|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
tak na marginesie na pierwszej stronie jest link do naszego panieńskiego spotkania :P
I chyba wychodzi na to że będą 3 miejsca spotkania, Warszawa, Kraków i Lublin ![]() ![]()
#3242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
hej
![]() ja ostatnio z doskoku, ale sesja nie pozwala o sobie zapomnieć niestety. Jedyna atrakcją w ostatnim czasie był wypad po kilku Warszawskich salonach, ale nie znalazłam niczego dla siebie, co by zwróciło moją uwagę. Nawiązując do "wymaganej" literki "r" . Miesiąc jak każdy inny tylko bez tej literki. Ważne aby życie później się dobrze układało ![]() ![]() ![]() Gratuluję również wytrwałości co do zajęć tanecznych ![]() ![]() ![]() Miłego popodnia ![]()
#3243 |
Zakorzenienie
|
u mnie też @@
![]()
#3244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Absolutnie nie są to żadne odmiany salsy - zwróć uwagę na muzykę, że brzmi zupełnie inaczej niż ta przy której tańczy się salsę ![]() ![]() ![]() Bachata głównie pochodzi z Dominikamy, krok podstawowy jest do boku, na "4" i "8" masz akcent biodrem do boku i trochę do przodu (wiem dlaczego pomyślałaś, że to może być odmiana salsy, bo akurat zły pokaz zapodałam, w bachatowym utworze do którego tańczą jest cha-chowa wstawka ;p) ![]() ![]() Kizomba natomiast jest tańcem afrykańskim i pochodzi z Angoli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe chciałam po krótce, a wyszła litania ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że pomogłam ![]() ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-07 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
24.02.2005 ![]() 25.12.2010 ![]() ![]() 02.06.2012 ![]() Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-06-07 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podobają mi się te różowe ozdobniki, ale nie zdecydowałabym się na takie coś. stawiam na samą biel. ciekawe jakby to wyglądało...... To tylko jedna z sukni, które mi wpadły w oko. Jak się przejdę po salonach to dopiero zobaczę w czym mi pasuje. Swoją drogą moja mamusia ostatnio jakoś zagaduje, żeby zrobić sobie tourne po salonach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczynki tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że na 100% robię własnoręcznie zaproszenia, winietki, zakładki do książek (w ramach save the date) i inne bajery ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3249 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To się szykuje ciężki tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Najgorsze, że takie osoby nie słuchają bardziej doświadczonych od nich i potem jest cierpienie i płacz... I nie tylko dziewczyny tak mają. Wczoraj wysłuchałam bardzo przejmującej opowieści od Kolegi o Jego przyjacielu, który jeszcze rok temu był wysublimowanym smakoszem wina, wielbicielem teatru i opery, taki generalnie stylowy chłopak, spokojny, myślący, z dobrą pracą, mieszkaniem w centrum, ale nieśmiały. Jedyne co, to nie szło Mu z dziewczynami i nie miał żadnego związku za sobą (23 lata chłopak), jakoś tak nie miał podrywu, nie umiał podejść do dziewczyny. Pewnego dnia do tego mojego Kolegi przyszła dawna Jego znajomość, taka trochę nachalna dziewczyna, ten nie chciał z nią sam zostać, więc zaprosił tego swojego przyjaciela, żeby z Nimi poszedł. Poszli do pubu, potem do tego przyjaciela i chociaż tamta cały czas kleiła się do mojego Kumpla, to ten nic już naprawdę z nią nie chciał. Wobec czego tamten koleś zaczął jej zrobić margerity, włączył jej jacuzzi w łazience i skakał koło niej, a w końcu Kumpel się stamtąd zmył. Od tej pory laska mieszka u tego chłopaka, są razem, chłopak już nie pije wina, bo ONA woli jak piją wódkę i imprezują, już nie chodzi do teatru, bo ONA woli iść do Mc'a, podobno zabiła w nim całą jego osobowość, całą wyjątkowość, jaką miał do tej pory. Kumpel próbował Mu tłumaczyć, że to może jednak nie najlepsza dziewczyna dla Niego, a ten na to, że to jedyna dziewczyna, jaka zwróciła na niego uwagę i jest między nimi w miarę dobrze, więc się pobiorą. No i za 3 miechy ślub, a Kumpel mi płacze, że traci przyjaciela, bo laska rządzi nim jak chce, nie pracuje, tylko żyje z jego kasy, zachowuje się jak księżniczka, a on jej wszystko pod nos podstawia, byle jej nie stracić, bo uważa, że żadna inna nie będzie go chciała. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Ty bierzesz slub cywilny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 | |
Zakorzenienie
|
Błagam, niech ktoś wyłączy tą słoneczną lampę, bo zdycham
![]() Najchętniej wlazłabym teraz do zamrażarki, jakbym miała takową moich gabarytów... ![]() Muszę jeszcze małe tłumaczonko zmęczyć... Może się w międzyczasie nie roztopię... Ehhh, wiem, marudzę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słyszałam jak jedna PMka to zrobiła, ale byłam w takim szoku, że nie zapytałam się dlaczego i po co...
