|
|
#4861 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
Ja to pełen luz ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#4862 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Dołączam do was Dziewczyny, podczytuję wątek już z 3 tygodnie, tyle czasu mój "związek" chylił się ku upadkowi. Dziś ostatecznie się rozstaliśmy, on ma inną... Spotykalismy się jakies 9 miesięcy, może niedługo no ale trochę się zangażowała. Mega mi smutno pisalismy dziś, udaje że niby nie mam pretensji że wszystko ok, no ale chcę z tego wyjśc z twarzą, w srodku aż mnie pali
|
|
|
|
#4863 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - ale co Ci pisze?
embika - przykro mi, że Cię wymienił na gorszy model
|
|
#4864 |
|
Przyczajenie
|
embika - przykro mi, że Cię wymienił na gorszy model
Własnie nie gorszy... Dziewczyna naprawdę ładna i wydaje się taka no idealna na kobietę życia. Mi może z wyglądu nic nie brakuję ale czasem sama nie wiedziałam czego chcę, i nie chciałam powaznego związku... On się długo starał ale odpuścił bo nie widziała efektów. Teraz ja żałuję |
|
|
|
#4865 |
|
Zadomowienie
|
Własnie nie gorszy... Dziewczyna naprawdę ładna i wydaje się taka no idealna na kobietę życia.
Mi może z wyglądu nic nie brakuję ale czasem sama nie wiedziałam czego chcę, i nie chciałam powaznego związku... On się długo starał ale odpuścił bo nie widziała efektów. Teraz ja żałuję[/QUOTE] wygląd to nie wszystko... |
|
|
|
#4866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu przyznaj przed sobą, że jest palantem i że na Ciebie nie zasługiwał Wiem, że Ci ciężko Przeszłam przez to samo jakiś czas temu I dziś czuję się świetnie. Co prawda jestem po kolejnym nieudanym związku z JESZCZE GORSZYM PALANTEM ale świat się na tym nie kończy
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
|
#4870 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja was tu podczytuję i widzę że w wiekszości to faceci są do kitu i to ich wina te rozstania, wasze łzy i cierpienie.
Mój ex nie był palantem, to ja nim chyba byłam Normalnie sie prosiłam żeby znalazł sobie inną Spodziewałm się tego, nie jestem w szoku, tylko mnie to boli, mam jakiś problem ze sobą i nie umiem byc w związku
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kurde, ja już nic do niego nie mam. W dupie z nim! Chciałam tylko odzyskac moje rzeczy. I zamknąc ten zasrany rodział!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-07 o 13:17 |
|
|
|
#4872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4873 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
napewno nie dorosłam, to nie pierwszy raz mi sie zdarza ![]() Ten ex był 2 lata młodszy, głównie spotykam się z młodszymi z nadzieją, że z takim bedzie mi łatwiej jakoś sie zgrac. No ale okazał się doroślejszy i powazniejszy niż ja. |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile byliście razem i wogóle...? |
|
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
wredna byłaś ? odrzucałaś go czy jak ?
|
|
|
|
#4876 |
|
Przyczajenie
|
Spotykaliśmy się od września, 2 dni po rozstaniu z ex ex go poznałam, wszystko się szybko potoczyło bo chciałam o tamtym zapomniec, było super, myslałam że się dogadujemy, ale zaczeło się sypac, jeszcze zanim poznał tą dziewczynę, rozumiem go chciał związku na poważnie, ja się boję deklaracji. Jak bylismy za blisko ja musiałam się wycofywac.
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I kiedy poznał tamtą ? |
|
|
|
|
#4878 |
|
Wtajemniczenie
|
800 wiadomości później.....Pozostawie to bez komentarza...
|
#4879 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, że zaczął się z nią spotykać już jak między wami było źle. Widać jak mu zależało. |
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przestało mu zależec napewno, ech... trudno, musze z tym życ.Pozostaje mi pamietac dobre momenty, znając życie pewnie mu z tamta nic nie wyjdzie i będzie chciał powrotu, bo już szykuje grunt. Na pocieszenie odezwałam się do mojego ex ex, tamty związek to dopiero była jazda bez trzymanki, ale znam go prawie 6 lat, i zawsze mam go w zanadrzu na gorsze chwile. |
|
|
|
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyno, ja nie wiem, jakie on tam ma te Twoje rzeczy... jeśli są NAPRAWDĘ wartościowe to ok.. niech Ci je wyśle czy coś.. ok, jaj nie ma, bo nie chce osobiście Ci je dostarczyć, ale przecież chodzi Ci TYLKO I WYŁĄCZNIE o rzeczy.. nie ważne jak - ważne, że je odzyskasz.. i urwij ten kontakt.. [chyba, że chcesz być żałosna..przepraszam, jeśli Cię uraziłam..]
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NA POCIESZENIE ??? w jakim celu ?? w zanadrzu ?? nie rozumiem... |
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem, spotkamy się pogadamy, ten facet to moja wielka miłośc, jest taki sam jak ja. Chyba ze sto razy próbowalismy byc razem ale nie wychodziło. Z 4 miesiące temu chciał do mnie wrócic ale byłam z obecnym ex więc powiedziałam nie. Ale sie spotkalismy 2 razy czysto koleżeńsko, wiem, że mnie zrozumie, bo on wie jak to jest chciec z kims byc ale nie umiec, jego zawsze rzucaja kobiety a mnie faceci.
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy myślicie, że można jeszcze kochać na tyle miesięcy od rozstania? Czy to tylko zwykła tęsknota za drugim człowiekiem ? Dzisiaj mam spadek formy. Nie siedzę i nie ryczę, nie mam doła ani nic z tych rzeczy, ale jakoś tak moje myśli uciekają do eksa.
Może przez pewien wątek na wizażu, w którym się udzieliłam i jakoś tak wróciły do mnie wspomnienia, nie tylko te złe, ale i te dobre. Wiem jedno, cholernie mi go brakuje. Chciałabym już zupełnie zobojętnić się na tego człowieka. Tylko czy będę potrafiła?
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie spotykając się z nim i nie pisząc na pewno tak... |
|
|
|
|
#4889 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najłatwiej powiedzieć, że się czegoś chce, ale nie umie. A przecież to wszystko nie dzieje się bez przyczyny.
|
|
|
#4890 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27350921]i to chyba boli najbardziej
pomijając fakt, kim jest ta dziewczyna [/QUOTE]Miałam to samo. Mój po poprzednim pseudo rozstaniu po 2 dniach się zakochał...pomijając już "standard" tej dziewczyny . A najsmieszniejsze, że to ja się czułam idiotką...Powinnam była wtedy odejść.[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27351236]ogólnie jestem zażenowana jego wyborem i wiem, że tak nie powinno być, ale wstyd mi z tego powodu ;/ [/QUOTE] To samo.... Zablokuj. Cytat:
Cytat:
![]() Ja byłam... Cytat:
I chyba naprawdę nie jestem dojrzała do związku, takiego jakiego rzekomo oczekuję. Oboje nie byliśmy dojrzali. Smutno mi ![]() Dzisiaj jest kiepski dzień...Moja mama zasłabła i wyladowała w szpitalu, nie mogłam sie z nią skontaktować, teraz jeszcze znowu okazało się że musze sie użerać z cholerną Telekomunikacją. Nie mam sił, jeszcze ta pogoda i te durne myśli...Ide spać,musze na jutro zrobić prezentację zaliczeniową i wykończyć magisterkę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

zupełnie inaczej niż my kobiety.. ja o faceta nigdy nie walczyłam, ale o związek już tak.. z marnym skutkiem [w moim pierwszym związku, bo w drugim nawet nie wiedziałam, że jest coś nie tak], ale przynajmniej próbowałam.. 
Spotykalismy się jakies 9 miesięcy, może niedługo no ale trochę się zangażowała.

:/ :/

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

pomijając fakt, kim jest ta dziewczyna
. A najsmieszniejsze, że to ja się czułam idiotką...Powinnam była wtedy odejść.