|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
taaa...
![]() Ty się pokazuj i nie maruć Red też mówi, że jest duża... ![]() a fuaśnie, Red, zaglądasz jeszcze na włosóff zapuszczanie? Ja sobie dałam spokój, dżaźni mnie to wymądrzanie się co poniektórych osób, zfuaszcza panna na N.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:52 |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4863 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wróciłam ze spotkania z Ju, było super
no ja na surową marchew dla gości też nie ![]() oooo, to tam mebele też mają widziałam kiece, w jeszcze jednej jakoś nieforemnie wyglądasz, co do poliastycznej nie mam zdania, rozumiem że góra za długa a reszta ok, to nie dałoby się przeciąć/rozpruć jej w pół i skrócić tej góry od dołu zamiast od dekoltu?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę wiem
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4865 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaa...w czyms lejacym sie bede wyglądac jak obra nędzy i rozpaczy z oświęcimia.... Cytat:
Cytat:
![]() i wiecie co-serio wkurzam sie jak mi mowicie "ok kazdy ma jakies ale do swojej figury"...ja nie mam ale do swojej figury po prostu w sukienke dopasowaną nie miesci mi sie dupa! po prostu sie nie miesci i tyle-moge se chciec taką-mierzyłam juz ok 10 i nic z tego nuestety -to nie są moje urojenia-nie wchodzi na zad-proste ![]() i oczywiste jest toi ze zbyt obfite biodra ukrywa sie pod rozkloszowanym dołem a nie obcisłym ![]() i jak ciuch w rozmiarze 34 moze kogoś pogrubic? i jak moze byc za duzy..no litości..mniejszych juz niema...a nawet jakby były to nie wleze
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas burza jest
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4867 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biedna Polly uszyj taką jak ta ostatnia, te poprzeczne lamówki pasują do Ciebie tylko koniecznie rajty, pamiętaj włóż rajty ![]() Cytat:
![]() fuuuuuj Cytat:
![]() a propos mój P. kupił dzisiaj śmietanę do pierogów ruskich słodką w kartonie 30% Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4868 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4869 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ja twierdzę, że w takich krojach odcinanych i kloszowanych można wyglądać śmiesznie albo nawet karykaturalnie ![]() a jak masz za duży tył to kup se 36 albo 38 i resztę daj zmniejszyć do za dużego tyłu albo zaakceptuj, że nie dostaniesz dla siebie sukienki w sklepach i idź do krawcowej, uszyje na wymiar. I po sprawie alem doradziła
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Ty mówisz, że masz wielką d***? (taa, a ja się niedawno w 42 nie mogłam dopiąć )A co do kiecy - jak się w ŻADNĄ w sklepie nie możesz zmieścić, to pierdl kiece i załóż coś z 2 części. Ja tak robię (bo w kiecach wyglądam woojowo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:17 |
|
|
|
|
#4871 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,ale na ogólne wrażenie składa się nie tylko ubranie
Bo co do kiecy to bym poszła do krawcowej,tak jak dziewczyny radzą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. też sugerowałam ![]() chyba , że to spodnie od Flo
|
|
|
#4873 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a mnie nie chodzi o zadne wrazenie, tylko zebym miala cokolwiek do załozenia na siebie ![]() a fryzury nie zmienie bo nie cierpie jak mi sie włosy plączą gdziekolwiek
|
|
|
#4874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Cytat:
no a nie? zielony irokez w fioletowe ciapki odwróci uwagę od każdej kiecy... a może gagową-mięsną?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:17 |
||||
|
|
|
#4875 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
parodiuja Szpaka u Szymona
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Ile tzn dużo? ![]() Cytat:
![]() ![]() No ja własnie też
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-06 o 22:20 |
|
|
|
|
#4877 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co do fryzury to nie rozumiem o co chodzi? a co do kiecy, to może Maja ma rację i zarzuć poszukiwania sukienki na rzecz dwuczęściowego czegoś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4879 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A w/g mnie fryzura by to zmieniła.Ale ok,Twój wybór ![]() idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
leczenie arachnofobii
![]() Cytat:
Ale jak tak lubisz się zżymać jak to wszystkie sukienki na Ciebie nie pasują, a do krawcowej nie pójdziesz, to baw się tak dalej Cytat:
Polly jest jeszcze gorsza ode mnie ![]() Ja po przymierzeniu 3 sukienek pierdlłam to, wyciągnęłam spódnicę i pojszłam szukać pasującej bluzki ![]() Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:26 |
||
|
|
|
#4881 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapewne o to ze wyglądam jak poł dupy zzaa krzaka i powinnam cos ze sobą zrobić
|
|
#4883 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
dopiję pifo i też idę spać. aaa muszę jeszcze sprawdzić stan konta czy wszystko ok i nic mi nie ubyło spłacamy dziś w nocy kredyt uuu już sobie bank wszystko wziął
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-06-06 o 22:30 |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam tak samo bom większa, ale rozumiem o co Ci chodzi kurde po sklepach to krucjata do mojej krafcowej niby nie daleko ale byście musieli se kolejną wycieczkę zrobić na śląsk - a ona poza tym idzie na operację ręki a ja dalej ni mom materiała nie śmiej się - babki spod Krakowa tu przyjeżdzają ( nie do mojej akurat ale do innych - droższych |
|
|
|
|
#4885 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 Marudzenie chyba z Ciebie zeszło i poszło dalej ![]() Cytat:
I nie wmawiaj mi tego,czego w ogóle nie miałam na myśli
||
|
|
|
#4886 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oo..a maja usunela moj koment na fjsie..albo fejs sie z✂✂✂ał :/
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam fajnie
![]() kameleon oblukan ![]() Cytat:
odpowiednie miejsce
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No patrz,a często chodzisz w rozpuszczonych
a wtedy Ci się wszędzie plączą
|
|
|
#4889 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
więc mebelek jest sliczny i drewniany..nie zadna płyta....i kosztuje niestety 1799 ![]() a kiecy nie da sie tak rozpróc bo ona ma zaszewki cyckowe..i one tez są za nisko jak dla mnie...i kiecka sama sie naturaknie układa tak ze talia a talii cycki mniej wiecej rtam gdzie maja byc...i zbędna reszta zostaje u góry
|
|
|
#4890 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

kuniec tematu z mej stłony