyczenia dla sliczniutkiej Panienki LILIanki i przesylam całuski od Szymonka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Teraz witam nową mamusie Styczniową i ciesze sie ze do nas dolaczylas
![]() Rodzinka nam sie powiekszyła ![]() Corcie masz sliczna ![]() Ja nie odezwałam sie wczoraj bo miałam awarie kompa..wkradly mi sie wiruski i troszke moj TZ usuwał je z komputeraz, ale trzeba zainstalowac nowego Windowsa bo juz troszke muli ![]() Alienku no 30-tki jeszcze nie mam ale za 2 latka mi stuknie i trzeba bedzie sie z tym pogodzic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze jedno..Szymonek ma juz 3 zabka na dole, to juz razem ma 5..
Wczoraj nauczylam go bic bravo i nic nie robi tylko klaszcze..hahahaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Moniu 2 lata to szmat czasu, mi już stuknęła i żyję. Ale nie powiem, ze nie mam z tego powodu doła egzystencjonalnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorki z okazji ukończenia 9-ciu miesięcy, życzy Lili z mamą
![]()
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Humbak ![]()
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane!
W końcu ![]() Na początek spóźniene ale oczywiście z głebi serduszka zyczonka dla Lili no i dla Wikuni ![]() ![]() ![]() Witam też nową mamusie ![]() ![]() Cały weekened byliśmy poza domkiem,ale bylo świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() Musze sie wam pochwalić,Wika ma juz 4 zęby,ale dziwi mnie to ze na górze pierwsza wyszła jej dwójka a nie jedynka,dziwnie jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z tż-tem liczymy juz dni do urlopu,też sobie poimprezujemy tym bardziej ze urlop zaczyna sie od wesela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Alienku to widze ze poszalałas do 21-ej
![]() ![]() jastin - co do tych zabków to faktycznie dziwne to troszke..ze dwojki wyszly pierwsze.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis rano tż nakleił jej na nózke kawałek zielonej taśmy,no i ta oczywiście zaczęła ciągać,rwać,żeby tylko to ściagnąć,nawet skłon był wykonany żeby tylko tego spróbowac ![]() do tz zadzwonił kliient a ja byłam w kuchni,oczywiście jak to facet nie potrafi robic dwóch rzeczy na raz,więc mala wykorzystała sytuacje i wsadziła taśme do mordki,przykleiło sie jej do podniebienia i tylko słysze wisk krzyk,a ona próbuje to odkleić,stopa w buzi,dziwnie jakos wygięta,ahh ciężko nawt opisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam wam powiedzieć ze Wika z ogromną chęcia wcina parówki,bardzo jej mięsko smakuje
![]() A Wy dajecie maluchom paróweczki(oczywiście mówie o tych dla dzieciaczków,ja Wice dałam Morlinki)az jej uszy sie trzęsły tak wcinała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj za to jadła chusteczkę higieniczną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.