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
zawsze możecie przez telefon lub skypa
![]() Chatka jak mi żal tego chłopaka, nie jedna dziewczyna dały by wiele, by jej facet taki właśnie był. Ta pierwsza lepsza wiedziała jak się zakręcić i ma. A po 2 latach rozwód i facet będzie miał spiepszone życie. Kurcze, gdyby mój TŻ chciał chodzić do teatru ![]()
#3255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na początku miałam plan,żeby robić własnoręczne zaproszenia, ale po przemyśleniu chyba zostanę przy kupnie.... Widziałam już kilka na all, które mnie urzekły ![]() ![]() Cytat:
Uważam, że pary, które szybko się rozstają znały się dobrze przed ślubem. Tylko wtedy przymykały oczy na "różne wybryki", bo przecież "po ślubie to on tak nie będzie robił" ![]() Poza tym istnieje w dzisiejszych czasach straszny egoizm, a nawet egotyzm wśród niektórych par. Liczę się JA i moje potrzeby. Dodatkowo podczas kryzysu zabieram zabawki i idę na swoje podwórko. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chatko po opisaniu przez Ciebie histori z przyjacielem Twojego Kumpla przypomnial mi sie taki przypadek... bylismy na urodzinach u kolegi. Na początku bylismy u niego w domu, jedzienko, picie itp. Duzo ludzi. I byl wlasnie taki chlopak z dziewczyną... on wyglądal na normalnego, ulozonego chlopaka.. a ta dziewczyna miala 18 lat i widac, ze cwaniaczka... jak jechalismy pozniej na impreze to ona uchylila szybe od samochodu i zaczela krzyczec do jakiejs dziewczyny na ulicy : "zaraz ci przpier****" i takie inne teksty:/ TZ prowadzil i tylko sie na siebie spojrzelismy.. no masakra... pozniej ten kumpel co mial urodziny mowil nam, zeten chlopak z tą dziewczyną znają sie 3 miesiace, ona sie do niego wprowadzila po 3 dniach (!) (wogole byla z domu dziecka) i tak go omotała, ze wzieli slub po pol roku. A on mial wlasną firme i nawet dobrze mu szlo, wiec kase mial. On dla niej wszystko robil (bo ponoc poprzednia dziewczyna go zdradzala i chlopak sie zalamal po tym, a jak tą poznał, to mowi ze jest taka biedna, ze z domu dziecka itp). No i ok. miesiac po slubie sie okazalo, ze caly czas zdradzała go, wydawala jego kase, brala na niego kredyty... no i po 2 miesiącach co? rozwód... chlopak zostal z kredytami... to bylo w zeszlym roku... szkoda takich chlopaków... szkoda, ze tacy naiwni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
Tusia dobrze piszesz. Coraz częściej ludzie nie liczą się z drugą osobą. Bo ja tak chcem i tak musi być! Bo po co masz robić to co lubisz, jak to drugie jest o wiele ciekawsze. Pewnie każdy wśród znajomych ma taki przypadek. Już Wam kiedyś pisałam o mojej przyjaciółce. Spotkała faceta, wielka miłość, ale już matury nie poprawiała, technika też nie zdała, bo po co. Facet powiedział, że do pracy za granicą jej to nie potrzebne, a w PL nawet z dyplomami figę zarobi... Taka ambitna i zdolna była. A teraz?? Liczy sie tylko kasa. Bo takiego ma faceta. Mówi, że przynajmniej kasę zawsze będzie miała. Ale bez miłości, zaufania, zrozumienia ta kasa szczęścia jej nie przyniesie. Dziewczyny oni są w stanie o głupie 5 złotych zrobić straszną awanturę... To już jest przyzwyczajenie, bo miłość to tam chyba tylko do pieniędzy została. Z resztą sama mówiła, że już tak się przyzwyczaiła do swojego faceta, że ciężko byłoby się jej z nim rozstać... No i nie muszę wspominać, że od czasu jak ma tego faceta to już między nami nie jest tak jak kiedyś. Bo on cały czas siedzi u niej i nie chce mu się nigdzie wychodzić, a jak ona przyjdzie do mnie na kawę to jej wielkie halo robi, że go samego zostawia
![]() ![]() ![]()
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chore.. a teraz mieszkają w PL? pracują gdzies? kurde jak mozna nie pozwalac na spotkania z przyjaciolką??? przeciez Cie zna... no masakra jakas... nieraz są takie sytuacje, ze az trudno uwierzyc... Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-06-07 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
omg dziewczyny ale dzień... wyszłam z pracy jakoś koło 5, o 6:20 zjadłam śniadanie w domku, 6:40 miałam autobus do dziewczynki którą się opiekuję. Wyszłam od niej o 16 Pojechałam jeszcze po zakupy i oto konsumuję mój drugi posiłek dnia- sałatkę włoską mmmm
#3260 |
Zakorzenienie
|
Paulinka ona teraz siedzi w domu, a on od paru tygodni do Austrii wyjeżdża do pracy. Na weekendy jest w domu. a wcześniej przez prawie 2 lata siedział u niej. i tak w tym czasie co go nie ma widziałyśmy się aż 2 razy, w tym raz na pogrzebie kumpla.
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to zazdroszczę takiej pasji i mam nadzieję, że już niedługo my będziemy mogły Ciebie podziwiać na jakimś filmiku z pokazu itp ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, teraz bez matury i technika nawet to pracy nie moze znalezc... ciekawe co teraz jej TZ mowi... no ale moze ma taką dobrą prace, ze starcza im na wszystko... ale oki, kazde ma swoje zycie.. jak im to odpowiada i liczy sie tylko kasa to prosze bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
Tż się ucieszy jak mu o tym powiem
![]() Tak piszecie o naiwnych chłopakach a ja mam właśnie takiego brata. Jest dość spokojny, nie pali, alkoholu nie pije praktycznie wcale, po klubach nie chodzi i trafiają mu się prawie same takie puste, pyskate, rozpuszczone dziewczyny. Dla pierwszej potrafił zrobić naprawdę wszystko. Kupował jej ciągle prezenty, zabierał na wycieczki przeróżne, był na każde jej zawołanie i ona dobrze jego naiwność wykorzystywała. W końcu go zostawiła i chłopak długo się nie mógł pozbierać. Teraz na szczęście z każdym nowym "nabytkiem" staje się coraz ostrożniejszy. Tylko szkoda mi się go robi, jak widzę jego starania, a tu ciągle nic nie wychodzi. Mam nadzieję, że trafi w końcu na odpowiednią dziewczynę ![]()
#3264 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki ja się tylko przyszłam przywitać. Zaraz mam zaliczenie z genetyki i wracam do domu dalej się uczyć.
![]()
#3265 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
Ale się rozpisałyście
![]() Tak czytam, czytam i widzę, że nie tylko ja w tym czasie mam @ ![]() ![]() A dowiedziałam się, że nasz proboszcz zostaje przeniesiony do innej parafii, a nam dają jakiegoś nowego... I ja nie wiem jak to przeżyję... Pewnie się pozmienia wszystko, a tak było super... I w ogóle to ten obecny bardzo mnie i mojego TŻa lubił, pewnie zrobiłby nam super kazanie, a ten nowy nas nie będzie znał i będzie standardowo... Nie wspominam o wszystkich wymogach "przedślubnych" które może narzucić... Ehhh, mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle.
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie zbiorowo dopadła nas @
![]() Dziewczyny muszę się pochwalić że na 99 % dostałam pracę ![]() ![]() Masakra co tam się dzieje na dworze. Tak duszno, że oddychać nie idzie. Jeżeli chodzi o nowiny ślubne. W przyszłym tyg w piątek idę mierzyć suknie ![]() ![]() A jutro impreza osiemnastkowa. Będzie się działo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | ||||
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam tłumaczenie. Miałam do przetłumaczenia 2 CV i LM z polskiego na niemiecki, bo oczywiście kandydaci aplikujący do firmy z niemieckim zarządem nawet na DE nie wysilili. A w tych polskich CV i LM było tyle błędów, literówek, że aż wstyd. Jak można wysłać taki badziew z błędami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z moim piskliwym głosem (tak mi go jakoś urządzenia zniekształcają) brzmiałabym jak dziecko z przedszkola ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki za ten 1% pracki, żeby wszystko było super! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
no co wy ja też mam @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.