|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Ola-Unhola
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
![]() Zdrówka ![]() Ja jadę skromne dwie godzinki.... Wychodzę o 15, wsiadam w autobus, po kilku przystankach w drugi, potem w tramwaj i z pętli w kolejny autobus. Tym sposobem jestem w żłobku (z przystanku na piechotkę 7 min do żłobka). Z Antolkiem 7 min do innego autobusu, który jeździ co 20 min, więc różnie nam się trafia (czasami czekamy) i razem jedziemy jeszcze 20 min. W domu jestem kilka minut po 17. Wspomnę jeszcze, ze przesiadając się zawsze biegnę i gonię, żeby było szybciej.... Oooo fajna Hela ![]() Najwyżej będziesz zamawiała na allegro, albo kupisz hel i sama będziesz pompowała ![]()
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#333 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez chcę ![]() ![]() Cytat:
![]() B też miał kiedys helikopter, najśmieszniej było jak latał juz na jego wysokośći, a on go podżucał żeby leciał wyżej... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że nie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No w upały to masakra...Jestem bardziej zmęczona po tych 2 godzinach niż po dniu w pracy (gdzie juz coraz mniej robię, a i tak robiłam prawie nic) ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Aaa i Joluś do tego robię jeszcze sosik musztardowy na bazie jog. nat. pyyycha ![]()
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
muszę i tu się Wam pochwalić swoim osiągnięciem
![]()
waga najwyzsza 130 ![]() waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 ![]() Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-06-07 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Może i Ty mi się przyśnisz
![]() wow ![]() ![]() ![]() ![]() *** sorki, że tak mało się dzisiaj udzielam ale podczytuje ![]() brak czasu dzisiaj mi doskwiera ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-06-06 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za cieple przyjecie.
![]() Cassandra gratuluje coreczki i trzymam kciuki za synka u Katarzynki. Co do tam tego watku to atmosfera nie dla mnie jednak. Obawiam sie sie troche jak to bedzie z 2 dzieci, jak mi sie uda poukladac wszystko. Na razie czekam do srody wieczor zeby soe dowiedziec kto we mnie buszuje. Mam jeszcze pytanie odnosnie klubu-zostalam wypisana czy jakos inaczej mi zniknal z widzeni? Milego wieczoru
#339 | |||||
Zakorzenienie
|
no i chyba nie uwierzę jak usłyszę co innego
![]() Cytat:
Taki sok to chyba mówi się u nas z hyćki- tak Karo? czy kićkam coś? pamiętam z dzieciństwa.Dziadkowie go pili. Cytat:
Cytat:
![]() Super wieści.Marzenie się spełniło.Córcia ![]() Cytat:
A jak robisz te sosidło? ![]() ![]() Cytat:
oj, no nie wygłupiaj się ![]() ![]() Miramej, u nas kółko nie lata. BTW wysławiam cię za pomysł na kolację. Zmodyfikowałam rzodkiewki o serek wiejski.Laura wrąbała 2skibki i zapiła butlą mleka ![]() Cały dzień na powietrzu, nawet obiad serwowałam pod chmurką, na to przeczołgałam ją ok19 na rowerku ![]() W terenie lepiej radzi sobie niż na podwórzu.Mąż kręcił filmiki, muszę sama je oblookać i o te foty z zoo się przypomnieć dla Karo. Idę odpocząć.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ola-Unhola
|
Kat, no jakoś mi wypadło z głowy
![]() sos nic ciekawego jogurt musztarda na patelni, przyprawy i ew. koperek. Takie dietkowe ![]() Jeju, chyba mi gorąco uderzyło Optaczm zamiast obtaczam krupek - zjadłam skorupek.... maskra ![]() Pandzia, ale efekty ![]() Masz silną wolę kobieto ![]() ![]()
#341 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Kochane
![]()
#342 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taa,w taki upał,to wszędzie źle ![]() Cytat:
![]() Brawa dla Werki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jednodniowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Hela wpadła Zuzi w oko ![]() Bartosz na spacery chodzi z konikiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() Na temat klubu,nic nie powiem,bo nie wiem ![]() Czy Wasze dzieciaki,jadają jeszcze posiłki w fotelikach do karmienia? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:38 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No co Ty, nie robiłaś nigdy serka z rzodkiewkami? ![]() Laura chętnie używa rowerka? Kubuś tak sobie ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-06 o 20:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się rozpisał ![]() Kuba codziennie chce brać coś innego, najgorzej, jak wymyśli jakąś wielką maskotkę ![]() Kuba tak, przystawiamy do stołu i jemy razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Pandzia efekty godne pozazdroszczenia. Podziwiam samozaparcie
Cytat:
![]() U nas już daaawon nie. Chyba coś po wigili się skończyło. Jak go tylko wkładałam i zapinałam to tak wierzgał.... Je z nami przy stole, najczęściej klęcząc lub stojac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Wtajemniczenie
|
Oj tam ![]() ![]() ![]() Ups...to ja chyba coś przegapiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba najkrótszy sms jaki kiedykolwiek dostałam ![]() Kubuś chce wszystkie zabawki przewietrzyć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Ola, jogurt na patelnie, a to się ciapa nie zrobi?
coś tam jeszcze szczególnego dodajesz.Sół i pieprz i that's all? Cytat:
L właściwie od nigdy nie jadła w takim foteliku ![]() Cytat:
Otóż to ![]() Robiłam , ale zapomniałam.Ostatnio cienko czaruję w kuchni.Idę po najmniejszej linii oporu i nie wspinam się na wyżyny smakowe ![]() Ograniczam się do parowaru, albo piekarnika, tudzież jednogarnkowca, ewentualnie wpadamy do mamy. Jak ja cały dzień buszuję to ani mi się marzy stać w kuchni. Choć jak tam bąbluje-czyt.nic nie robię na dworze to kłębią mi się myśli ile w domu bym zrobiła przez ten czas. Wieczorem natomiast padam ![]() ![]() ![]() to kwestia przeczucia, nie nastawienia. Lecę wody dolać do basenu,pa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nudno ![]() Cytat:
i zgadzam się z Mariolką w 100% ![]() gratuluję Córki ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj oglądałam na holenderskich stronach rowery, myślałam czy kuzynki nie namówić żeby mi przywiozła...ale cholera myślę jak przywiezie z dwójką dzieci ![]() W NL takie rowery używane w super stanie stoją za darmo przed domami...a później Polako przywozi i sprzedaje za niemałe pieniądze ![]() P.S. Ja bym chyba chciała żeby miał choć kilka przerzutek...widzę teraz że mi się przydają nawet w mieście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:15 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia nie żeby u Ciebie miało być tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Ci aby Twoje przeczucie się sprawdziło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||||
Zakorzenienie
|
oooooo masakra....gratulacje
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o kurka pierwsz słyszę ![]() a ja czekam i czekam ![]() Cytat:
![]() Zuza najczęsciej z Dziadkiem jak jest to on korzysta ![]() ![]() Ze mną siedzi na swoim krzesełku ![]() Na działce też ma swoje krzesełko i nigdzie indziej nie usiądzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Nie zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się już pożegnam :Spokojnej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ola-Unhola
|
sylko, to Ci odpisał
![]() Kasiu, tak myślę i wydaje mi się, ze na patelni robiłam, ale teraz już zgłupiałam. A może ja później jak już były pulpety następnego dnia je podgrzewałam na patelni razem z tym sosem... ![]() Niektórzy dodaja serek homo do tego, ogóreczki konserw lub małosolne, szczypiorek. A z przypraw tylko sól i pieprz ja daję. Antos je na zwykłym krzesle przy stole z nami. Woli tak. Jak tylko mówię, że jedzenie, że siadamy itp, to leci na krzesełko obok Bartka i siedzą razem obok siebie i zajadają ![]() Mówię już dobranoc ![]() Spijcie dobrze ![]()
#355 |
Wtajemniczenie
|
Aha...Karo,Ty nie wiesz co z angy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak przy stole na swoim stoliczku? Ciężkie myślenie dzisiaj mam chyba ![]() Cytat:
![]() Wybaczone ![]() No i co z tego? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wzajemnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Co do siii na nocnik to w drodze do domu zadzwoniła do mnie Mama, Zu na działce biegała bez pieluchy cały czas...spacerowały z Babcią i nagl Zu w tył zwrot i leci szybko do domu...Babcia krzyknęła tylko "co się stało?" i biegiem za nią...wpadła do domu a Zu na nocniku siedziała, z wielkim uśmiechem na nią spojrzała, wstała, podniosła nocnik i z wielką radością pokazała Babci z "jaaa siiii" ![]() ![]() Chwilę później rysowała z Dziadkiem kredą...kucała...nagle wstała i do Dziadka..."Dziadzia...ja góóóó". Dziadek patrzy a na ziemi niespodzianka ![]() Wczoraj też niezły numer zrobiła...ja akurat robiłam obiad, Zu z Dziadkiem jak zwykle podlewali w szklarni ogórki...no i Dziadek mnie woła że mam szybko coś zobaczyć...idę do nich a Dziadek...że Zuza sobie kucała i podlewała, nagle wstała i do Dziadka..."ja góóó" ![]() ![]()
#359 | |
Zadomowienie
|
można je potraktować teflonem w sprayu (o ile dobrze pamiętam i będzie git
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmykam do łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
No to na dobranoc padłam ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.