Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 19:33   #4231
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
To nie jest jakieś takie parcie na opalanie. Chciałam się troszkę opalić, pogoda była ładna, tylko wiał bardzo silny wiatr i to chyba on mnie zmylił. Jak byłam na dworze nie czułam wcale, żebym się cokolwiek oparzyła, nawet chwilami mi chłodno było, wracając myślę sobie, że pewnie mnie wcale nie wzięło, ale to dopiero początek czerwca, mam jeszcze czas się poopalać. I dopiero jakąś godzinę po powrocie poczułam i zobaczyłam skutki opalania...
To załatwiłaś się tak jak ja na wycieczce na górze Żar - na górze było chłodno, wiaterek, nic nie czuć było na skórze a potem nie dość, że mnie spiekło to teraz skóra mi schodzi z lewej ręki

Dziewczyny mam taki pytanie: czy dziewczyna o dużych oczach może pomalować powiekę tylko górną?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:41   #4232
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
To załatwiłaś się tak jak ja na wycieczce na górze Żar - na górze było chłodno, wiaterek, nic nie czuć było na skórze a potem nie dość, że mnie spiekło to teraz skóra mi schodzi z lewej ręki

Dziewczyny mam taki pytanie: czy dziewczyna o dużych oczach może pomalować powiekę tylko górną?
Pocieszam się tym, że już jest coraz lepiej i prawie mnie nie piecze... Ale boje się schodzenia skóry. Na ręku mam dwa pęcherzyki, na dekolcie mam pęcherzyki, a z czoła i z nosa już mi skóra schodzi (piątkowy spacer)

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:

A próbowałaś robić okłady z białka? są rewelacyjne na oparzenia

Okłady z białka? Pierwsze słyszę. Możesz przybliżyć?
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:43   #4233
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dużo tych kuracji wypróbowałaś ja nie jestem taka cierpliwa...
dokupiłam oprócz tego Bell lakier z Essence Pro White Effect- "z formułą zapobiegającą przebarwieniom, optycznie rozjaśnia paznokcie" myślę, ze się polubimy nie mam problemu z nadmiernie żółtą płytką, ale optyczne wybielenie się przyda i od dziś mam szlaban na lakiery!
oo to czekam na recenzje tego drugiego, bo ja czesto maluje na ciemne kolory i zawsze sie boje o to, ze pozolkna, a tego to mi niepotrzeba

tak ja jestem systematyczna we wszystkim... wole trzymac sie jakis zasad i wiedziec, ze probowalam, a jaki tego skutek to tylko kolejne doswiadczenie czego nie kupowac..

ja jutro jade na zakupy z TZtem, bo on chce sobie ubrania kupic, a ja tylko poogladam sobie

Cytat:
Może w końcu zaczną paznokcie lepiej wyglądać
Rozmawiałam z Tż i mamy kolejny termin a chcemy jechać do fashion house
Co do butów - to moje kości by nie ładnie wyglądały w takich butach
oby... bo mam ich dosc
o widzisz, znalazla sie inna opcja

Cytat:
(...)

nie, powinno sie zaznaczac dolna linie, szczegolnie jak oczy sa wyplukle. mimo to, ja czesto nie maluje rzes na dolnej lini, tylko zaznaczam cieniem. zbieram komplementy tylko jak mam pomalowane gora i dol, jak mam tylko gore, to jest to taki o makijaz, ktory nie wydobywa piekna moich oczu, jak to TZ okreslil
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:52   #4234
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Okłady z białka? Pierwsze słyszę. Możesz przybliżyć?
Tylko nie wiem czy to by teraz pomogło, najlepiej zaraz po takim oparzeniu wsiąść jajka, oddzielić białka od żółtek i a białkach maczać np. gaze albo jakąś miękką szmatkę i okładać ciało, gdy zetnie się białko i zacznie być okład gorący ściągasz go i nakładasz jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

oby... bo mam ich dosc
o widzisz, znalazla sie inna opcja

nie, powinno sie zaznaczac dolna linie, szczegolnie jak oczy sa wyplukle. mimo to, ja czesto nie maluje rzes na dolnej lini, tylko zaznaczam cieniem. zbieram komplementy tylko jak mam pomalowane gora i dol, jak mam tylko gore, to jest to taki o makijaz, ktory nie wydobywa piekna moich oczu, jak to TZ okreslil
Ale nic już nie mówię bo nie chce już zapeszać
Dziękuję Hmm... oj, nigdy się nie nauczę malować jak Ty makijaże na blogu są boskie

Stary 2011-06-06, 19:52   #4235
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

wow fajną miałaś imprezke

no troche mnie nie bylo, ale zeby az w latach liczyc to raczej przesadzilas hehe:P

ja obudzilam sie o 5 rano z mysla ze juz 8... ale jakos zasnelam jeszcze jak narazie nie mam mozliwosci sie opalac bo przyjechali robotnicy i przed domem kopią. Poucze sie w domu troche.

Ostatnio mam bardzo przesuszone wlosy... bylam podciac koncowki, troche mi z dlugosci poszlo niestety no ale mam wyrownane konce. Tyle ze wlosy nawet po olejowaniu sa takie sianowate, przesuszone no i nie wiem co z nimi juz robic, kupilam sobie pakiet na "Keratynowa Odbudowa Włosa" mam nadzieje ze zobacze widoczna poprawe. Ale i tak jeszcze nie wiem kiedy sie wybiore bo to troche daleko, pierwszy raz tam pojade, no i nie mam biletu miesiecznego wiec nie chce specjalnie po to jechac bo musze sie przesiadac kilka razy.

Poza tym bylam juz tez u kosmetyczki (pierwszy raz) i mialam peeling kawitacyjny, maske algową, regulacje i henne brwi i rzes. W sumie moze lekko wyrownala mi sie powierzchnia skory ale i tak nie ma jakiejs specjalnej poprawy, tylko brwi troche mi zmienila w ksztalce(bo henna nic nie dala bo mam czarne) i powiedziala ze wyrywa sie tylko wloski pod brwiami a nad absolutnie nie.. no i zdziwilo mnie to bo kiedys slyszalam w radiu ze w dzisiejszych czasach reguluje sie wszedzie gdzie potrzeba, czyli i nad i pod i miedzy.. wiec juz nie wiem.
Heej
Tak też o tym słyszałam i czytałam gdzieś.

Cytat:
Witajcie.
Ja dziś umieram. Wczoraj poparzyłam się chyba tak jak nigdy... Nie mogę się ruszać, wszystko mnie piecze. Nie wiem jak ja noc przeżyłam... Każdy ruch sprawia mi ból... No ale cóż... Za głupotę się płaci...
Biedna

Dzięki dziewczyny za kciuki Poszło niefajnie Jeszcze wymyśliła sobie że zaliczać będzie od 70%
Właśnie dostałam wyniki z informatyki , nie zaliczyłam.
Jutro kolejne zaliczenie, pojutrze egzamin..
Masakra!
Stary 2011-06-06, 19:52   #4236
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja dziś wszystko oddałam i jestem szczęśliwa

Ja też mam szlaban. Dziś kupiłam kolejny malinowy z essence i z wibo pastelowy fiolet Do tego coś ala podkład i wysuszacz z misss sporty
i kiedy masz obronę? Termin wyznaczony?
Ja już lakierów nie kupuję, napisałam na blogu, że doliczyłam się ich 28sztuk

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:54   #4237
caate
Zakorzenienie

GG do caate

E.J dziekuje sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo

mnie omija kolejna impreza, TZ idzie ze znajomymi... ja sie znowu wieczorem gorzej czuje, w dzien jest okej tylko katar, ale teraz mna znowu telepie i zbliza sie @, wiec mam rozne bole...
ide naolejowac wlosy, pozniej je umyje, pomaluje paznokcie na czerwono, a jak jutro bedzie deszczowo to zrobie sobie mocny makijaz na poprawe humoru
Stary 2011-06-06, 20:00   #4238
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
fajną fajną

nie mam pojęcia, nigdy nie opalałam się po pół godziny z spf15. Kiedyś to na spf8 cały dzien na plaży- oczywiscie smarowałam się co jakiś czas

oprawiłam dziś pracę, jutro pójdę zrobić zdjęcia bo dziś taki upał, że szok. A w środę złożę i będę miała z głowy
kiedy mniej wiecej obrona? zazdroszcze Ci, ja tez mam koncowke ale jeszcze przede mna program plagiat i ostateczne poprawki, no i wydrukowac musze a nie mam kolorowego tuszu boje sie ze wybule niezle za to... oprawilas w twarda czy miekka okladke?..
Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
caate ładne, ale nie w moim stylu...
Podoba wam się ta torebka ? Chyba ją kliknę...
mi sie podoba, ale nie jakos szczegolnie. Ale nosilabym, pasowac bedzie do wielu rzeczy.
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Dzis w pracy sie zdazylam ugotowac z 4 razy, taka duchota ze sie normalnie ze mnie lalo

Zrobilam wczoraj zamowienie na biochemii urody - puder bambusowy z jedwabiem, to fajne pudeleczko do niego z sitkiem i peeling enzymatyczny z enzymem z ananasa Tylko ze na zamowienie musze czekac ponad 3 tygodnie, strasznie dlugo

Musze isc do fryzjera bo mi juz bardzo wlosy urosly i mnie denerwuja, nie ukladaja mi sie tak jak lubie, mam nadzieje ze jak juz pojde do jakiegos to bede zadowolona bo sie tak zbieram i zbieram

Aaa i uciachalam sobie 2 pary dzinsow na krotkie - jedne do kolanek a drugie takie szorty

O rany boskie jak Ty marudzisz No masz 22 i przeciez to nie jest duzo, ciesz sie tym co masz bo mlodsza nie bedziesz.

I 2 cm to akurat dobry wzrost wlosa, wiekszy niz normalnie.

Nie da sie uszkodzic nerwow wyrywajac wloski, to nie ta glebokosc skory.

Wytlumacz mi skad to parcie na opalanie? Bo ja tego naprawde nie rozumiem
Zeby az do poparzenia? Przeciez taka opalenizna to ani ladna a juz na pewno zdrowa nie jest.

Niby o siebie dbasz ale tak naprawde to fantastycznie szkodzisz swojej skorze co odczujesz za pare lat kiedy bedziesz wygladac na starsza.

Party girl - czesc

Caate - mi sie nie podobaja takie buty
zdaj recenzje pote, jaki masz rodzaj skory? bo ciekawa jestem jak na tlustej sie bedzie zachowywal...
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
party_girl7 dobrze że napisałaś o tym peelingu kawitacyjnym , ja sama chciałam się na coś takiego wybrać ale skoro nie ma takiej dużej różnicy to nie pójdę

_blondyneczka_
filtry naprawdę warto stoswać, ja jeszcze jakieś 3-4 lata temu tego nie robiłam ( nigdy nie miałam poparzeń) ale w końcu dotarło do mnie że nie warto tak narażać skóry, teraz stosuję spf 15 a na dekolt nawet 50 - kiedyś myślałam że używając filtrów się nie opalę a okazało się inaczej, zresztą- sama widzisz jaką mam opaleniznę

caate
mi się te pierwsze sandałki podobają

ekonomika torebka nie w moim stylu ale Tobie się ma podobać więc bierz
z tego co wiem to sam zabieg nie kosztuje duzo, wiec mozna sprobowac.. ja mam problematyczna cere i licze sie z tym ze musialabym zrobic kilka takich zabiegow zeby bylo widac efekt... ale chce kiedys kwasy i mikrodermabrazje wiec nie bede teraz niepotrzebnie robila kawitacji..
Cytat:
pokażę Wam, tak wygląda na pazurkach
wybaczcie za tego alkochińczyka w tle
fajny kolorek

EJ hej

Caate bardzo ładne te z koralikami, pierwsze drugie mi sie wcale nie podobaja..
Stary 2011-06-06, 20:04   #4239
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Heej
Tak też o tym słyszałam i czytałam gdzieś.

Biedna

Dzięki dziewczyny za kciuki Poszło niefajnie Jeszcze wymyśliła sobie że zaliczać będzie od 70%
Właśnie dostałam wyniki z informatyki , nie zaliczyłam.
Jutro kolejne zaliczenie, pojutrze egzamin..
Masakra!
Dasz radę, będę trzymać kciuki

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Tylko nie wiem czy to by teraz pomogło, najlepiej zaraz po takim oparzeniu wsiąść jajka, oddzielić białka od żółtek i a białkach maczać np. gaze albo jakąś miękką szmatkę i okładać ciało, gdy zetnie się białko i zacznie być okład gorący ściągasz go i nakładasz jeszcze raz

To u mnie teraz to już nie ma sensu, bo nie jestem już gorąca. Ale dzięki za radę, będę wiedziała co robić jak się następnym razem oparzę (chociaż mam nadzieję, że następnego razu już nigdy nie będzie...)
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:05   #4240
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
kiedy mniej wiecej obrona? zazdroszcze Ci, ja tez mam koncowke ale jeszcze przede mna program plagiat i ostateczne poprawki, no i wydrukowac musze a nie mam kolorowego tuszu boje sie ze wybule niezle za to... oprawilas w twarda czy miekka okladke?..
Niestety nie wiem. Dowiem się po 12.06- wtedy jest ostateczny termin składania prac, żeby móc obronić się w pierwszym terminie.
A jeśli chodzi o oprawę, to ja muszę oddać jedną w twardej, druga w miękkiej (i jeszcze w pdfie na płycie) i za całość zapłaciłam 44zł. 20zł kosztuje oprawienie w twarda i miękka(taki zestaw)+ koszt wydruku pracy na czarno-biało, w moim wypadku wyszło w sumie 24zł, bo miałam kilka kolorowych stron gdzieś w pracy

Stary 2011-06-06, 20:06   #4241
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J dziekuje sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo

mnie omija kolejna impreza, TZ idzie ze znajomymi... ja sie znowu wieczorem gorzej czuje, w dzien jest okej tylko katar, ale teraz mna znowu telepie i zbliza sie @, wiec mam rozne bole...
ide naolejowac wlosy, pozniej je umyje, pomaluje paznokcie na czerwono, a jak jutro bedzie deszczowo to zrobie sobie mocny makijaz na poprawe humoru
Masz zdolności i to wielkie, naprawdę
Na moje lewe ręce to nie bardzo
Oj, uważaj z chorobą bo koleżanka tak chodziła chora do pracy, ze ma komplikacje, bo na płuca poszło
Duużo zdrowia

Lece już. Dziś tylko podstawa.
Dobrej nocy

Stary 2011-06-06, 20:07   #4242
party_girl7
Zakorzenienie

ja uzywam od niecalych 2 tyg tej odzywki wzmacniajacej z diamentami https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...al.html&next=1 paznokcie mialy byc po niej twarde jak po zelu, no i ja juz zauwazam roznice, sa mocniejsze, ale caly czas mam na sobie te odzywke wiec nie wiem jak bedzie bez... niestety dalej sie pazurki rozdwajaja, ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni, choc mam z tym problemy od zawsze...
Stary 2011-06-06, 20:10   #4243
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
i kiedy masz obronę? Termin wyznaczony?
Ja już lakierów nie kupuję, napisałam na blogu, że doliczyłam się ich 28sztuk
Niestety dopiero 8 lipca Recenzent zawalił

Ładna kolekcja Ja chętnie obejrzę kolorki
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:11   #4244
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Niestety dopiero 8 lipca Recenzent zawalił

Ładna kolekcja Ja chętnie obejrzę kolorki
u mnie są obrony między 27.06-07.07 także nie masz tak późno
jutro wstawię bo dziś już słabsze światło

Stary 2011-06-06, 20:12   #4245
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie wiem. Dowiem się po 12.06- wtedy jest ostateczny termin składania prac, żeby móc obronić się w pierwszym terminie.
A jeśli chodzi o oprawę, to ja muszę oddać jedną w twardej, druga w miękkiej (i jeszcze w pdfie na płycie) i za całość zapłaciłam 44zł. 20zł kosztuje oprawienie w twarda i miękka(taki zestaw)+ koszt wydruku pracy na czarno-biało, w moim wypadku wyszło w sumie 24zł, bo miałam kilka kolorowych stron gdzieś w pracy
kurcze, ja musze miec 3 egzemplarze w miekkiej, jedna plytka z praca... i mam baardzo duzo wykresow, chyba z 18 i tyle samo tabel, oczywiscie wszystko kolorowe wiec ja nie wiem, chyba sie nie wyplace... chcialam sobie dla siebie oprawic w twarda, ale chyba sobie daruje bo szkoda mi kasy...

i tez mam miec obrone w pierwszym tygodniu lipca, zalezalo mi bardzo na czerwcu ale niestety dopiero 20 czerwca zaczyna mi sie sesja wyobrazcie sobie.. nie wiem kto planowal ten semestr ehh

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-06-06 o 20:14
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:17   #4246
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
u mnie są obrony między 27.06-07.07 także nie masz tak późno
jutro wstawię bo dziś już słabsze światło
Ja miałam mieć w polowie czerwca, także teraz to tak lipa troche. Ale ważne, żeby się obronić

Cytat:
kurcze, ja musze miec 3 egzemplarze w miekkiej, jedna plytka z praca... i mam baardzo duzo wykresow, chyba z 18 i tyle samo tabel, oczywiscie wszystko kolorowe wiec ja nie wiem, chyba sie nie wyplace... chcialam sobie dla siebie oprawic w twarda, ale chyba sobie daruje bo szkoda mi kasy...

i tez mam miec obrone w pierwszym tygodniu lipca, zalezalo mi bardzo na czerwcu ale niestety dopiero 20 czerwca zaczyna mi sie sesja wyobrazcie sobie.. nie wiem kto planowal ten semestr ehh
Uniwersytet Ekonomiczny?
Stary 2011-06-06, 20:22   #4247
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam mieć w polowie czerwca, także teraz to tak lipa troche. Ale ważne, żeby się obronić

Uniwersytet Ekonomiczny?
nie, nawet nie wiem gdzie tu taki jest
Stary 2011-06-06, 20:24   #4248
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
nie, nawet nie wiem gdzie tu taki jest
Katowice, Bielsko, Rybnik.

Sugerowałam się oprawianiem prac, bo u mnie jest tak samo.
Stary 2011-06-06, 20:28   #4249
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Katowice, Bielsko, Rybnik.

Sugerowałam się oprawianiem prac, bo u mnie jest tak samo.
aha, to najblizej mam do Katowic z tych trzech. A ile wam wyszło stron? ja jeszcze nie skonczylam ale mysle ze bedzie z 70. Na poczatku myslalam ze 40 nie dam rady, ale to pewnie przez te wykresy duzo mi doszlo...
Stary 2011-06-06, 20:29   #4250
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
aha, to najblizej mam do Katowic z tych trzech. A ile wam wyszło stron? ja jeszcze nie skonczylam ale mysle ze bedzie z 70. Na poczatku myslalam ze 40 nie dam rady, ale to pewnie przez te wykresy duzo mi doszlo...
Mi dokładnie 80
Stary 2011-06-06, 20:29   #4251
anusik
Raczkowanie

hej

czytam regularnie w dalszym ciagu, ale musze tez napisac. caate jak podobja mi sie twoje oczy to nie masz pojecia, takie kocie seksowne zawsze chcialam miec jasne oczyska.

dziewczyny, u ktorej tam pada czy pochmrno oddam swoje slonce. znacie jakis super nawilzajacy kremik do stop. bo po calym dniu w piaskownicy moje stopy prosza, nie one blagaja o kapiele kremy i balsamy.
Stary 2011-06-06, 20:33   #4252
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej

czytam regularnie w dalszym ciagu, ale musze tez napisac. caate jak podobja mi sie twoje oczy to nie masz pojecia, takie kocie seksowne zawsze chcialam miec jasne oczyska.

dziewczyny, u ktorej tam pada czy pochmrno oddam swoje slonce. znacie jakis super nawilzajacy kremik do stop. bo po calym dniu w piaskownicy moje stopy prosza, nie one blagaja o kapiele kremy i balsamy.
nie, nie cieszę się, że zrobiło się trochę chłodniej

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
mi wyszło 54 ze wszystkim

Stary 2011-06-06, 20:41   #4253
91moniaa161
Zadomowienie

hey

nadrobiłam Was, a troszkę tego było.

buahhot świetny lakier! bardzo mi się podoba

E.J nie dawno byłam w fashion house.. ojjj są takie wyprzedaże, że na pewno uda Ci się coś kupic

ekomonika mi się podoba ta torebka ale najważniejsze, żeby Tobie się podobała, bo Ty ją będziesz nosic.

caate sandałki nie w moim stylu. Gratuluję zaliczenia

lenka ojej...współczuje poparzenia.. ale swoją drogą trochę przesadziłaś z 4 godz leżenia plackiem na słońcu jeszcze w takich godzinach, kiedy to grzeje najmocniej.
oby tylko Twoja skóra doszła jak najszybciej do siebie..

Mój Tż ma popołudniówki więc cały tydzień nie będziemy się widziec ... buuuu Jak ja tego nie lubię ;(

Kupiłam ostatnio w Naturze maseczkę do włosów z jedwabiem jutro wybróbuję

Dzisiaj w planach:

*zmycie paznokci i pomalowanie naturalnym kolorkiem

*peeling kawowy i antycellulitowy-na uda
*balsam wyszczuplający
*serum na rozstępy
*depilacja nóg

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-06-06 o 20:44
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:48   #4254
party_girl7
Zakorzenienie

przypomnialo mi sie jeszcze że w końcu zakupiłam duraline z Inglota, uzywam do kresek jak i jako baza pod cienie, naprawde jest świetna i nie żałuję pieniędzy! szkoda tylko ze strasznie jest wydajna, bo pewnie prędzej sie przeterminuje nim wykorzystam... najchetniej podzielilabym sie nia na pol z kims, popytam kolezanek...
no i zrobilam tez sobie zamowienie z lumiere, dorwalam kilka perełek, róż dusty rose jest prześliczny, au naturelle tez niczego sobie, taki naturalny, jeszcze rozswietlacz ktory jest tak drobny ze widac go tylko w slonku ale jak sie mieni! no i w koncu kupilam podklad XXL i tez nie wiem czy uda mi sie go wykonczyc... takze w kosmetyki jestem zaopatrzona na dosyc dlugi czas, jedynie moze jakis cien sobie sprawie kiedys, bo chyba niczego innego mi juz nie brakuje
Stary 2011-06-06, 20:59   #4255
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja uzywam od niecalych 2 tyg tej odzywki wzmacniajacej z diamentami https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...al.html&next=1 paznokcie mialy byc po niej twarde jak po zelu, no i ja juz zauwazam roznice, sa mocniejsze, ale caly czas mam na sobie te odzywke wiec nie wiem jak bedzie bez... niestety dalej sie pazurki rozdwajaja, ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni, choc mam z tym problemy od zawsze...
nie kus
juz ostatnio wydalam na odzywke 40zl...

ale zapamietam ja sobie, na wszelki wypadek..

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej

dziekuje
zawstydzacie mnie dziewczyny

mi sie marza brazowe

edit:

91moniaa161 dziekuje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-06 o 21:01
Stary 2011-06-06, 21:00   #4256
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie kus
juz ostatnio wydalam na odzywke 40zl...

ale zapamietam ja sobie, na wszelki wypadek..

dziekuje
zawstydzacie mnie dziewczyny

mi sie marza brazowe
mi też się marzyły i... sobie sprawiłam dodam tylko, że przez to dostałam na gg wiadomość od nieznajomego numeru, że mam piękne głębokie spojrzenie
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że nie mam nk, fb ani nic z tych rzeczy- ta osoba zobaczyła mnie na zdjęciu u koleżanki i zdobyła numer

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-06-06 o 21:03
Stary 2011-06-06, 21:14   #4257
91moniaa161
Zadomowienie

buahhot no no, powinnaś się cieszyc z komplementów

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

a tymczasem uciekam do łazienki ..

miłego wieczorku

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 21:20   #4258
whiskey
Zadomowienie

buahhot - masz piękne, zadbane pazurki
mi rosną szybko, ale problem w tym, ze strasznie mi się łamią paznokcie u kciuka i wskazującego pewnie od telefonu, bo cały czas paznokciami jak coś robię.

ja dziś mam w planach
woda brzozowa na skalp
olej winogronowy na noc
balsamowanie

chyba jednak kupię ten samoopalacz z daxa, ale boję się smug
a jak jutro będzie słońce to wyjdę na balkon się poopalać

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 21:21   #4259
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
mi też się marzyły i... sobie sprawiłam dodam tylko, że przez to dostałam na gg wiadomość od nieznajomego numeru, że mam piękne głębokie spojrzenie
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że nie mam nk, fb ani nic z tych rzeczy- ta osoba zobaczyła mnie na zdjęciu u koleżanki i zdobyła numer
no taak, blondynka z brazowymi oczami to niecodziennosc ale z niebieskimi i tak pieknie wygladasz

swoja droga koles sie natrudzil..

obcykalam moja gromadke kotow i ide sie kapac, czas zadbac o siebie
Stary 2011-06-06, 21:31   #4260
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
no niezle to faktycznie musza Ci pasowac

ja tez bym chciala miec braz albo czarne, ja zawsze chcialam byc taka szatynka o sniadej cerze a za te oczy nie wiem co bym dala..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-874039.jpg (40,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Freida_Pinto_Hinduski_3971724.jpg (39,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mallika_Sherawat_3490235.jpg (30,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PadmaNude.jpg (18,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img119963.makijaze.977588.jpg (29,0 KB, 13 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości