|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | ||||||
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
A można kota jako hantelka użyć? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znalazłam teraz coś fajnego - i o biuścikach, i o stanikach, i o doborze do figury! http://bra-fitting.eu/bluzki-na-maly...ydra-kameleon/ http://stanikomania.blox.pl/2008/01/...ewidowane.html http://forum.gazeta.pl/forum/f,50580...ciastych_.html Cytat:
Zauważyłam, zauważyłam. Jak mogłam nie zauważyć? Cytat:
![]() Mam! Jest klepsydra w większym rozmiarze. Niegdyś było 91-61-84, a jak teraz, to nie wiem. Trochę dziwnie się ubiera, ale widać taki styl lubi albo chce się poczuć młodziej. Biuściasta klepsydra o węższych biodrach. Chodziły plotki, że nie ma piersi własnych, a implanty. Chyba złośliwe, bo nie wyglądało to tak (ewentualnie świetny chirurg robił a la natura). ![]() ![]() ![]() To zdjęcia sprzed kilku lat i obecne. Pani Aguilera ma jakieś poważne problemy osobiste, a do tego chyba z prawem (nie jestem jej fanką, więc nie wiem dokładnie). Biedaczka! http://www.skinnyvscurvy.com/christi...00-pounds.html http://www.skinnyvscurvy.com/christi...mal-print.html ![]() http://www.femalenetwork.com/images/...a-aguilera.jpg http://www.stars-plastic-surgery.com...aaguilera4.jpg http://cdn.blogs.sheknows.com/celebs...hairstyle2.jpg http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1...c-upfronts.jpg http://www.celebitchy.com/wp-content...enn5595244.jpg http://cdn04.cdn.socialitelife.com/w...3-820x1136.jpg Skoro jestem przy Ameryce, to w USA szału na Dukana nie było, ale wiem, że np. Jennifer Lopez dzięki naszemu doktorkowi straciła 35 kg po ciąży i okresie karmienia. U nas dzięki Dukanowi sporo kilogramów zrzuciła słynna niania Dorota Zawadzka. Brawo! ![]() Tylko nie jestem na bieżąco i nie wiem, czy udało się to, co pani Zawadzka sobie wymarzyła albo wyliczyła. Wieści sprzed roku, dokładnie z kwietnia 2010 r. Od kwietnia tego roku dukająca niania prowadzi program "Dorota Zawadzka. Do Tablicy" (na antenie TVN Style) więc jak ktoś oglądał, to może sam ocenić. Cytat:
![]() Coś mnie wzięło na palenie od tego emotikonka. Goła na balkonie kucnę i sobie wypalę papieroska o smaku fajeczki (a może kreteka goździkowego). Aaaa, widziałam tylko parkę z papieroskami! A nie resztę, hehe. To ratuje moje płuca. Idę do wanny z gorącą wodą. Kurka, znów przed kompem, a spałam od 8 rano do 12 (noc zarwana), a poprzednio jakieś 3-4 godziny snu wyszły (tylko w nocy po północy). Chyba przesadzam. Kilka godzin snu, a potem 24 godziny na nogach i 4 godziny snu. Jest prawie 3 rano, a ja nie w łóżku. Babo, spać! ![]() Ooo, znowu burza. Jakie piękne błyskawice na tle granatowego nieba!!! Tylko nie wiem, czy pogasić światła w domu i siąść w oknie, żeby podziwiać.. bo jestem zupełnie goła. ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 02:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kochana,lepiej utrwal na Dukanie na III fazie wagę... żeby nie przejść na SB i żeby potem nie wróciło.. suuuper ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie wzrost +0,5 kg na P ![]()
![]() |
#2793 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ma być u mnie 32 stopnie ja w długich spodniach, zestresowana - nie wiem w jakim stanie dojade tam. Dodam, że nie mam klimy w samochodzie więc mogą mnie podjerzewać o wyjście z jakiegoś akwenu wodnego, a ja bede taka spocona ![]() Chmurzy się coś u mnie może będzie burza bo każda się tu chwali, a u nas deszczu nie było hoho, dawno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj poległam jak długa, złapałam się na tym, że przysnęłam na chwilę przed kompem ![]() ![]() WYKRASANA będzie dobrze a ![]() ![]() PANDZIA moim zdaniem dziewczynki dobrze Ci radzą z tą III fazą, żeby najpierw utrwalić i później ewentualnie SB ZINGIBER wczoraj w autobusie widziałam Twojego sobowtóra i az zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie mieszkasz w Olsztynie ![]()
