|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Marta spoko
do nas też się zawsze teściowa czy teśc spóźniają ze 40 minut albo godzinę Teraz jak miałam urodziny to co?? teściowa wpadła 1,5 godziny spóźniona Ja już nie muszę mówić co o tym sądzę
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
martucha najlepszego dla W. My też czekamy na gości, chociaż nikogo nie zapraszaliśmy
|
|
|
|
#513 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w koncu kupilam mleko skondensowane slodzone gotowane gotowac przez 2 h niet ![]() ![]() Cytat:
i wlasnie je kupilam po dluzszym namysle bo mi sie przypomnialo ze pisalas o gotowaniu mleka... tylko mi by sie przez 2 h nie chcialo go gotowac ![]() Cytat:
a duzo tych klientow zwerbowal??Cytat:
mykam do dentysty |
||||||
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my nie zapraszaliśmy teściowa sama powiedziała że w środę są na 17, szwagier przyszedł bez zapowiedzi, i przyjaciele powiedzieli że wpadną wieczorkiem... więc się drobno przygotowaliśmy... ciekawe o której przyjdą teście i czy przyjdą.... a dla znajomych będzie posiadówa w sobotę..
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Samba chyba 15 osób
Marta ja zawsze sobie powtarzam, że jak mnie zaproszą to też się z godzinę spóźnię ale jak co do czego to nie mogę kurdeeee bo moja natura mi mówi, że mam byc punktualnie. Najlepsze imieniny były u teścia, gdzie każdy głodny a on.... wyszedł i spóźnił sie ponad godzinę na własne imieniny |
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam ![]() tyle że kapucha starta jak ogorki ![]() Cytat:
ja kupuję zwykle masę krówkową albo właśnie mleko skondensowane gotowane ![]() ![]() punktualność boska... Agatka daj znać po wizycie...
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętasz, ze mamy chłopów rodzonych tego samego dnia
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Baja to wszystkiego najlepszego dla waszych facetów
|
|
|
|
#519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężowi zleciłam, ale nie wiem czy podoła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajni gościemoi rodzice kiedyś zaprosili znajomych to uwaga spóźnili się miesiąc Cytat:
|
||||
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie i jeszcze ślub tego samego dnia brałyśmy ![]() ![]() przeca już pamietam ![]() ![]() ![]() Najlepszego dla Męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() 1.5 h spóźnienia... ciekawe ciekawe... a Magda u nas była podobna sytuacja. Szliśmy na urodziny do bratanicy męża na 17 - my o 16.50 wychodziliśmy od męża a teść się zastanawiał czy on idzie się kąpać czy teściowa... no ale ich spóźnienie.. poszliśmy do domu solenizantki a jej rodzice zaskoczeni że jesteśmy bo uwaga- przecież wszyscy sie spóźniają to ci se siedzieli... boskoooo ![]() dopiero zaczęli jakieś talerzyki wyciągać wędlinkę kroić itd.. więc wiesz... dla mnie nie do pomyślenia..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-08 o 18:35 |
||
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu bardzo mi przykro, ze tak zostaliscie potraktowani. i super, że kolega pozwolil wam sie zatrzymacwlansie sprzedałam "trupka". odezwal sie inny facet i jeszcze podbilam cene poszedł za 450zł facet stwierdzil, ze jestem uparta no ale i tak zapłacil
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
idą wowwww buhahahahah 1 godzina 36 minut boskooooooo
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, na pewno przekażę mężowi
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że w ogóle maja zamiar
oj szkoda słow najlepszego dla W.
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uparciuch ![]() madzialenka no no to zaszalejecie ile on tego ludziom nawciskał?że tyle kasiory? ![]() gości jednak nie będzie jedni sami nie umieli przyjechać inni dziś do innej rodziny pojechali a jutro jadą jeszcze gdzie indziej niby mieli przyjechać dziś lub jutro teraz zebrało się im na sobotę teraz mogą nas nie powiem co bo mamy swoje plany, do tego TŻ wziął wolne w pt by jutro jechać do rodziców po pracy jego i zostać do piątku no cóż jak to TŻ pow że ominięto nas w kalendarzu ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- ode mnie tez złóżcie
|
|
#526 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam prywatnie najpierw u babeczki, ale ona nie robi usg, więc wysłała mnie na drugi koniec Torunia, pojechałam. Marek Maleńczuk się zwie, ponoć bardzo dobry lekarz- badał moją teściową, jak była ze szwagrem w ciąży
Zbadał mnie, zrobił wywiad, założył kartę... spokojny i zrównoważony, uspokoił mnie. Zobaczyłam na usg moje małe szczęście Jednak Zobaczył u mnie krwiaka na macicy, dlatego plamiłam... zakazał stosunków, mówił, że mam dużo leżeć, odpoczywać... a tamten z nfz nic takiego nie mówił, nie ostrzegał... przykre to... Mówił, żebym dalej leki brała i decydujące są te najbliższe 3 tygodnie... Ciąża rozwija się prawidłowo, wychodzi, że 8 tydzień, niecałe 2 cm... poród na 15.01.2012.Uspokoiłam się troszkę... jechałam do domu samochodem i łzy zalewały mi twarz ze szczęścia, te łapki tak słodko ruszał
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Baja wszystkiego najlepszego równiez dla Twojego męzula
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! Widać, że jest taka kijaneczka, widać łapki, ale nóżek jeszcze nie ma i się akurat przekręcał i tak śmiesznie trząchał
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis padłam po wejsciu na wage... 64kg kiedy ja tak przytyłam???????? od dzis ograniczylam jedzenie, musze sie przeprosic z hh i steperem oraz zakupilam wspomagacz therm line II. uzywala ktoras?
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Agatku super że wszystko w porządku, odpoczywaj dużo i dbaj o was
India macha, macha a w 8 już była jak kurczaczek, miała główkę i bardziej wykształconą resztę ciała i rączki u nas burza, jak grzmotnęło to tak mi Lilkę przestraszyło że aż podskoczyła i zaczęła tak żałośnie płakać że aż mi się zebrało na płacz, tak mi jej szkoda było
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Przedstawiam Wam moją małą kijaneczkę
Sebastian oczywiście musi być hihi
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatek - śliczna ta Twoja kijanka!
Ale mi się nic nie chce - miałam ogarnąć w mieszkaniu ale jakoś tak mi się 1000 powodów wymyśla czemu tego nie robić dzisiaj
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek super kijaneczka
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek super , dbaj o Was
![]() Marta mnie tak wkurza niepunktualność, że na samą myśl mam dreszcze
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
złapałam doła
![]() az sobie popłakałam w łazience ;( dobranoc....
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
India co się stało??
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Co sie stalo India??
Agatek sliczne dzieciątko dbaj o Was ![]() Baja i Martucha sto lat dla Waszych mezów ![]() A ja zrobilam likier i jutro bede sie opijac hehehe
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie na pewno najpiękniejsza ![]() Co się stało? ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A mój tż dalej mi sprawdza pracę masakra, kiedy ja to wydrukuje |
||
|
|
|
#540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moje prace czytała mama. Wszystkie błędy wyłapywała. A jak już mówiłam z ortografia u mnie na bakier, więc i tu miała duuużo roboty! Bo jak szybko pisze na klawiaturze to nie zwracam uwagi na podkreślenia... Cytat:
Uparciuchu!![]() haha, no bosko! nie ma to jak punktualność!!!! Cytat:
Cytat:
Kochana, co się stało? ![]() Martucha, Baja, wszystkiego naj dla Waszych ukochanych! Niech będą szczęśliwi, zadowoleni, spełnieni i radośni każdego dnia!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

do nas też się zawsze teściowa czy teśc spóźniają ze 40 minut albo godzinę 

byly w biedronce ale chyba nie weszly do stalej sprzedazy 

Wczoraj dotarło to wszystko do mnie i poczułam lekki żal, nie chciało mi się z nia nawet gadać. Mama pozostała niewzruszona
na koniec powiedziała ,,przynajmniej sie dzisiaj wyśpię". bo jej zdaniem pokój w którym spaliśmy jest lepszy 
po prostu bardzo mi przykro, ze tak zostaliscie potraktowani. i super, że kolega pozwolil wam sie zatrzymac

Jednak Zobaczył u mnie krwiaka na macicy, dlatego plamiłam... zakazał stosunków, mówił, że mam dużo leżeć, odpoczywać... a tamten z nfz nic takiego nie mówił, nie ostrzegał... przykre to... Mówił, żebym dalej leki brała i decydujące są te najbliższe 3 tygodnie... Ciąża rozwija się prawidłowo, wychodzi, że 8 tydzień, niecałe 2 cm... poród na 15.01.2012.
mam dzisiaj na 10 wiec chcialam sie wyspac a ta .. mi dzwnic o 8 rano czy .. moge po drodze wstapic kupic jej chleb i srodki czystosci bo ma sprzataczke w domu a nie ma nic