![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
oby
![]() dupsko i bebzon mi letko schudły, to już nie mam na co aż tak bardzo marudzić ![]() ![]() ![]() i ffyglądam jak... ![]() pół doopy zza cycka ![]() fejs się zryćkał ![]() albo pisałaś, a nie dodałaś, bo mi się żadne powiadomienie o komentarzu nie pokazało ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
perfumowy zawrót głowy
|
Maju a ile w sumie kg schudłaś?
#4893 | |||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą trudno się dziwić, że się barowe obrazki spodobały, zdziwiłabym się, gdyby było na odwrót ![]() Cytat:
![]() Koniec końców, żadnej ze "Sztuk..." nie dostałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O to, to! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A poza tym źle mi. Mam ochotę siąść w kąciku i poryczeć. Może przejdzie... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dementuję,nie działa
![]() Kolano mnie rwie,na zmianę pogody ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Ej no to jest cios poniżej.... kolan
![]() I zapytuję się - ile masz luzu w nogawkach znaczy się w oudach w tych spodniach ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
10
jeszcze dwa ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() oblukan, duuuuuży i robi wrażenie ![]() właśnie się zastanawiam czy mogłam go już widzieć na wystawie w zeszłe lato, jeśli tak to chyba się idę schować z moją sklerozą
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
✂✂✂any fejs ![]() ![]()
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
niech idzie z tym na zakłady bukmacherskie
![]() Polly - Ty idź po prostu do fryzjera wcześniej na próbę i niech Ci zrobi fryzurę nie pałetającą sie prostownice polecam - bedziesz mieć włosy "ruszające sie razem" w jednej fali ino dobre ściecie jest poczebne in da first place |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
never say no to panda
|
tego jeszcze nie wiem... się okaże
![]() Cytat:
![]() tylko mam pewien niedosyt, bo koniec sugeruje wyraźnie, że ciąg dalszy na pewno nastąpi a wizualnie to połączenie steampunka, cyberpunka i takie orwellowskiej antyutopii (z wampirami i łowcami wampirów w roli głównej - oczywiście główny zły jest taki, że mię ślinka ciekła za każdym razem, jak się pojawiał) normalnie dla mnie mniodzio ![]() a mnie jeszcze 8 ![]() idę zrobić kurczaka na pocieszenie ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-06 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Nie,rozprostowały sie znacznie i do jutra nie dotrwają ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
perfumowy zawrót głowy
|
Flo, Spoo
![]() czuję się lżej Maju - jesteś moim wzorem do naśladowania ![]()
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() treściwie już tak se ![]() I te ambitne dialogi: - Dobrze strzelasz, nadawałbyś się na Księdza - Dzięki - Nie popadaj w samozachwyt! ![]() ![]() damy radę ![]() no to sru do roboty - w kupie raźniej idzie ![]() e, Panda to dopiero ma imponujące wyniki ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tam chodzę i pytam ich o byle co - bo som łądni i fajni coponiektórzy - ćwicze se na nich ![]() 2. ![]() ![]() 3. no mi szczelił last łikend co sie okazałło było dziś ( bo bezprzewodowe działła) 4. uuuuuuuuu - czasem cza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha i win róp rudy róp - ja cieu widzem - choc ja tylko fotkowo ale jak na żyfca potfierdzom to rudy do zielonych soczystych spodni Promod - piękne buhahahaha jak jest cudnie chłodno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4910 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do kiecy, jak nie w talii to może przeciąć w poziomie w zaszewkach i w tym miejscu skrócić? zresztą nie wiem, jak nie jest bardzo droga to może kupić i dać do przerobienia? kiedy masz tak w ogóle tę okazję, jeszcze czas czy już panika? Cytat:
to nie do końca zrozumiałam, do mnie jednak czasem trzeba dużymi literami
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |||
Zakorzenienie
|
to teraz ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. nie pamiętam ![]() ![]() ![]() jesteś za✂✂✂ista, więc dasz, na 1000% ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. włosy ruszające siu som piękne ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-06 o 21:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zakorzenienie
|
Mężu się nie podoba
![]() To w razie czego se powieszę przy wejściu do kibla ![]() ![]() ![]() Zrobiłaś mi poniedziałek, wtorek i środę ![]() To idąc tym tokiem rozumowania wyglądam jak 2 dupy zza cycka ![]() Nieee dooopa ![]() ![]() Cytat:
![]() I dla Cię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Starczy? <ociera pot z czoła> ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-06 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Idę spać bo już masakrycznie grzmi u nas!
Dobranoc ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
![]() i jak cżłowiek dopasuje sukienkę w tyłku, to w cycu brakuje kilkunastu cm, żeby i się zapiąć, a jak weźmie większą, że się zapnie, to na brzuchu i tyłku wisi i powiewa ![]() a mam tyle samo cm na górze co i na dole - więc jak te złamasy szyją? ![]() Cytat:
![]() albo w jednej sukience, jak siostry syjamskie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nic nie poczułam, ale szczerze doceniam ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
grozi wypollizowaniem
|
nom...i jakbym tylko miala go gdzie wsadzic to bym brała ![]() ![]() Cytat:
w październiku ![]() ![]() a fogle to jeszcze jedną wam wkleje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich chwilach załuje ze nie mam bogatego męża - bym se wybrała na urodzinki mófisz? mnie po odżywce dove i prostownicy - same z siebie moje takie nie som nigdy bo cienkie jak puch i rozjaśniane - dlatego aj muszę tunningować Pa - tym co poszli ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W cycu? ![]() No to fakt tam mi spadały ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.