|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
![]() Nie wiem co się stało,ale nie cytuje mi ![]() ![]() Ulcia witaj ![]() Afrodyta super,że wypad na basen się udał ![]() agga ![]() ![]() Kasia ![]() ![]() ![]() ![]() skierko jak dla mnie obydwa fajne,ten pierwszy taki bardziej wymyślny i dziewczęcy ![]() kamilko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karo dla Ciebie również ![]() ![]() p4w biedny ten ptak,ludzka głupota nie zna granic ![]() Jolu mam nadzieję,że głowa już nie boli ![]() Wiesz co tam u magi?Kiedy wychodzą? ![]() gorgulku ![]() U mnie 34 stopnie w cieniu ![]() ![]() ![]() Damian chyba strasznie zafascynowany wycieczką,bo nawet sms-ka mamusi nie napisał ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-06 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||||
Zakorzenienie
|
no to sobie popracowałam
![]() Mama pojechała na zakupy a ja musze warować w domu, bo mamy pracowników, co układają kostkę i trzeba ich "pilnować" ![]() Zrobiłam sobie kawkę mrożoną wg przepisu Wojtusi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, ze złe samopoczucie minie ![]() Cytat:
![]() dla małża ![]() Cytat:
![]() mówisz, że będzie syn? to trzymam ![]() ![]() hehe w takim razie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na niebie żadnej chmurki nie ma. Oli zasnela a ja szukam w necie przepisów na syrop z kwiatów bzu, wciągneło mnie. Uwielbiam takie eksperymenty, nowości, robić przetwory ach... rozmarzyłam się. Cytat:
![]() paznokcie ![]() nie lubie chodzić w klapkach jak mam niepomalowane paznokcie u stóp. Jak TZ uda się wrócić wcześniej z pracy to pojedziemy kupić mi rower ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Unholy, ja troche czytałam o takich majtkach treningowych, ale opinie były raczej na nie. Bardziej chwalono zwykłe majtki bawełniane. My miałysmy znowu zacząć próbować, ale ze wyjeżdzamy do tesciów, to nie wiem czy wtedy jest dobry moment, chyba nie za bardzo.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wojtusiu jaki rower kupujecie?
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Karo, ja chciałam zwykłą holenderkę damkę, z trzema przerzutkami w torpedzie, z szeroką kierownicą, ona jakoś tam się nazywa, nie wiem jak. Dla mnie moze być nawet używany, wcale by mi to nie przeszkadzało, byle w dobrym stanie i ładnym kolorze, najchętniej biały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam w klubie ![]() Aniu, zdjęcia Bartoszka poproszę ![]() Czemu angy nie było?
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No u mnie jeszcze jej nie ma ![]() ![]() Cytat:
Kulinarna duszyczka z Ciebie ![]() ![]() Zmiana otoczenia,przeprowadzka,p ojawienie się rodzeństwa,stres,to podobno zły moment na odpieluchowanie,ale spróbować zawsze możesz ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie też pomyślałam o niej ![]()
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie,ja też chcę zobaczyć Bartoszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joluś a co na obiad masz dzisiaj? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
a u mnie idzie burza za burzą....
co sie rozjaśni, i ide kompa włączyć to już kolejna nadciaga... ale ulewa jest tylko po kilka minut, a potem znów słońce wychodzi i duchota od parującej wody jak nie wiem a na termometrze 27 ![]() masakra... już 5 przeszło... zaóważyłam ciekawą zależność u mojego syna. jak lata z gołą pupą, albo w samych majtusiach, to widzę że mu się chce siku, bo zaraz przed łapie sie za siusiaka, i czasem powie. a jak ma pieluche to nie ![]() ................... a mam pytanie do tych które z urządzaniem kuchni na bierząco. Co kładziecie na ścianę nad blat? płytki? Miałam plan załozyć tapetę taką wąską, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego zworu... i jeszcze jedno, w biedronce jest teraz materaz z pompką dwuosobowy za 50zł. http://gazetka.biedronka.pl/g5,nareszcie_wakacje.html jak sądzicie? godne uwagi? przydał by się w domu dodatkowy materac dla gości... Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2011-06-06 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz racje, ja dzisaij Bartoszka wysłałam do teściów bo przy ukłądaniu tej kostki tez ciągle hałas, i nawet nie ma się jak pobawić ![]() Cytat:
![]() coraz bardziej isę przekonuję, zeby kupić B na urodzinki ![]() ![]() Cytat:
![]() i tu też muszę napisać, ze B też ![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm ja bym się nad nimi zastanowiła, bo Bartosz woła "mama sisi" i w tym czasie troszkę popuści i biegnie reszte wysikać na nocnik albo do muszli ... przynajmniej nie musiała bym prać 3 razy dziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() też tak myśle ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#314 | |||
Zakorzenienie
|
nadrabiam ....
hmmm poszukam ![]() ![]() nawet ja to zauważyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tylko delikatnie ![]() Cytat:
![]() może dzisaij ma wolne i faktycznie sprząta ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale to już coś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Idziemy na kocyk,do cienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No proszę, ile mają wspólnego ![]() Optymistka ![]() ![]() Oj te kluski to nieprędko, muszę dojrzeć, poza tym nawet nie mam maszynki do mielenia ![]() ![]() *** Ale mi net muli, idę.
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dawno mnie nie było i widze, ze jest juz nowy wątek ![]() Nie wiem kiedy znajdujecie czas na Wizaż. Mi jest szkoda czasu na siedzenie przed komputerem. Teraz miałam kilka napiętych dni bo w tą sobotę był slub brata. Wesele udane ale ja sie wogole nie wybawiłam bo musiałam siedziec z małym w domu. Kuba był niedospany bo tylko 40 min zdrzemnał sie w wózku, potem jak usłyszał głosna muzyke na sali to płakał jakby go ze skóry obdzierali. Nie chciał byc ani na sali ani na dworze. Wiec zabrałam go do domu. TŻ by z nim posiedział ale "robił" za szofera Młodych i woził ich na zdjęcia. Wrocil ok 22 i sie zmieniliśmy. Na poprawinach juz było fajnie bo Kubus slicznie sie bawił z moja 9 letnia chrzesnica, tanczył (była tylko cicha muzyka), popisywał się. *** Dzisiaj byłam na USG. Adaikaka - dobrze Ci sie wyśniło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma to jak w cieniu na kocyku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda, ze Kubusiowi nie podobało się na imprezie ![]() ![]() jeeeeee ![]() ![]() super, ze wszystko ok! Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2011-06-06 o 15:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
![]() My po weselu -bylo super ![]() dzisiaj jestem mega zmeczona na dodatek dostalam @ ![]() juz 4 dzien jest jak Werka ladnie wola siusiu i zero wpadek, nawet kupke robi bez oporow ![]() Cass gratuluje coreczki ![]()
#321 |
Wtajemniczenie
|
wymiękam mój Olinek Okraglinek latał bez pieluchy i co
![]() ![]() ![]()
#322 |
BAN stały
|
Miramej, jeszcze jeden przepis w klubie z mielonym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
hmmm co to za klub ??
#325 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładaja nam ciągle obowiązków, kasy oczywiscie nie ale już z lekka przesadzają ja juz nie nadązam co mam robic ![]() Cytat:
![]() bardzo sie ciesze że wszystko super ![]() hehe
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Cass, gratuluje coreczki
![]() ![]() ![]() Widzisz, a nam nie szkoda siedziec przed komputerem i na wszystko znajdujemy czas ![]() Pandzia, klub to miejsce w ktorym piszemy o sprawach, ktorych nie chcemy poruszac na forum publicznym. Niestety jest klubem zamknietym i nie przyjmujemy juz nowych klubowiczow, poniewaz znamy sie juz prawie trzy lata i poruszamy tam takze intymne tematy. Mam nadzieje, ze zrozumiesz i nie bedzie ci przykro.
#327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Co ja miałam.... ![]() Jolu, to nic takiego ![]() jajka ugotowane na twardo obrane ze krupek optaczam w mielonym - robie takie kule i do piekarnika na 20 min. O taka filozofia ![]() To z Dukana ![]() Dzięki Dziewczyny za odp. w sprawie gatek ![]() ![]() Cass, gratuluje córeczki ![]() Kat, czekam jutro na smsa po usg, chyba, ze dopiero wieczorkiem idziesz, to już doczytam na forum. skierko, pierwszy rowerek fajny ![]() Ale do 4 urodzin to Amelka na takim nie pojeździ. Nastaw się na wcześniejszy zakup takiego z dołączanymi kółkami ![]() mayu, szkoda, ze w pracy jesteś i się męczysz, zawsze to "trochę" lepiej w domu się leczyć ![]() czeko, ![]() Fajnie, ze zabawa udana ![]() Karo, ja też chcę czereśnie ![]() I truskawki ze śmietana bym zjadla ![]() Ale deszcz cos pada w końcu i nie chce mi się do sklepu iśc ![]() sylko, a długa ta wycieczka Damiana, czy jednodniowy wypad? Ulcia, witaj ![]() Aaaa, Karo, ja zawsze marzyłam o jeżu, nawet pisałam kiedyś ![]() One są słodkie ![]() ![]() ![]() ![]() **** Dzięki za gratki dla mojego szachisty ![]() Aniu - Bartłomieja ![]() ![]() Ale Wam fajnie, że sobie leżycie na kocykach, w basenach, na rowerkach itp. Ja w ten skwar musze autobusami jeździć, dobrze, ze w pracy choć klima ![]() Miłego ![]() Otrzymane w mailu od Małża ![]() http://static.mistrzowie.org/uimages...ngo126_500.jpg http://static.mistrzowie.org/uimages...lol222_500.jpg
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-06-06 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz mamy "żniwa" więc wolne odpada, tylko sie modlimy zeby żadna z nas nie zaniemogła na maxa, bo jedna sobie rady nie da długo jedziesz? ja 50 min do 1godz i tez autobusem, czasem tylko autem dziś byłam cała upocona jak dojechałam w pracy chłodek, ale mamy naturalna klimatyzację, bo biuro mamy od zachodu w takiej prawie ![]() ![]() zapomniałam Wam opowiedziec że w ubiegła niedzielę kupiliśmy Małej balona helikopter, Zuza nazwała go Hela, uwielbia go chodzi z Helą na spacer itp ![]() ale ostatnio z Heli zaczeło schodzic powietrze, powiedziałam jej że Hela jest chora, tak więc Zuza karmiła ją dzisiaj z durszlaka, teraz Hela spi pod kocykiem ![]() ale będzie jazz jak z Heli zejdzie powietrze, a nie prędko u nas jakiś odpust żeby kupic nowa :/
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
spoko
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.