![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011
Dziękuje za komplementy. Brzuszek bardzo mi się podoba nie mogę się napatrzeć na niego. Później planuje zrobić film z tych zdjęć
![]() ja dziś na obiadek robię zupę grochową ![]() Wczoraj na kolacyjkę TŻ wykorzystałam na placki ziemniaczane z młodych ziemniaków ja tylko smażyłam, a on obierał i tarł ziemniaki ![]()
#4982 |
Zadomowienie
|
Obraże się zaraz- wszystkie macie chłodno tylko ja upał, uffffff
![]() Za to ja mogę się z wami podzielić moją energią, tryskam wprost! Obiad z dwóch dań zrobiłam, zmyłam podłogi, pranie zrobiłam, syna kąpałam tzn wsadziłam go do brodzika w połowie w celu schłodzenia go, kurze starłam i chyba wystarczy na dziś, siadłam z kawką ![]() Na jutro planuję dywan poczyścić na mokro i okna ze dwa umyję, okaże się ![]() Co do płci powinno nam być obojętne zupełnie tylko zdrowie najważniejsze, ale sama mam parcie na córę ![]() ![]() Ja chyba ostatnia się dowiem płci bo czy któraś z was ma później usg połówkowe? Jakoś wszystkie piszecie o wizytach w czerwcu ![]() A jeszcze co do płci to na syna jadłam duuuużo słodkiego potem kwaśne, a teraz odrzuciło mnie od słodkiego od początku ciąży i dobrze, nie utyję tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny może Wy mi powiecie jak to jest z depilacja nóg depilatorem??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
ela-ja mam usg w lipcu,a ty?
#4985 |
Zakorzenienie
|
magolina czeresnie
![]() ela3010 u mnie tez koszmar, a tak ma byc do weekendu ![]() mol_aa ja uzywam depilatora i jakos nic sie nie dzieje. A moze to chodzi o zyly, ze sa slabsze? Bo wiesz jak to ciazy, zylaki moze wywalic. Dobra, teraz to juz naprawde ide prasowac ![]() ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj ja mam 4 czerwca połówkowe chociaż mam ukryta nadzieję, że Cię wyprzedze i na wizycie 22 czerwca sie dowiem co za wariata tam nosze ![]() Kurcze narobiłyście smaka i mnie naszło na truskawki musze sie koło męża pokręcić i podjechac do jego kolegi bo ma pyszne takie słodkie, bo wczoraj siostra Tżta kupiła ale jakieś kwaśne.....a swoje posadziłam dopiero na wiosne to nie dość, że ich mało to takie koraliki są ehhee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ela nie martw się u mnie powietrza też brak, niby troszkę chłodniej, ale duszno nadal. Pochwalę się że od 4 dni nie przytulałam kibelka rano i energia mi wróciła. Tak jakby moja psychika była zakodowana że skończyłam I trymestr i czas zacząć odczuwać pozytywne skutki ciąży a nie dolegliwości. Ale prasować to mi się nadal nie chce ![]()
![]() |
#4989 |
Rozeznanie
|
Na pocieszenie dla niecierpliwych ja dopiero kończe 12 tydzień wiec cóż tu mówić o połówkowym usg...
A tutaj wczorajsze wyniki, buziulka i rączka
#4990 |
Zadomowienie
|
Dygotka ja mam usg 3lipca, ale ostatnio jestem cierpliwa i się nie wyrywam do przodu, czekam
![]() Gosia i Muffinka a ja myślałam że to tylko u mnie taki skwar dziś, ale ja bardzo dobrze się czuję w tym roku póki co. Z synem w ciąży to leżałam i się gotowałam z gorąca, a teraz szaleję z robotą ![]() Ale jeszcze mnie dopadnie pewnie ![]() Mola nic się nie martw, ja depiluję nogi w ciąży i jest ok, w pierwszej ciąży depilowałam cały czas a syn zdrowy i piękny się urodził. Pod koniec ciąży to częściej nawet bo wiedziałam że po porodzie to ciężko mi będzie ze względu na ból. Więc się nie zamartwiaj ![]() Zmysłkobiety fotki cudne, ja to jestem ślepak jakiś i zazwyczaj mało widzę na takich fotkach z usg ale na tych twoich to super widzę rączkę i buzinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewuszki! Bardzo dziekuje za trzymanie kciukow
![]() ![]() ![]() ![]() Tż slaby, dlatego wrocilam do domu, aby spokojnie sie zdrzemnal i odpoczal. Malenstwo zasnelo wiec i ja sie zdrzemne. Spalam 4 godziny w nocy i stres mnie juz puszcza i zasypian na siedzaco. Mam nadzieje, ze to ostatni taki niefortunny poniedzialek, ze teraz juz pech se pojdzie do innego kogos ![]() Odezwe sie wieczorkiem- tylko nie goncie tak z watkiem, bo nie mam kiedy nadganiac ![]()
#4992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze nic dziś nie zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc mi nawet nie przyszło do głowy, żeby go odstawić ![]() depiluję nogi raz w tyg więc raczej bez przesady nic nie będzie ![]() ale to prawda, że żyły w ciąży są jakieś takie drażliwsze, bo chciałam wydepilować sobie plastrami z woskiem bikini i ... szok ![]() ![]() P.S. upał u mnie nie odpuszcza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Nadrobie was wieczorem, tylko tyle przeczytałam o golidice ![]() ![]()
![]() |
#4995 |
Wtajemniczenie
|
Ja depilatora sie boje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z tego banku i spociłam sie po drodze jak świnka
![]() ![]() Czereśni niestety nie było ![]() ![]() ggora dobrze, że udało się uratować kciuk ![]() zmyslkobiety super fotki ![]() Ja tak myślę że połówkowe będę miała coś koło 11 lipca, wizyty mam co 4 tyg, teraz mam wizytę 13 czerwca (początek 17 ty) to akurat po 4 tygodniach będę na początku 21 tyg ![]() Ja używałam kiedyś depilatora ale mam problem z wrastającymi włoskami i niestety znów przerzuciłam sie na maszynki. Dziewczyny a czym depilujecie pachy?? bo ja tez zwykłą maszynką ale nie wiem jakbym się delikatnie nie ogoliła i dobrej pianki użyła to i tak mam podrażnioną skórę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
zmyslkobiety, ale piekne fotki!!!
![]() Ktoras napisała, że pleć dziecka zalezy od faceta i od tego co częśćiej w jego rodzinie. Tak i nie.... Wszystko zalezy od hormonow jakie sa w naszym ciele podczas poczęcia dziecka! ostatnio na jakies zajęcia koleżanka czytała książkę jakąś o hormonach i później robila nam z tego wykład na zajeciach. Okazało się, że mężczyźni, ktorzy zyją w stresie, alebo pod wpływem jedorazowej stersującej sytuacji wytwarzaja hormon, dzieki któremu częściej jest dziewczynka! Jako przyklady zostali podani politycy i managerowie wysokiego szczebla, oni częściej mają corkę, oraz pary, które poczynaja nieplanowane dziecko, ale bardzo dlugo staraja się o dziecko (w przypadku pierwszych jest stres aby nie począć dziecka, a w przypadku drugich odwornie, stres, czy tym razem sie uda). Ogólnie rzecz ujmująć, wyluzowani faceci mają większe szanse na syna ![]() Pedzicie z tym pisaniem, nie nadążam zz czytaniem a co dopiero odpowiadaniem! Do nas nadchodzi burza, nareszcie! Zaraz do domku na dobry obiadek idę, a później ciąg dalszy malowania ścian i nauki. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jestem w 12 tyg i 3 dniu..ach mógłby ten czas szybciej lecieć... Super zdjęcia,można Maluszkowi paluszki u rączki policzyć ![]() Edytowane przez kropeczka27 Czas edycji: 2011-06-07 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() mieliście tyle nie pisać ![]() no dobra ja mam pytanie zakładam wątek i nie wiem co z tą sondą bo od razu każe wpisywać nazwę sondy i opcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
Soza a gdzie ty mieszkasz????? Dawaj tę burzę do mnie!!!!
U nas coś się chmurzyło ale przeszło ![]() Magolina ja pachy golę normalną maszynką i mnie nic nie pdrażnia. Mój tż wrócil z pracy więc zaraz wyjdziemy na dwór na krzesełka, Matik pobryka trochę, popołudnie to może tak nie grzeje. |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Mamuśki przenosimy się do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535651 bo ten przekroczył 5000 ![]() ![]()
#5002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie młode ziemniaczki z koperkiem schabowego kotlecika i mizerię z ogóreczków- objadłam się straszliwie ![]() ![]() Kupiłam sobie dziewczynki krem przeciw rozstępom Pharmaceris foliacti i do biustu z AA Ja i Mama- stosuje to któraś z was? A może coś innego polecacie???? ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Ja pachy depilatorem golę a czasem maszynką jak mi się nie chce i jest ok.Nogi też depilatorem, a czy którejś też tak szybko owłosienie w ciąży rośnie? bo ja mam wrażenie że przez noc już mi przybyło go i nie jestem taka całkiem gładka, wkurza nie to:/
![]() |
#5003 | ||||
Zakorzenienie
|
hej poprasowalam, nogi mam w szyi, a teraz jeszcze obiadek dokanczam: schabowe dla znudzonych
![]() Musze jutro do gina, w zwiazku z ta wizyta piatkowa na IP, tylko po co, jak jest wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam elu,że czekasz na tą wizytę bardzo neicierpliwie bo się martwiłaś,że masz ja późno... ja mam po tobie wizytę więc luzik,a dodatkowo jeszcze prywatnie
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w klubie też zrobiłam mus truskawkowy i czeka w lodówce ![]() ![]() Co do rozstępów używam tylko i wyłącznie oliwki i nie chcę zapeszać ale...jest OK ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.