Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 17:44   #2401
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja miałam inne jednostki ale proszę:
50g glukozy:
po 1h 147 mg/dl
po 2h 125 mg/dl

75g glukozy:
po 1h 191 mg/dl
po 2h 161 mg/dl

Nie martw się Diete zrobisz i będzie ok TU można sobie przeliczyć jednostki

Fajnie

Ja tak miałam w zeszłym tygodniu Musiałam pojechać do sklepu i sobie kupić cokolwiek do jedzenia

Proszę o kciuki bo wyjeżdżam na egzamin
Trzymam

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Jestem niewidzialna dzisiaj
Stary 2011-06-06, 17:49   #2402
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Dziewczyny- a czy z moją szyją moge pływać w basenie??? To będzie bezpieczne???

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 17:54   #2403
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Dziewczyny- a czy z moją szyją moge pływać w basenie??? To będzie bezpieczne???

Z jednej strony plywanie i umiarkowana aktywnosc sa wskazane, ale z drugiej strony pomimo tego ze z szyjka jest juz ok-byl moment ze sie skrocila; najlepiej jakbys zapytala swojego lekarza prowadzacego bo on jest w stanie najlepiej ocenic ryzyko
Stary 2011-06-06, 17:54   #2404
lausanne
Wtajemniczenie

Asia no ja też myślę, że lekarz by od razu powiedzial
Lulek ja Cię widze zawsze
Aguś nie wiem niestety nie pomogę Jak zwykle proponuję dzwonić do lekarza (mój juz ma mnie chyba dość)
Natka kciuki
Cotka co mam obejrzeć filmik to mi ktoś/coś przeszkadza
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 18:04   #2405
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Hahaha udało mi się wreszcie uchwycić jakieś kopniaczki Filipka
Co prawda są w mega odstępach czasowych i są niczym z tym co już potrafi, ale cieszę się jak głupia ponieważ wcześniej nie chciał się dać sfilmować wredzioch
Jak ktoś ma czas i cieprliwość vvhttp://www.youtube.com/watch?v=5JAKRgmIwAA
super mały piłkarz rośnie

Asia gratuluje SYNUSIA MArcel bardzo ładnie, podoba mi się

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wasze szkoły rodzennia, jesteście zadowolone po pierwszych zajęciach??? Ja miałam zrezygnować bo był problem z dojazdem aż zupełnie przypadkiem znalazłam szkołę u mnie na osiedlu. Zajęcia miały się zacząć jutro ale przełożyli na przyszły tydzień i okazuje się że mają jeszcze wolne miejsce chyba się jednak wybiorę. 350zł na ulicy nie leży ale chyba będę się czuła pewniej.
my byliśmy raz, dzis idziemy na drugie zajęcia - jak na razie podoba mi się wydaje mi się, że nie będę żałować

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
wesela są the best już się nie moge doczekać też obym tylko dobrze się czuła i oby buty były wygodne!
oł je poza tym ta zielona kieca jest super ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
Ja miałam inne jednostki ale proszę:
50g glukozy:
po 1h 147 mg/dl
po 2h 125 mg/dl

75g glukozy:
po 1h 191 mg/dl
po 2h 161 mg/dl

Nie martw się Diete zrobisz i będzie ok TU można sobie przeliczyć jednostki
dzięki, już mi lepiej - przekalkulowałam wyszło 180 po godzinie i 144 po dwóch

za egzamin, bedzie dobrze

Kasiuleczka tobie też gratuluje udanej wizyty i dużej córci

Aga nie wiem jak z tym basenem, musisz zapytac lekarza, ale mysle, że jak nie ma rozwarcia to nie powinno zaszkodzić

Małgosia ale beznadzieja z tym portfelem małża współczuję

ok, zbieramy się do szkółki rodzenia a po drodze zatankować
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 18:07   #2406
lausanne
Wtajemniczenie

"Pewnie często czujesz jak się porusza? Poprzez ruch potrafi już sygnalizować swoje emocje - szybkie, energiczne ruchy mogą być objawami strachu, a wolne, delikatne świadczą o dobrym nastroju - dzidziuś bawi się w Twoim brzuchu. Czasem chwyta pępowinę i oplątuje się nią"

Stary 2011-06-06, 18:22   #2407
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
Co prawda są w mega odstępach czasowych i są niczym z tym co już potrafi, ale cieszę się jak głupia ponieważ wcześniej nie chciał się dać sfilmować wredzioch
śliczne =))) Mój też tak kopie, ale jak wezmę telefon by nagrać, to albo przestaje albo tylko czuje ruchy a nie widać =/// mała wredota z Niego =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 18:52   #2408
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
aa udało się fajnie widać

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
"Pewnie często czujesz jak się porusza? Poprzez ruch potrafi już sygnalizować swoje emocje - szybkie, energiczne ruchy mogą być objawami strachu, a wolne, delikatne świadczą o dobrym nastroju - dzidziuś bawi się w Twoim brzuchu. Czasem chwyta pępowinę i oplątuje się nią"

dobrze wiedzieć

Dzięki dziewczynki za wsparcie, trochę to przykrę wszystko bo kaska była na remonet tarasu i życie, a teraz nie wiadomo skąd brać a opłaty , zakupy trzeba robić
Od jutra idę na zwolnienie ale jeszcze zus musze zapłacić za ten mc a to prawie 900zł , porażka po całości
aa i meżowi się samochód zepsuł i wymaga natychmiastowego remontu... także jesteśmy w czarnej du..pie.

Spać już nie moge przez to wszsytko, bo cały czas ten pech i pech
Dzidzia napewno to odczuwa, ale weś się człowieku nie denerwuj.
Jeszcze mi spadła sprzedaż nic dziwnego, taka pogoda nie nastraja do zakupów internetowych

Dobra koniec podłego nastroju , będzie już tylko lepiej trzeba w to wierzyć.

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 18:58   #2409
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

dobrze wiedzieć

Dzięki dziewczynki za wsparcie, trochę to przykrę wszystko bo kaska była na remonet tarasu i życie, a teraz nie wiadomo skąd brać a opłaty , zakupy trzeba robić
Od jutra idę na zwolnienie ale jeszcze zus musze zapłacić za ten mc a to prawie 900zł , porażka po całości
aa i meżowi się samochód zepsuł i wymaga natychmiastowego remontu... także jesteśmy w czarnej du..pie.

Jeszcze mi spadła sprzedaż nic dziwnego, taka pogoda nie nastraja do zakupów internetowych

oj kochana cos masz naprawde w ostatnich dniach pod górkę, szkoda ze ta kasa razem z reszta sie nie znalazła, możesz nam tu sie wyżalic bo wiem ze jak sie cos dzieje to człowiek chce to z siebie wywalic wszystko, mam nadzieje ze teraz po tych wszystkich pechach w końcu wam sie poszczesci nalezy sie wam jak nie wiem

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

a ogólnie to co tu taki spokój???? to ja od dzis na L4 i co z kim mam pisac?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:04   #2410
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a ogólnie to co tu taki spokój???? to ja od dzis na L4 i co z kim mam pisac?
Dzięki też bym bardzo chciała już stabilizacji i nie martwienia się o nic i wierzę w to że tak będzie! ba musi być

ja jutro idę oficjalnie na L4 więc przybijam z tobą łapkę

Moja przyjaciólka wyleciała dziś do Hiszpani, kazałam jej przywieść mi cudowne wspomnienia

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-06-06 o 19:05
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:08   #2411
lausanne
Wtajemniczenie

Gosia musi i będzie
Asia ja jestem a to ostatnio rzadkośc więc lepiej wykorzystaj okazję
Stary 2011-06-06, 19:09   #2412
DzastaW
Zadomowienie

Ja najczęściej jak wchodzę to robi się cisza =)

Stary 2011-06-06, 19:10   #2413
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki też bym bardzo chciała już stabilizacji i nie martwienia się o nic i wierzę w to że tak będzie! ba musi być

ja jutro idę oficjalnie na L4 więc przybijam z tobą łapkę

Moja przyjaciólka wyleciała dziś do Hiszpani, kazałam jej przywieść mi cudowne wspomnienia
ja na razie dziwnie sie czuje ze siedze w domu hehe jakos tak mi inaczej-ciekawe czy sie przyzwyczaje-mąz boi sie ze sie zanudze
ale tylko w te tyg co on ma na popołudnie bo wtedy siedze sama

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

ślazaczki a co z naszym spotkaniem????

może tego 10 czerwca??? z tego co wiem Agnyska i Sonia pisały ze im kazda z podanych dat pasowała, Nastaka wiem ze pisała ze akurat bedzie wtedy w Katowicach, Tusia też pisała ze miedzy 7-10 jest ok wiec jak Acelinka tez bedzie mogła to data byłaby ustalona?
a i jeszcze Antiopa nie wiem czy chce sie spotkac bo nei pamietam czy pisała?

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2011-06-06 o 19:37
Stary 2011-06-06, 19:15   #2414
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
super ze wszystko ok
mój maluch lezał dziś miednicowo-cokolwiek to znaczy
a i łozysko tez mam chyba przodujące -tak zrozumiałam w kazdym razie, no a jak xle to cos tam mówił własnei o łożysku no i że duże , ale nei mówił ze to xle tylko przez to podglądz dziecka był mniej wyraxny

dobrze piszesz od zrobienia testu przeczówam małego łobuza no i mamy wyczucie he he praktycznie ten sam czas posta
Mi też ginka nic nie mówiła, że łożysko przodujące, to coś złego, tylko tak jak piszesz gorsza widoczność małuszka Mi nawet ginka kazała się na bok położyć no i coś niecoś widziałam chociaż na zwykłym USG lepiej niż na tym 3D. Mam nadzieję, że się mała niebawem odwróci

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
no ja po badaniach na fotelu mam w karte wpisane 5cm
a na usg dowcipnym podał mi cos mniej ale teraz nie pamiętam czy powyżej 4 czy 3,9[COLOR="Silver"]

dzidzia przeszlo 500 a ty tylko 1,7kg? Ginaka nic nie mowiła ze tak mało?
moja mała ma 340 a ja przybrałam około 4-4,5kg ciekawe co mi powie w czwartek, bo miesiac temu jak mialam 2 na plusie to mowił ze mało
Ja czytałam o krótszych szyjkach u dziewczyn i jak mi ginka powiedziała o długości mojej, że ma 43mm to takie gały zrobiłam

Nie strasz mnie z tymi kg Ogólnie patrząc w kartę ciąży zaczęłam z wagą 75 a teraz mam 76,800 (i po drodze 500gram schudłam) No i ogólnie to 1kg teraz od ostatniej wizyty przytyłam
Nic na to nie poradzę jem co chcę i kiedy chcę... czasem zdarza się że wieczorem w porze kolacji (około 19) nie jestem głodna a nagle o 22 czuję jak mnie ssie i jem.
W sumie to patrzę w kartę ciąży z 1 ciąży i na tym etapie przytyłam 4kg.
No ale ginka mówiła nawet, że ładnie przytyłam (od ostatniej wizyty)

Cytat:

Gratuluję udanych wizyt ja się jeszcze podenerwuję bo mam dopiero na 19

o matko jak ja Ci zazdraszczam, ja tyję w oczach normalnie, a wieczorami taaaki wielgaśny brzuch mi się robi że sąsiadka jak mnie zobaczyła to zapytała czy ja przypadkiem już nie rodzę przy moim wzroście i wadze istny wieloryb ze mnie btw. Twoja malutka to już kawał babki jestem tylko dzień za Tobą więc moja pewnie też będzie miała coś koło 600 gr.

o rany, a co lekarz na to? nie trzeba więcej przytyć?
Już sama nie wiem na necie też piszą, że pewnie przytyłaś już 4-6kg... jasne... No ale ginka by mi powiedziała, że źle. Przecież na diecie nie jestem ani się nie głodzę (i nikt by nie powiedział, że tak maniunio przytyłam)

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
superancko kochana Niunia

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
gratki! a który jesteś tc? Moja mała w 600 g miała w 24 tc. Super, że szyjka długaśna, chociaż teraz jak sie naczytałam o szyjkach to wiem, że ważne jest też żeby nie było rozwarcia. Bo może być długa szyjka i moze pojawic sie rozwarcie i wtedy jest gorzej niż z krótka szyjką. Ale spoko spoko damy radę!!
U mnie dzisiaj 23+3 dni. U mnie na szczęście szyjka ok i brak rozwarcia

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
super
Kasiuleczka tobie też gratuluje udanej wizyty i dużej córci
Dzięki

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

cotynato super filmik ja dopóki mała się nie obróci nie doczekam się takich atrakcji no i to łożysko wstrętne co nam przeszkadza albo będę czekać aż podrośnie
2razy mi się zdarzyło, że brzuszek mi lekko "falował" ale takich dużych kopnięć i wygięć jeszcze nie miałam

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:21   #2415
DzastaW
Zadomowienie

A Mi ginka nie mówi nic o długości szyjki. Mam nadzieje że jak będę na wizycie to nie zapomnę ją poprosić o zaświadczenie że mogę uczestniczyć w szkole rodzenia

Stary 2011-06-06, 19:28   #2416
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

I gin. zapisała mi dziś leki na alergie, sama zauważyła, że jestem pociągająca i że mam zaczerwienione oczy. Stwierdziła, że po co się tak męczyć jak można sobie ulżyć bezpiecznymi lekami... No zobaczę, może je wykupię

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Mi ginka nie mówi nic o długości szyjki. Mam nadzieje że jak będę na wizycie to nie zapomnę ją poprosić o zaświadczenie że mogę uczestniczyć w szkole rodzenia
Mi też nigdy nie mówiła, badała mnie tylko i mówiła, że jest ok a dziś zrobiła USG i mierzyła

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-06-06, 19:28   #2417
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Mi też ginka nic nie mówiła, że łożysko przodujące, to coś złego, tylko tak jak piszesz gorsza widoczność małuszka Mi nawet ginka kazała się na bok położyć no i coś niecoś widziałam chociaż na zwykłym USG lepiej niż na tym 3D. Mam nadzieję, że się mała niebawem odwróci
Kasia bo NIE MASZ łożyska przodującego! Tylko zapewne ulożone na przedniej ścianie macicy. Juz pisalam o tym...

Rozpoznanie łożyska przodującego to potencjalnie bardzo groźna sytuacja dla matki i płodu. Termin ten oznacza, że łożysko nie umiejscowiło się w prawidłowo przeznaczonym do tego miejscu, czyli na ścianie macicy. Znajduje się natomiast w okolicy ujścia wewnętrznego szyjki macicy. Powikłanie to zdarza się w 0-0,1 % porodów. Niebezpieczeństwo wynika z ryzyka wystąpienia obfitego krwotoku. Zdarza się to dość rzadko, ale może prowadzić do śmierci. Dlatego po stwierdzeniu łożyska przodującego kobieta musi przebywać w szpitalu pod ścisłym nadzorem położniczym.
Stary 2011-06-06, 19:34   #2418
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

No nic to... synuś śpi (umęczony gorączką i duchotą oraz brykaniem) i mam czas na ploty ale Wy się nie udzielacie to spadam
Do jutra, miłego wieczorku i dobrej nocki

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Kasia bo NIE MASZ łożyska przodującego! Tylko zapewne ulożone na przedniej ścianie macicy. Juz pisalam o tym...

Rozpoznanie łożyska przodującego to potencjalnie bardzo groźna sytuacja dla matki i płodu. Termin ten oznacza, że łożysko nie umiejscowiło się w prawidłowo przeznaczonym do tego miejscu, czyli na ścianie macicy. Znajduje się natomiast w okolicy ujścia wewnętrznego szyjki macicy. Powikłanie to zdarza się w 0-0,1 % porodów. Niebezpieczeństwo wynika z ryzyka wystąpienia obfitego krwotoku. Zdarza się to dość rzadko, ale może prowadzić do śmierci. Dlatego po stwierdzeniu łożyska przodującego kobieta musi przebywać w szpitalu pod ścisłym nadzorem położniczym.
Ups... jaka ze mnie ciemnota Już jak ja coś palnę to aż mi głupio Dobrze że ktoś potrafi sprostać takie głupoty

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-06-06, 19:38   #2419
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Ups... jaka ze mnie ciemnota Już jak ja coś palnę to aż mi głupio Dobrze że ktoś potrafi sprostać takie głupoty
Nie mów tak o sobie przecież to wcale nie jest oczywiste z tym łozyskiem, wiele osób się myli. Poprawiłam Cię bo jeszcze kiedys bys przeczytała w necie lub uslyszala ze to grozne i bys sie moze zestresowala czy cos... a tak juz wiesz
Stary 2011-06-06, 19:39   #2420
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

lausanne faktycznie przeczytałam Twojego posta i fragment artykułu i u wujka google wpisałam łożysko na przedniej ścianie - mi się wydawało, że piszę jakby o tym samym a tu taka znaczna różnica No ale co... nie zauważyłam tej różnicy (nie zainteresowałam się tym) bo nic się nie dzieje - tak ma być i już

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-06-06, 19:40   #2421
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
śliczne =))) Mój też tak kopie, ale jak wezmę telefon by nagrać, to albo przestaje albo tylko czuje ruchy a nie widać =/// mała wredota z Niego =)
Mój właśnie ostatnio pokazuje lepsze rzeczy, ale jak tylko sięgam po aparat to cisza, to się udało cudem i też nie pokazał swoich możliwości.

Byłam na pokazie tych ciuchów które szyłam. Wróciłam i mam wrażenie że się zatrułam. Może to przez stres? Brzuch mnie boli jak od jakiegoś zatrucia, rzygać mi się chce. Było tam tak duszno dodatkowo. Idę się chyba prześpię albo posiedzę w toalecie

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:41   #2422
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najczęściej jak wchodzę to robi się cisza =)

A do mnie sie nikt nie odzywa
Stary 2011-06-06, 19:41   #2423
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Nie mów tak o sobie przecież to wcale nie jest oczywiste z tym łozyskiem, wiele osób się myli. Poprawiłam Cię bo jeszcze kiedys bys przeczytała w necie lub uslyszala ze to grozne i bys sie moze zestresowala czy cos... a tak juz wiesz
Nie no dzięki bo ja naprawdę różnicy nie widziałam

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-06-06, 19:43   #2424
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A do mnie sie nikt nie odzywa
no wiesz ma ja to co nic???????????????:hahaha :
Stary 2011-06-06, 19:45   #2425
lausanne
Wtajemniczenie

Lula bo w dupkę dostaniesz! Mowiłam juz że ja Cię widzę i czytam.
Stary 2011-06-06, 19:48   #2426
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz ma ja to co nic???????????????:hahaha :
Cytat:
Lula bo w dupkę dostaniesz! Mowiłam juz że ja Cię widzę i czytam.
Stary 2011-06-06, 19:51   #2427
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Ja już uciekam, zaczęłam jeszcze oczy trzeć bo od tej alergii mnie swędzą i jest jeszcze gorzej papa

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-06-06, 19:54   #2428
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już uciekam, zaczęłam jeszcze oczy trzeć bo od tej alergii mnie swędzą i jest jeszcze gorzej papa

Oj, naprawde wspolczuje
Stary 2011-06-06, 20:19   #2429
lausanne
Wtajemniczenie

Lula Ty narzekałas na brak deszczu? wlasnie na jedynce w prognozie mówią ze w srode i w czwartek prawie wszędzie pokropi. Ale i tak będzie bardzo ciepło

Jutro ta wsrętna krzywa cukrowa Zaangażowałam i siostrę (do pilnowania małego) i szwagierkę (do pilnowania mnie ). Niedługo mnie wykluczą z rodziny za nadużycia
Stary 2011-06-06, 20:20   #2430
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny jak wasze szkoły rodzennia, jesteście zadowolone po pierwszych zajęciach??? Ja miałam zrezygnować bo był problem z dojazdem aż zupełnie przypadkiem znalazłam szkołę u mnie na osiedlu. Zajęcia miały się zacząć jutro ale przełożyli na przyszły tydzień i okazuje się że mają jeszcze wolne miejsce chyba się jednak wybiorę. 350zł na ulicy nie leży ale chyba będę się czuła pewniej. Od jakiegoś czasu zaczynam schizować że dostanę tą kruszynę w szpitalu i nie będę wiedziała co z nią dalej zrobić już mi się śni poszukiwanie wdzianka do porodu a myślałam że twarda jestem
ja będę chodzić jakoś od 25tyg, czyli za jakiś miesiąc, myślę, że przyda się warto dowiedzieć się różnych rzeczy od specjalistek
Cytat:
super filmik ja też tak chce
Cytat:

Proszę o kciuki bo wyjeżdżam na egzamin

Cytat:

Cytat:
Mój właśnie ostatnio pokazuje lepsze rzeczy, ale jak tylko sięgam po aparat to cisza, to się udało cudem i też nie pokazał swoich możliwości.

Byłam na pokazie tych ciuchów które szyłam. Wróciłam i mam wrażenie że się zatrułam. Może to przez stres? Brzuch mnie boli jak od jakiegoś zatrucia, rzygać mi się chce. Było tam tak duszno dodatkowo. Idę się chyba prześpię albo posiedzę w toalecie
współczuję kochana

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości