|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Hej,
Antii gratuluję prawka Pony - wszystkiego najlepszego! A ja byłam u lekarza, mam jakąś infekcję, na razie nie poważną ale uciążliwą. Wciąż mam 37-37,5 co dla mnie jest najgorsze. I jak ja mam się uczyć ![]() A i wczoraj urodziła sie córka przyjaciółki Tż - Luna Edytowane przez Smerfetka_88 Czas edycji: 2011-06-08 o 09:54 |
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, na fb wkleiłam link do pierścionka i napisałam: "Mężczyzno! Wyjdę za Ciebie za taki pierścionek. Bonus: potrafię gotować, piec, prać, lubię także myć podłogi."... i z miejsca mam dwóch chętnych na PW
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-06-08 o 09:58 |
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Pony, wszystkiego najlepszego!
![]() Frezi To już tak szybko?!?! Nie wierzę, że zaraz będziesz żonką ![]() Co do książek... Doszłam do wniosku, że chyba czas zacząć zbierać na czytnik ebooków. Taki z e-papierem. Bo miejsca w domu brak mi już na książki, stoją w podwójnych rzędach, zajmują prawie całą meblościankę... A tak to kupowałabym w sklepie książki, które z przyjemnością będę czytać, sięgać po nie itd., a czytanie zajmie mi więcej niż jeden wieczór. Z kolei książki, na które będę potrzebować jednego dnia - czytałabym na czytniku...
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZOK! Życzę Ci, żeby wszystko wyszło cudownie! Pony, wszystkiego naj naj!
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi po nic, a jemu to nie wiem po co
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bede wysylac wam ksiazki a ty nam łozyska i wiertarki^^ i beda porzadki w domach
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie na iphonie czytać będę
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam wąchać książki nowe przy każdym otwieraniu oraz te stare, które leżą kilka lat a ja do nich wracam. Tylko TŻ mi podrzucił taki pomysł, bo jak widzi, że książka 300 stron zaczynająca się o 15 kończy się dla mnie wieczorem, to nie chce budować mi biblioteki Zaproponowałam mu więc pierwszą wspólność majątkową : "Ty pół zapłacisz, ja drugie pół. A potem tydzień będziesz mieć go ty, a tydzień ja. Jak się ze mną nie ożenisz, to będzie problem, jak go podzielić. Będziesz miał silną motywację - co ty na to?" Ale chyba nie podziałało ![]() Antii, właśnie doszłam do rozmowy o filtrach. Ja używam 50+ LRP, chrzani mnie to czy się świecę czy nie, bo lato jest Koleżanka się raz zapytała, dlaczego świecę się jak posąg Afrodyty Choji, a dużą czcionkę masz na iphonie?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-06-08 o 10:15 |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadam się szykować - do jutra ...no chyba, że dziś będę mniej padnięta niż wczoraj - wtedy do wieczora
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Pony wszystkiego najlepszego ! spełnienia wszystkich marzeń życzę Cytat:
Do tego często zabieram mu długopisy ponieważ ma fajne ![]() a i ostatnio dostałam od niego rękawiczki takie roboczę I raz na jakiś czas dostaję jedzenie typu : kociołki z kotlina albo jakieś inne gotowe dania Frezi gratuluję ostatnich 10 cukierków
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
aż grzech nie skorzystać z takiej oferty Glenia czy wczoraj przesyłka dotarła? Pani na poczcie zarzekała się,że do wtorku, do popołudnia już powinna być dostarczona, a ja siedzę jak na szpilkach żebyś Ty wiedziała jakie przeboje miałam z jej wysłaniem
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Med ja mam kindla i jeśli masz format odpowiedni dla kindla
to jest spoko. (Bo zmieniasz czcionkę)Ale jeśli masz pdfa napisanego dość małą czcionką to ciężko jest. Ogólnie jest to coś dobrego do czytania beletrystyki, a do bardziej poważnych rzeczy to gorzej.
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Med, iphona będę mieć na własność dopiero od soboty/niedzieli
Ale co do tej pory czytałam to dość przyjemnie mi się czytało.Gdybym miała mieć każdą książkę przeczytaną na własność to mała biblioteka publiczna by się uzbierała...Już nie mówiąc o majątku na nie wydanym |
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czytanie na telefonie/czymś co ma ekran LCD jest uciążliwe w słońcu
![]() Ja na moim nic nie widzę
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć kochane
![]() Poniaczku wszystkiego najlepszego, a zwłaszcza super pracy ![]() Frezi 10 dni? Mayu dostałam awizo na razie, dzisiaj odbiorę - mam nadzieję, że to od Ciebie dam znać wieczorem jak wrócę do domku i jeśli pozwolisz, to oczywiście obfocę i pokażę A jakie przeboje miałaś?
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ooo no to będziemy świętować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję ![]()
|
|||
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, jeśli zdecyduję się coś kupić, to coś z e-papierem, takim o (niżej)
Podobno ma nie męczyć wzroku i da się czytać w słońcu Zaczynam poważnie chcieć
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle wiecie co? nie dostałam rozgrzeszenia
mimo, że Tż dostał, i to nawet dwa razy, bo i u siebie w parafii i w Częstochowie (pod warunkiem, że będziemy żyć w osobnych pokojach i tak zrobiliśmy). A ja byłam u franciszkanów i mi powiedział, że dopóki któreś z nas się nie wyprowadzi do rodziców, to nie dostanę rozgrzeszenia...i smutno mi strasznie, bo ja nie mam jak się przenieść do rodziców, a Tż do swoich nie chce... nawet jak pójdę do innego księdza to i tak chyba muszę powiedzieć, że poprzedni mi nie dał rozgrzeszenia, więc lipa
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam biblioteke w domu tż przynosi i przynosi ja wszytski te ktore chce czytam w 1-2 dni a on odklada "na pozniej"
oczywiscie potem zapomina ze juz sobie taka przyniosl z pracy i przynosi jeszcze dwie takie same, musze sie ich troche pozbyc bo juz nie ma gdzie ich upychac a w tych kartonach mi sie nie podoba bo mi szpeca pokoj nasz^^ wiec od nas na prezent zawsze wszyscy dostaja ksiązki^^ ah no i tym sposobem mamy za darmo prezenty;-) blizszym znajomym kupujemy jeszcze cos bo wiedza ze ksazek u nas od groma, a jak upatrze jakas rebisowa ksiazke to zazwyczaj siostra tz tez ja chce a sie nie mozemy nimi dzielic bo obie czytamy od razu wiec zawsze sa po dwie^^ dzisiaj przejrze te cale kartony uszykuje wysylke i te pierwsze partie jutro do was dojda, jak mnie nie wyniosa za duzo^^ wiec sie nie zdziwcie jak beda pojedynczo dochodzily bo jako paczka nie wysle, tylko listem w bombelkowych kopertach no i nie zapomnijcie mi potwierdzic ze doszlo, zeby sobie na poczcie nie przywłaszczyli naszych ksiazek
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja cię kręcę... Osobiście znam takie przypadki, no ale myślałam, że to tylko tutaj potrafią coś takiego wymyśleć...
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle śnił mi się dziś mój ślub:
Wielkie przygotowania w domu ....nagle wjeżdża długa biała limuzyna ( jakaś taka stara dziwna) i wjeżdża do naszego garażu ... myślę sobie co jest ....a tata do mnie to nasz prezent dla Was. Myślę no spoko tylko jak tam wsiąść . Dzwonię do TŻ ,że dobrze,że tata załatwił samochód bo na nogach byśmy poszli . I po tym wszystkim w śnie budzę się i myślę .... Ale to już >? pytam się mamy a ona no tak już było wesele.... Czemu nic z niego nie pamiętam jak to.... taka załamana siedzę i myślę jak to jest możliwe,. że nie pamiętam własnego ślubu , wesela .... Aż tu nagle myśl .... " kurde przecież deszczówka miała tak samo ! ....nie pamiętała swojego wesele . Dopiero jak zobaczyła film ze swojego wesela wszystko jej się przypomniało ![]() ufffff dobrze, że za tydzień dostanę film z wesela zobaczę jak wszyscy się bawili i na pewno sobie wszystko przypomnę "
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
bluzka tak, torebka nie.
Cytat:
u Ciebie niewiele dłużej ![]() Cytat:
i to jeszcze franciszkanin! normalnie aż mi ciśnienie podniosłaś z rana... Dziewczyny, chcę być wrocławianką - przelot do Forli z Wrocka kosztuje 39 zł ale niestety, finansowo z dojazdem wyjdzie nas podobnie, co lot z Katowic...
|
||
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Pony, spełnienia marzeń, znalezienia superpracy, jeszcze większej dozy miłości od lubego i ogromnego pierdzienia
Jusia, pokaż pierścionek, na który się wyrywa chętnych do ożenku a mnie się śnił "koszmar" związany z pracą. że puszczałam masę błędów i nikt mnie nie lubił a redakcja mieściła się w jakiejś szkole |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koszmar
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
eej dziewczyny a sie tak nieskromnie zapytam^^ oprócz klubu macie jakas poczte na ktora sobie wrzucacie jakies prywatne rzeczy?;> bo ja nieogarneta jeszcze jestem i ciagle widze ze tu cos w klubie tu w wyslanych i potem nie wiem o co chodzi..
wezcie mnie;> kupie żelki^^
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki za podniesienie ciśnienia, ale mam to samo od wczoraj
|
|
#2159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na początku miałam problemy, że mi się zawieszał itd. Generalnie jak masz format "kindlowy" jest spoko -możesz zwiększać czcionkę i jest spox. Ale jak masz pdfa to już gorzej - mam ten mniejszy i czasami jak jest pdf ze zbyt małą czcionką to naprawdę jest średnio. No i jak chcesz gdzieś wrócić (bo przykładowo czytasz coś bardziej merytorycznego) to już trochę gorzej - możesz robić zakładki etc, ale to nie to samo co książka. Ogólnie do czytania czegoś luźnego w formacie kindlowym jest naprawdę spoko. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Glenia Ja też się się stresuję, że się nie wyrobię ![]() Osz i tam jest trochę gadżetów Muzyka, przeglądarka, gry (m.in. Saper) etc
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

mój to tylko szczotki i łożyska z pracy przynosi - ewentualnie całą wiertarę

To już tak szybko?!?! 

dziękuję
Zaczynam poważnie chcieć
mimo, że Tż dostał, i to nawet dwa razy, bo i u siebie w parafii i w Częstochowie (pod warunkiem, że będziemy żyć w osobnych pokojach i tak zrobiliśmy). A ja byłam u franciszkanów i mi powiedział, że dopóki któreś z nas się nie wyprowadzi do rodziców, to nie dostanę rozgrzeszenia...i smutno mi strasznie, bo ja nie mam jak się przenieść do rodziców, a Tż do swoich nie chce... nawet jak pójdę do innego księdza to i tak chyba muszę powiedzieć, że poprzedni mi nie dał rozgrzeszenia, więc lipa
Ja też się się stresuję, że się nie wyrobię