|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Szymuś jaki kochany
duży chłopak juz. Ile ona ma ?? ten czas tak leci ze juz się pogubiłam
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to przyspieszamy chociaż ja niestety zaraz muszę wyjść z domu![]() metka, ale figurkę masz ładną
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostało 227 postów
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
ultra chciałam Ci pogratulować weekendowych egzaminów
, jakoś mi się nie zacytowało od razu ![]() i widzę zmieniony podpis |
|
|
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje za gratki
od razu milej się robi ![]() Matko dziewczyny nie mogę dzisiaj utrzymać oczu . Juz dawno tak nie miałam najchętniej bym głowę na laptopku położyła. A gdzie tam 15.30
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac za to swietne nogi!! Cytat:
U mnie tez pogoda senna. Moze przejasni sie po poludniu. W sobote tesc wyjezdza ze znajomymi i swoja przyjaciolka Moldawianka do Moldawii na tydzien. Troche sie porzadze. Ale mi sie nie chce cwiczyc!
|
|
#4777 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć certi
U mnie też ta pogoda jakaś taka dziwna - pochmurno i trochę deszczyk pada i mimo kawy też jakaś taka otępiała jestem. sjoanna no to się kochana porządzisz jak teścia nie będzie ![]() A co ćwiczysz? Dobra idę pisać dalej, już jestem prawie na finiszu, przy dobrych wiatrach może jutro skończę i w piątek udam się do promotorki co by sprawdziła czy jej odpowiada
|
|
|
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie joanno co ćwiczysz?
![]() magolinka to ja Ci życzę owocnego pisania ![]() a tymczasem ruszam do babci pomóc trochę sprzątać po remoncie, rano uprałam pół dywanu, bo zabrakło mi płynu, więc jak dokupię to skończę prać i to chyba jutro, a przed chwilką udało mi się załatwić urlop na przyszły tydzień, bo mama moja przyjeżdża i chcę z nią spędzić możliwie dużo czasu ![]() co do pogody, to u mnie parno i 33 stopnie
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Cwicze 30 days shred Jillian Michaels.
Jest nawet watek na wizazu - zreszta czego tu nie ma Dalam rade, przemoglam lenia i cwiczylam. Nie wiem czy po tych cwiczeniach czy po tej pogodzie jak koncze (a trwaja tylko do pol godzinki) to jestem kompletnie zlana potem. Pewnie i to i to dziala. No i znowu dorwalam sie do palety barw i teraz mi sie juz tak 1910 nie podoba. Moze jakis bezyk 1883 albo wrzosowy odcien szarego 1907 albo bardziej w rozowy 4160 Chce zeby byl w miare neutralny szary ale cieply. Teraz przy tych rozowosciach 1910 wydaje mi sie nieco za myszowato zimny. No i chce zeby pasowaly do niego inne barwy. Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche. Magolina - czy mam podmuchac zeby dobre wiatry ci pomogly skonczyc? O, niema dmuchania - to pomacham skrzydelkami.
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanno zależy jeszcze jakie te wiatry he he
oj czuję kochana że będziesz miała nie lada problem z wybraniem idealnego odcienia![]() certi dziękuje, jakoś faktycznie dzisiaj nawet owocnie mi to idzie ![]() Męczę się z ta pracą strasznie ale czuje już że niedługo skończę, oczywiście nie omieszkam Was o tym poinformować promotorka i tak sie doczepi i każe poprawiać, mam tylko nadzieję że nie dużo bo w następnym tyg muszę już złożyć pracę rychło w czas się za to zabrałam .Dobra idę wyprostować grzywkę, ubieram się i lecę do banku wpłacić pieniądze bo mi wczoraj w końcu z ZUSu przyszły, już myślałam że sie nie doczekam kupie sobie po drodze może czereśni w warzywniaku bo mam na nie straszliwą ochotę![]() Buziaki |
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj wlosom odpoczac i nie prostuj.
|
|
#4782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wreszcie znalazłam czas, żeby do Was zajrzeć i co nieco nadrobić ![]() Ostatnio każdą wolną chwilę spędzam na przeglądaniu szafek i pozbywaniu się niepotrzebnych rzeczy przed przeprowadzką. Dotychczasowe efekty: 2 worki ciuchów, 1 wór śmieci, cała sterta kserówek ze studiów do wyrzucenia/wydania Nie jesteśmy chomikami, ale i tak zawsze jakieś niepotrzebne rzeczy się przy takich porządkach znajduje ![]() No to teraz nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Mój TŻ parę miesięcy temu oznajmił mi, że ma jakieś genialne plany na rocznicę, ale nie powie mi jakie, bo to niespodzianka. A jak go ostatnio zagadnęłam o te plany rocznicowe, to go oświeciło, że zapomniał co wtedy wymyślił ![]() Cytat:
![]() 2. 3. Dobrze, że mieliście okazję się odstresować ![]() 4. Ja się nie znam, więc niestety nie pomogę, chociaż wydaje mi się, że błyszczące chyba faktycznie łatwiej utrzymać w czystości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
A księga przyszła bardzo szybko ![]() Cytat:
Ale super A ten drugi bardzo tajemniczy ![]() Balkonik
|
|||||
|
|
|
#4783 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wieszam wilgotne na okno i gotowe A wieszania też nie lubię, chociaż mam wszytą taśmę, ale samo podnoszenie rąk do góry mnie strasznie męczy ![]() My dostaliśmy piżamki od moich rodziców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak doliczyłam do tego 65 zł za pierwsze panoramiczne prześwietlenie, 60 zł za poprzednią wizytę i 25 za następne prześwietlenie, to wyszła jakaś astronomiczna kwota Wygląda na to, że chodzimy do najdroższego dentysty w mieście, więc musimy znaleźć jakiegoś tańszego, bo zbankrutujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Więcej nie dam rady nadrobić, bo zaraz TŻ wstaje po nocce i muszę zapodać obiad
|
|||||||||
|
|
|
#4784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie nie narzekam, ale nie czuję jeszcze kopniaczków, ruchów dzidzi. Nawet trochę zaczęłam się martwić, ale tydzień temu lekarz mi powiedział że jeszcze trochę. Oszczędza mamusię Teraz mam już 20ty tydzień.Cytat:
Ale przeuroczy Twój synek, nic tylko schrupać I tak jak już zostało wspomniane, sexy mama z Ciebie, zazdroszczęTak, chyba chce, żeby tatuś zniósł jajo z niecierpliwości ![]() Powiem Wam moje Kochane, że tak mi się miło w pracy robi, bo większość osób mówi mi że tak mi ładnie w tej ciąży, że wyglądam kwitnąco Jeden kolega nazywa mnie "ciężaróweczką" Ale są też osoby ciekawskie, które plotkują. Najbardziej mnie denerwuje kiedy ktoś myśli że to wpadka. Tak jakbym miała naście lat i była sama.
|
|
#4785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dzisiaj wyszłam wcześniej z pracy, bo na szczęście kierowniczka nas puściła. Ciężko pracować w taką pogodę z mega hałasem. Ja już przestaję myśleć o 9-10 i ciężko jest mi się za coś zabrać. W ogóle masakrę miałam w tym tygodniu, bo wyciągnęłyśmy zaległości sprzed kilku miesięcy i przez te trzy dni wszystko powypychałam. Jeszcze mi zostało doszywanie kartek, ale to jednego dnia usiądę i wszystko zrobię. Co do rejestracji autka - trwa to teraz około tygodnia. U nas się mogło wydłużyć ze wględu na zmianę danych męża. Wszystko się czasowo skumulowało. Ale nie ma to jak znajomości Teraz mężulek poszedł tablice montować do naszego ajriszka ![]() Wysuszyłam dzisiaj sobie włosy naturalnie, czego nie robiłam odkąd je obcięłam, bo nie chciały mi się układać. Nie dość, że w godzinkę wyschły, to ułożyły się bardzo ładnie |
|
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, nie mam ostatnio weny do pisania, wracam padnięta przez ten upał, alergia mnie wykańcza - nie mogę w pracy okna otworzyc, dzisiaj miałam chyba z 6 ostrych ataków kichania
|
||
|
|
|
#4787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem znów
i nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
My w sobotę na sam ślub koleżanki idziemy ![]() A ostatnio wzięło nas na wspominki i włączyliśmy sobie płytkę ze ślubu i fotki z pleneru Cytat:
No i prawidłowo dla TŻta.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Próbna fryzura na ślub rozsypała mi się pod wieczór. Końcowa fryzura na szczęście jakoś się utrzymała. Ale też mam tak, że jak rozprostowywałam włosy, to po godzinie miałam już na wszystkie strony powywijane... Pierwszy raz mam tak, że mi się układa. To chyba zasługa cięcia |
|
|
|
|
#4789 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sjoanna;27352856]
Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche. /QUOTE] wezyr, dywanlux i vanish robię mieszankę![]() ale się narobiłam u babci, nie wiem jak się jutro z łóżka podniosę... asiulku nie przejmuj się głupimi komentarzami, ludzie zawsze gadali i zawsze gadać będą, ale to świadczy tylko o nich martoolka miło Cię czytać po przerwie, mi tez przydałaby się przepyrka w szafie ![]() danaee zazdraszczam fryzjera , u mnie bez względu na ścięcie zawsze jest pierze i część kręconych część prostych, więc niestety często wyciągam je na szczotceagawoo współczuję alergii magolina zanim się obejrzysz, praca będzie napisana zmykam odpoczywać
|
|
|
|
#4790 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że my się przeprowadzamy na wyremontowane, bo miałabym spory problem ![]() Cytat:
za to co już zaliczone i za resztę ![]() Cytat:
A poza tym teraz jesteś usprawiedliwiona ![]() Cytat:
A Ty masz świetną figurkę ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak się dobrze rozpędzę, to może i do Ciebie wpadnę zrobić przegląd szaf
|
||||||||
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() ![]() Cytat:
![]() swietni e sie spisalas ultra super,ze juz po pierwszej wizycie i ze z dzidzia wszystko ok,to musi byc niesamowite przezycie bezaczek fajnie,ze wypad sie udal metkaa jaki juz duzy Szymus,no i te kolanka baaardzo sexy magolina trzymam kciuki za prace i duzo wiatru zycze![]() dziewczyny ja dzisiaj wstalam o 11,bo bylam padnieta po wczorajszym dniu,na planie bylo super,fajne przezycie,zwlaszcze obcowanie z dwoma znanymi aktorami/komikami,w sumie to musialam robic to co na co dzien w pracy,tyle ze udawac,ze sprzedaje obsluguje klientow itd hihihi nawet bylam tak samo ubrana,krecili 3 sceny a zajelo to caly dzien,film wychodzi w listopadzie
|
|
#4792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Bartek młody jest, to chyba rozumie ze sie ma ważniejsze rzeczy na głowie niż ciągłe ogarnianie mieszkania ![]() Ale Szymuś już duży śliczne miał ubranko do chrztu nie podobają mi się te białe falbianiaste dziwne ubranka az sie boje jak będe wybierać dla Natalci coś na chrzest, już widzę tą moją irytacje ze wszystkie takie falbianiaste i obszerne a Ty jaka laska, super masz figurke seksi mama ![]() Cytat:
odpoczywaj dużo po pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Miło ja też na każdym kroku słyszę że ładnie, wyglądam, że mam śliczną piłeczke i wyglądam kwitnąco (a tych pryszczy na twarzy nie widza śmieje się ze musimy korzystać bo jak urodzimy dzieciątka to wszyscy będą się nimi zachwycać ![]() a tymi innymi się nie przejmuj, szkoda nerwów ![]() trzeba się szykować do pracy najpierw do Wojtaska a potem przedostatnie zajęcia z angielskiego, a jutro ostatnie ale mnie szefowa wkurzyła a w przedszkolu poprawili miałam mieć zajęcia taneczne do końca maja, w każdym przedszkolu szefowa o tym mówiła, więc ja się nie powtarzałam bo i po co? I w jednym przedszkolu byli zdziwieni że mnie ostatnio na zajęciach nie było że oni nie wiedzą że w czerwcu zajęć nie ma. I że oni je chcą bo szefowa zapłaciła za wynajem sali, a im sie niechce zwrotu robić Stwierdziłam ze będe przychodzić na zajęcia i robić je tak byle jak, zawsze troche grosza wpadnie a oni niech się wypchają sianem i już
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-08 o 07:06 |
|||||
|
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() witam się i zmykam do pracki
|
|
#4794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
no to super, fajna przygoda ![]() acelinko to jakieś nieporozumienie chyba z tymi tańcami? ale jeśli masz ochotę je dalej prowadzić to czemu nie ![]() ja dzisiaj jestem wykończona wczorajszym pomaganiem przy sprzątaniu i jeszcze coś mi zaszkodziło i o 3 w nocy wymiotowałam, strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie i zalał mnie pot, coś strasznego, a dzisiaj od rana boli mnie głowa |
||
|
|
|
#4795 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A głupimi komentarzami się nie przejmuj, generalnie mówią to ludzie którzy zazdroszczą albo którzy sami w życiu nie są szczęśliwi Cytat:
ciesze się, że jesteś zadowolona z kręcenia filmu Cytat:
ale jak masz ochote to kontynuuj - zawsze tak jak piszesz troche kasy wpadnieCytat:
A tak w ogóle to cześć ![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj znów skwar już mam dosyć, górę mam tak nagrzaną że bez wiatraka w pokoju się nie obejdzieDzisiaj z domu wychodzę dopiero po południu bo się usmażyć można. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
#4796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Fajnie, że miałaś okazję poznać jak to wygląda "od kuchni" ![]() Cytat:
Chociaż z drugiej strony skoro to dla Ciebie dodatkowa kasa, a czujesz się jeszcze na siłach, żeby przeprowadzić te zajęcia, to może jednak warto Tylko się za bardzo nie przemęczaj ![]() Cytat:
![]() Ale duchota na dworze Mogłoby trochę popadać Nawet się cieszę, że idę do racy, bo w gabinecie mam chłodniej niż w domu
|
|||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale dzis duszno, bylismy z szymciem na szczepieniu, dziekuje dziewczynki za mile slowa ![]() ultraradiola w opisie u siebie mam wiek szymonka, dzis ma 4 miesiace i 10 dni ![]() asiulek1705 głupim gadaniem to Ty sie wcale nie przejmuj,
|
#4798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bedzie film kinowy czy telewizyjny? Ja napewno cie zobacze! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczynki
martoolka ja jestem na aplikacji, więc wolne mam większośc tygodnia, chyba, że jest dużo pracy, albo jestem na zastępstwie, dlatego już w tym tygodniu mam wolne i załatwiłam sobie cały przyszły na przyjazd mamy, a odrobię to w kolejnym tygodniu. ![]() u nas też dzisiaj strasznie gorąco, mam wszystkie okna pootwierane a i tak nie czuję powietrza
|
|
|
|
#4800 |
|
Konto usunięte
|
asiulek mam pytanie do Ciebie odnośnie Zakopanego. Jeździcie zawsze w to samo miejsce (bo wydaje mi się, że regularnie jeździcie)? Mogłabyś mi podać jakieś namiary, ceny itp.? Bo się zdecydowaliśmy jechać do Zakopanego we wrześniu na urlop i szukamy jakiegoś spanka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

duży chłopak juz. Ile ona ma ?? ten czas tak leci ze juz się pogubiłam

sexy mama nie ma co

rychło w czas się za to zabrałam
.

Nie jesteśmy chomikami, ale i tak zawsze jakieś niepotrzebne rzeczy się przy takich porządkach znajduje 

Zawsze wieszam wilgotne na okno i gotowe 
Teraz mężulek poszedł tablice montować do naszego ajriszka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Próbna fryzura na ślub rozsypała mi się pod wieczór. Końcowa fryzura na szczęście jakoś się utrzymała. Ale też mam tak, że jak rozprostowywałam włosy, to po godzinie miałam już na wszystkie strony powywijane... Pierwszy raz mam tak, że mi się układa. To chyba zasługa cięcia