|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
a najlepiej to opalać się w towarzystwie, od razu przyjemniej ![]() co do sandałków, to mi się podobają te drugie(3.zdjęcie)
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-06-06 o 16:43 |
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie musze jakies zakupic, juz niezaleznie od kosztow jakie na auto pojda, ale nie dam rady chodzic w balerinkach ale TZ chce jutro na zakupy jechac, wiec wstrzymam sie z aukcja jeszcze. z opalaniem, to u mnie jest tak, ze wszyscy chca na basen, a to sa jakies koszty, a ja taki bialas i basen to nie bede ludzi straszyc plecy juz mam opalone, bo jak cos robie na ogrodku to sobie zawsze opale, tam samo rece. najgorzej z tylkiem, nogami i przodem![]() musze poszukac sprayu z ziaji to maslo kakowe, bo ostatnio bylam w 3rossmannach i superpharmie i nie bylo, a pamietam, ze chwalilyscie go aa i mam do Ciebie pytanie, u nas jest new look ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- no to sie zaczyna 1:1, dziekuje za opinie
|
|
#4204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wydają się być bardziej stabilniejsze poza tym
|
|
|
#4205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4206 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, też bym chciała....a mam 22Cytat:
Cytat:
Kochane włoski mi rosną 2 cm na miesiąc teraz zapuszczam już nie podcinam końcówek zawsze mi wolno rosły teraz je olejuje i dbam moze podskoczą troche, ale dobrze ze podcinałam bo troche sa zniszczone
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamówiłam ten spray w doz-ie, więc w ich aptekach powinnaś dostać, no i w naturze był w ulotce, więc na pewno normalnie też mają ![]() New Look jest chyba w Renomie
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_
Mi rosną tylko 1 cm na miesiąc... Jak ja bym chciała twoje 2 cm |
|
|
|
#4209 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Dzis w pracy sie zdazylam ugotowac z 4 razy, taka duchota ze sie normalnie ze mnie lalo Zrobilam wczoraj zamowienie na biochemii urody - puder bambusowy z jedwabiem, to fajne pudeleczko do niego z sitkiem i peeling enzymatyczny z enzymem z ananasa Tylko ze na zamowienie musze czekac ponad 3 tygodnie, strasznie dlugo ![]() Musze isc do fryzjera bo mi juz bardzo wlosy urosly i mnie denerwuja, nie ukladaja mi sie tak jak lubie, mam nadzieje ze jak juz pojde do jakiegos to bede zadowolona bo sie tak zbieram i zbieram ![]() Aaa i uciachalam sobie 2 pary dzinsow na krotkie - jedne do kolanek a drugie takie szorty Cytat:
I 2 cm to akurat dobry wzrost wlosa, wiekszy niz normalnie. Cytat:
Cytat:
![]() Zeby az do poparzenia? Przeciez taka opalenizna to ani ladna a juz na pewno zdrowa nie jest. Niby o siebie dbasz ale tak naprawde to fantastycznie szkodzisz swojej skorze co odczujesz za pare lat kiedy bedziesz wygladac na starsza. Party girl - czesc ![]() Caate - mi sie nie podobaja takie buty
|
|||
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy w sprawie TŻta Już jest wszystko w porządku- TŻ znów jest kochany Wczoraj rozwoziliśmy zaproszenia cały dzień i wieczorem nie miałam nawet siły zmyć makijaż.... Dzisiaj poćwiczyłam i nadrobiłam wszystko Szkoda tylko, że znów nie ma pogody do opalania
|
|
|
|
#4211 |
|
CABIN CREW
|
party_girl7 dobrze że napisałaś o tym peelingu kawitacyjnym , ja sama chciałam się na coś takiego wybrać ale skoro nie ma takiej dużej różnicy to nie pójdę
![]() _blondyneczka_ filtry naprawdę warto stoswać, ja jeszcze jakieś 3-4 lata temu tego nie robiłam ( nigdy nie miałam poparzeń) ale w końcu dotarło do mnie że nie warto tak narażać skóry, teraz stosuję spf 15 a na dekolt nawet 50 - kiedyś myślałam że używając filtrów się nie opalę a okazało się inaczej, zresztą- sama widzisz jaką mam opaleniznę ![]() caate mi się te pierwsze sandałki podobają ekonomika torebka nie w moim stylu ale Tobie się ma podobać więc bierz
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za wszystkie opinie
jak jutro w sklepie nie zakupie nic, to wtedy zamowie z all, ale nie wiem, ktore dalej jezeli te drugie, beda turkusowe, to biore je![]() Cytat:
jutro bede w magnoli, to wstapie na bank do Natury ![]() a faakt, ale to tam nie jest sama bizuteria?
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
nie, http://www.renoma-wroclaw.pl/new-look-sklep
![]() i jeszcze zniżkę dla studentów mają
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam, że ja to w sumie nigdy nie przykładałam zbytniej wagi do filtrów, jak miałam, to miałam, jak nie to też jakoś żyłam, ale tak jak wczoraj to się jeszcze nigdy nie spiekłam... Zdarzało mi się, że się poparzyłam słońcem, ale to było w sytuacjach gdy cały dzień spędziłam nad jeziorem, bez filtra, na zmianę pluskając się w wodzie i leżąc na słonku (coś na zasadzie trochę w wodzie, trochę leżenia na brzuchu, trochę w wodzie, trochę leżenia na plecach, trochę w wodzie, trochę leżenia na brzuchu) przez 10 do 12 godzin... Nie raz bez filtra przeleżałam cały dzień na słońcu (np. od 9 do 17) i nigdy mnie tak nie spiekło, nigdy mnie tak nie piekło, a jak już opaliłam się do pieczenia skóry, to piekło zazwyczaj pod wieczór, a rano było już dobrze i nie piekło... |
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez przed chwila robilam zdjecia paznokci, tylko w innym celu
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja tak na chwilę po pracy do Was zaglądłam Dziś wyglądam tragicznie az koleżanka się pytała czemu ![]() Jednak chyba nie wyjdą nam zakupy z Tż bo wtedy są sklepy nieczynne ![]() Party girl cześć ![]() Cytat:
caate buty ładne Co do sprayu z ziaji u mnie też jest problem ze znalezieniem.... może jutro sprawdzę w jednej drogerii czy przyszły.... ![]() Blondyneczko nie narzekaj, są starsze od Ciebie Lece na razie bo do Tż muszę przedzwonić Do potem
|
|
|
#4219 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() fajny lakier, taki delikatny- idealny by odpocząć od kolorowych paznokci ![]() nie malowałam białych końcówek, bo mi się nie chce, machnęłam całe tym lakierem ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Ja też mam 22 ale jakoś z tego powodu nie płaczę mogę być już tylko starsza, więc się cieszę tym co mam
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah tak ? Gdzieś czytałam że coś można sobie uszkodzić, z mimiką twarzy jest to związane. I parcia na opalanie też nie rozumiem
![]() Mój brat gra w guitar hero na xbox, ja mam kompa wreszcie u siebie, generalnie zadowolona jestem
|
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje tyle godzin w pracy... a zakupy w pozniejszym terminie to moga wyjsc na dobre - moze na czas wyprzedazy sie zalapiecie ![]() Cytat:
nie tutaj nie wiem co mi sie dzieje z paznokciami....myslalam, baa nawet chcialam ruszyc z paznokciami na blogu, ale jak one beda sie tak zachowywac mimo moich staran to ich nigdy swiatu nie pokaze ![]()
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
widze, ze pierwsze maja sile przebicia
|
#4225 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie juz poszla
![]() Cytat:
stosowalam nail teka I i II, rimmela, avon, oriflame, miss sporty i nadal to samo. najgorsze jest to, ze chyba nail tekiem zniszczylam sobie plytke, bo jak go odstawilam , to po nim doszedl mi problem rozdwajania, a zawsze mi tylko z boku pekaly... pokladam wszelkie nadzieje w herome, ale juz nie mam sil
|
|
#4227 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dokupiłam oprócz tego Bell lakier z Essence Pro White Effect- "z formułą zapobiegającą przebarwieniom, optycznie rozjaśnia paznokcie" myślę, ze się polubimy nie mam problemu z nadmiernie żółtą płytką, ale optyczne wybielenie się przyda i od dziś mam szlaban na lakiery!
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiałam z Tż i mamy kolejny termin a chcemy jechać do fashion house Co do butów - to moje kości by nie ładnie wyglądały w takich butach
|
|
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest jakieś takie parcie na opalanie. Chciałam się troszkę opalić, pogoda była ładna, tylko wiał bardzo silny wiatr i to chyba on mnie zmylił. Jak byłam na dworze nie czułam wcale, żebym się cokolwiek oparzyła, nawet chwilami mi chłodno było, wracając myślę sobie, że pewnie mnie wcale nie wzięło, ale to dopiero początek czerwca, mam jeszcze czas się poopalać. I dopiero jakąś godzinę po powrocie poczułam i zobaczyłam skutki opalania... |
|
|
|
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego coś ala podkład i wysuszacz z misss sporty
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

a mi sie tak nie chce lezec plackiem
a najlepiej to opalać się w towarzystwie, od razu przyjemniej 

ale TZ chce jutro na zakupy jechac, wiec wstrzymam sie z aukcja jeszcze. 

teraz zapuszczam już nie podcinam końcówek
teraz je olejuje i dbam moze podskoczą troche, ale dobrze ze podcinałam bo troche sa zniszczone

Mi rosną tylko 1 cm na miesiąc...
Jak ja bym chciała twoje 2 cm