|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() Dziewczyny mam taki pytanie: czy dziewczyna o dużych oczach może pomalować powiekę tylko górną?
|
|
|
#4232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Okłady z białka? Pierwsze słyszę. Możesz przybliżyć? |
|
|
|
|
#4233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak ja jestem systematyczna we wszystkim... wole trzymac sie jakis zasad i wiedziec, ze probowalam, a jaki tego skutek to tylko kolejne doswiadczenie czego nie kupowac.. ja jutro jade na zakupy z TZtem, bo on chce sobie ubrania kupic, a ja tylko poogladam sobie ![]() Cytat:
![]() o widzisz, znalazla sie inna opcja ![]() Cytat:
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie wiem czy to by teraz pomogło, najlepiej zaraz po takim oparzeniu wsiąść jajka, oddzielić białka od żółtek i a białkach maczać np. gaze albo jakąś miękką szmatkę i okładać ciało, gdy zetnie się białko i zacznie być okład gorący ściągasz go i nakładasz jeszcze raz
![]() Cytat:
![]() Dziękuję makijaże na blogu są boskie
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak też o tym słyszałam i czytałam gdzieś. Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki Jeszcze wymyśliła sobie że zaliczać będzie od 70% Właśnie dostałam wyniki z informatyki , nie zaliczyłam. Jutro kolejne zaliczenie, pojutrze egzamin.. Masakra!
|
|
#4236 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Ja już lakierów nie kupuję, napisałam na blogu, że doliczyłam się ich 28sztuk |
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
E.J dziekuje
sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo![]() mnie omija kolejna impreza, TZ idzie ze znajomymi... ja sie znowu wieczorem gorzej czuje, w dzien jest okej tylko katar, ale teraz mna znowu telepie i zbliza sie @, wiec mam rozne bole... ide naolejowac wlosy, pozniej je umyje, pomaluje paznokcie na czerwono, a jak jutro bedzie deszczowo to zrobie sobie mocny makijaz na poprawe humoru
|
#4238 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze Ci, ja tez mam koncowke ale jeszcze przede mna program plagiat i ostateczne poprawki, no i wydrukowac musze a nie mam kolorowego tuszuCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
EJ hej ![]() Caate bardzo ładne te z koralikami, pierwsze
|
|
#4239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- To u mnie teraz to już nie ma sensu, bo nie jestem już gorąca. Ale dzięki za radę, będę wiedziała co robić jak się następnym razem oparzę (chociaż mam nadzieję, że następnego razu już nigdy nie będzie...) |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A jeśli chodzi o oprawę, to ja muszę oddać jedną w twardej, druga w miękkiej (i jeszcze w pdfie na płycie) i za całość zapłaciłam 44zł. 20zł kosztuje oprawienie w twarda i miękka(taki zestaw)+ koszt wydruku pracy na czarno-biało, w moim wypadku wyszło w sumie 24zł, bo miałam kilka kolorowych stron gdzieś w pracy
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje lewe ręce to nie bardzo ![]() Oj, uważaj z chorobą bo koleżanka tak chodziła chora do pracy, ze ma komplikacje, bo na płuca poszło Duużo zdrowia ![]() Lece już. Dziś tylko podstawa. Dobrej nocy
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam od niecalych 2 tyg tej odzywki wzmacniajacej z diamentami https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...al.html&next=1 paznokcie mialy byc po niej twarde jak po zelu, no i ja juz zauwazam roznice, sa mocniejsze, ale caly czas mam na sobie te odzywke wiec nie wiem jak bedzie bez... niestety dalej sie pazurki rozdwajaja, ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni, choc mam z tym problemy od zawsze...
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() jutro wstawię bo dziś już słabsze światło
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez mam miec obrone w pierwszym tygodniu lipca, zalezalo mi bardzo na czerwcu ale niestety dopiero 20 czerwca zaczyna mi sie sesja wyobrazcie sobie .. nie wiem kto planowal ten semestr ehh
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:14 |
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
aha, to najblizej mam do Katowic z tych trzech. A ile wam wyszło stron? ja jeszcze nie skonczylam ale mysle ze bedzie z 70. Na poczatku myslalam ze 40 nie dam rady, ale to pewnie przez te wykresy duzo mi doszlo...
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Raczkowanie
|
hej
czytam regularnie w dalszym ciagu, ale musze tez napisac. caate jak podobja mi sie twoje oczy to nie masz pojecia, takie kocie seksowne dziewczyny, u ktorej tam pada czy pochmrno oddam swoje slonce. znacie jakis super nawilzajacy kremik do stop. bo po calym dniu w piaskownicy moje stopy prosza, nie one blagaja o kapiele kremy i balsamy.
|
|
#4252 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
cieszę się, że zrobiło się trochę chłodniej ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
hey
![]() nadrobiłam Was, a troszkę tego było. buahhot świetny lakier! bardzo mi się podoba ![]() E.J nie dawno byłam w fashion house.. ojjj są takie wyprzedaże, że na pewno uda Ci się coś kupic ![]() ekomonika mi się podoba ta torebka ale najważniejsze, żeby Tobie się podobała, bo Ty ją będziesz nosic.caate sandałki nie w moim stylu. Gratuluję zaliczenia ![]() lenka ojej...współczuje poparzenia.. ale swoją drogą trochę przesadziłaś z 4 godz leżenia plackiem na słońcu jeszcze w takich godzinach, kiedy to grzeje najmocniej. oby tylko Twoja skóra doszła jak najszybciej do siebie.. Mój Tż ma popołudniówki więc cały tydzień nie będziemy się widziec ... buuuu Jak ja tego nie lubię ;(Kupiłam ostatnio w Naturze maseczkę do włosów z jedwabiem jutro wybróbuję![]() Dzisiaj w planach: *zmycie paznokci i pomalowanie naturalnym kolorkiem *peeling kawowy i antycellulitowy-na uda *balsam wyszczuplający *serum na rozstępy *depilacja nóg
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:44 |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie jeszcze że w końcu zakupiłam duraline z Inglota, uzywam do kresek jak i jako baza pod cienie, naprawde jest świetna i nie żałuję pieniędzy! szkoda tylko ze strasznie jest wydajna, bo pewnie prędzej sie przeterminuje nim wykorzystam... najchetniej podzielilabym sie nia na pol z kims, popytam kolezanek
...no i zrobilam tez sobie zamowienie z lumiere, dorwalam kilka perełek, róż dusty rose jest prześliczny, au naturelle tez niczego sobie, taki naturalny, jeszcze rozswietlacz ktory jest tak drobny ze widac go tylko w slonku ale jak sie mieni! no i w koncu kupilam podklad XXL i tez nie wiem czy uda mi sie go wykonczyc ... takze w kosmetyki jestem zaopatrzona na dosyc dlugi czas, jedynie moze jakis cien sobie sprawie kiedys, bo chyba niczego innego mi juz nie brakuje
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz ostatnio wydalam na odzywke 40zl... ale zapamietam ja sobie, na wszelki wypadek.. Cytat:
![]() zawstydzacie mnie dziewczyny mi sie marza brazowe edit: 91moniaa161 dziekuje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-06 o 21:01 |
||
|
|
|
#4256 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dodam tylko, że przez to dostałam na gg wiadomość od nieznajomego numeru, że mam piękne głębokie spojrzenie najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że nie mam nk, fb ani nic z tych rzeczy- ta osoba zobaczyła mnie na zdjęciu u koleżanki i zdobyła numer Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-06 o 21:03 |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
buahhot no no, powinnaś się cieszyc z komplementów
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a tymczasem uciekam do łazienki .. miłego wieczorku
|
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
buahhot - masz piękne, zadbane pazurki
![]() mi rosną szybko, ale problem w tym, ze strasznie mi się łamią paznokcie u kciuka i wskazującego ja dziś mam w planach woda brzozowa na skalp olej winogronowy na noc balsamowanie chyba jednak kupię ten samoopalacz z daxa, ale boję się smug a jak jutro będzie słońce to wyjdę na balkon się poopalać
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z niebieskimi i tak pieknie wygladaszswoja droga koles sie natrudzil.. ![]() obcykalam moja gromadke kotow i ide sie kapac, czas zadbac o siebie
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie musza Ci pasowac![]() ja tez bym chciala miec braz albo czarne, ja zawsze chcialam byc taka szatynka o sniadej cerze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

nie mam problemu z nadmiernie żółtą płytką, ale optyczne wybielenie się przyda 

a chcemy jechać do fashion house
no ale mam wyrownane konce. Tyle ze wlosy nawet po olejowaniu sa takie sianowate, przesuszone
sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo