|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
my byliśmy z Tż na dłuuugim spacerze, aż mnie nogi zabolały
![]() teraz zrobiłam sobie peeling na twarz i oglądam film ![]() chyba na to odchudzanie kupię sobie dodatkowo aqua slim ciekawe, czy to działa ![]() ogólnie nie jestem za suplementami diety i środkami odchudzającymi, ale czuję, że potrzebuję małego wsparcia psychicznego nawet nie chodzi o to, czy to pomaga, ale o samą świadomość ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() jestem uzależniona od mojego serialu na Polsacie o 18 ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-07 o 23:56 |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem uzależniona od tego serialu ... i mój TZ też
![]() a jak tam jakieś efekty odchudzania widać ?? Ja nie stosuję żadnych suplementów ( kiedyś brałam ) ale naczytałam się i zdecydowałam, że nie będę nic brała ... mnie najbardziej motywują teraz stracone kg I dodatkowo TŻ wymyśla mi nagrody ...ale jeszcze nie schudłam tyle, żeby jakąś dostać ... ale ważne, że sukienka na wesele leży lepiej
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
jeden dzień brzuch mam płaski, a drugi dzień wywalony
nie wchodziłam na wagę póki co ja chyba ten aqua slim kupię, w sumie co mi szkodzi wypróbować ![]() Jak tylko kasę będę miała to obowiązkowo stepper i taki przyrząd do brzuszków
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyy
wczoraj spałam caly dzien tz obudził mnie o 19.30 czy jade z nim po ten naroznik wiec sie wybralismy. Lodówka pusta to i zakupy trzeba było zrobic ![]() Naroznik super, narazie jest nam "dziko" bo inaczej, trzeba bedzie oko przyzwyczaic Ale fajnie bo duzo miejsca zostało zaoszczedzone i zrobilo sie wiecej przestrzeni Jeszcze ławe dokupimy i obraz i salon bedzie juz kompletny ![]() A niedlugo Pan od wielkiej szafy przyjdzie robic wymiary Nadia wytrwalości w remontach , wiem co przezywasz, bo moi rodzice na dole tez maja remont
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj przyda się, dziękuję ![]() Dziś musimy poprzenosić rzeczy z dolnych szafek kuchennych, przyjąć pana od malowania ściany, jechać po podłogę do kuchni a późnym wieczorem jeszcze jedziemy do kina Dobrze pamiętam że kupony z Ikei ważne są do 30ego? bo mam dwa a chcemy przeznaczyć je na dodatki do salonu ale przydałoby się go najpierw zobaczyć skończony aby dobrać kolor tych dodatków
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Odpoczywałam wczoraj cały wieczór. Wręcz leniłam się jak ten leń z wierszyka... I co? I bark boli przeokrutnie
Chyba nie ma już dla mnie ratunku. Co więcej, wczoraj po pracy wchodzę do przychodni i tak mi podejrzanie pusto pod gabinetem było, zatem podchodzę do recepcji i pytam, czy dr S. już przyjmuje. A one "Dr S. dziś nie ma. Dzwonił, że nie dojedzie" Nosz chyba lekarzem zostanę, ja takiego luksusu nieprzyjeżdżania do pracy nie mam )Wieczorem była burza i popadało baaardzo solidnie. A dziś jest niesamowicie rześkie powietrze Z rzeczy mniej przyjemnych: od tych leków na bark dostałam chyba jakiejś bakterii, bo mam cały pysk od środka jakimiś aftami wysypany. Szału dostanę ![]() Pomijam fakt, że od dziś zaczynam pączkować. Jedyny plus - wczoraj byliśmy w USC i od ręki załatwiliśmy formalności przedślubne. Zajęło nam to jakieś 15 minut, pani była przemiła... Tak mogę załatwiać urzędowe sprawy
|
#2467 | |||
|
Konto usunięte
|
ku**a!
zabiję Cię za tą głupawkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dodaja na Twoim miejscu poszukalabym w outletach itp. tam można kupić taką kieckę nawet za 30zł Kelpie gratuluje przedłużenia umowy i załatwienia pracy dla Tż
![]() Haniu cudny masz ten nowy av Kraven ten fotoradar to Was złapał jak Ty prowadziłaś czy jak M.? |
|||
|
|
|
#2468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Obudziliśmy się z tż o 7 i zasnęliśmy do 7.30. Jednak w porę się obudziliśmy. Ja dziś stawiam na pełną mobilizację, ponieważ pomimo tego, że wczoraj kładłam sie spać grubo po północy to ani nie poćwiczyłam ani nie poprasowałam. Tak więc dziś ostra praca, potem zastrzyk, praca, obiad, ściąganie firan, praca i prasowanie Mam nadzieje, że jutro uda mi się umyć okna, bo już są wręcz czarne, a w sobotę gościę przychodzą i nie chcę żeby się przestraszyli ![]() Kelpie gratuluje przedłużenia umowy ![]() Aaby bardzo niedobrze, że lekarza nie było ![]() Kashmirka jak randka? ![]() Zapomniałam... Motylek trzymam mocno ckiuki za pierwszy dzień na stażu
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-08 o 07:58 |
|||
|
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Znowu robota ja się kiedyś potnę Kashmirko i jedziesz do domku na weekend?? Julka przepraszam za pomyłkę. To Lilo jakie duże te twoje dzieciaczki?? Kelpie gratuluję przedłużenia umowy na rok Nadia nie zazdroszczę remontu ale zawsze miła odmiana od codzienności i jak nie ma wielkiej rozpierduchy to da się przeżyć ![]() Dziewczyny ja Was podziwiam macie w sobie tyle energii, mi ostatnio jej zupełnie brakuje i dodatkowo dołek. Dobra wracam do roboty, a tak naprawdę nie wiem za co się chwycić. W piątek impreza firmowa chyba na 16 więc lekkie pocieszenie, że może będzie luźniej. Może nas wcześniej do domu puszczą. Miłego dnia SPD
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są piękne! Takie zwiewne boho! Cytat:
Kochana, skąd Ty tyle sił i zapału czerpiesz?! Podziwiam!
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zlecenie mam wysłać do 15, a ja chciałabym 10 wysłać i mieć święty spokój na weekend.
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Zaraz zmykam do UP i zobaczymy czy dzisiaj już będę siedziała w pracy, ale i tak proszę o kciuki A i czy można prosić o klik w baner w moim podpisie ( można klikać co 5 minut ) |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
I już środa. Bardzo szybko dni mijają. Wczoraj byłam u babci, przywiozłam truskawki i rzodkiewki Dziś pogoda znośna jak na razie, pochmurno i wietrznie, ale ciepło. Może coś popada. golden mam pytanie co do storka bo mój wypuszcza korzenie, ale ta łodyga, na której zazwyczaj są kwiaty, a która u mnie jest pusta, usycha co mam z nią zrobić? czekać aż uschnie do końca?
|
#2476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
I pracy dla TŻa również. I już.. już morderstwo chcesz popełniać? ![]() Cytat:
Na sto procent jest lepszy od tych wszystkich chemicznych świństw i co ważne działa. Jak go kiedyś przyjmowałam to nie miałam absolutnie pociągu do słodkości, a i apetyty mniejszy. Cytat:
Jak Wam się odpiaszczy aparat to poprosimy o zdjęcie. ![]() ![]() Do usług! ![]() Cytat:
![]() Co sprinta dzisiaj trzasnęłam do autobusu to głowa mała! Nie wiedziałam, że potrafię tak szybko biegać. ![]() Po co oczywiście wstać 5 minut wcześniej, jak można później gonitwy urządzać. Chciałam zdązyć, bo planowałam wycieczkę na targ i.. opłaciła się! ![]() Kupiłam maxi sukienkę (Kash, Dodaja chyba czytam w waszych myślach ). Piękna jest. Jak je zobaczyłam, to pomyślałam.. aha.. pewnie ze stówkę będą kosztować, a one po przyjemne pięćdziesiąt złotych były. Uwielbiam ten targ. ![]() Mam marzenie jeszcze na taką maxi spódnicę, bo zwykłych topów, ale nie widziałam. Upale, możesz przybywać. ![]() Śniadanko pyszniaste zjadłam, czas brać się do pracy. Coś dobry humor mam dzisiaj niemożliwie. Sialalala.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-08 o 08:48 |
||||
|
|
|
#2477 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Ja TV używam do kanałów o zwierzakach, meczów i wiadomości. Kiedyś żyłam bez i było mi dobrze (i nie miałam wtedy neta ).Albo rzucę tę robotę w ✂✂✂✂u ![]() Cytat:
Taki stereotyp tylko a w praktyce się nie sprawdza... Kliknij mnie fajny artykuł na ten temat ![]() Doprowadziłam wczoraj pralkę do kultury i nic poza tym Dziś wstałam wcześniej a i tak nawet nie wiem za co się zabrać Pocieszenie, że jutro i pojutrze odbieram nadgodziny także dziś od 18 mam łikend
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz jak wrócisz do domu? Btw. u mnie na targu to ceny wyższe niż w sklepach. Odkąd wyremontowali go i zrobili zadaszenie itd to ceny są koszmarne, bo wynajmowanie tych boksów też sporo kosztuje Ja to kiedyś kupiłam plisowaną zwykłą, babciną spódnicę. Noszę ją jako sukienkę Przewiązana pod biustem złotą wstążką Ale tylko nad wodę czy działkę. Taką wypasioną też muszę mieć![]() Ależ u mnie ulewa Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-08 o 08:59 |
|
|
|
|
#2479 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja kupiłam sobie z okazji 1 randki z M. też koralową ale krótką z dekoltem ozdobionym świecidełkami też jest świetna Kochana piłam wczoraj Twoje zdrowie margaritą truskawkową w Mexicanie i mówiłam o Tobie, ale same miłe rzeczy wiec mam nadzieję, że Cię uszy nie piekły |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne, że pokażę.
![]() U mnie nie jest tak źle. Bo to targ w małym miasteczku, właściwie taki rynko podobny. Są drodzy sprzedawcy, ale sporo rzeczy można na prawdę przyjemnie kupić (koleżanka ostatnio jeansy świetne kupiła za 35 zł, bluzki są po 20-25). W Łodzi natomiast większość tez poprzerabiali, porobili hale i już nie jest różowo. Ceny skoczyły momentalnie i to dużo. Absolutnie nie opłaca się już robić tam zakupów.
|
|
#2481 |
|
kobieta za ladą
|
hej
ja nie śpie od 6 bo tak wstało moje dziecko byłam już w sklepie a teraz przywiezli te regipsy i chłopaki wnoszą najpierw na dół na korytarz a potem na góre aż im współczuje normalnie do tego 4 wory kleju po 25 kg i coś tam jeszczena razie nie mam co robić obiad mam kawe wypiłam julka ogląda ulubioną myszke miki normalnie sie nudze oliwka_zarządzam ODPOCZYNEK i dołek minie zobaczysz ![]() irenkaa ale ty pyszności gotujesz
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem popularna. Dziękuję ![]() Aaaa i to pewnie dlatego mi się wczoraj wina chciało (przez ten toast Margaritowy). :d I koralowa fotka, za koralową fotkę.
|
|
|
#2483 |
|
kobieta za ladą
|
matko boska przywiezli regipsy i nie da sie ich przenieść przez korytarz bo nie da sie jak wykręcić muszą ciąć na dole na pół
a potem wnieść 50 sztuk na góre
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polać jej
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane moje
![]() no i nadszedł absurdalny dzień, dzisiaj wyrzucają mamę nie dociera to do mnie do tej pory![]() dzwoniliśmy do ZOLu oddalonego o 45 km od naszego miasta i przyjęliby mamę dzisiaj gdyby nie miała tego gronkowca nosz ku.wa!!![]() dodatkowo nigdzie u mnie na wiosce nie ma rurek do ssaka masakra, jeszcze łóżka nie przywieźli, a miało być wczorajmuszę jeszcze zaraz iść kupić kosze na bieliznę i jeszcze na śmieci i wiatrak dla mamy w ogóle jaka masakra, wczoraj kupiłam termometr bezdotykowy-119zł i pieluchy 10 sztuk za 30 zł matko co za ceny
|
|
|
|
#2486 | |
|
Konto usunięte
|
no dobra, dobra pochwalę się
![]() Cytat:
bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że ceny wszystkiego skandaliczne, to jeszcze te problemy, brak łózka.Trzymacie się Kochani i mam nadzieję, że sytuacja szybciutko Wam się poprawi.
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jest własnie Polska
ale jestem wkurzona![]() wszyscy nam mówią że sobie nie poradzimy nawet lekarz u którego wczoraj byłam po wnioski do NFZ po te pieluchy itdw ogóle masakra, bo na NFZ przysługuje tylko 60 pieluch miesięcznie i chyba 4 rurki do ssaka, a przecież mamę trzeba przewijać z 5 razy dziennie a rurki wymienia się codziennie
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poradzicie sobie? Pięknie? Czyli co, wyrzucają ją i zostawiają Was na pastwę losu, jak się uda to będzie, a jak coś spieprzy to będzie tragedia? ✂✂✂✂a Mać! Ktoś powinien być odpowiedzialny za takie rzeczy i nie powinien dopuszczać do takich sytuacji. I oczywiście, jeśli stałoby się coś złego, to winnego nie będzie.. bo przecież służba zdrowia umyła rączki.
|
|
|
#2490 |
|
kobieta za ladą
|
anastazja o matko aż mi sie słabo zrobiło
![]() iija pozwoliłam sobie skrobnąć PW do ciebie...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

ciekawe, czy to działa
nawet nie chodzi o to, czy to pomaga, ale o samą świadomość 

wytrwalości w remontach , wiem co przezywasz, bo moi rodzice na dole tez maja remont 

Nosz chyba lekarzem zostanę, ja takiego luksusu nieprzyjeżdżania do pracy nie mam 

w sobotę idę na koncert (mam nadzieję, ze z M.) więc chyba z naszego spotkania tym razem nici 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jestem popularna.
nie dociera to do mnie do tej pory