![]() |
#2795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na przykładzie Otsuke z innego forum (prawdopodobnie cegła) i na Twoim przykładzie (zakładamy na razie, że jesteś wiolonczelą) pokazałam tylko, że żeby być klepsydrą, trzeba mieć skrajne różnice w obwodach. Cegła i bardziej chłopięce figury fajnie wyglądałyby w tego typu sukienkach: ![]() Na razie szukam czegoś o wiolonczelach. Znajdę więcej, to wkleję i się zastanowimy. W usztywniającym i podnoszącym biust staniku, a nie sportowym, jaki miałaś na zdjęciu, Twoje śliczne piersi wyglądałyby niemal jak tu: Myślę, że w tego typu sukience (ja bym Ci kazała więcej nóg odsłonić) wyglądałabyś znakomicie, Tchniokno. ![]() ![]() Co do klepsydr, to mimo rozmiarów podobnych do ich typu, modelki mające koło 180 cm nie są klepsydrami wcale. Nie te proporcje, wydłuża się tułów, wszystko spłaszcza, a bioder nie będą miały przecież dłuższych i szerszych, żeby mieć proporcje jak klepsydra. ![]() Gisele Budchen po powiększeniu biustu też nie jest klepsydrą. Talię ma za nisko, nie jest stożkowata ani w górę, ani w dół, jest i tak zbyt kanciasta jak na wiolonczelę, ale może się ubierać jak klepsydra i dla niewtajemniczonych tak będzie wyglądać. Najwyższa klasyczna klepsydra, której wzrost znam, to Monica Belluci. Ma nie 180 cm, jak niektórzy podają, tylko 170 cm! Nosi jednak niemal zawsze bardzo wysokie obcasy. Kiedyś pracowała jako modelka i wpisywano jej wzrost 170 cm, taki też ma w dokumentach ponoć, ale jedna z agencji podkręciła go na 175 cm i tak już plota poszła, że jest bardzo wysoka jak na klepsydrę. A to nieprawda. Tu jest - jak ktoś na zagranicznym forum nazwał - klepsydra, która zmieniła rozmiar i stała się wedłu jednych pearglass, a według innych appleglass. Oczywiście, to nie jest większa gruszka, bo gruszka nigdy nie miałaby takiego biustu i ramion; nadal góra byłaby nieproporcjonalnie więższa niż dół. Cały czas ma wyraźnie węższy rejon talii, a biodra i biust podobnych, równoważących się rozmiarów. ![]() No to szukamy dalej... Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Rozeznanie
|
Ja też chce burzy!!!!!!!!! Te upały są już nie do zniesienia
![]()
#2797 |
Zakorzenienie
|
witam chudzinki
ja nadal cieszę się III fazą - dzisiaj tyle samo co wczoraj pokazała moja waga ![]() ![]() ![]() wykrasana trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Wtajemniczenie
|
witam u mnie spadek o 0,6kg po zjedzeniu truskawek i jablka
![]() ![]() ![]()
#2799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2800 |
Wtajemniczenie
|
narazie dodaje owoce a za pare dni chlebek
#2801 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() łądny spadek! myślę że lepiej więcej owoców a np. mniej skrobiowych produktów, itp Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-06-07 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Rozeznanie
|
dokladnie Pandziu, duzo owockow i trzymaj sie zasady ze uczta to uczta a nie podjadanie caly dzien i bedzie suuuuper
![]() ja tez dzisiaj spadek, mały ale jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jestem z siebie dumna. W spisie powszechnym jako drugą opcję narodowściową wpisałam łemkowską. A co! Kurka wodna, w powietrzu od jakiegoś tygodnia jest coś, co mnie ciągle zatyka! Biorę steroidy, ale pewnie za krótko i mam już dosyć tego ciągłego siąkania i otwierania ust, żeby oddychać lepiej. Już to dziadostwo czuję w zatokach! Od wczoraj wali mi się to też na oczy - to już maksimum objawów jak na mnie. Gorsze może być tylko takie zatkanie nosa, że go nie jestem w stanie ani na chwilę odetchać dmuchaniem. http://www.alergen.info.pl/kalendarz/region3.html To prawdopodobnie nie trawy, tylko te zapchlone grzyby - Alternaria i Cladosporium. Ale na jakieś trawy też jestem uczulona, tylko nie wiem, na jakie - to uczulenie jest słabsze niż grzybowe jednak. Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Rozeznanie
|
hej kochana
![]() ![]() ![]() a co do staniczków to noszę prawie same push-up i fakt są większe wtedy no prawie jak C heh , gorzej bez ... zaraz oblukam linki które mi wysłałaś Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Wtajemniczenie
|
jak macie mozliwosc to wlaczcie tvn style
#2807 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- hej ! mam doła moja waga 57,1 a już tak ładnie było tydzień temu 55, 5 ![]() w ogóle mam ful nauki i zero chęci masakra jakaś ![]() na niedomiar złego wczoraj się spaliłam i teraz wszytsko mnie piecze. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ps. jestem beznadziejna wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Rozeznanie
|
nie pisz tak ! i nie myśl tak o sobie !
wiadomo ze na sesje nikomu sie uczyc nie chce ![]() glowa do gory ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- albo się nie ucz tylko idź na spacer, nie ma co na siłe ja mialam swego czasu taka historie, mialam kolokwium z anatomi z krwionosnego, ale sie nic nie nauczylam i wzasadzie mialam nie isc na nie, ale tak wyszlo ze sie znalazlam na sali, wiec juz mi glupio bylo wychodzic, kobieta podyktowala pytania a ze nic nie umialam, napisalam ze serce sklada sie 2 przedsionkow i 2 komor ![]() ![]() takze nie ma co byc nadgorliwym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||
Zakorzenienie
|
witam ponownie - znowu zamiast pracować zaglądam do Was
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | ||
Konto usunięte
|
a co tam puszczają? ja nie mam tv więc czekam na twoją relację
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-06-07 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam pecha ostatnio;P chciałam przedwczoraj iść się pouczyć do parku. zachmurzyło się. wczoraj poszłam - zaczęło kropić i zmarzłam. a teraz mówię "jest ładnie, w końcu się poopalam i pouczę" i w tym momencie się zachmurzyło ![]()
![]() |
#2812 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przede wszystkim uwiodła mnie ta cała historia. Kalae, jesteś boska! A przykład idealny. Cytat:
Ja biorę buderhin (producent Glaxo Smith Kline, czyli od laktacytu) , ale są jeszcze inne nazwy handlowe (np. tafen novolizer, pulmicort) - substancja czynna jest ta sama. O nie! ![]() Do diaska, ta cholerna pleśń mnie kiedyś zabije. Pozamykałam wszystkie okna na głucho i jest lepiej. Ale będę musiała wyjść. W nosie czuję ten typowo alergiczny zapach wydzieliny. Powinnam nosić jakąś maseczkę. Cytat:
Przepiękne miasto! A jacy przystojni mężczyźni. ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 22:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Rozeznanie
|
ustna filozofia na 4,5 i jutro wolny dzien, ide dzisiaj z dziewczynami potanczyc az
![]() jest tak duszno ze umieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedotko! Coś Ty narobiła!!! ![]() Cytat:
![]() Tutaj duszno za bardzo nie jest, bo dzięki wczorajszej burzy temperatura się obniżyła i niebo caluśkie zachmurzone. I bardzo dobrze! Przynajmniej nikt się nie oparzy od słońca złego. ![]() Cytat:
A twarz mam jak ściągniętą z mojego ojca - im byłam młodsza i szczuplejsza, tym podobniejsza. Jednak oprawę oczu i układ kości policzkowych mam po rodzinie mamy. Hehe, teraz tych kości już nie widać. Bo twarz jak ks... No, kto dokończy? ![]() Zauważam u mnóstwa ludzi pewną prawidłowość. Podobieństwa rodzinne wychodzą nieraz w późniejszym wieku. Rodzeństwo może być do siebie na pierwszy rzut oka niepodobne, ale gdy mają 60-70 lat i więcej, to nieraz patrzy się na nich i widzi prawie klony. Sposób starzenia się wywołuje na nasze twarzy cienie zapomnianych przodków. ![]() A co do dukania, to genealogiczna refleksja o Dukanie też się błąka po mojej głowie. Nic dziwnego, że tam nikt nie był otyły ani z nadwagą, chyba że od choroby jakiejś. Zapiernicz na polu! Nie ma mowy o tym, żeby posiłki były maksymalnie sycące. Zdarzały sie okresy głosu na przednówku, gdy ludzie wykopywali zgniłe ziemniaki na polach i z tego gotowali placki (moja mama kiedyś poprosiła starą ciotkę, żeby jej taki zrobiła - chciała wiedzieć, jak to drzewiej bywało i była przerażona), zbierali grzyby, etc. No i wszędzie na piechotę chodzili, a z rzadka wozem. Cytat:
![]() Zauważyłaś coś ciekawego w temacie stylistki? ![]() Wygląda jak bratanica/siostrzenica pewnej ministry. Bardzo znanej ministry. ![]() Dobrze kombinuję, nie? ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 13:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Rozeznanie
|
strasznie duszno dzis
i jakos mi źle, co zjem to zaraz w ubikacji jest jakies rozwolnienie mam (a z tej paniki E.coli to mi rozne mysli przychodza) ponadto znow malo pije, ale sie poprawiam i juz 2 szklanki wody wypilam. dzis bylo 63,3 i chyba powoli zaczne wdrazac faze nr 3 tylko skoro stracilam 3 kg to ta 3 ma trwac 3 tygodnie? chleb zytni moge jesc na 3 fazie? 2 kromki dziennie czy 2 kromki tygodniowo? a co do miesa wieprzowego to musze go zjesc wtygodni, czy nie ma takiego przykazu, bo szczerze mowiac to nie przepadam. i teraz pytanie jeszcze jedno czy np. lody normalne mozna, czy cukru narazie dalej nie mozna? ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- oj padalo pod krakowem i to tak ze az strach sie bac bylo ![]() ale dzis taka duchota a jeszcze chmury kraza to nie ma gdzie uciekac powietrze (tak mi sie zdaje) a to od rana tak Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-07 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale... Czemu tak szybko chcesz przejść na III fazę? To nie muszą być zgubione kilogramy - że tak powiem - prawdziwe. Za krótko byłaś na tej II fazie - moim zdaniem, oczywiście. Skoro 2-3 kg to może być po prostu wahanie wodne, to żeby się nie okazało, że naprawdę schudłaś ledwie 1 kg z tłuszczyku. Ewentualni zrób tak, jak chcesz, a jak waga się ustabilizuje i bedziesz niezadowolona, to wrócisz na II fazę. Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie mignęła mi informacja, że mury jakiejś szkoły podmyło! Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-07 o 14:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() faktycznie racja z tym podobieństwo z ministrą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Rozeznanie
|
no dobrze miesiac
mam nadzieje ze jeszcze 3 schudne na tej 3 fazie ![]() ja konczylam zootechnike lat temu pare, badź co bądź błąd straszny ale trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uczty -co chcesz!! ![]() wieprza można, ale nie trzeba (nic nie trzeba) kromki 2 dziennie chleba pełnoziarnictego. jeden owoc dziennie dwa razyw tygodniu produkty skrobiowe (np.makaron ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.