Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 10:48   #4981
Duszek2
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

To, że same byśmy tak nie zrobiły nie znaczy, że ona chce do niego wracać. Znam przypadki, że byli partnerzy chwalili się nowymi. Mój eks też tak zrobił

Również odnoszę takie wrażenie. Już mi się odechciało szukać drugiej połówki. Moje potencjalne połówki mają już żony. Too late.
Może racja Malla ale ja tam nie wiem, nie jestem pewna do konca

A ty masz swoja potencjalna połówke, moze nie musisz już szukac, moze okazac sie , że ja juz masz Mam nadzieje, ze Ci się z nim układa coraz lepiej bo tak smutno zabrzmiało Twoje ostatnie zdanie...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 10:49   #4982
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Napisałam do nich,że nie będę płacić za ich bezprawne wykorzystywanie i przedłużanie sobie konta za pieniądze,że żądam usuniecia mojego konta i jeśli dostanę jeszcze jakiekolwiek wiadomości nagabujące,wyłudzające to zgłaszam to na policję i rozgłoszę w mediach
A co bądźmy zimnymi s&^*mi
O tym była wielka afera w "UWAGA" bo ludzie NIE CZYTAJĄ REGULAMINU! A tam było napisane co i jak i ludzie bajońskie sumy mieli do zapłaty. Wpisz w goglach wyskoczy Ci
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 10:53   #4983
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
elve- a po jakim czasie od rozstania dostałaś zaproszenie? Mieliście kontakt?
Ożenił się po 8 latach od rozstania. Nie rozstaliśmy się ładnie, więc kontaktu nie było w ogóle przez pierwsze 4 lata, potem ni z tego ni z owego dostałam od niego maila, poszliśmy na jedno piwo i zagadaliśmy się do rana Potem kontakt średnio raz - dwa razy do roku na gadu, spotkania nam się trafiły jeszcze 3.
Stary 2011-06-08, 10:55   #4984
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Ale mi ciśnienie skoczyło !!
Dostałam wezwanie sądowe z pobieraczka za założenie konta w 2009 !!
Ojjjjj[!!] będzie się działo
Też dostałam jakiś rok temu ale podałam zmyślone dane, więc mi mogą najwięcej zrobić. Ale podobno duużo ludzi się przestraszyło i im płaciło.

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 10:59   #4985
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Wiesz, wolałabym się umawiać z taką kobitą niż z TAKIM facetem. Syndrom wiecznego dziecka, Piotrusia pana :/ A kobity chcą robić karierę, rozwijać się. Dziś do pieluch, męża i "kury domowej" im się nie spieszy. Ot taka różnica.
Koło 30tki może trafić się mężczyzna, który chciał robić karierę, rozwijać się. Są tacy, którzy po długoletnim związku z "młodości" mają odruch wymiotny na słowo "związek". Mogą się też trafić kobiety, które mają syndrom wiecznego dziecka, chcą się bawić, seksić, nie w głowie im stabilizacja.

Kobieta rozwijająca swoją karierę, nie spiesząca się do pieluch, męża i roli kury domowej swobodnie może być w związku.

Dla mnie takie rozgraniczanie na to co przystoi w pewnym wieku kobiecie a co mężczyźnie...trochę się kupy nie trzyma.
Stary 2011-06-08, 11:01   #4986
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
O tym była wielka afera w "UWAGA" bo ludzie NIE CZYTAJĄ REGULAMINU! A tam było napisane co i jak i ludzie bajońskie sumy mieli do zapłaty. Wpisz w goglach wyskoczy Ci
Wygooglałam Dlatego pewna siebie napisałam bo koleżanka mi podpowiedziała,że szukają naiwniaków a w sądzie każdy wygra taką sprawę Więc gites majonez
Szukają debili do płacenia
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 11:06   #4987
zoskasamoska
Wtajemniczenie

zverka ja tak samo myśle jak ty. Ja nie chce z nim być. CHociaz wszyscy w koło tak myślą, ze bedziemy razem, bedziemy szczesliwa rodzinka. A tak naprawde ja bede naćpanego faceta z podłogi podnosiła, patrzyla jak sobie baka? Jak dziecko tuli gdy jest nacpany czy pijany ? o ✂✂✂✂a nie! Na to nie pozwole, nie pozwole i tyle. Jak bedzie taka potrzeba to sie wszystko w kolo dowiedzą jaki on jest.

O dostałam od niego sms, " nie chciałabys ze mna wczesniej zamieszkac? bym sie juz teraz wzial za remont sypialni , zobaczylibysmy jak by to było, czy nam się uda" Nosz cholera! On głuchy czy nienormalny ? Mówiłam mu , ze do porodu napewno mieszkam u siebie.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 11:07   #4988
siaaaa
Zadomowienie

zoskasamoska, nie wierze, byłam na tym wątku jakiś miesiąc temu, a Ty nadal tkwisz w tym bagnie. I to jeszcze w ciąży. Współczuje Twojemu dziecku. Tobie nie ma czego współczuć i żałować Cie, bo robisz to na własne życzenie.

Cytat:
Ja tak właśnie uważam Mój ex 34 lata kupa kobit ale co z tego. Nadal sam. Facet po 30stce bez dzieci nawet nie rozwodnik?! już się zapala lampka, że z nim coś nie tak :/ No ale mądry Polak po szkodzie:/
Wg mnie czerwona lampka może się zapalić jak facet miał dużo dziewczyn i z każdą był dosyć krótko. Nigdy nie był w poważnym związku, trwającym choćby pół roku. Tak było z Pachniakiem, masa dziewczyn, z każdą max miesiąc, wolny duch.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 11:08   #4989
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ożenił się po 8 latach od rozstania. Nie rozstaliśmy się ładnie, więc kontaktu nie było w ogóle przez pierwsze 4 lata, potem ni z tego ni z owego dostałam od niego maila, poszliśmy na jedno piwo i zagadaliśmy się do rana Potem kontakt średnio raz - dwa razy do roku na gadu, spotkania nam się trafiły jeszcze 3.
uu 8 lat to jest troche czasu.
Ta pani to jest niecały rok po rozstaniu z moim? nie wiem kim
Stary 2011-06-08, 11:13   #4990
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
uu 8 lat to jest troche czasu.
Ta pani to jest niecały rok po rozstaniu z moim? nie wiem kim
No gówniarze byliśmy jak się rozstawaliśmy, w ogólniaku jeszcze, trudno żeby się ożenił jeszcze przed maturą

Ślub był po mniej więcej dwóch latach związku. Byłby wcześniej, ale ściągali całą rodzinę, między innymi kuzyna z Nowej Zelandii, impreza była na koszmarną ilość osób, ogólnie ach i och. A ja się akurat wzięłam i rozłożyłam na zapalenie oskrzeli, myślałam że się zapłaczę

Ogólnie Duszku, jak dla mnie to Ty tracisz czas z tym swoim. Ale to Twoje życie, sama musisz dojść do swoich konkretnych wniosków...
Stary 2011-06-08, 11:16   #4991
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Ja nie chce z nim być.
To po co z nim jesteś?

Cytat:
Jak bedzie taka potrzeba to sie wszystko w kolo dowiedzą jaki on jest.
Co się musi stać, żeby była taka potrzeba? Ma dziecko zabełtać? Może je pobić?

Cytat:
Nosz cholera! On głuchy czy nienormalny ? Mówiłam mu , ze do porodu napewno mieszkam u siebie.
Pozwole sobie odpowiedzieć: normalny to on nie jest. Nie daj sobie zamydlić oczu pokoikiem dla dziecka...
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 11:20   #4992
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
No gówniarze byliśmy jak się rozstawaliśmy, w ogólniaku jeszcze, trudno żeby się ożenił jeszcze przed maturą

Ślub był po mniej więcej dwóch latach związku. Byłby wcześniej, ale ściągali całą rodzinę, między innymi kuzyna z Nowej Zelandii, impreza była na koszmarną ilość osób, ogólnie ach i och. A ja się akurat wzięłam i rozłożyłam na zapalenie oskrzeli, myślałam że się zapłaczę

Ogólnie Duszku, jak dla mnie to Ty tracisz czas z tym swoim. Ale to Twoje życie, sama musisz dojść do swoich konkretnych wniosków...
wo to taka licealna miłość można powiedzieć
Ech, czekam aż przyjdzie taki dzień, że dam sobie całkowicie spokoj na dobre...juz jest lepiej jak dla mnie ale to jeszcze nie to.

A tak przy okazji to Nowa Zelandia jest piekna!! heh i moim marzeniem jest tam kiedyś pojechac.
Stary 2011-06-08, 11:34   #4993
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A tak przy okazji to Nowa Zelandia jest piekna!! heh i moim marzeniem jest tam kiedyś pojechac.
To zapytajmy Elve, czy ten kuzyn jeszcze wolny :P
Cytat:
A ty masz swoja potencjalna połówke, moze nie musisz już szukac, moze okazac sie , że ja juz masz Mam nadzieje, ze Ci się z nim układa coraz lepiej bo tak smutno zabrzmiało Twoje ostatnie zdanie...
Jest średnio. Nie jestem szalenie zakochana, choć jakby się postarał, to mogłabym być, bo to uroczy i porządny człowiek. Jak z nim jestem, to jest fajnie, a jak go nie ma obok, to czuję się singlem. Zaczął mnie już mierzić status "w związku" na FB, jest mi obcy.
Cytat:
Wiesz, wolałabym się umawiać z taką kobitą niż z TAKIM facetem. Syndrom wiecznego dziecka, Piotrusia pana :/ A kobity chcą robić karierę, rozwijać się. Dziś do pieluch, męża i "kury domowej" im się nie spieszy. Ot taka różnica.
A TAKA KOBIETA? Nikt jej nie chciał, może jest kiepska w łóżku, może zimna uczuciowo...
Spójrzmy na mnie: nie robię kariery, nie rozwijam się. Pracuję i żyję z dnia na dzień. Dobrze, że byłam z eksem tyle lat, bo przynajmniej mam się czym zasłonić przed atakami osób trzecich, ale jak pada pytanie "czemu nie założyliście rodziny?", to nie wiem, jak odpowiedzieć.
Bo jestem trefna i nie mam instynktu matki i żony?
Cytat:
wszyscy w koło tak myślą, ze bedziemy razem, bedziemy szczesliwa rodzinka. A tak naprawde ja bede naćpanego faceta z podłogi podnosiła, patrzyla jak sobie baka? Jak dziecko tuli gdy jest nacpany czy pijany ?
Ja bym tych "wszystkich" uświadomiła już teraz. Nie rozumiem tej wielkiej tajemnicy wokół jego nałogów. Ty wychodzisz na tą gorszą, a on przecież w samotności się nie żuli.
Stary 2011-06-08, 11:39   #4994
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
To po co z nim jesteś?

Co się musi stać, żeby była taka potrzeba? Ma dziecko zabełtać? Może je pobić?

Pozwole sobie odpowiedzieć: normalny to on nie jest. Nie daj sobie zamydlić oczu pokoikiem dla dziecka...
Przyjechał znów przed chwila. Powiedział ,że potem jedziemy do castoramy, bo musi sie wziąść za sypialnie i mam wybrać razem z nim kolor scian, nosz ✂✂✂✂a! kolor scian ! :/

Zapytałam co dalej. Jak to bedzie. Powiedział ,ze mam pojechac z nim do Katowic, chociaz przy nim byc, on wejdzie sam, ja mam na niego poczekac. Że zacznie sie leczyć, bo mu się rodzina powiększa i nie może byc już w tym nałogu, bo go to już od dawna męczy.
Stary 2011-06-08, 11:41   #4995
Malla
Nie depcze krokusów

zoskasamoska - to jedź z nim do tych Katowic, a nie do Castoramy. Wszystko po kolei.
Stary 2011-06-08, 11:48   #4996
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:

Jest średnio. Nie jestem szalenie zakochana, choć jakby się postarał, to mogłabym być, bo to uroczy i porządny człowiek. Jak z nim jestem, to jest fajnie, a jak go nie ma obok, to czuję się singlem. Zaczął mnie już mierzić status "w związku" na FB, jest mi obcy.

.
Właśnie może jest wolny albo ma wolnych fajnych znajomych?

A rozmawiałaś z nim o tym, ze wasza relacja mogłaby sie bardziej rozwinąć gdyby sie starał troszke bardziej?
Wiesz to poczatek, mozliwe, ze to sie rozwinie. Nie zawsze zaczyna sie chyba od wielkiego bumm.
ale ja tam nie wiem ja miałam tylko jeden zwiazek powazny
Stary 2011-06-08, 11:49   #4997
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyjechał znów przed chwila. Powiedział ,że potem jedziemy do castoramy, bo musi sie wziąść za sypialnie i mam wybrać razem z nim kolor scian, nosz ✂✂✂✂a! kolor scian ! :/

Zapytałam co dalej. Jak to bedzie. Powiedział ,ze mam pojechac z nim do Katowic, chociaz przy nim byc, on wejdzie sam, ja mam na niego poczekac. Że zacznie sie leczyć, bo mu się rodzina powiększa i nie może byc już w tym nałogu, bo go to już od dawna męczy.
Oby przełożył słowa na czyny
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-06-08, 11:54   #4998
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
zoskasamoska - to jedź z nim do tych Katowic, a nie do Castoramy. Wszystko po kolei.
Własnie jak byłam u mojej terapeutki jakis czas temu to powiedziała, ze nie mam z nim nigdzie jezdzic ( juz wczesniej tak mówił ) , że ma sam jechac, i sam się za siebie zabrac. No i co ja mam zrobić ? Nie mam pojęcia, musze sie na spotkanie znia umówic.
Stary 2011-06-08, 12:09   #4999
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Niestety, ku mojej rozpaczy jest w bardzo szczęśliwym związku

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Własnie jak byłam u mojej terapeutki jakis czas temu to powiedziała, ze nie mam z nim nigdzie jezdzic ( juz wczesniej tak mówił ) , że ma sam jechac, i sam się za siebie zabrac. No i co ja mam zrobić ? Nie mam pojęcia, musze sie na spotkanie znia umówic.
Ja też uważam, że powinien sam się wziąć za siebie. Ma siłę mieć Cię w dupie jak ćpa, ma siłę farmazonić o kolorach ścian chwilę po tym jak zarzuca Ci, że dziecko może nie być jego, to niech ma siłę iść na odwyk.

Ja bym się nie skupiała na pomocy mu, tylko na ciąży. Którą przez nerwy z nim związane możesz stracić.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
A TAKA KOBIETA? Nikt jej nie chciał, może jest kiepska w łóżku, może zimna uczuciowo...
Spójrzmy na mnie: nie robię kariery, nie rozwijam się. Pracuję i żyję z dnia na dzień. Dobrze, że byłam z eksem tyle lat, bo przynajmniej mam się czym zasłonić przed atakami osób trzecich, ale jak pada pytanie "czemu nie założyliście rodziny?", to nie wiem, jak odpowiedzieć.
Bo jestem trefna i nie mam instynktu matki i żony?
Mnie przeraża to, że to my, kobiety, same siebie nakręcamy wzajemnie na takie myślenie.

Mnie ostatnio zapytali czemu z eksem chociaż dziecka nie mamy, skoro tyle lat jak stare dobre małżeństwo...w głowie się nie mieściło, że tacy starzy, tyle lat ramię w ramię, a bez potomstwa.
Stary 2011-06-08, 12:13   #5000
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A rozmawiałaś z nim o tym, ze wasza relacja mogłaby sie bardziej rozwinąć gdyby sie starał troszke bardziej?
Tak, ale nie zagłębiałam się za bardzo w temat. I tak z tych szczątkowych sugestii niewiele chyba mu do głowy weszło.
Cytat:
Własnie jak byłam u mojej terapeutki jakis czas temu to powiedziała, ze nie mam z nim nigdzie jezdzic ( juz wczesniej tak mówił ) , że ma sam jechac, i sam się za siebie zabrac.
Ale jadąc z nim masz pewność, że był w gabinecie.
Cytat:
Mnie ostatnio zapytali czemu z eksem chociaż dziecka nie mamy, skoro tyle lat jak stare dobre małżeństwo...w głowie się nie mieściło, że tacy starzy, tyle lat ramię w ramię, a bez potomstwa.
Nie oszukujmy się. Jest to dziwne
Stary 2011-06-08, 12:20   #5001
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie oszukujmy się. Jest to dziwne
Dziwne? Raczej potwierdza, że tabletki anty brane jak trza, są skuteczne
Stary 2011-06-08, 12:48   #5002
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

[/COLOR]

Ja też uważam, że powinien sam się wziąć za siebie. Ma siłę mieć Cię w dupie jak ćpa, ma siłę farmazonić o kolorach ścian chwilę po tym jak zarzuca Ci, że dziecko może nie być jego, to niech ma siłę iść na odwyk.

Ja bym się nie skupiała na pomocy mu, tylko na ciąży. Którą przez nerwy z nim związane możesz stracić.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Chyba sie pierwszy raz z Toba zgadzam. Sam powinnien wziasc sie za szmaty i doprowadzic do ładu, racja. Ale z drugiej strony Malla tez ma racje, ze jak z nim pojade to bede miala pewnosc, ze tam był, a tak to co ? Ale to znów nerwy, stres, niepotrzebny.
Stary 2011-06-08, 12:48   #5003
plu
Rozeznanie

Malla, elvegirl cieszę się ze są jeszcze kobiety które mają takie podejście jak Wy

ale myślę że to jeszcze to starsze pokolenie wpaja nam że kobieta prze 30 powinna mieć już dawno męża i rodzić dzieci wiadomo że im jesteśmy starsze to tym trudniej znaleźć odpowiedniego partnera bo Ci potencjalni już są często pozajmowani, ale najgorsze co można zrobić to szukać męża na siłe - "bo zegar biologiczny tyka"

Edytowane przez plu
Czas edycji: 2011-06-08 o 12:51
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:11   #5004
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
Malla, elvegirl cieszę się ze są jeszcze kobiety które mają takie podejście jak Wy
Ale ja bym już chciała mieć własny dom i zaobrączkowanego mężczyznę
Tylko nic na siłę.
Stary 2011-06-08, 13:39   #5005
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A ja nie mam ciśnienia na wspólne gospodarstwo domowe i obrączkę. Mam srebrną, wystarczy mi
Stary 2011-06-08, 13:41   #5006
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ale mi ciśnienie skoczyło !!
Dostałam wezwanie sądowe z pobieraczka za założenie konta w 2009 !!
Ojjjjj[!!] będzie się działo
O matko nie strasz, bo może przyszło też do mojej przyjaciółki i znowu będę musiała ją reanimować, bo dziewczyna zawału dostaje zawsze jak słyszy, że znowu czegoś chcą :P

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Wg mnie czerwona lampka może się zapalić jak facet miał dużo dziewczyn i z każdą był dosyć krótko. Nigdy nie był w poważnym związku, trwającym choćby pół roku. Tak było z Pachniakiem, masa dziewczyn, z każdą max miesiąc, wolny duch.
A jak go poznajesz i okazuje się że ma 6-8 panienek na raz? To tylko ja mogłam być taka naiwna i durna
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:47   #5007
plu
Rozeznanie

Cytat:
Tylko nic na siłę.
no i o to chodzi
ja jestem takim typem, że mimo tego że jestem w sumie młoda, to gdybym tylko miała odpowiedniego faceta przy boku i że tak powiem nie musiała bym sie martwić o kwestie finansowe to mogła bym w ogole nie myśleć o karierze itd tylko zacząć rodzić dzieci domem z ogródkiem bym też nie pogardziła

Ale z drugiej strony jest baaardzo dużo kobiet którym na tym nie zależy i dla nich to normalne że nie śpieszą się z dzieckiem i ślubem, denerwuje mnie że społeczeństwo często nie potrafi zaakceptować takich decyzji i ogólnie uważa się że jest to coś 'dziwnego'
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:52   #5008
Yuuka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny .

Jestem wykończona.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:57   #5009
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
O matko nie strasz, bo może przyszło też do mojej przyjaciółki i znowu będę musiała ją reanimować, bo dziewczyna zawału dostaje zawsze jak słyszy, że znowu czegoś chcą :P
A dajże spokój...Posrany kraj...Złodzieje i naciągacze...Jak napiszą jeszcze raz ide na policję

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny .

Jestem wykończona.
Co sie stało??
Cytat:
Stary 2011-06-08, 13:57   #5010
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Cytat:
Tylko nic na siłę.
ja też,może to przez to,że jesteśmy tym samym rocznikiem
po rozstaniu z moim byłym narzeczonym szalałam na portalach randkowych,co jednak było błędem ( o czym oczywiście musiałam się przekonać na własnej skórze) i zgadzam się-NIC NA SIŁĘ, wierzę,że gdzieś tam istnieje jeszcze moja druga połówka

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości