|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba mnie coś ominęło. |
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie suknie ślubne i zakochałam się
http://www.maggiesottero.com/dress.a...=6&style=S5289 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=0&style=J1413 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=0&style=A3500 ktoś ją ostatnio chyba wklejał http://www.maggiesottero.com/dress.a...12&style=A3404 ta byłaby jeszcze piękniejsza gdyby była biała W ogóle ta firma ma presliczne suknie ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? co to za uciecha 2 i ostatnia mi się podobają. Ja wiem, że ogrom sukien będzie mi się podobał, ale... wiem,że nie w każdej będę wyglądać idealnie i tak jakbym chciała zarówno przez mój biust i jak przez moja kobiecą figurę czyt. wcięcie w talii i szersze biodra
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście wszystkie ładne, ale nie moje wymarzone![]() ale obawiam się ogólnie tego, że będę miała problem z doborem sukni.. nie dość, że rozmiar malutki, to jeszcze cyców brak i o:/
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-08 o 22:28 |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze apropo celibatu - ja chwilowo odczuwałam takowy, gdy TŻ zaczął pracować na kopalni. Przychodził zmęczony i na nic nie miał sił...Potem wszystko wróciło do normy, a odkąd od 2 tygodni jest na L4 z powodu złamanego palca (mówiłam o tym?? )to jakby mógł to by mnie 'zajechał'
tzn. zamęczył mimo tej nieporadności prawej ręki
|
|
|
|
#1087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych sukien to wiem, że u mnie też tak będzie ale ja nie chcę innej sukni jak rybki no jeszcze empire mi się podoba---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ja tez nie mam dużych cyców ![]() Cytat:
jak to się stało?
|
|||
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tyle - z jego winy
![]() Mi się marzy ta suknia Justina Alexandra |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
a to tajemnica
a tak serio to trudno ją opisać kiedyś jak znajdę podobną to pokaże![]() hehe ale pewnie masz i tak większe niż moje wisienki
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam dziewczynki spać, bo jutro ciężki dzień z podstawami nauczania środowiska
wydaję się przyjemne, ale niestety mam do nauki dużo skomplikowanych rzeczy i nazw, których nie wykorzystam w nauce dzieci z wieku 6-9 lat |
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ostatnio zauważyłam, że mi jeszcze bardziej zmalały![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no bo fakt faktem to takie są kiedyś miałam okropne kompleksy na tym pkt i nadal mam, ale TŻ mnie leczy z nich, kochany
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uciekam bo oczy mi się zamykają Dobranoc
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też znikam już, ale nie spać a uczyć sie
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
"to na śpiocha go"
Gdyby to chociaż zdechło w swoim łóżku, to może i dałabym radę wykorzystać. Ale on nie jest w stanie się do siebie doczołgać [mieszka piętro nad nami, niby nasze mieszkanie rodzinne, ale rodzice mają jakieś przeciwwskazania, żebym tam mieszkała...], a tak to u mnie rodzina, pies, wszyscy na miejscu, a wygonić Go na górą nie da rady... A jak się już tam doczłapie to wanna i lulu. A że o 5 rano wstaje to nie mam sumienia go o 23 molestować :/ Cytat:
A poza tym preferuję raczej Kocią aktywność w łóżku... :diabel ek:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Cytat:
O masakra! W ogóle te wasze opowieści o szpitalach... Brrr... I widzę, że imprezka mnie ominęła ![]() NaughtyxAngel- naucz się dobrze komunikowac z Tż. On się nie domyśli ot tak... I nie ma, że "my się nie kłócimy". Każda., nawet najbardziej zgodna para ma czasami spięcie. Po prostu zdarza się. A lepiej jasno powiedziec i atmosferę oczyścic. Wpadłam się przywitac i idę spac z małym dołem... ale o tym to jutro wam opowiem, dzisiaj nie mam na to siły
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
PADA! Wreszcie!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
Ha
Ja ogolnie jestem dobra z ortografii, ale "NIE" z czasownikami pisze lacznie, a np. rzeczowniki, przymiotniki oddzielnie :P Ale teraz sie kontroluje jakos XDMalinka9191 ja tez mam maly biust, wiec light - przezyjemy :P Zawsze nosze PUSH UPy, czasem rozmiar 32/70 jest na mnie za duzy ;( A co do TZta, bo jak ja MU zaczne kazania prawic, mowic co mysle, to on spojrzy sie i albo wyjdzie albo przemilczy to i ooo... Cala moja klotnia :P Nie wiem, ale przy najblizszej okazji pogadam z NIM, ale jak GO sprowokuje to bedzie ciezko
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od rana na nogach i trzeba się zabrać za nauką. Buuuu. Ale chociaż weekend w pracy mam teraz woolny. Pierwszy odkąd zaczęłam pracować :/
Powiem wam, że trochę mnie to drażni... Miałam pracować max 2 weekendy w miesiącu a w zeszłym pracowałam wszystkie. Teraz też by tak było gdybym się nie zbuntowała. Wiem, że druga dziewczyna ma zaoczną szkołę, ale wiem jak to jest na jej uczelni i na pewno nie siedzi od rana do wieczora. Śmiało mogłaby np.w sobotę wpaść choćby na 18 do 21, żebym ja też coś z życia miała. No ale wielka
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeej
![]() ale była u mnie w nocy burza i lało jak nie wiem.. teraz jest słoneczko, ale trochę się chmurzy..ja już Wam moje wymarzone suknie pokazywałam ;Pi przypuszczam, że ciężko będzie mi znaleźć idealnie dopasowaną w salonie i zdecyduję się na szycie..
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie chłodniej!!!
Cytat:
Cytat:
|
|
#1102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twój Tż mieszka u Ciebie w domu? Ty z rodzicami na dole a On n górze a rodzice nie pozwalają Wam mieszkać razem na górze? Tak to zrozumiałam![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A tak w ogóle to witam Coś mi dzisiaj niedobrze... Ale się ochłodziło, normalnie jest zimno
|
||||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne!
![]() A u mnie dziś piękna pogoda naraeszcie!!!![]() dastin suknie piękne!! podobają mi się takie proste Ja bym chciałą mieć coś prostego, skromnego zresztą już kiedys pokazywałam zdjęcia![]() Kurcze ominęła mnie tu wczoraj impreza?? i żadna nie napisała mi smsa, że jest impreza?? Ojj nie ładnie... hehenaugh musicie nauczyć się ze sobą rozmawiać, bo rozmowa to podstawa. U mnie jest tak, że ja się chcę pokłócić, a mój Dawid milczy i się nie odzywa, wtedy ja trzasnę dzrzwiami (a bardzo tego nie lubi) i wtedy odrazu się pokłócimy powiemy co Nas boli. Wtedy to odrazu oczyszcza atmosfere![]() 3mam kciuki ![]() monisia ja w Polsce mieszkam z bliźniaczkami, 3 latka będą miały w sierpniu. I są przesłodkie, a już nie mówię o tym jak bardzo za nimi tęsknie;( ale nawet głupia rozmowa na skypie sprawia dużą radość A tak broją, że szok. No i uczą się kłamać teraz.
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, moi mają 2,5roku
ale są tacy cwani.. w sumie to jeden, kombinuje jak może, w oczach widać diabełka ;P drugi natomiast to taka mała maruda, przytulasek. zaraz Wam wrzucę zdjęcia w klubie, tylko może utworzę nowy wątek
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Oki czekam
![]() ja mam jeszcze 13 miesięcznego siostrzeńca i 8 letniego bratanka ![]() a te małe dwie czarownice to są siostry tego 8letniego;p
|
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tym bardziej, że Tż to we mnie urzekło, nie dam sobie wejść na głowę. Oczywiście w granicach normy.
|
|||
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinka, zdj. już sa ;]
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze pzypomniałam sobie, że mam dzisiaj do alergologa
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam się z nimi męczyć, dlatego zrezygnowałam... Pewnie bym musiała iść do pracy w 2 dzień Świąt Bożego NArodzenia i w Sylwestra... I każde inne święto. W Sylwestra dziewczyny pracowały do 19:00, a od 12:00 już nikt nie przychodził się opalać. Paranoja. Aaa u mnie w Poniedziałek Wielkanocny były... 4 osoby. Szef więcej zapłacił za prąd i moje wynagrodzenie niż miał zysku z tego dnia. Ale nie przegadasz, on wie lepiej. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- I jeszcze zapytałam, czy nie mogą tego dnia podzielić na 2 osoby, po 6 godzin. Tak żeby każda miała coś z tego święta. To powiedział, że nie. Bo "dwunastek" się nie dzieli. W tym roku byłam tam po świętach i co się okazało ? Jedna była od 10 do 16, druga od 16 do 22. Ale rok temu tak przecież nie można było zrobić. |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że tak powiem, on sam nie powinien wtedy pracować? :/ jeju, jacy ludzie są bezmyślni :| yyyyyy... deszcz u mnie leje :|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

.
? co to za uciecha
ale oczywiście wszystkie ładne, ale nie moje wymarzone
no jeszcze empire mi się podoba
jak to się stało?

Dobranoc

. I na dodatek jeden kawałek szyby po roku został mi dopiero wyjęty, bo coś mnie bolało i okazało się że pod skórą mam jeszcze fragment tej szyby z wypadku