Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 23:54   #2461
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

my byliśmy z Tż na dłuuugim spacerze, aż mnie nogi zabolały
teraz zrobiłam sobie peeling na twarz i oglądam film

chyba na to odchudzanie kupię sobie dodatkowo aqua slim ciekawe, czy to działa
ogólnie nie jestem za suplementami diety i środkami odchudzającymi, ale czuję, że potrzebuję małego wsparcia psychicznego nawet nie chodzi o to, czy to pomaga, ale o samą świadomość

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Aaa i możemy dostać za darmo telewizor. Tylko w antenę będzie trzeba zainwestować. Chyba się skusimy. Mimo, że od 4 lat mieszkam bez telewizora to jednak szkoda nie skorzystać, prawda?
ja bym bez tv rady nie dała
jestem uzależniona od mojego serialu na Polsacie o 18

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-07 o 23:56
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 00:07   #2462
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja też jestem uzależniona od tego serialu ... i mój TZ też

a jak tam jakieś efekty odchudzania widać ??

Ja nie stosuję żadnych suplementów ( kiedyś brałam ) ale naczytałam się i zdecydowałam, że nie będę nic brała ... mnie najbardziej motywują teraz stracone kg I dodatkowo TŻ wymyśla mi nagrody ...ale jeszcze nie schudłam tyle, żeby jakąś dostać ... ale ważne, że sukienka na wesele leży lepiej

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 00:18   #2463
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

a jak tam jakieś efekty odchudzania widać ??
jeden dzień brzuch mam płaski, a drugi dzień wywalony
nie wchodziłam na wagę póki co
ja chyba ten aqua slim kupię, w sumie co mi szkodzi wypróbować
Jak tylko kasę będę miała to obowiązkowo stepper i taki przyrząd do brzuszków

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 06:44   #2464
Haniula
Zakorzenienie

dobryyy
wczoraj spałam caly dzien tz obudził mnie o 19.30 czy jade z nim po ten naroznik wiec sie wybralismy. Lodówka pusta to i zakupy trzeba było zrobic
Naroznik super, narazie jest nam "dziko" bo inaczej, trzeba bedzie oko przyzwyczaic Ale fajnie bo duzo miejsca zostało zaoszczedzone i zrobilo sie wiecej przestrzeni
Jeszcze ławe dokupimy i obraz i salon bedzie juz kompletny
A niedlugo Pan od wielkiej szafy przyjdzie robic wymiary
Nadia wytrwalości w remontach , wiem co przezywasz, bo moi rodzice na dole tez maja remont
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 06:58   #2465
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Gratuluję,Kelpie Pracujesz w księgarni, prawda? Dorabiałam sobie w wakacje pracą w księgarni. U nas przede wszystkim chodziło o podręczniki, ale mimo wszystko to było cudowne, pracować w otoczeniu tyluuuu książek.

Dziewczyny, chwalę się - zaoszczędzimy 160 zl Przyjaciołka zaproponowała żebysmy w trakcie zjazdu przespali się u niej. Będzie na zakupki w Ikei do nowego mieszkanka. ))

Aaa i możemy dostać za darmo telewizor. Tylko w antenę będzie trzeba zainwestować. Chyba się skusimy. Mimo, że od 4 lat mieszkam bez telewizora to jednak szkoda nie skorzystać, prawda?

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
my byliśmy z Tż na dłuuugim spacerze, aż mnie nogi zabolały
teraz zrobiłam sobie peeling na twarz i oglądam film

ogólnie nie jestem za suplementami diety i środkami odchudzającymi, ale czuję, że potrzebuję małego wsparcia psychicznego nawet nie chodzi o to, czy to pomaga, ale o samą świadomość

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Też jestem od tego serialu uzależniona, tż też
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dobryyy
wczoraj spałam caly dzien tz obudził mnie o 19.30 czy jade z nim po ten naroznik wiec sie wybralismy. Lodówka pusta to i zakupy trzeba było zrobic
Naroznik super, narazie jest nam "dziko" bo inaczej, trzeba bedzie oko przyzwyczaic Ale fajnie bo duzo miejsca zostało zaoszczedzone i zrobilo sie wiecej przestrzeni
Nadia wytrwalości w remontach , wiem co przezywasz, bo moi rodzice na dole tez maja remont
My tez będziemy mieć więcej przestrzeci w salonie bo będzie sofa ale bez foteli

Oj przyda się, dziękuję
Dziś musimy poprzenosić rzeczy z dolnych szafek kuchennych, przyjąć pana od malowania ściany, jechać po podłogę do kuchni a późnym wieczorem jeszcze jedziemy do kina

Dobrze pamiętam że kupony z Ikei ważne są do 30ego? bo mam dwa a chcemy przeznaczyć je na dodatki do salonu ale przydałoby się go najpierw zobaczyć skończony aby dobrać kolor tych dodatków

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:24   #2466
aaby
Zakorzenienie

Odpoczywałam wczoraj cały wieczór. Wręcz leniłam się jak ten leń z wierszyka... I co? I bark boli przeokrutnie
Chyba nie ma już dla mnie ratunku.

Co więcej, wczoraj po pracy wchodzę do przychodni i tak mi podejrzanie pusto pod gabinetem było, zatem podchodzę do recepcji i pytam, czy dr S. już przyjmuje. A one "Dr S. dziś nie ma. Dzwonił, że nie dojedzie" Nosz chyba lekarzem zostanę, ja takiego luksusu nieprzyjeżdżania do pracy nie mam (kraven i talu, bez obrazy )

Wieczorem była burza i popadało baaardzo solidnie. A dziś jest niesamowicie rześkie powietrze Aczkolwiek spodziewam się trzydziestu stopni i spodni przyklejonych do tyłka

Z rzeczy mniej przyjemnych: od tych leków na bark dostałam chyba jakiejś bakterii, bo mam cały pysk od środka jakimiś aftami wysypany. Szału dostanę Od dziś kuracja Hascoseptem. Jeszcze jakaś dolegliwość w kolejce? Zapraszam, bo wciąż mi mało...
Pomijam fakt, że od dziś zaczynam pączkować.

Jedyny plus - wczoraj byliśmy w USC i od ręki załatwiliśmy formalności przedślubne. Zajęło nam to jakieś 15 minut, pani była przemiła... Tak mogę załatwiać urzędowe sprawy

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:30   #2467
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Włączę im wiatrak.
ku**a! zabiję Cię za tą głupawkę oplułam się kawą

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dałam włoskom naturalnie wyschnąć i nie dość, że szybko, to jeszcze bardzo ładnie się ułożyły. Jestem mega zadowolona z tej fryzjerki i w tym przypadku zakupy grupowe zadziałały, bo będę tam chodzić. Więc klientkę będą mieć!
potwierdzam, że Danae ma bardzo ładną fryzurkę

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kelpie, gratuluję

A ja nie mam siły... wróciłam z pracy przed chwilą, miałam zrobić tyle rzeczy i nie mogę... nie mam siły
nie potrafię się przestawić mam wszystko rozpieprzone jestem wiecznie zmęczona i wszystko jest do dupy
nie smutaj będzie lepiej, przestawisz się

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Matko to ja chyba ślepa jestem bo ja nic takiego nie widziałam

Marzy mi się długa sukienka na upały. Pewnie w moim mieści ludzie by się na mnie gapili jak na dziwoląga. Ale coraz częściej się do niej przekonuje. Jeszcze jakbym tak coś w limpku upolowała to byłoby super. Na all trzeba dać conajmniej 100 pln.
mi też, ostatnio widziałam w bestselerze taką świętną fioletowo-zieloną maxi dress za jedyne 50zł, przymierzyłam z ciekawości i nastawieniem, że będę wyglądać śmiesznie bo mam tylko 165cm wzrostu, ale nie, efekt był normalnie bym ją kupiła, ale miałam płaskie buty a chciałabym ją nosić do koturnów więc musze jeszcze raz pojechać i sprawdzic czy długość jest ok Dodaja na Twoim miejscu poszukalabym w outletach itp. tam można kupić taką kieckę nawet za 30zł

Kelpie gratuluje przedłużenia umowy i załatwienia pracy dla Tż

Haniu cudny masz ten nowy av

Kraven ten fotoradar to Was złapał jak Ty prowadziłaś czy jak M.?
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:57   #2468
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Nie działa i jest ochydne w smaku.

Cytat:
jeden dzień brzuch mam płaski, a drugi dzień wywalony
nie wchodziłam na wagę póki co
ja chyba ten aqua slim kupię, w sumie co mi szkodzi wypróbować
Jak tylko kasę będę miała to obowiązkowo stepper i taki przyrząd do brzuszków
Jak nie masz za dużo miejsca to nie polecam. Kołyska kompletnie nie poręczna i do żadnego kąta mi się nie mieści. Zestepperem mniejszy problem, ale też nie jest najmniejszy. Rozkładaj koc i rób brzuszki, ćwicz z internetem

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
mi też, ostatnio widziałam w bestselerze taką świętną fioletowo-zieloną maxi dress za jedyne 50zł, przymierzyłam z ciekawości i nastawieniem, że będę wyglądać śmiesznie bo mam tylko 165cm wzrostu, ale nie, efekt był normalnie bym ją kupiła, ale miałam płaskie buty a chciałabym ją nosić do koturnów więc musze jeszcze raz pojechać i sprawdzic czy długość jest ok Dodaja na Twoim miejscu poszukalabym w outletach itp. tam można kupić taką kieckę nawet za 30zł
Żebym to ja jeszcze mieszkała w mieście gdzie takie cuda są

Dzień dobry

Obudziliśmy się z tż o 7 i zasnęliśmy do 7.30. Jednak w porę się obudziliśmy. Ja dziś stawiam na pełną mobilizację, ponieważ pomimo tego, że wczoraj kładłam sie spać grubo po północy to ani nie poćwiczyłam ani nie poprasowałam. Tak więc dziś ostra praca, potem zastrzyk, praca, obiad, ściąganie firan, praca i prasowanie Mam nadzieje, że jutro uda mi się umyć okna, bo już są wręcz czarne, a w sobotę gościę przychodzą i nie chcę żeby się przestraszyli

Kelpie gratuluje przedłużenia umowy

Aaby bardzo niedobrze, że lekarza nie było

Kashmirka jak randka?

Zapomniałam... Motylek trzymam mocno ckiuki za pierwszy dzień na stażu

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-06-08 o 07:58
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:00   #2469
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Kashmirka jak randka?
bardzo, bardzo faaajnie ale.... PW
Stary 2011-06-08, 08:05   #2470
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry Kochane

Znowu robota ja się kiedyś potnę

Kashmirko i jedziesz do domku na weekend??

Julka przepraszam za pomyłkę. To Lilo jakie duże te twoje dzieciaczki??

Kelpie gratuluję przedłużenia umowy na rok

Nadia nie zazdroszczę remontu ale zawsze miła odmiana od codzienności i jak nie ma wielkiej rozpierduchy to da się przeżyć

Dziewczyny ja Was podziwiam macie w sobie tyle energii, mi ostatnio jej zupełnie brakuje i dodatkowo dołek.

Dobra wracam do roboty, a tak naprawdę nie wiem za co się chwycić.
W piątek impreza firmowa chyba na 16 więc lekkie pocieszenie, że może będzie luźniej. Może nas wcześniej do domu puszczą.

Miłego dnia SPD
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:08   #2471
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Oj mi też się one straaasznie podobają, ale nawet nie przymierzam, bo z moimi 160cm wzrostu to już w ogóle będzie śmiesznie Ale są piękne! Takie zwiewne boho!

Cytat:
Nie działa i jest ochydne w smaku.

Obudziliśmy się z tż o 7 i zasnęliśmy do 7.30. Jednak w porę się obudziliśmy. Ja dziś stawiam na pełną mobilizację, ponieważ pomimo tego, że wczoraj kładłam sie spać grubo po północy to ani nie poćwiczyłam ani nie poprasowałam. Tak więc dziś ostra praca, potem zastrzyk, praca, obiad, ściąganie firan, praca i prasowanie Mam nadzieje, że jutro uda mi się umyć okna, bo już są wręcz czarne, a w sobotę gościę przychodzą i nie chcę żeby się przestraszyli
Zgadzam się, że ohydne! Czy działa to nie wiem, bo wypiłam może z dwa łyki i mało co nie zwymiotowałam Chociaż może ta ma tak przeczyszczająco działać

Kochana, skąd Ty tyle sił i zapału czerpiesz?! Podziwiam! A ja jestem ze wszystkim taaak do tyłu...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:21   #2472
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
[FONT=Arial Narrow]
Zgadzam się, że ohydne! Czy działa to nie wiem, bo wypiłam może z dwa łyki i mało co nie zwymiotowałam Chociaż może ta ma tak przeczyszczająco działać

Kochana, skąd Ty tyle sił i zapału czerpiesz?! Podziwiam! A ja jestem ze wszystkim taaak do tyłu...
Powiem Ci, że to są tylko dzisijesze plany. A co z nich wyjdzie zobaczymy. Jak pracuje sie w domu to ma się coś takiego, że chce się to jak najszybciej zrobić, wysłać i mieć święty spokój Zlecenie mam wysłać do 15, a ja chciałabym 10 wysłać i mieć święty spokój na weekend.
Stary 2011-06-08, 08:23   #2473
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Kashmirko i jedziesz do domku na weekend??
Kochana jadę ale tylko na niedzielę w sobotę idę na koncert (mam nadzieję, ze z M.) więc chyba z naszego spotkania tym razem nici
Stary 2011-06-08, 08:26   #2474
motylek1
Wtajemniczenie

hej

Zaraz zmykam do UP i zobaczymy czy dzisiaj już będę siedziała w pracy, ale i tak proszę o kciuki

A i czy można prosić o klik w baner w moim podpisie ( można klikać co 5 minut )

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:32   #2475
alazkrainy
Zakorzenienie

Cześć

I już środa. Bardzo szybko dni mijają.
Wczoraj byłam u babci, przywiozłam truskawki i rzodkiewki

Dziś pogoda znośna jak na razie, pochmurno i wietrznie, ale ciepło. Może coś popada.

golden mam pytanie co do storka
bo mój wypuszcza korzenie, ale ta łodyga, na której zazwyczaj są kwiaty, a która u mnie jest pusta, usycha
co mam z nią zrobić?
czekać aż uschnie do końca?

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:47   #2476
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość

No ale przedłużą mi umowę na rok.
I do tego jeszcze TŻ wkręcę najprawdopodobniej...Jutr o ma przyjść porozmawiać, ale z tego co rozmawiałam z kierownik to jest nastawiona pozytywnie. Miałby umowę zlecenie na 40 godzin w miesiącu. Etat jest też wolny, ale stwierdziliśmy, że to nie bardzo bo byśmy się mijali i codziennie w pracy 8 h itd.
Gratuluję umowy Kochan I pracy dla TŻa również.

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Eh jakaś wielka mucha wpadła mi do pokoju i nie mogę jej zabić
I już.. już morderstwo chcesz popełniać?

Cytat:
Kochana, a może kupiłabyś sobie chrom?

Na sto procent jest lepszy od tych wszystkich chemicznych świństw i co ważne działa. Jak go kiedyś przyjmowałam to nie miałam absolutnie pociągu do słodkości, a i apetyty mniejszy.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dobryyy
Gratuluję narożnika.
Jak Wam się odpiaszczy aparat to poprosimy o zdjęcie.

Cytat:
ku**a! zabiję Cię za tą głupawkę oplułam się kawą

Do usług!

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć

I już środa. Bardzo szybko dni mijają.
Wczoraj byłam u babci, przywiozłam truskawki i rzodkiewki
A ja, absolutnie nie wiem dlaczego, ale byłam święcie przekonana, że dzisiaj wtorek. Dopiero podpis w pracy na liście obecności mnie miło uświadomił.

Co sprinta dzisiaj trzasnęłam do autobusu to głowa mała! Nie wiedziałam, że potrafię tak szybko biegać.
Po co oczywiście wstać 5 minut wcześniej, jak można później gonitwy urządzać.

Chciałam zdązyć, bo planowałam wycieczkę na targ i.. opłaciła się!

Kupiłam maxi sukienkę (Kash, Dodaja chyba czytam w waszych myślach ). Piękna jest. Koralowa. Z białymi i niebieskimi elementami.
Jak je zobaczyłam, to pomyślałam.. aha.. pewnie ze stówkę będą kosztować, a one po przyjemne pięćdziesiąt złotych były. Uwielbiam ten targ.

Mam marzenie jeszcze na taką maxi spódnicę, bo zwykłych topów, ale nie widziałam.

Upale, możesz przybywać.

Śniadanko pyszniaste zjadłam, czas brać się do pracy.

Coś dobry humor mam dzisiaj niemożliwie. Sialalala.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-08 o 08:48
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:56   #2477
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
a to widzisz szkoda że nie pisałaś wcześniej, rozdawałam pałera (i trochę głupawki przy okazji ) do południa i chyba wszystko oddałam, bo teraz jestem wypluta olej, przyjdą lepsze dni, zrobisz wszystko, jak trzeba leżeć to trzeba leżeć a nie zamartwiać się, że robota czeka, wypoczęta więcej odfajkujesz niż w takim stanie

Cytat:
Aż sprawdziłam co to za serial

Ja TV używam do kanałów o zwierzakach, meczów i wiadomości. Kiedyś żyłam bez i było mi dobrze (i nie miałam wtedy neta ).

Cytat:
nie smutaj będzie lepiej, przestawisz się
Albo rzucę tę robotę w ✂✂✂✂u

Cytat:
mi też, ostatnio widziałam w bestselerze taką świętną fioletowo-zieloną maxi dress za jedyne 50zł, przymierzyłam z ciekawości i nastawieniem, że będę wyglądać śmiesznie bo mam tylko 165cm wzrostu, ale nie, efekt był
Bo maleństwa dobrze wyglądają w długich kieckach Taki stereotyp tylko a w praktyce się nie sprawdza... Kliknij mnie fajny artykuł na ten temat

Doprowadziłam wczoraj pralkę do kultury i nic poza tym Dziś wstałam wcześniej a i tak nawet nie wiem za co się zabrać
Pocieszenie, że jutro i pojutrze odbieram nadgodziny także dziś od 18 mam łikend

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:57   #2478
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Kupiłam maxi sukienkę (Kash, Dodaja chyba czytam w waszych myślach ). Piękna jest. Koralowa. Z białymi i niebieskimi elementami.
Jak je zobaczyłam, to pomyślałam.. aha.. pewnie ze stówkę będą kosztować, a one po przyjemne pięćdziesiąt złotych były. Uwielbiam ten targ.

Pokażesz jak wrócisz do domu?

Btw. u mnie na targu to ceny wyższe niż w sklepach. Odkąd wyremontowali go i zrobili zadaszenie itd to ceny są koszmarne, bo wynajmowanie tych boksów też sporo kosztuje

Ja to kiedyś kupiłam plisowaną zwykłą, babciną spódnicę. Noszę ją jako sukienkę Przewiązana pod biustem złotą wstążką Ale tylko nad wodę czy działkę. Taką wypasioną też muszę mieć

Ależ u mnie ulewa

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-06-08 o 08:59
Stary 2011-06-08, 09:03   #2479
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
to połączenie kolorów musi być boskie koniecznie fota! ja kupiłam sobie z okazji 1 randki z M. też koralową ale krótką z dekoltem ozdobionym świecidełkami też jest świetna

Kochana piłam wczoraj Twoje zdrowie margaritą truskawkową w Mexicanie i mówiłam o Tobie, ale same miłe rzeczy wiec mam nadzieję, że Cię uszy nie piekły
Stary 2011-06-08, 09:05   #2480
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Pokażesz jak wrócisz do domu?
No jasne, że pokażę.

U mnie nie jest tak źle. Bo to targ w małym miasteczku, właściwie taki rynko podobny. Są drodzy sprzedawcy, ale sporo rzeczy można na prawdę przyjemnie kupić (koleżanka ostatnio jeansy świetne kupiła za 35 zł, bluzki są po 20-25).

W Łodzi natomiast większość tez poprzerabiali, porobili hale i już nie jest różowo. Ceny skoczyły momentalnie i to dużo. Absolutnie nie opłaca się już robić tam zakupów.

Stary 2011-06-08, 09:06   #2481
dudipopka
kobieta za ladą

hej
ja nie śpie od 6 bo tak wstało moje dziecko byłam już w sklepie a teraz przywiezli te regipsy i chłopaki wnoszą najpierw na dół na korytarz a potem na góre aż im współczuje normalnie do tego 4 wory kleju po 25 kgi coś tam jeszcze
na razie nie mam co robić obiad mam kawe wypiłam julka ogląda ulubioną myszke miki normalnie sie nudze

oliwka_zarządzam ODPOCZYNEK i dołek minie zobaczysz
irenkaaale ty pyszności gotujesz

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 09:07   #2482
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana piłam wczoraj Twoje zdrowie margaritą truskawkową w Mexicanie i mówiłam o Tobie, ale same miłe rzeczy wiec mam nadzieję, że Cię uszy nie piekły
Oooo matko. Jestem popularna. Nic mnie nie piekło. Dziękuję
Aaaa i to pewnie dlatego mi się wczoraj wina chciało (przez ten toast Margaritowy). :d

I koralowa fotka, za koralową fotkę.

Stary 2011-06-08, 09:12   #2483
dudipopka
kobieta za ladą

matko boska przywiezli regipsy i nie da sie ich przenieść przez korytarz bo nie da sie jak wykręcić muszą ciąć na dole na pół a potem wnieść 50 sztuk na góre

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-08, 09:14   #2484
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
to połączenie kolorów musi być boskie koniecznie fota! ja kupiłam sobie z okazji 1 randki z M. też koralową ale krótką z dekoltem ozdobionym świecidełkami też jest świetna
i Ty się nie chwalisz?

Cytat:
I koralowa fotka, za koralową fotkę.
Polać jej
Stary 2011-06-08, 09:25   #2485
Anastazja86
Zakorzenienie

witam kochane moje

no i nadszedł absurdalny dzień, dzisiaj wyrzucają mamę nie dociera to do mnie do tej pory

dzwoniliśmy do ZOLu oddalonego o 45 km od naszego miasta i przyjęliby mamę dzisiaj gdyby nie miała tego gronkowca nosz ku.wa!!

dodatkowo nigdzie u mnie na wiosce nie ma rurek do ssaka masakra, jeszcze łóżka nie przywieźli, a miało być wczoraj

muszę jeszcze zaraz iść kupić kosze na bieliznę i jeszcze na śmieci i wiatrak dla mamy

w ogóle jaka masakra, wczoraj kupiłam termometr bezdotykowy-119zł i pieluchy 10 sztuk za 30 zł matko co za ceny
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 09:28   #2486
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
i Ty się nie chwalisz?

Polać jej
no dobra, dobra pochwalę się

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam kochane moje

no i nadszedł absurdalny dzień, dzisiaj wyrzucają mamę nie dociera to do mnie do tej pory

dzwoniliśmy do ZOLu oddalonego o 45 km od naszego miasta i przyjęliby mamę dzisiaj gdyby nie miała tego gronkowca nosz ku.wa!!
biorę co los da, życie made in Polska!

bardzo mi przykro
Stary 2011-06-08, 09:31   #2487
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
witam kochane moje

dodatkowo nigdzie u mnie na wiosce nie ma rurek do ssaka masakra, jeszcze łóżka nie przywieźli, a miało być wczoraj

muszę jeszcze zaraz iść kupić kosze na bieliznę i jeszcze na śmieci i wiatrak dla mamy

w ogóle jaka masakra, wczoraj kupiłam termometr bezdotykowy-119zł i pieluchy 10 sztuk za 30 zł matko co za ceny
Masakra. Nie dość, że ceny wszystkiego skandaliczne, to jeszcze te problemy, brak łózka.

Trzymacie się Kochani i mam nadzieję, że sytuacja szybciutko Wam się poprawi.

Stary 2011-06-08, 09:32   #2488
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

biorę co los da, życie made in Polska!

bardzo mi przykro
tak to jest własnie Polska ale jestem wkurzona
wszyscy nam mówią że sobie nie poradzimy nawet lekarz u którego wczoraj byłam po wnioski do NFZ po te pieluchy itd
w ogóle masakra, bo na NFZ przysługuje tylko 60 pieluch miesięcznie i chyba 4 rurki do ssaka, a przecież mamę trzeba przewijać z 5 razy dziennie a rurki wymienia się codziennie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 09:40   #2489
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jest własnie Polska ale jestem wkurzona
wszyscy nam mówią że sobie nie poradzimy nawet lekarz u którego wczoraj byłam po wnioski do NFZ po te pieluchy itd
w ogóle masakra, bo na NFZ przysługuje tylko 60 pieluch miesięcznie i chyba 4 rurki do ssaka, a przecież mamę trzeba przewijać z 5 razy dziennie a rurki wymienia się codziennie
To jest po prostu... brak mi słów.
Nie poradzicie sobie? Pięknie? Czyli co, wyrzucają ją i zostawiają Was na pastwę losu, jak się uda to będzie, a jak coś spieprzy to będzie tragedia?
✂✂✂✂a Mać!
Ktoś powinien być odpowiedzialny za takie rzeczy i nie powinien dopuszczać do takich sytuacji.

I oczywiście, jeśli stałoby się coś złego, to winnego nie będzie.. bo przecież służba zdrowia umyła rączki.

Stary 2011-06-08, 09:43   #2490
dudipopka
kobieta za ladą

anastazja o matko aż mi sie słabo zrobiło

iija pozwoliłam sobie skrobnąć PW do ciebie...

żeby jutro mieć czas
````kękę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości