|
|
#1561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. V
Cytat:
Ale jak znalazlaś to fajnie, skusisz się? Ja dziś licytuje sandałki, jak nie wygram to coś kupie ![]() A i przyszły do mnie wczoraj Diversowe spodnie, nie mogłam się zdecydować czy zielone czy pomarańczowe, więc mam obie ![]() Za tę cenę myślę, że warto Chociaż jak żałuje, że wzięłam 29, a nie 30-stkę Ale za to w pasie i biodrach są idealne Edytowane przez malenkarybunia Czas edycji: 2011-06-07 o 19:32 |
|
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie nie wiem czy się skuszę, boo szare chciałam a one są droższe niestety
|
#1563 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dotarły do mnie dzisiaj te sukienki i bokserka. Obie sukienki są z cienkiej, takiej trochę śliskiej bawełny. Materiał idealny na lato Ładnie się układają, jak za tą cenę to warto. Zakrywają tyłek, przy schylaniu się nic nie widać (mam 166 wzrostu). Tą z brązowym paskiem mam w wersji beżowej (innej niż na zdjęciu, zdjęcie beżowej nie ładuje się na stronie allegro). Bokserka wygląda całkiem przyzwoicie, przyjemny materiał.
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pieniądze muszę wpłynąć na konto mam nadzieję, że się załapię ;Pproszę o zdj! |
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jaki nosisz rozmiar? bardzo rozciągliwa jest ta sukienka?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam taką i obecnie czekam na wysyłkę, ale chętnie zobaczę ją na kimś
|
|
|
#1569 | |
|
Rozeznanie
|
Wrzucę zdjęcia, ale innym razem
Cytat:
Z tyłu jest szeroka gumka także się dopasowuje Nie jest w żaden sposób usztywniona w biuście.Co do drugiej sukienki (beżowej) to wydaje mi się, że jest trochę większa od tej czarnej i tu już osoba o rozmiarze XS może mieć ją za dużą. Pewnie też to wszystko zależy od tego, na jaką sztukę się trafi
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kosztował 89, na moje oko drogo, niby w porządku, dobrze wyprofilowany ale byłabym skłonna dać za niego jakieś 40-50 zł a nie 90;/ może to też dlatego że nie podoba mi się nie wiadomo jak jak bardzo Ci się podoba to kup
|
|
#1571 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z was zamawiała i dostała już do rąk spódnicę z falbaną?
http://allegro.pl/spodniczka-z-falba...648036690.html Bo ja zamówiłam tydzień temu,wpłaciłam pieniądze, wchodzę wczoraj na stronę konkretnej spódnicy a tam Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro. Wysłałam maila do sprzedawcy, ale nie odpowiada ![]() Mam nadzieję, że to nie jest żaden przekręt
|
|
|
|
#1572 |
|
Konto usunięte
|
a zamawiała może któraś u sprzedawcy rozkloszowanej sukienki tę wizytową? http://allegro.pl/sukienka-wizytowa-...646923841.html
nie wiem w jaki rozmiar celować, wg talii i biustu powinnam brać S, wg bioder M poradźcie, dziewczyny
|
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
novemberry
ja sie zastanawialam nad nia ale w koncu nie zamawialam, pytalam sie tylko o wymiary sprzedajacego ale to z jakiś tydzien temu było ale po 2 dniach chyba odpisał jakoś. Zdziwiło mnie tylko własnie to że jednej aukcji tam brak chyba tam gdzie było zamawiane chyba z kilkadziesiąt tych spódnic, a potem ta aukcja znikła nagle. dziwne Edytowane przez gatka_84 Czas edycji: 2011-06-07 o 23:11 |
|
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
ale napisz prosze czy te miseczki sa troche z takiej gabki a nie strasznie twarde, sztywne???
|
#1575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na zywo jest super, pięknie wygląda na ciele! dokładnie tak jak na zdjęciu katalogowym, a może nawte i lepiej na żywo jakościowo tez ok uwielbiaaam go ![]() kupiłam w sklepie stacjonarnym za ok 70zł
66,5kg.....63,7kg...................57kgZa mną:- 2,8kg Do celu: -6,7kg start 19.02.2013 Skalpel: 19 Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla Mel B ramiona: 2 Orbitrek: 580min Zumba: 1 Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5 |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
nie doszła mi jeszcze ta spódnica http://allegro.pl/nowosc-sliczna-spo...639208851.html
mam nadzieje, że jutro wreszcie przyjdzie
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/spodnica-folkowa-w...622417235.html z czystym sumieniem polecam
właśnie widzę że aukcja jest zakończona, ale zostalo kilka sztuk niesprzedanych, więc pewnie wystawią je jeszcze raz a jak nie to pewnie można o to poprosić
Edytowane przez piffpaff Czas edycji: 2011-06-08 o 00:47 |
|
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a jak kupowałyście w outletach, to zdarzyło wam się kiedyś dostać uszkodzoną rzecz? tak się zastanawiam, bo praktycznie na każdej outletowej aukcji jest formułka o tym i nie wiem czy to tylko pro forma.
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam na allegrowych outletach- większość rzeczy nie posiadała widocznych uszkodzeń, na paru rzeczach są ale ledwo zauważalne np. szew idzie lekko krzywo albo na sukience w paski jest jedna malutka biała plamka, którą zauważyłam dopiero po paru miesiącach. Ja osobiście uważam, że warto.
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam raz bluzkę i była ok. Choć chyba bym nie zamówiła rzeczy, która jest opisana jako drugi gatunek.
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Komentarz do dwóch bluzeczek...
1. Bardziej tunika, długa. Materiał lekki, sztuczny w dotyku, ale cienki, choć nie przezroczysty. Rozmiar odpowiada podanym wymiarom. 52 w biuście to po rozciągnięciu. 104 więc w obwodzie. Ja mam 90cm i bluzeczka mogłaby leżeć bliżej ciała, ale to S/M więc mniejszej nie ma. Za te pieniądze ok. 2. Śliczna jest. Co do rozmiaru, całkiem inna. Też S/M ale mniejsza. Choć też odpowiada wymiarom z aukcji. Te 44cm to też po rozciągnięciu, czyli razy 2 to 88cm. Przy moich 90cm mogłaby być luźniejsza, zwłaszcza w biuście. Ale ładnie odszyta, naprawdę porządna robota. Polecam! Ps. Nie bójcie się L/XL - tam jest wymiar w biuście 46 razy dwa, czyli tylko 92cm. Żałuję, że jej nie wzięłam. Jak ktoś ma ten rozmiar szary lub biały i jest mu za duży, to chętnie się wymienię na moje szare S/M. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-06-08 o 08:01 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze sukienka...
W sumie wystarczyłoby tyle: Jest mięciutka, milutka i śliczna. Porządnie uszyta. Rozmiar jak na aukcji. Mam S. W biuście 47 razy dwa, czyli 94cm. Na mnie (90cm) leży idealnie. Ten pas czarny pod biustem jest na tyle nisko, że pierś (70E) średniej wielkości mieści się u góry, nie wylewa, ale i nie jest podcinana od dołu tym paskiem. Zwykle mam któryś z tych problemów, tu nie. Ale uwaga - jest króciutka, do pół uda u mnie, przy 164cm wzrostu. Jak ktoś ma krótsze nóżki, to będzie się kończyła niżej... ale i tak będzie krótka.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-06-08 o 07:59 |
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, która ma którąś z tych sukienek?
Co do pierwszej to opis mi nawet pomaga, ale druga już nie, bo jeden wymiar w biuście. Pojęcia nie ma jak to mierzone. Przy M/L 80cm w biuście nie jest możliwe... To się rozciąga czy mierzona jest góra, ta gumka? Edit. Przy innym kolorze odkryłam fotkę pleców - kiecka jest marszczona z tyłu. Ale nadal nie wiem czy M/L (nie ma S) będzie za duża czy nie? Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-06-08 o 08:23 |
|
|
|
#1585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dzisiaj kupiłam na targu spodnie 3/4 z tymi kieszeniami, co na allegro też są. materiał trochę sztuczny, szczupłe w nogach (musiałam wziąć M - na szczęście w pasie dużo się nie różniły). dosyć przewiewne jak na taki materiał. 25zł (facet od tych za 15 miał już tylko czarne, białe i różowe). dodatkowo marynarki różowe (nie dresowe) 85zł, bokserki z koronkowym tyłem 22zł. i coś jeszcze było, ale zapomniałam
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie ma takich tanich targów
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam ostastnio na ulicy dziewczynę w takich 'gumkach', które fajniejsze, te z cieńszymi czy z grubszymi paseczkami?
http://allegro.pl/lato-buty-elastycz...641001722.html http://allegro.pl/czarne-gumki-paski...651493060.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Ale jak znalazlaś to fajnie, skusisz się? 

Chociaż jak żałuje, że wzięłam 29, a nie 30-stkę 

poradźcie, dziewczyny
66,5kg.....63,7kg...................57kg
tani targ to dobry targ!