![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powitanie z Oriflame
No i zdjęcia są, relacja jakaś jest, a tutaj cisza. No nie ładnie, nie ładnie
![]() Mam informację od moderatora odnośnie bannerków i akcji klikacz "Basiu to nie jest takie proste - my to musimy zaprojektować, zakodować i napisać soft, żeby wszystko prawidlowo zliczał. Koniecznie chcemy dzisiaj ruszyć i mamy nadzieję, że się uda. Pozdrawiam ![]() Aga" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Pojawiłam się w Oriflame jako konsultantka praktycznie na koniec katalogu. Ma to swoje plusy i minusy. Minusy wiadomo, mało czasu na zebranie zamówień, ale cóż ja bym zrobiła gdyby nie Marta. Mówiłam już, że to naprawdę cudowna i sympatyczna osoba? Dzięki niej mam ponad 50pkt. Swoje zamówienie złożyła, ktoś potrzebował 3 rzeczy i prosiła bym zamówiła na siebie. To cudowna wiadomość. Bo dzięki niej uda mi się zdobyć śliczną kosmetyczkę, a w przyszłym katalogu będę miała szansę na okulary.
Dzisiaj czekam jeszcze na 2 zamówienia od rodziny, i składam zamówienie ogólne. Pierwsze koty za płoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Hej Basieńko
![]() przeczytałam Twój Ori wąteczek i jest super czekam na recenzje kosmetyków ![]() ![]() moja przygoda z Ori to koszmar jakiś ale chyba trafiłam na antykonsultantkę która chciała wcisnąć mi jakiś stary tusz giordani, całe szczęście odebrała i zwróciła pieniążki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
IwoOsia mówiłam o Tobie Marcie i powiem Ci szczerze, że podałam jej twój nick, ale nic jej to nie mówi, przypuszczam, że jesteś Iwona, a można pierwsza literę nazwiska? Chyba, że to tajemnica
![]() Pani Basia, Kasia i Marta - to bardzo fajne osoby. Piszesz, że p.Basia nie jest fanatyczka i to prawda. Jest naprawdę ciepłą i miłą osobą. I dobrze mówisz, że wiedza wyniesiona z tych szkoleń, to wiedza nie mała. Która może przydać się w wielu momentach życiowych ![]() Bettina, no własnie, tak to w życiu bywa. Wiem o czym mówisz. Sa osoby, które konsultantkami nie powinny być, bo przez nie Oriflame psuje swoją renome. Ja też byłam trochę alergicznie nastawiona do tej firmy. A naprawdę nie jest tak źle, jak czasem się wydaje. I na szczęście ludzie nie wszyscy jak co poniektórzy ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2011-06-07 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
A nazwisko masz cudowne... na pewno nie zapomnę teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- wierz mi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Dlatego tak jak mówię, nie wszyscy się nadają, nie wszyscy powinni być przedstawicielami firmy, bo to robi ogromną rysę na długi czas. Taka nieprzyjemna zadra. Nie kupię, nie wezmę, bo to ludzie nachalni, okropni, bez podejścia itd... i potem to się szerzy w świecie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Mała ściągawka odnośnie kosmetyków do twarzy, przedziałów wiekowych i drobnych informacji. Tutaj zdjęcia pochodza z wczorajszego szkolenia. Teraz tylko zdjęcia, a niedługo coś więcej na ten temat
![]() Swoją drogą zakochałam się w serii lawendowej Pure Nature - pachnie obłędnie i na pewno kupię dla siebie z tej serii krem i tonik. Seria aloesowa, która obecnie jest w promocji na pewno nie pozostanie mi również obca. Zwłaszcza w okresie letnim na pewno się nieraz przyda. I na pewno coś kupię z limitowanej kolekcji Essentials tropical Fruits - zapach obłędny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyznam się że katalogu z oriflame nie miałam w ręku ze 4 lata u mnie w okolicy nikt się tym nie zajmuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kocham wizaż i uwielbiam akcję Oriflame. Dzięki niej i liście podglądających wątek udało mi się trafić na dawną dawną znajomą, znajomą z wirtualnego świata. Znajomą, którą poznałam wiele lat temu przez bloga, którą intensywnie czytałam przez kilka lat, która zniknęła z blogowego świata. I teraz jest, odnaleziona... I wiem co u niej, swoją drogą szykuje się do ślubu... niech żyje bal!
Wizaż górą! Swoją drogą niesamowite jest to, że dzięki wizażowi nawiązałam ogrom bardzo dobrych internetowych znajomości, a część z nich została już przeniesiona do realnego świata. I to jest cudowne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
COŚ O CZYM NIEKONIECZNIE WIEMY
Oriflame, Tea Tree, Blemish Solver (Preparat przeciw wypryskom) Żel, który likwiduje lokalne ogniska zakażenia skóry, zawiera olejek z drzewa herbacianego oraz alantoinę usuwającą zaczerwienienia i kamforę, która łagodzi i wysusza wypryski trądzikowe. Ja swego czasu miałam okazję go testować, z wypryskami to różnie, jednak jest rewelacyjny na... bąble od ugryzienia komarów. Po prostu zdziałuje cuda. Nietypowe zastosowanie - ale bardzo skuteczne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
No własnie, są kosmetyki o których do końca nie wiemy co i jak. Teraz uciekam, później wrzucę więcej informacji w tym stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Akisia sama nie próbowałam, ale dobrze wiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
O tej szczoteczce akurat wczoraj rozmawialiśmy na szkoleniu, jedna z dziewczyn wspominała jak właśnie ją dostała ileś tam lat wstecz w prezencie
![]() Co do serii Aloe jest bardzo fajna na lato, dla osób, które lubią słońce, które się opalają, które ulegną poparzeniu słonecznemu. Jest to seria ochronna i nawilżająca. Natychmiastowa ulga dla poparzonej skóry! Wszystkie kosmetyki Aloe są hipoalergiczne, odpowiednie do każdej cery, także wrażliwej. Aloes zawarty w kosmetykach Oriflame pochodzi z organicznych upraw, dzięki czemu jego naturalne, dobroczynne właściwości są w pełni zachowane. Organiczny ekstrakt z aloesu zawiera mnóstwo składników nawilżających i kojących, dlatego doskonale pielęgnuje wrażliwą skórę. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2011-06-07 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Z tej serii chciałam więcej napisać o:
Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel 80% Kojący żel z organicznym ekstraktem z aloesu i arniki 80% 50 ml żelu - który potrafi zdziałać cuda. Masz jasną karnację, opalasz się na czerwono? Ulegasz poparzeniom? Bądź przesadzisz ze słońcem, uśniesz opalając się, potrzebujesz pomocy? Panthenol nie potrzebny. Ten żel jest naprawdę rewelacyjny. Sama jeszcze nie miałam okazji przetestować, zamówiłam już sobie, ale z relacji kilku dziewczyn, a także p.Basi - ratunek, najlepszy ratunek. Warto wypróbować, cena nie aż taka wysoka! Zwłaszcza, że mamy okres letni, a o poparzenia nie trudno! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Będę zaglądała na bloga ![]() Oriflame jest dla mnie prawie nieznaną marką... wiem dziwne to ![]() ![]() O co chodzi z klikaniem ... jeszcze nie ogarnęłam ![]() ![]()
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-06-07 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
WĄTEK O KLIKANIU I WYMIANACH GŁOSÓW
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27366595 Proszę nie piszcie tutaj już więcej na ten temat... ma być porzadny wątek o byciu konsultantką ![]() Dodam też ten link w pierwszym poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Uciekajcie tam na wątek, niech tamten tętni życiem, zapraszajcie znajomych. A ten zostawcie dla mnie... tzn ja będe pisać, ale z chęcia popiszę i z Wami, byle nie o klikaniiu
![]() Miałam dzisiaj pisać o kosmetykach... ale niestety, padam na twarz... zamieszanie z tymi bannerkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
A ja miałam wcześniej napisać, ale zapomniałam - fajnie, że szkolenie udane, Basiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Atka bo ja biegałam z aparatem, tak to bywa... dobrze, że Marta mi choć zdjęcie zrobiła
![]() A już niedługo czeka nas kosmetyczne spotkanie, takie małe domowe SPA ![]() I jutro rano składam pierwsze zamówienie, z pomocą Marty jest 150PP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Raczkowanie
|
Basia nadrobi
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.