|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
wczoraj byłam na rozmowie. 7,50 na rękę, do tego 4 progi premiowe, z czego najwyższy to 600 zł i chyba do tego jeszcze 25% prowizji ze sprzedaży. Moim zadaniem będzie obdzwonić klientów firmy czy chcą jakieś nowe zamówienie na produkty biurowe i im je ewentualnie wysłać kurierem
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
czasem jak czytam biochemię i tam dziewczyny piszą, że lekarze nic nie mówią, żeby się chronić to yhh moja dermatolog jak mi dała retinoidy, gdzie skóra się złuszczała, powiedziała tylko, żeby się chronić przed słońcem. o filrach nic nie wspomniała sama doczytałam co trzeba robić. teraz codziennie używam 45spf i jest git
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-06-07 o 15:46 |
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam ich prostowanych na prostownicę tylko na szczotkę więc tam samo mogę je wyprostować sobie na moją suszarkę ![]() będę dopiero testować a z grzywką zobaczymy prostownica jest , wałki również to będziemy kombinować. A jest u Ciebie jakiś chińczyk albo pepco ? tam mają zawsze pełno przeróżnych kopertówek , albo mniejszych torebek Albo jakieś mniejsze sklepiki z sukienkami czy torbami na pewno gdzieś jest taka kopertówka ![]() a dziękuje ogólnie makijaż taki na szybko robiony ponieważ z rana nie wyglądałam TŻ obudził mnie telefonem o 11 ![]() a dzwonek do drzwi obudził mnie o 8 ale położyłam się na chwilę jeszcze aby się obudzić spokojnie ..... i zasnęłam
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-06-07 o 15:52 |
||
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, no to fajnie, że na rękę Ci poszli
![]() Carmi, a może poszukaj wśród sprzedawców z Krakowa, wtedy mogłabyś osobiście odebrać.
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Anioł, fajna fryzurka
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
O maj gad, o maj gad, o maj gaaaaddd...
znalazłam TAKIE pierścionki
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- szoł mi!!!!! |
||
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa Ty to masz szczęście:P fajnie, że poszli Ci na rękę
![]() powiem Wam, że nakładam olejek rycynowy pędzelkiem od eyelinera, tak od ponad tygodnia i już są dłuższe ![]() katosu ostatnio polecała jakiś preparat na rzęsy za ponad 100zł, a stary dobry olejek też daje rade ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-ochrona.html jest genialny, wszystkim polecam |
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, eeee, to lipa... choć, nie ukrywam, mega mi się podoba.
A co do pierścionków, to zmieniłam zdanie, tylko pierwsze zobaczone mnie urzekły na pierwszy rzut oka infinity-bizuteria.pl
|
|
#1963 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to się dogadałyśmy
![]() Cytat:
łuhuhuhu ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Aniołku - wyglądasz pięknie |
|||
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi fajne kosze
Anioł przyłączam się do tego, co powiedziały dziewczyny- ślicznie wyglądasz. Dużo lepiej z grzywką niż bez. Med idziesz jak burza! ![]() A co z Twoją planowaną zmianą uczelni? Będziesz działała w tym kierunku? Bo ja się nawet nie orientuję kiedy się takie sprawy załatwia. Ale schiz... chciałam iść do ogrodu botanicznego na opalanko, ale jakas taka przymulona byłam więc pomyślałam- "zdrzemnę się i dopiero pójdę". Włączyłam TV i przysnęłam. Nagle się budzę, na TVNie reklamy i coś mi się upieprzyło, że to reklamy w trakcie Dzień Dobry TVN i się przeraziłam, że zaspałam na wyjazd uczelniany Ciśnienie to mi momentalnie skoczyło
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam, że w aptekach też można go trafić. ja kupuję w rossmanie |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojaaa naprawdę się nie spodziewałam,że naprawdę wyglądam teraz w tych włosach
wielkie dzięki dzięki dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
jak w rossmanie to jutro pójdę zobaczyć czy jest u mnie i na pewno sobie zakupię ponieważ opinie ma super |
|
|
|
|
#1967 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuruj sie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też chce burze bo nie ma czym oddychać ![]() Cytat:
dzisiaj wtorek,jakbys ją zamówiła to może by przyszła do piątku?![]() Cytat:
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, dałam sobie czas do zdania egzaminu ustnego z hematologii. Bo w tamtym roku podania o takie sprawy składało się do 10.09, a mając egzamin w plecy nie zdążyłabym. I bez sensu, bo musiałabym powtarzać ten przedmiot na tej drugiej uczelni. Dlatego jeszcze nie próbuję załatwiać nic
A co do burzy - wreszcie odwraca się moja "cofka" z poprzedniego semestru, jak to koleżanki ślązaczki określiły.Carmi, a może jakiś inny kolor dobierz tej torebki? Wydaje mi się, że nie tylko pomarańczowy będzie pasować..
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Med a kiedy masz ustny? Bo to, o czym dzisiaj pisałaś to dopiero praktyczny tak? (gubię się już w tym).
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten praktyczny to też egzamin,a nie zaliczenie (zal mialam wpisane już wcześniej w indeks), bo katedra traktuje to jako część egzaminu z hematologii i ocena z niego jest brana pod uwagę w drugiej części. Drugą częścią jest ustny Ale tutaj to zawsze tak dziwnie dzielą. I tego ustnego boję się najbardziej, bo jest ta durna baba, z ktorą miałam przebój na immunach
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-06-07 o 16:37 |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W grę wchodzi jeszcze jakaś kopertówka nude, ale to już nie bedzie to samo
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
A żółty by do sukienki pasował? Bo na zdjęciu blada wyszła, ale jeśli jest mocno fuksiasta, to może...? Zawsze to też coś żywego, a chyba więcej jest żółtych torebek teraz niż pomarańczowych
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największe jaja są z dermatologią. Mieliśmy pisemne zaliczenie z dermatologii koni, potem z psów i kotów i jeszcze ma być ze zwierząt gospodarskich (zaliczenie na prawach egzaminu). Teraz się okazało, że to cos, co pisaliśmy, jest czymś, dopuszczającym do egzaminu praktycznego (który to egzamin będzie tak naprawdę teoretyczny) u asystentów. Jak się zda ten praktyczny- teoretyczny, to się idzie na egzamin teoretyczny u profesora ![]() Więc wychodzi na to, że mamy zaliczenia dopuszczające do zaliczenia dopuszczającego do egzaminu. A żeby było śmieszniej, to nie wiedzą jak to podzielić, bo derma koni jest cześcią przedmiotu choroby koni, który tak w ogóle jest za 1 !! punkt ECTS.... Cyrk cyrk cyrk. edit: a co do baby... będą kciuki. Mądra jesteś to i cholerę pokonasz
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydrukuję sobie i powieszę ten tekst na suficie dzień przed egzaminem
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, nowa fryzura megaaaa!
Idę nadrabiać i może potem coś dopiszę, co u mnie
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydrukuj już teraz, żeby do dnia egzaminu codziennie widzieć
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zęby dolne też bolały mnie bardziej po założeniu aparatu Tak a propos bezsensownej nauki...
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
:/ przecież te maszyny do odwirowywania krwi na pewno same mają zapisane wyniki pasujące do normy
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Lachony
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Mateusz dostał od Top Gear maila że zapraszają nas w lipcu na żywo do programu jako widownię
tylko muszę zarobić na wylot i nie wiem ile kosztuje bilet a z noclegiem to liczę że ciocia nas przenocuje za jakąś małą opłatą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

wczoraj byłam na rozmowie. 7,50 na rękę, do tego 4 progi premiowe, z czego najwyższy to 600 zł i chyba do tego jeszcze 25% prowizji ze sprzedaży. Moim zadaniem będzie obdzwonić klientów firmy czy chcą jakieś nowe zamówienie na produkty biurowe i im je ewentualnie wysłać kurierem
13.03.2008

?
łuhuhuhu 

idziesz jak burza! 
kuruj sie