Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 13:10   #2491
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika Pokaż wiadomość
kochana.
Moja restauracja tez byla tylko marzeniem , dopoki nie wyrzuciłam ze swojego prywatnego slownika slowka tylko. I prosze uwierz mi wystarczy w to uwierzyc ze kiedys to sie spelni.

Ja byłam kiedys pesymistką. Bardzo mi to w zyciu moim przeszkadzalo. Nie wiedzialm co mi tak przeszkadza. Dzis juz wiem, przeszkadzalo mi myslenie ktorym sama sobie sciagalam niepowodzenia.
Przyjaciel kiedys podeslal mi literature , i po jej przeczytaniu zaczelam pracować nad tym co mysle a najwazniesze w jakiej kategorii o tym mysle. I nie bylo to latwe, zreszta nadal nie jest. Bo to ciezka praca nad zmianą myslenia- ktore umowmy sie zakodowane mamy od malenkosci. szcesliwi ci co to myslenie maja w kolorach optymizmu, a nawet realizmu. Kiedy zoabzcylam na drobnych rzeczach ze to dziala, siegam po coraz wieksze nie przedluzając napisze ze TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE AGUSIA ZE KIEDYS UWIERZYSZ W SWOJE MARZENIA I ZANIM SIE OBEJRZYSZ BEDA TWOJA RZECZYWISTOSCIA
Ponadto dla bardziej zainteresowanych Mezatek o czym to ja wypisuje wklejam link do strony dzie znajdziecie wszytsko co potrzebne do tego tematu

http://thesecret.tv/thesecretbook/

niestety nic nei znalazlam w j.polskim , jesli ktora z was problemy bedzie miec z tlumaczeniem , sluze pomoca
U nas w Polsce raczej by się to nie przyjęło. Szkoda mi pieniędzy na szkolenie, które nie jest drogie. Wydaje mi się, że ryzyko jest o wiele większe, niż restauracja.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:11   #2492
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Wiecie co?? Coś Wam powiem Zdradze itp Zakładając ten wątek, miałam obawy że hm może się nie przyjąć, albo mało osób będzie chętnych do plotkowania. A tu pomyłka z mojej strony, ale jaka pomyłka bardzo fajna. Ciesze się bardzo, że wątek się przyjął, noi się rozrasta bo dołączają co jakiś czas do Nas nowe mężatki
Miód na me serce
No właśnie, jesteśmy aktywne, pełne wigoru energii i pasji a nade wszystko szczęśliwe. To przyciaga

a co was nowe mężatki nasze skłoniło do przyłaczenia się? Bo w ostanim czasie doszło naraz was kilka.

Ja tez się cieszę, bo liczę, że kiedyś nawiąze sie miedzy nami jakś może przyjaźń.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:13   #2493
agusiowata
Zakorzenienie

W parku na ławce siedzi Jasio, a obok niego siedzi kobieta w ciąży. W pewnym momencie Jasio nie wytrzymuje i pyta kobietę:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha go pani?
- Oczywiście.
- To dlaczego go pani zjadła?
Stary 2011-06-08, 13:13   #2494
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
A ja dopiero wstałam !!!!

nawet nie wiedziałam kiedy mąż wyszedł z dziećmi i zaprowadził je do przedszkoli...
No to ładnie
Super , mąż odprowadził dzieci do przedszkola, a Ty sobie mogłaś jeszcze odpoczywać tzn się wyspac,pospać etc
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:18   #2495
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
ba na pewno napiszę. Koniec końcem następne wydarzenie w moim życiu i będzie trzeba to opisać heh.

Nie dziękuję za kciuki albo tak zaocznie by nie zapeszyć. Wiem jednak, że myślami jutro będziecie ze mną.

Kasia a to mnie zaskoczyłaś, że restauracyjka w Polsce. Sama wiem jak to jest pięknie spełniać marzenia. Bo i ja spełniałam. Kiedyś bardzo chciałam jakos zaistnieć w moim rodzinnym mieście i udało się. Zostałam wspólzałożycielką, teraz bardzo prężenie działającego teatru dziecięcego czego efekt ogólnej działalności kulturalnej była nominacja do nagrody rocznej burmistrza w dziedzinie kultury. Nagrody nie zdobyłam jednak.
Potem chciałm byc na zdjęciu w gazecie (te zapędy juz mi dawno przeszły ale kiedyś tak miłam) I udało sie , pokazałam się na focie w lokalnej gazecie w towrzystwie znanego polskiego aktora. Potem nawet trafiłam na główną stronę i artykuł o mnie i mojej rodzince, bo hurtowo wygrywaliśmy różne nagrody w różniastych konkursach i teleturniejach. A potem to spełniło się moje największe marzenie - udział w programie "Szansa na Sukces". Dostałam się za trzecim podejściem. A wierzcie mi nie jest łatwo się tam dostać. Tu pokonałam uporem. Zawzięłam się, że będę próbowała 10 razy a jak nie to pasuje.

Trochę się pochwaliłam ale nie o to tu chodzi. Sens mojej wypowiedzi to taki, że jak ktoś się na coś zaweźmie to nie ma przebacz. Tak jak mówisz Kasiu walczyłaś o realizację kilka lat. Ja do programu startowałm 3 razy na przestrzeni w sumie 6 lat. Udało się. Ostanim moim zrealizowanym marzeniem było ułozyć sobie szczęśliwe życie prywatne- zakochać się w meszczyźnie, kóry zaakceptuje mnie w pełni taką jaką jestem, nie będzie zmieniał pouczał i przede wszystkim będzie mnie kochał. I to mam, przy tym inne marzenia bledną.

Pięknie to napisałaś... aż sie łezka w oku kreci
Podziwiam i gratuluję

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:21   #2496
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Podziwiam i gratuluję
Zgadzam się i podpisuje się pod Tym co napisałaś.
Stary 2011-06-08, 13:26   #2497
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Zaświtał mi w głowie pewien pomysł
Może zorganizujemy tam kiedyś forumkowe spotkanie z mężami
Jak nadal będzie tu taka kraina miodem i mlekiem płynąca
Bardzo dobry pomysł!!!

Co do restauracji Kasi

Z opisu wynika, że będzie tam naprawdę przytulnie, położenie extra i propozycja menu-mmmmmmmm
Kuchnia staropolska ma naprawdę duże wzięcie, bo nie jest sztampowa
A jeszcze wystrój
jesli tak będzie biel. wrzos i takie dodatki to ja chyba bym się zadekowała tam na stałe. To przywołuje mi klimat prowansji a ja lubię takie klimaty.
Do tego trochę wikliny, koszyków, wrzosów mmmmmmm

Kasia znam tę ksiązkę "THE SECRET" nawet oglądałm film i z tłumaczeniem polskim ten dokument. I też potwierdzam, ze coś w tym jest to na pewno, ale czy akurat wszystko to co zawarte w tej książce to prawda to nie wiem. Hymm

Podaj jakieś konkretne jeszcze przykłady co zmieniło się dzieki temu, że zaczęłaś stosować te zasady i jak to robisz?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Podziwiam i gratuluję
Dziękuję dziewczyny

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
W parku na ławce siedzi Jasio, a obok niego siedzi kobieta w ciąży. W pewnym momencie Jasio nie wytrzymuje i pyta kobietę:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha go pani?
- Oczywiście.
Twoje kawały mnie rozwalają
Stary 2011-06-08, 13:26   #2498
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
Nie dziękuję za kciuki albo tak zaocznie by nie zapeszyć. Wiem jednak, że myślami jutro będziecie ze mną.

nie dziekuj

Kasia a to mnie zaskoczyłaś, że restauracyjka w Polsce. Sama wiem jak to jest pięknie spełniać marzenia. Bo i ja spełniałam. Kiedyś bardzo chciałam jakos zaistnieć w moim rodzinnym mieście i udało się. Zostałam wspólzałożycielką, teraz bardzo prężenie działającego teatru dziecięcego czego efekt ogólnej działalności kulturalnej była nominacja do nagrody rocznej burmistrza w dziedzinie kultury. Nagrody nie zdobyłam jednak.
Potem chciałm byc na zdjęciu w gazecie (te zapędy juz mi dawno przeszły ale kiedyś tak miłam) I udało sie , pokazałam się na focie w lokalnej gazecie w towrzystwie znanego polskiego aktora. Potem nawet trafiłam na główną stronę i artykuł o mnie i mojej rodzince, bo hurtowo wygrywaliśmy różne nagrody w różniastych konkursach i teleturniejach. A potem to spełniło się moje największe marzenie - udział w programie "Szansa na Sukces". Dostałam się za trzecim podejściem. A wierzcie mi nie jest łatwo się tam dostać. Tu pokonałam uporem. Zawzięłam się, że będę próbowała 10 razy a jak nie to pasuje.

Trochę się pochwaliłam ale nie o to tu chodzi. Sens mojej wypowiedzi to taki, że jak ktoś się na coś zaweźmie to nie ma przebacz. Tak jak mówisz Kasiu walczyłaś o realizację kilka lat. Ja do programu startowałm 3 razy na przestrzeni w sumie 6 lat. Udało się. Ostanim moim zrealizowanym marzeniem było ułozyć sobie szczęśliwe życie prywatne- zakochać się w meszczyźnie, kóry zaakceptuje mnie w pełni taką jaką jestem, nie będzie zmieniał pouczał i przede wszystkim będzie mnie kochał. I to mam, przy tym inne marzenia bledną.

klask i: dzielna dziewczynka ..

napisz jesli mozesz czyj repertuar spiewalas
A moze tak w ogole w jakims bandzie grasz,
Moze na otwarcie mojej restauracji Cie zaprosze i nam cos poplasasz

kasiaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:28   #2499
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś mogłabym napisać tak samo, ale jak widać można nie być pewnym na 100%. Mąż nie dostał urlopu, dostał tylko jeden dzień wolnego na zasadzie odrobienia. Takie wolne nie jest na 100%, jak urlop podpisany. W pracy różnie bywa. Mogą mieć nagle mega wielkie zamówienie, ktoś się rozchorować. Majster bardzo go lubi, myślę, że w ostateczności by go ściągnął. Nie sądzę, by chciał mu zrobić na złość nie dając urlopu. Sierpień to sezon urlopów, mają większe zamówienia. Ktoś musi pracować. U nas jedna osoba nie przyszła (a była liczona), tragedia się nie stała. Płaci się za osobę, ale co zostanie jedzenia, to zabiera się do domu.

No ale nie można "zaklepać" wolnego wcześniej? Przecież o wiele wcześniej wie się o weselu bliskiej osoby Nie wiem jaką sytuację w pracy ma Twój mąż, nie chcę byś pomyślała że bezpośrednio do Was to odnoszę, ale tak ogólnie, bo pisałaś ze wiele osób nie jest pewnych na 100% czy przyjdą....

Stary 2011-06-08, 13:30   #2500
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha go pani?
- Oczywiście.
Dobry kawał, dobry
Stary 2011-06-08, 13:34   #2501
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
i czasem nie chce mi się żyć i nie wiem co chcę w życiu robić Żałosne, niedojrzałe, wiem, ale póki co utkwiłam w martwym punkcie...
Ech tam zaraz niedojrzałe, to się zdarza kazdemu w każdym wieku i nie ma nic wspólnego z dojrzałością moim zdaniem. Może przecież wynikać z depresji lub czegoś innego

Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa w małżeństwie to daje siłe do wszystkiego a najbardziej do pokonywania problemów. Życie bez nich było by smutne, bo jak się smucisz przywalona toną problemów to przypomnij sobie właśnie w tym momencie uczucie, które ci towarzyszyło jak rozwiązałaś jakiś problem. Ile radości ci dostaczyło i dumy z siebie, że dałaś radę albo ulgi, że już po. To jest esencja życia- zmagać się z codziennymi problemami, wspólnie. Dając wsparcie drugiej osobie i otrzymując to samo w zamian.
Stary 2011-06-08, 13:35   #2502
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha go pani?
- Oczywiście.

Ja moje mężowi tak mówię "Tak Cię kocham że aż bym Cię zjadła", a ten ma natychmiastową odpowiedz: "Ale potem byś mnie przetrawiła, wydaliła i co? I już bys mnie nie miała"

Stary 2011-06-08, 13:36   #2503
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
U nas w Polsce raczej by się to nie przyjęło. Szkoda mi pieniędzy na szkolenie, które nie jest drogie. Wydaje mi się, że ryzyko jest o wiele większe, niż restauracja.
Agusia nie wiem czy ryzyko wieksze czy mniejsze. Wiem ze poki nie uwierzysz w to ze mogloby sie przyjac to rzeczywiscie sie nie przyjmie.
ale ja mysle z perspektywy ze tak powiem goscia w polsce, to ludzie sa nieufni na wszystko co nowe, i czy to bedzie restauracja czy cos innego to ciagle bedzie nowe. Wiec majac tego swiadomosc trzeba z zacisnietymi zebami przejsc przez ta probe. To potem okaze sie czy spoleczenstwo cie przyjelo. Ale to czas i jeszcze raz czas.

Stary 2011-06-08, 13:37   #2504
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ech tam zaraz niedojrzałe, to się zdarza kazdemu w każdym wieku i nie ma nic wspólnego z dojrzałością moim zdaniem. Może przecież wynikać z depresji lub czegoś innego

Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa w małżeństwie to daje siłe do wszystkiego a najbardziej do pokonywania problemów. Życie bez nich było by smutne, bo jak się smucisz przywalona toną problemów to przypomnij sobie właśnie w tym momencie uczucie, które ci towarzyszyło jak rozwiązałaś jakiś problem. Ile radości ci dostaczyło i dumy z siebie, że dałaś radę albo ulgi, że już po. To jest esencja życia- zmagać się z codziennymi problemami, wspólnie. Dając wsparcie drugiej osobie i otrzymując to samo w zamian.

Tiaaa... jak Ty to mądrze piszesz Psycholożka

Stary 2011-06-08, 13:38   #2505
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha go pani?
- Oczywiście.

Stary 2011-06-08, 13:40   #2506
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
klask i: dzielna dziewczynka ..

napisz jesli mozesz czyj repertuar spiewalas
A moze tak w ogole w jakims bandzie grasz,
Moze na otwarcie mojej restauracji Cie zaprosze i nam cos poplasasz
Dziękuję

Repertuar Grzegorza Turnaua
a w bandzie nie gram bo, ja w sumie tak przeciętnie śpiewam. Nie źle ale też i nie za dobrze. Myślę, że wygrałą moja osobowość oraz też to, że zaciągnełam mamę na ten casting a mama i córka razem w programie to już coś nie?

Oj biedna mama była bo jadąc na casting była pewna, że odbębni i to koniec na tym. Nie liczyła, że się dostaniemy. A jednak.

Już na nagraniu chciała sakpitulować. Nie miała wyjścia

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Tiaaa... jak Ty to mądrze piszesz Psycholożka
a co trochę pomądrzyć się chyba można nie?
Stary 2011-06-08, 13:41   #2507
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:

popieram , i jeszcze dodam ze co nas nie zabije to nas wzmocni. ponadto w zyciu tak to jest ze dostajemy tyle ile mozemy unieść.

Stary 2011-06-08, 13:43   #2508
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
[/B]

Ja moje mężowi tak mówię "Tak Cię kocham że aż bym Cię zjadła", a ten ma natychmiastową odpowiedz: "Ale potem byś mnie przetrawiła, wydaliła i co? I już bys mnie nie miała"
O kurcze dobry tekst

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Który to już post ogólnie?
Stary 2011-06-08, 13:44   #2509
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, jesteśmy aktywne, pełne wigoru energii i pasji a nade wszystko szczęśliwe. To przyciaga

a co was nowe mężatki nasze skłoniło do przyłaczenia się? Bo w ostanim czasie doszło naraz was kilka.

Ja tez się cieszę, bo liczę, że kiedyś nawiąze sie miedzy nami jakś może przyjaźń.
Otóż to
No, ja też mam taką nadzieje, że będziemy się Tu długo trzymac razem.
Stary 2011-06-08, 13:45   #2510
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję

Repertuar Grzegorza Turnaua
a w bandzie nie gram bo, ja w sumie tak przeciętnie śpiewam. Nie źle ale też i nie za dobrze. Myślę, że wygrałą moja osobowość oraz też to, że zaciągnełam mamę na ten casting a mama i córka razem w programie to już coś nie?

Oj biedna mama była bo jadąc na casting była pewna, że odbębni i to koniec na tym. Nie liczyła, że się dostaniemy. A jednak.

Już na nagraniu chciała sakpitulować. Nie miała wyjścia
?
a mozna gdzies zobaczyc ten odcinek , masz jakies archiwum
tzn ze z mama spiewalas?

A moze do programu tak to lecialo sprobujesz fajny format , zreszta uwoelbiam Macka. W ogole wszystko co spiewa i na drzewa nie ucieka uwielbiam

Stary 2011-06-08, 13:46   #2511
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też memu mężnemu tak mówie i to samo słysze od niego, co Ty od meża swego.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-08 o 13:47
Stary 2011-06-08, 13:48   #2512
arnama
Zakorzenienie

To Wam jeszcze taką anegdotkę o zjadaniu opowiem
Dawno temu, kiedy mój brat miał dwa, lub trzy latka, pojechaliśmy do znajomych w góry. U nich na podwórku mieszka babcia w takim starym drewnianym domku, babcia była w żałobie po dziadku, więc ubierała się na czarno, do tego włosy sobie farbnęła również w tym kolorze. Babcia niska, zmęczona życiem kobieta, poorana zmarszczkami twarz i niezbyt urodziwa.
Siedzieliśmy na ognisku wieczorem i mój brat przybiegł a ona zachwycona małym szkrabem, przyciągnęła go do siebie i mówi: "jakiś Ty ślicny chłopcyk, aż bym Cię zjadła" a mój brat w ryk i pełne przerażenie Potem nie chciał na podwórko wychodzić i jak Ona się tam pojawiała to uciekał ile sił w nogach do domu. Miał tak potem przez kilka wyjazdów jeszcze. A babcia do dziś jest nazywana przez wszystkich Czarna Babcia

Stary 2011-06-08, 13:49   #2513
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Który to już post ogólnie?
Twój post ma numer 2508.
Stary 2011-06-08, 13:49   #2514
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:
Co do restauracji Kasi
Z opisu wynika, że będzie tam naprawdę przytulnie, położenie extra i propozycja menu-mmmmmmmm
Kuchnia staropolska ma naprawdę duże wzięcie, bo nie jest sztampowa
A jeszcze wystrój
jesli tak będzie biel. wrzos i takie dodatki to ja chyba bym się zadekowała tam na stałe. To przywołuje mi klimat prowansji a ja lubię takie klimaty.
Do tego trochę wikliny, koszyków, wrzosów mmmmmmm

Kasia znam tę ksiązkę "THE SECRET" nawet oglądałm film i z tłumaczeniem polskim ten dokument. I też potwierdzam, ze coś w tym jest to na pewno, ale czy akurat wszystko to co zawarte w tej książce to prawda to nie wiem. Hymm

Podaj jakieś konkretne jeszcze przykłady co zmieniło się dzieki temu, że zaczęłaś stosować te zasady i jak to robisz?
Wsio opisze jesli dalej ciekawe jestescie , wieczorem bo tak mnie zajal watek ze szoook , patrze na zegarek a tu juz prawie 14, jesssus maria.. niezle ufff jakies recepty na uzaleznienie od watku mam kto do zaproponowania

Stary 2011-06-08, 13:51   #2515
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Ja też memu mężnemu tak mówie i to samo słysze od niego, co Ty od meża swego.

no co Ty

Stary 2011-06-08, 13:55   #2516
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
No ale nie można "zaklepać" wolnego wcześniej? Przecież o wiele wcześniej wie się o weselu bliskiej osoby Nie wiem jaką sytuację w pracy ma Twój mąż, nie chcę byś pomyślała że bezpośrednio do Was to odnoszę, ale tak ogólnie, bo pisałaś ze wiele osób nie jest pewnych na 100% czy przyjdą....
My o weselu wiedzieliśmy dużo wcześniej, ale nie wiedzieliśmy, że będziemy zaproszeni. Jest to bliska koleżanka, ale ona sama jeszcze parę miesięcy temu nie wiedziała, czy będzie zapraszać znajomych. Głupio mi było się tak dopytywać. Nie chciałam się wpraszać. W kwietniu mąż załatwiał urlop na wakacje, nawet się zastanawiałam, czy spytać się koleżanki. Wiele osób im tak nie mówi, tylko są osoby, które mówią nie na 100%, np. mają małe dziecko, jak im się nagle rozchoruję, to nie przyjadą. Ja powiedziałam, że mąż nie na 100%, tylko tak na 99%, a ja będę najwyżej sama.
Stary 2011-06-08, 13:55   #2517
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty
Tzn nie dokładnie to samo, ale napewno mówi mi, że jak go zjem to go nie będe mieć.
Stary 2011-06-08, 13:56   #2518
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Wsio opisze jesli dalej ciekawe jestescie , wieczorem bo tak mnie zajal watek ze szoook , patrze na zegarek a tu juz prawie 14, jesssus maria.. niezle ufff jakies recepty na uzaleznienie od watku mam kto do zaproponowania

My tu raczej nałóg podsycamy a nie z niego leczymy

Ktoś pytał czemu tu przyszłam
OTÓŻ przez przypadek na jakimś innym wątku zobaczyłam podpis Karinio z linkiem wątku, weszłam, zobaczyłam jak sie fajnie gadka toczy i postanowiłam dołączyć (po części z nudów, zwłaszcza w pracy) ale teraz już się wciągałam na maxa, wydaje mi się jak bym Was znała nie wiadomo odkąd
I ściągnęłam tu kilka koleżanek z wątku PM 2010 bo tam sie jakoś rozmowa nie klei

Stary 2011-06-08, 13:57   #2519
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
To Wam jeszcze taką anegdotkę o zjadaniu opowiem
Dawno temu, kiedy mój brat miał dwa, lub trzy latka, pojechaliśmy do znajomych w góry. U nich na podwórku mieszka babcia w takim starym drewnianym domku, babcia była w żałobie po dziadku, więc ubierała się na czarno, do tego włosy sobie farbnęła również w tym kolorze. Babcia niska, zmęczona życiem kobieta, poorana zmarszczkami twarz i niezbyt urodziwa.
Siedzieliśmy na ognisku wieczorem i mój brat przybiegł a ona zachwycona małym szkrabem, przyciągnęła go do siebie i mówi: "jakiś Ty ślicny chłopcyk, aż bym Cię zjadła" a mój brat w ryk i pełne przerażenie Potem nie chciał na podwórko wychodzić i jak Ona się tam pojawiała to uciekał ile sił w nogach do domu. Miał tak potem przez kilka wyjazdów jeszcze. A babcia do dziś jest nazywana przez wszystkich Czarna Babcia
O matko nieźle, twój brat miał potem schizy.
Stary 2011-06-08, 13:58   #2520
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
a mozna gdzies zobaczyc ten odcinek , masz jakies archiwum
tzn ze z mama spiewalas?

A moze do programu tak to lecialo sprobujesz fajny format , zreszta uwoelbiam Macka. W ogole wszystko co spiewa i na drzewa nie ucieka uwielbiam
Kiedyś tam napewno spróbuje, ale juz tylko poto by wygrać kasę. Więc trzeba bedzie się solidnie przygotować. Jak akurta będę mogła to wybiorę sie na casting, przymierzam się bowiem od jakiegoś czasu

z mama śpiewałam w duecie, niestety odcinek nie jest dostępny na necie a ja nie mam na płycie tylko kaseta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości