Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 15:40   #1951
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ilsa, a która praca? Pogubiłam się trochę, mam nadzieję że nie tam w sklepie?
nie, to znaczy tak ale w sklepie internetowym tym razem wczoraj byłam na rozmowie. 7,50 na rękę, do tego 4 progi premiowe, z czego najwyższy to 600 zł i chyba do tego jeszcze 25% prowizji ze sprzedaży. Moim zadaniem będzie obdzwonić klientów firmy czy chcą jakieś nowe zamówienie na produkty biurowe i im je ewentualnie wysłać kurierem

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:44   #1952
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Też byłam dziś w aptece

Mam całą twarz czerwoną po żelu od dermatologa, który stosuję prawie 3 tygodnie. Dziś się pojawiła mega reakcja alergiczna... Babka mówi, że to od słońca, tylko ciekawe, że jak to przepisywała, to mówiła, że lek nie reaguje ze słońcem Poza tym nie byłam wczoraj specjalnie dużo na słońcu, tyle, ile trzeba, żeby przejść z miejsca na miejsce, a głównie jeździłam samochodem

Wyglądam, jak poparzona, a mam dziś spotkanie ze znajomymi
przy niektórych srodkach wystarczy wyjść na słońce na 5 minut i gotowe.
czasem jak czytam biochemię i tam dziewczyny piszą, że lekarze nic nie mówią, żeby się chronić to yhh
moja dermatolog jak mi dała retinoidy, gdzie skóra się złuszczała, powiedziała tylko, żeby się chronić przed słońcem. o filrach nic nie wspomniała sama doczytałam co trzeba robić. teraz codziennie używam 45spf i jest git

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2011-06-07 o 15:46
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:44   #1953
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Anioł super nie wiem czy ja bym nie zjechała jeszcze z 5 cm ale w sumie zapuszczasz na ślub. Bardzo dobrze że grzywka daje się związać i że tyle je sobie zapuściłaś ciekawe jak to się ułoży po umyciu i grzywkę pewnie będziesz zawsze prostować albo na noc układać na gruby wałek i poszłaby taką jedną falą na ucho

No zobaczymy jak umyję włosy na pewno dam znać jak to będzie wyglądać
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Anioł bardz ładnie wyglądasz w tej fryzurze. I makijaż masz ładny Będziesz teraz prostować włosy?

Znalazłam boską torebkę na all, ale jest za droga i nie wiem czy dojdzie na czas :sciana: :http://moda.allegro.pl/asos-torebka-...655399170.html
Dziękuje
Nie mam ich prostowanych na prostownicę tylko na szczotkę więc tam samo mogę je wyprostować sobie na moją suszarkę
będę dopiero testować a z grzywką zobaczymy prostownica jest , wałki również to będziemy kombinować.
A jest u Ciebie jakiś chińczyk albo pepco ? tam mają zawsze pełno przeróżnych kopertówek , albo mniejszych torebek więc może warto zajrzeć .
Albo jakieś mniejsze sklepiki z sukienkami czy torbami na pewno gdzieś jest taka kopertówka

Cytat:
o właśnie, makijaż też ładny, polać karmelkowi pasuje Ci ten róż
a dziękuje
ogólnie makijaż taki na szybko robiony ponieważ z rana nie wyglądałam TŻ obudził mnie telefonem o 11
a dzwonek do drzwi obudził mnie o 8 ale położyłam się na chwilę jeszcze aby się obudzić spokojnie ..... i zasnęłam

Edytowane przez upadly_aniol00
Czas edycji: 2011-06-07 o 15:52
upadly_aniol00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:44   #1954
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Anioł bardz ładnie wyglądasz w tej fryzurze. I makijaż masz ładny Będziesz teraz prostować włosy?

Znalazłam boską torebkę na all, ale jest za droga i nie wiem czy dojdzie na czas :sciana: :http://moda.allegro.pl/asos-torebka-...655399170.html
Carmi torebka śliczna i rzeczywiście dosyć droga, a miałabyś ją do czegoś jeszcze założyć czy tylko "na raz"?
Stary 2011-06-07, 15:46   #1955
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, no to fajnie, że na rękę Ci poszli
Carmi, a może poszukaj wśród sprzedawców z Krakowa, wtedy mogłabyś osobiście odebrać.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:50   #1956
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
nie, to znaczy tak ale w sklepie internetowym tym razem wczoraj byłam na rozmowie. 7,50 na rękę, do tego 4 progi premiowe, z czego najwyższy to 600 zł i chyba do tego jeszcze 25% prowizji ze sprzedaży. Moim zadaniem będzie obdzwonić klientów firmy czy chcą jakieś nowe zamówienie na produkty biurowe i im je ewentualnie wysłać kurierem
Ale super! W takim razie gratulacje)

Anioł, fajna fryzurka
Stary 2011-06-07, 15:52   #1957
justyna_dt
Zakorzenienie

O maj gad, o maj gad, o maj gaaaaddd... znalazłam TAKIE pierścionki

Stary 2011-06-07, 15:53   #1958
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi torebka śliczna i rzeczywiście dosyć droga, a miałabyś ją do czegoś jeszcze założyć czy tylko "na raz"?
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ilsa, no to fajnie, że na rękę Ci poszli
Carmi, a może poszukaj wśród sprzedawców z Krakowa, wtedy mogłabyś osobiście odebrać.
Niestety to jest taka jedna jedyna na all. Pewnie wykorzystałabym ja jeszcze raz czy dwa i tyle, ehhh :/

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
O maj gad, o maj gad, o maj gaaaaddd... znalazłam TAKIE pierścionki
szoł mi!!!!!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:53   #1959
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
przy niektórych srodkach wystarczy wyjść na słońce na 5 minut i gotowe.
czasem jak czytam biochemię i tam dziewczyny piszą, że lekarze nic nie mówią, żeby się chronić to yhh
moja dermatolog jak mi dała retinoidy, gdzie skóra się złuszczała, powiedziała tylko, żeby się chronić przed słońcem. o filrach nic nie wspomniała sama doczytałam co trzeba robić. teraz codziennie używam 45spf i jest git
a jakiego używasz ?
Stary 2011-06-07, 15:56   #1960
peach_passion
Zakorzenienie

Ilsa Ty to masz szczęście:P fajnie, że poszli Ci na rękę

powiem Wam, że nakładam olejek rycynowy pędzelkiem od eyelinera, tak od ponad tygodnia i już są dłuższe
katosu ostatnio polecała jakiś preparat na rzęsy za ponad 100zł, a stary dobry olejek też daje rade

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a jakiego używasz ?
ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-ochrona.html
jest genialny, wszystkim polecam
Stary 2011-06-07, 15:57   #1961
justyna_dt
Zakorzenienie

Carmi, eeee, to lipa... choć, nie ukrywam, mega mi się podoba.
A co do pierścionków, to zmieniłam zdanie, tylko pierwsze zobaczone mnie urzekły na pierwszy rzut oka infinity-bizuteria.pl

Stary 2011-06-07, 15:59   #1962
upadly_aniol00
Zakorzenienie

a gdzie mogę go dostać ? w aptece czy w drogerii jakiejś szukać ?
Stary 2011-06-07, 16:00   #1963
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja zrozumiałam że myślisz że świadkowie się obrażą
no to się dogadałyśmy

Cytat:
Dostałam @, mdleję...

Cytat:
a ja się wczoraj pokłóciłam się z TŻtem okropnie, na śmierć i życie, nakrzyczał na mnie i się spłakałam okropnie i ogólnie bardzo napięta atmosfera była...:/ Ale potem zrobił kolację, przeprosił mnie i tak mnie tulił i mówił że tak mocno kocha.... A potem taaaaaaaaaaaaak mi zrobił dobrze że WOW!!!
łuhuhuhu

Cytat:
Frezi, kosze są świetne! I właśnie moim zdaniem powinno być widoczne, że dla rodziców większe
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

bardzo ladne
i osz

dziękuję

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mam juz praktyczny egzamin z hemato za sobą i mogę się polabić do jutra
no to odpoczywaj

Aniołku - wyglądasz pięknie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:03   #1964
stygmatek
Zakorzenienie

Frezi fajne kosze

Anioł przyłączam się do tego, co powiedziały dziewczyny- ślicznie wyglądasz. Dużo lepiej z grzywką niż bez.

Med idziesz jak burza!
A co z Twoją planowaną zmianą uczelni? Będziesz działała w tym kierunku? Bo ja się nawet nie orientuję kiedy się takie sprawy załatwia.

Ale schiz... chciałam iść do ogrodu botanicznego na opalanko, ale jakas taka przymulona byłam więc pomyślałam- "zdrzemnę się i dopiero pójdę". Włączyłam TV i przysnęłam. Nagle się budzę, na TVNie reklamy i coś mi się upieprzyło, że to reklamy w trakcie Dzień Dobry TVN i się przeraziłam, że zaspałam na wyjazd uczelniany
Ciśnienie to mi momentalnie skoczyło

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:05   #1965
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi, eeee, to lipa... choć, nie ukrywam, mega mi się podoba.
A co do pierścionków, to zmieniłam zdanie, tylko pierwsze zobaczone mnie urzekły na pierwszy rzut oka infinity-bizuteria.pl
jest pare pięknych
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a gdzie mogę go dostać ? w aptece czy w drogerii jakiejś szukać ?
czytałam, że w aptekach też można go trafić. ja kupuję w rossmanie
Stary 2011-06-07, 16:08   #1966
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ojaaa naprawdę się nie spodziewałam,że naprawdę wyglądam teraz w tych włosach wielkie dzięki dzięki dziewczyny

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:

czytałam, że w aptekach też można go trafić. ja kupuję w rossmanie
Dzięki wielkie
jak w rossmanie to jutro pójdę zobaczyć czy jest u mnie i na pewno sobie zakupię ponieważ opinie ma super
Stary 2011-06-07, 16:24   #1967
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Łączę się z Toba w bólu Ja mam egzamin w języku którego nie lubie i nie potrafię sie nauczyć. A do tego mam stan podgorączkowy, boli mnie głowa i dusi kaszel. I chyba będzie po mojej sesji
kuruj sie

Cytat:

a byłam dzsiaj w aptece i pytam się w jakiej cenie jest beta karoten, babka mi zaczęła pokazywać różne i nagle bierze jeden i: "ale ten to nie, bo on jest dla dorosłych"
Cytat:
Napisane przez VeGa2203 Pokaż wiadomość
Ja też byłam dzisiaj w aptece. Po tabletki na ból głowy. Chwilę wcześniej słońce mnie oślepiło, że aż łzę uroniłam. Oprócz tabletek aptekarka podaje mi pudło chusteczek i mówi "proszę nie płakać, On na panią nie zasługuje"

Cytat:
Mam juz praktyczny egzamin z hemato za sobą i mogę się polabić do jutra

Cytat:

Byłam w siedzibie agencji gotowa rozwiązać umowę a tu pani zaproponowała że po prostu zacznę zlecenie w innym terminie z inną grupą jak skończę sesję więc będę jednak tam pracować, cieszę się
a ja razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

A ja mam burzę i ulewę
też chce burze bo nie ma czym oddychać

Cytat:

ladna dzisiaj wtorek,jakbys ją zamówiła to może by przyszła do piątku?

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość

Ale schiz... chciałam iść do ogrodu botanicznego na opalanko, ale jakas taka przymulona byłam więc pomyślałam- "zdrzemnę się i dopiero pójdę". Włączyłam TV i przysnęłam. Nagle się budzę, na TVNie reklamy i coś mi się upieprzyło, że to reklamy w trakcie Dzień Dobry TVN i się przeraziłam, że zaspałam na wyjazd uczelniany
Ciśnienie to mi momentalnie skoczyło
Stary 2011-06-07, 16:29   #1968
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Olka, dałam sobie czas do zdania egzaminu ustnego z hematologii. Bo w tamtym roku podania o takie sprawy składało się do 10.09, a mając egzamin w plecy nie zdążyłabym. I bez sensu, bo musiałabym powtarzać ten przedmiot na tej drugiej uczelni. Dlatego jeszcze nie próbuję załatwiać nic A co do burzy - wreszcie odwraca się moja "cofka" z poprzedniego semestru, jak to koleżanki ślązaczki określiły.

Carmi, a może jakiś inny kolor dobierz tej torebki? Wydaje mi się, że nie tylko pomarańczowy będzie pasować..

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:32   #1969
stygmatek
Zakorzenienie

Med a kiedy masz ustny? Bo to, o czym dzisiaj pisałaś to dopiero praktyczny tak? (gubię się już w tym).

Stary 2011-06-07, 16:36   #1970
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Med a kiedy masz ustny? Bo to, o czym dzisiaj pisałaś to dopiero praktyczny tak? (gubię się już w tym).
Tak, praktyczny zdawałąm dzisiaj. Ustny mam 21.06 A ten praktyczny to też egzamin,a nie zaliczenie (zal mialam wpisane już wcześniej w indeks), bo katedra traktuje to jako część egzaminu z hematologii i ocena z niego jest brana pod uwagę w drugiej części. Drugą częścią jest ustny Ale tutaj to zawsze tak dziwnie dzielą. I tego ustnego boję się najbardziej, bo jest ta durna baba, z ktorą miałam przebój na immunach

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-06-07 o 16:37
Stary 2011-06-07, 16:36   #1971
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Olka, dałam sobie czas do zdania egzaminu ustnego z hematologii. Bo w tamtym roku podania o takie sprawy składało się do 10.09, a mając egzamin w plecy nie zdążyłabym. I bez sensu, bo musiałabym powtarzać ten przedmiot na tej drugiej uczelni. Dlatego jeszcze nie próbuję załatwiać nic A co do burzy - wreszcie odwraca się moja "cofka" z poprzedniego semestru, jak to koleżanki ślązaczki określiły.

Carmi, a może jakiś inny kolor dobierz tej torebki? Wydaje mi się, że nie tylko pomarańczowy będzie pasować..
Wiem, ale ja się uparłam W grę wchodzi jeszcze jakaś kopertówka nude, ale to już nie bedzie to samo
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:42   #1972
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Wiem, ale ja się uparłam W grę wchodzi jeszcze jakaś kopertówka nude, ale to już nie bedzie to samo
A żółty by do sukienki pasował? Bo na zdjęciu blada wyszła, ale jeśli jest mocno fuksiasta, to może...? Zawsze to też coś żywego, a chyba więcej jest żółtych torebek teraz niż pomarańczowych

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-07, 16:50   #1973
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, praktyczny zdawałąm dzisiaj. Ustny mam 21.06 A ten praktyczny to też egzamin,a nie zaliczenie (zal mialam wpisane już wcześniej w indeks), bo katedra traktuje to jako część egzaminu z hematologii i ocena z niego jest brana pod uwagę w drugiej części. Drugą częścią jest ustny Ale tutaj to zawsze tak dziwnie dzielą. I tego ustnego boję się najbardziej, bo jest ta durna baba, z ktorą miałam przebój na immunach
U nas tez niektóre przedmioty tak dzielą.
Największe jaja są z dermatologią.
Mieliśmy pisemne zaliczenie z dermatologii koni, potem z psów i kotów i jeszcze ma być ze zwierząt gospodarskich (zaliczenie na prawach egzaminu). Teraz się okazało, że to cos, co pisaliśmy, jest czymś, dopuszczającym do egzaminu praktycznego (który to egzamin będzie tak naprawdę teoretyczny) u asystentów. Jak się zda ten praktyczny- teoretyczny, to się idzie na egzamin teoretyczny u profesora
Więc wychodzi na to, że mamy zaliczenia dopuszczające do zaliczenia dopuszczającego do egzaminu.
A żeby było śmieszniej, to nie wiedzą jak to podzielić, bo derma koni jest cześcią przedmiotu choroby koni, który tak w ogóle jest za 1 !! punkt ECTS....
Cyrk cyrk cyrk.

edit: a co do baby... będą kciuki. Mądra jesteś to i cholerę pokonasz

Stary 2011-06-07, 17:14   #1974
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
U nas tez niektóre przedmioty tak dzielą.
Największe jaja są z dermatologią.
Mieliśmy pisemne zaliczenie z dermatologii koni, potem z psów i kotów i jeszcze ma być ze zwierząt gospodarskich (zaliczenie na prawach egzaminu). Teraz się okazało, że to cos, co pisaliśmy, jest czymś, dopuszczającym do egzaminu praktycznego (który to egzamin będzie tak naprawdę teoretyczny) u asystentów. Jak się zda ten praktyczny- teoretyczny, to się idzie na egzamin teoretyczny u profesora
Więc wychodzi na to, że mamy zaliczenia dopuszczające do zaliczenia dopuszczającego do egzaminu.
A żeby było śmieszniej, to nie wiedzą jak to podzielić, bo derma koni jest cześcią przedmiotu choroby koni, który tak w ogóle jest za 1 !! punkt ECTS....
Cyrk cyrk cyrk.

edit: a co do baby... będą kciuki. Mądra jesteś to i cholerę pokonasz
O matko, te przedmioty za 1 pkt ECTS to zawsze najwięcej kłopotu sprawiają Ale może chociaż gładko Ci ta wyolbrzymiona pierdoła pójdzie.

Wydrukuję sobie i powieszę ten tekst na suficie dzień przed egzaminem

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-07, 17:17   #1975
P-o-n-y
Zakorzenienie

Anioł, nowa fryzura megaaaa!
Idę nadrabiać i może potem coś dopiszę, co u mnie
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 17:19   #1976
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, te przedmioty za 1 pkt ECTS to zawsze najwięcej kłopotu sprawiają Ale może chociaż gładko Ci ta wyolbrzymiona pierdoła pójdzie.

Wydrukuję sobie i powieszę ten tekst na suficie dzień przed egzaminem
Na razie nie było problemu. U asystentów też nie będzie. Gorzej u profesora bo to jest koleś, który ;ubi szukać dziury w całym i jak go znam, to będzie kazał recytować dawkowanie leków (moim zdaniem głupota uczyć się teraz dokładnych dawek, skoro w każdej ulotce jest to podane). Ale co tam. Nie teraz to we wrześniu

Wydrukuj już teraz, żeby do dnia egzaminu codziennie widzieć

Stary 2011-06-07, 17:30   #1977
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Na razie nie było problemu. U asystentów też nie będzie. Gorzej u profesora bo to jest koleś, który ;ubi szukać dziury w całym i jak go znam, to będzie kazał recytować dawkowanie leków (moim zdaniem głupota uczyć się teraz dokładnych dawek, skoro w każdej ulotce jest to podane). Ale co tam. Nie teraz to we wrześniu

Wydrukuj już teraz, żeby do dnia egzaminu codziennie widzieć
Już się robi
A zęby dolne też bolały mnie bardziej po założeniu aparatu
Tak a propos bezsensownej nauki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CCF20110603_00000.jpg (133,0 KB, 28 załadowań)

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-07, 17:52   #1978
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Tak a propos bezsensownej nauki...
:/ przecież te maszyny do odwirowywania krwi na pewno same mają zapisane wyniki pasujące do normy

Stary 2011-06-07, 18:01   #1979
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hi Lachony

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 18:03   #1980
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Mateusz dostał od Top Gear maila że zapraszają nas w lipcu na żywo do programu jako widownię tam są takie kolejki oczekujących, których się losuje że żeby każdy kto jest zapisany obejrzał to musiałby czekać 27 lat wg. ich źródeł. O matko, pod koniec lipca lecimy do Anglii tylko muszę zarobić na wylot i nie wiem ile kosztuje bilet a z noclegiem to liczę że ciocia nas przenocuje za jakąś małą opłatą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości