Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 22:14   #1081
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
Dastin, śmiej się śmiej;P potrafią zabić mnie swoimi tekstami.
kiedyś chłopaki byli przeziębieni.
Ja: Eryczku, jak się czujesz?
E; Ejik jest tjosiećkę choji.
Ja: A co cię boli?
E: JAJA!
Stary 2011-06-08, 22:22   #1082
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
A co Was tak na ortografię wzięło?
Kot przyszedł, zjadł i śpi. Jak ktoś mi powie po co miałam wracać do plastrów to będę wdzięczna...
Ten celibat mnie wykończy .
A czemu celibat? przez zmęczenie TŻ?
Bo chyba mnie coś ominęło.

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:24   #1083
dastin
Zakorzenienie

Oglądam właśnie suknie ślubne i zakochałam się
http://www.maggiesottero.com/dress.a...=6&style=S5289

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=0&style=J1413

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=0&style=A3500 ktoś ją ostatnio chyba wklejał

http://www.maggiesottero.com/dress.a...12&style=A3404 ta byłaby jeszcze piękniejsza gdyby była biała

W ogóle ta firma ma presliczne suknie Jak przechodzę koło salonów slubnych to mi wszystkie się suknie podobaja. Wydaje mi się, że będę miała problem z wyborem nie dlatego, że żadna nie będzie mi się podobać tylko, że nie bedę mogła się zdecydować którż wybrać

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
A co Was tak na ortografię wzięło?
Kot przyszedł, zjadł i śpi. Jak ktoś mi powie po co miałam wracać do plastrów to będę wdzięczna...
Ten celibat mnie wykończy .
to na śpiocha go
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:25   #1084
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=0&style=A3500 ktoś ją ostatnio chyba wklejał

http://www.maggiesottero.com/dress.a...12&style=A3404 ta byłaby jeszcze piękniejsza gdyby była biała

W ogóle ta firma ma presliczne suknie Jak przechodzę koło salonów slubnych to mi wszystkie się suknie podobaja. Wydaje mi się, że będę miała problem z wyborem nie dlatego, że żadna nie będzie mi się podobać tylko, że nie bedę mogła się zdecydować którż wybrać

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

to na śpiocha go
Dastin, na śpiocha ? co to za uciecha

2 i ostatnia mi się podobają. Ja wiem, że ogrom sukien będzie mi się podobał, ale... wiem,że nie w każdej będę wyglądać idealnie i tak jakbym chciała zarówno przez mój biust i jak przez moja kobiecą figurę czyt. wcięcie w talii i szersze biodra

Stary 2011-06-08, 22:26   #1085
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
chyba najbardziej przemówiła do mnie ta ostatnia ale oczywiście wszystkie ładne, ale nie moje wymarzone

ale obawiam się ogólnie tego, że będę miała problem z doborem sukni.. nie dość, że rozmiar malutki, to jeszcze cyców brak i o:/

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-06-08 o 22:28
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:29   #1086
FlightlessBird
Zakorzenienie

A jeszcze apropo celibatu - ja chwilowo odczuwałam takowy, gdy TŻ zaczął pracować na kopalni. Przychodził zmęczony i na nic nie miał sił...Potem wszystko wróciło do normy, a odkąd od 2 tygodni jest na L4 z powodu złamanego palca (mówiłam o tym?? )to jakby mógł to by mnie 'zajechał' tzn. zamęczył mimo tej nieporadności prawej ręki

Stary 2011-06-08, 22:32   #1087
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dastin, na śpiocha ? co to za uciecha

2 i ostatnia mi się podobają. Ja wiem, że ogrom sukien będzie mi się podobał, ale... wiem,że nie w każdej będę wyglądać idealnie i tak jakbym chciała zarówno przez mój biust i jak przez moja kobiecą figurę czyt. wcięcie w talii i szersze biodra
próbuję pomóc koleżance po prostu

A co do tych sukien to wiem, że u mnie też tak będzie ale ja nie chcę innej sukni jak rybki no jeszcze empire mi się podoba

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
chyba najbardziej przemówiła do mnie ta ostatnia ale oczywiście wszystkie ładne, ale nie moje wymarzone

ale obawiam się ogólnie tego, że będę miała problem z doborem sukni.. nie dość, że rozmiar malutki, to jeszcze cyców brak i o:/
a jaka jest Twoja wymarzona, hm?
ja tez nie mam dużych cyców
Cytat:
A jeszcze apropo celibatu - ja chwilowo odczuwałam takowy, gdy TŻ zaczął pracować na kopalni. Przychodził zmęczony i na nic nie miał sił...Potem wszystko wróciło do normy, a odkąd od 2 tygodni jest na L4 z powodu złamanego palca (mówiłam o tym?? )to jakby mógł to by mnie 'zajechał' tzn. zamęczył mimo tej nieporadności prawej ręki
nie mówiłaś? jak to się stało?
Stary 2011-06-08, 22:35   #1088
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

nie mówiłaś? jak to się stało?
powiem tyle - z jego winy

Mi się marzy ta suknia Justina Alexandra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1638820584.jpg (46,1 KB, 17 załadowań)

Stary 2011-06-08, 22:39   #1089
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka jest Twoja wymarzona, hm?
ja tez nie mam dużych cyców
a to tajemnica a tak serio to trudno ją opisać kiedyś jak znajdę podobną to pokaże

hehe ale pewnie masz i tak większe niż moje wisienki
Stary 2011-06-08, 22:41   #1090
FlightlessBird
Zakorzenienie

Zmykam dziewczynki spać, bo jutro ciężki dzień z podstawami nauczania środowiska wydaję się przyjemne, ale niestety mam do nauki dużo skomplikowanych rzeczy i nazw, których nie wykorzystam w nauce dzieci z wieku 6-9 lat

Stary 2011-06-08, 22:44   #1091
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
a to tajemnica a tak serio to trudno ją opisać kiedyś jak znajdę podobną to pokaże

hehe ale pewnie masz i tak większe niż moje wisienki
ty masz przynajmniej wisienki a ja mam rodzynkiJeszcze ostatnio zauważyłam, że mi jeszcze bardziej zmalały Do wesela mam postanowienie, że będę więcej jeść i więcej ćwiczyć
Cytat:
Zmykam dziewczynki spać, bo jutro ciężki dzień z podstawami nauczania środowiska wydaję się przyjemne, ale niestety mam do nauki dużo skomplikowanych rzeczy i nazw, których nie wykorzystam w nauce dzieci z wieku 6-9 lat
Stary 2011-06-08, 22:51   #1092
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

Cytat:
ty masz przynajmniej wisienki a ja mam rodzynkiJeszcze ostatnio zauważyłam, że mi jeszcze bardziej zmalały Do wesela mam postanowienie, że będę więcej jeść i więcej ćwiczyć
hehe my z TZtem na moje cyce mówimy rodzyki no bo fakt faktem to takie są kiedyś miałam okropne kompleksy na tym pkt i nadal mam, ale TŻ mnie leczy z nich, kochany
Stary 2011-06-08, 22:56   #1093
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

hehe my z TZtem na moje cyce mówimy rodzyki no bo fakt faktem to takie są kiedyś miałam okropne kompleksy na tym pkt i nadal mam, ale TŻ mnie leczy z nich, kochany
mój Tż też skutecznie leczy mnie z tego kompleksu

Ja też uciekam bo oczy mi się zamykają Dobranoc
Stary 2011-06-08, 22:58   #1094
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tż też skutecznie leczy mnie z tego kompleksu

Ja też uciekam bo oczy mi się zamykają Dobranoc
Dobranoc

Ja też znikam już, ale nie spać a uczyć sie trzymajcie jutro "kciuki
Stary 2011-06-08, 23:17   #1095
Linaewen
Zakorzenienie

"to na śpiocha go"

Gdyby to chociaż zdechło w swoim łóżku, to może i dałabym radę wykorzystać. Ale on nie jest w stanie się do siebie doczołgać [mieszka piętro nad nami, niby nasze mieszkanie rodzinne, ale rodzice mają jakieś przeciwwskazania, żebym tam mieszkała...], a tak to u mnie rodzina, pies, wszyscy na miejscu, a wygonić Go na górą nie da rady... A jak się już tam doczłapie to wanna i lulu. A że o 5 rano wstaje to nie mam sumienia go o 23 molestować :/

Cytat:
A czemu celibat? przez zmęczenie TŻ?
Tia... 12 godzin w pracy to u Niego norma. Ponoć ma wyjść jutro o 15 i mamy iść na kawę...

A poza tym preferuję raczej Kocią aktywność w łóżku...:diabel ek:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:42   #1096
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
uf uf już po pracy . Oficjalnie więc zaczynam urlop
Zazdroszczę

Cytat:
Co do lekarzy i szpitali to miałam trochę z nimi do czynienia. Ba nawet kiedyś karetką jechałam . Jak miałam z 4-5 lat to w piaskownicy złamałam nos. Spuchł niemiłosiernie i krew się lała. Jak lekarz mnie "obejrzał" to powiedział, że moi rodzice sobie wymyślają, że skrzywiło mi nos i moi rodzice dali na spokój. Ale nie dawało im to spokoju i znów zabrali mnie do szpitala. I ten sam lekarz stwierdził, że jednak mam krzywy nos, ale już nie ma szans na normalne wyprostowanie i musiałam jechać do innego miasta na operacyjne prostowanie nosa. Ba, jakieś 9 lat później miałam wypadek samochodowy i miałam sporo szwów i one i reszta porozbijanej szyby tkwiącej w moim czole pozostawiły mi sporo blizn i ten sam lekarz też był na pogotowiu (nota bene rodzina żony mojego wujka) skwitował, że dobrze że dziewczyną jestem to sobie podkładem zamaluje . I na dodatek jeden kawałek szyby po roku został mi dopiero wyjęty, bo coś mnie bolało i okazało się że pod skórą mam jeszcze fragment tej szyby z wypadku . Mogła bym długo jeszcze opowiadać, ale już mi się ciśnienie podnosi

O masakra!

W ogóle te wasze opowieści o szpitalach... Brrr...

I widzę, że imprezka mnie ominęła

NaughtyxAngel- naucz się dobrze komunikowac z Tż. On się nie domyśli ot tak... I nie ma, że "my się nie kłócimy". Każda., nawet najbardziej zgodna para ma czasami spięcie. Po prostu zdarza się. A lepiej jasno powiedziec i atmosferę oczyścic.

Wpadłam się przywitac i idę spac z małym dołem... ale o tym to jutro wam opowiem, dzisiaj nie mam na to siły
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:51   #1097
Linaewen
Zakorzenienie

PADA! Wreszcie!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 01:00   #1098
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Ha Ja ogolnie jestem dobra z ortografii, ale "NIE" z czasownikami pisze lacznie, a np. rzeczowniki, przymiotniki oddzielnie :P Ale teraz sie kontroluje jakos XD

Malinka9191 ja tez mam maly biust, wiec light - przezyjemy :P Zawsze nosze PUSH UPy, czasem rozmiar 32/70 jest na mnie za duzy ;(

A co do TZta, bo jak ja MU zaczne kazania prawic, mowic co mysle, to on spojrzy sie i albo wyjdzie albo przemilczy to i ooo... Cala moja klotnia :P Nie wiem, ale przy najblizszej okazji pogadam z NIM, ale jak GO sprowokuje to bedzie ciezko
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 07:53   #1099
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ja już od rana na nogach i trzeba się zabrać za nauką. Buuuu. Ale chociaż weekend w pracy mam teraz woolny. Pierwszy odkąd zaczęłam pracować :/

Powiem wam, że trochę mnie to drażni... Miałam pracować max 2 weekendy w miesiącu a w zeszłym pracowałam wszystkie. Teraz też by tak było gdybym się nie zbuntowała. Wiem, że druga dziewczyna ma zaoczną szkołę, ale wiem jak to jest na jej uczelni i na pewno nie siedzi od rana do wieczora. Śmiało mogłaby np.w sobotę wpaść choćby na 18 do 21, żebym ja też coś z życia miała. No ale wielka

Stary 2011-06-09, 08:44   #1100
19monisia89
Zakorzenienie

heeeeeej
ale była u mnie w nocy burza i lało jak nie wiem.. teraz jest słoneczko, ale trochę się chmurzy..

ja już Wam moje wymarzone suknie pokazywałam ;Pi przypuszczam, że ciężko będzie mi znaleźć idealnie dopasowaną w salonie i zdecyduję się na szycie..

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:25   #1101
_kamea_
Zakorzenienie

Wreszcie chłodniej!!!

Cytat:

Ta pierwsza śliczna

Cytat:
Ale przecież nie palec tu najważniejszy
Stary 2011-06-09, 09:46   #1102
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

Ja też znikam już, ale nie spać a uczyć sie trzymajcie jutro "kciuki
trzymam
Cytat:
"to na śpiocha go"

Gdyby to chociaż zdechło w swoim łóżku, to może i dałabym radę wykorzystać. Ale on nie jest w stanie się do siebie doczołgać [mieszka piętro nad nami, niby nasze mieszkanie rodzinne, ale rodzice mają jakieś przeciwwskazania, żebym tam mieszkała...], a tak to u mnie rodzina, pies, wszyscy na miejscu, a wygonić Go na górą nie da rady... A jak się już tam doczłapie to wanna i lulu. A że o 5 rano wstaje to nie mam sumienia go o 23 molestować :/

Tia... 12 godzin w pracy to u Niego norma. Ponoć ma wyjść jutro o 15 i mamy iść na kawę...

A poza tym preferuję raczej Kocią aktywność w łóżku...:diabel ek:
Nie rozumiem... Chyba jeszcze śpięTwój Tż mieszka u Ciebie w domu? Ty z rodzicami na dole a On n górze a rodzice nie pozwalają Wam mieszkać razem na górze? Tak to zrozumiałam
Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitac i idę spac z małym dołem... ale o tym to jutro wam opowiem, dzisiaj nie mam na to siły

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość

A co do TZta, bo jak ja MU zaczne kazania prawic, mowic co mysle, to on spojrzy sie i albo wyjdzie albo przemilczy to i ooo... Cala moja klotnia :P Nie wiem, ale przy najblizszej okazji pogadam z NIM, ale jak GO sprowokuje to bedzie ciezko
Jak bedziesz mówiła co czujesz to nie ma że wychodzi albo milczy... To będzie oznaczało, że Cię ignoruje i ma to wszystko gdzieś...A co to znaczy, że jak go sprowokujesz to będzie ciężko? Przecież nie chcesz specjalnie prowokować do kłótni tylko powiedzieć co czujesz i co o tym wszystkim myślisz

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

A tak w ogóle to witamCoś mi dzisiaj niedobrze... Ale się ochłodziło, normalnie jest zimno
Stary 2011-06-09, 09:48   #1103
malinka_070190
Zakorzenienie

Dzień dobry piękne!
A u mnie dziś piękna pogoda naraeszcie!!!
dastin suknie piękne!! podobają mi się takie proste
Ja bym chciałą mieć coś prostego, skromnego zresztą już kiedys pokazywałam zdjęcia

Kurcze ominęła mnie tu wczoraj impreza?? i żadna nie napisała mi smsa, że jest impreza?? Ojj nie ładnie... hehe

naugh musicie nauczyć się ze sobą rozmawiać, bo rozmowa to podstawa. U mnie jest tak, że ja się chcę pokłócić, a mój Dawid milczy i się nie odzywa, wtedy ja trzasnę dzrzwiami (a bardzo tego nie lubi) i wtedy odrazu się pokłócimy powiemy co Nas boli. Wtedy to odrazu oczyszcza atmosfere
3mam kciuki

monisia ja w Polsce mieszkam z bliźniaczkami, 3 latka będą miały w sierpniu. I są przesłodkie, a już nie mówię o tym jak bardzo za nimi tęsknie;( ale nawet głupia rozmowa na skypie sprawia dużą radość
A tak broją, że szok. No i uczą się kłamać teraz.

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:52   #1104
19monisia89
Zakorzenienie

Malinka, moi mają 2,5roku ale są tacy cwani.. w sumie to jeden, kombinuje jak może, w oczach widać diabełka ;P drugi natomiast to taka mała maruda, przytulasek. zaraz Wam wrzucę zdjęcia w klubie, tylko może utworzę nowy wątek

04.01.2014r.

Stary 2011-06-09, 09:57   #1105
malinka_070190
Zakorzenienie

Oki czekam
ja mam jeszcze 13 miesięcznego siostrzeńca i 8 letniego bratanka
a te małe dwie czarownice to są siostry tego 8letniego;p

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:07   #1106
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już od rana na nogach i trzeba się zabrać za nauką. Buuuu. Ale chociaż weekend w pracy mam teraz woolny. Pierwszy odkąd zaczęłam pracować :/

Powiem wam, że trochę mnie to drażni... Miałam pracować max 2 weekendy w miesiącu a w zeszłym pracowałam wszystkie. Teraz też by tak było gdybym się nie zbuntowała. Wiem, że druga dziewczyna ma zaoczną szkołę, ale wiem jak to jest na jej uczelni i na pewno nie siedzi od rana do wieczora. Śmiało mogłaby np.w sobotę wpaść choćby na 18 do 21, żebym ja też coś z życia miała. No ale wielka
Powiem Ci, że ja rok temu pracowałam jakiś czas w solarium. I też, praktycznie każdy weekend, mimo że miało być inaczej. A co mnie najbardziej wkurzyło - kazali mi przyjść do pracy w Poniedziałek Wielkanocny.. Na 12 godzin. W tym momencie powiedziałam sobie "STOP", nie mam rodziny na utrzymaniu, więc nie muszę mieć pracy na siłę. Poczekałam aż umowa mi się skończy i podziękowałam.

Cytat:
trzymam

Nie rozumiem... Chyba jeszcze śpięTwój Tż mieszka u Ciebie w domu? Ty z rodzicami na dole a On n górze a rodzice nie pozwalają Wam mieszkać razem na górze? Tak to zrozumiałam
Chyba chodzi o mieszkania w bloku

Cytat:
Jak bedziesz mówiła co czujesz to nie ma że wychodzi albo milczy... To będzie oznaczało, że Cię ignoruje i ma to wszystko gdzieś...A co to znaczy, że jak go sprowokujesz to będzie ciężko? Przecież nie chcesz specjalnie prowokować do kłótni tylko powiedzieć co czujesz i co o tym wszystkim myślisz
Ja czasem sobie myślę, że za bardzo marudzę Tż. Że co chwilę coś mi nie pasuje... Ale jak czytam posty Angel to już wolę sobie pomarudzić Tym bardziej, że Tż to we mnie urzekło, nie dam sobie wejść na głowę. Oczywiście w granicach normy.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:12   #1107
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że ja rok temu pracowałam jakiś czas w solarium. I też, praktycznie każdy weekend, mimo że miało być inaczej. A co mnie najbardziej wkurzyło - kazali mi przyjść do pracy w Poniedziałek Wielkanocny.. Na 12 godzin. W tym momencie powiedziałam sobie "STOP", nie mam rodziny na utrzymaniu, więc nie muszę mieć pracy na siłę. Poczekałam aż umowa mi się skończy i podziękowałam.

jakim prawem kazali Ci przyjść do pracy w święto? Gdzie w sumie te miejsce w taki dzień nie musi być otwarte.. .:|

Malinka, zdj. już sa ;]

04.01.2014r.

Stary 2011-06-09, 10:15   #1108
dastin
Zakorzenienie

o kurcze pzypomniałam sobie, że mam dzisiaj do alergologana śmierć zapomniałam
Stary 2011-06-09, 10:25   #1109
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
jakim prawem kazali Ci przyjść do pracy w święto? Gdzie w sumie te miejsce w taki dzień nie musi być otwarte.. .:|
Usłyszałam "Ma Pani umowę o pracę, a my pracujemy w usługach. Dla nas Poniedziałek Wielkanocny już nie jest świętem". No i co powiesz... Zaciskasz zęby i idziesz...
Nie chciałam się z nimi męczyć, dlatego zrezygnowałam... Pewnie bym musiała iść do pracy w 2 dzień Świąt Bożego NArodzenia i w Sylwestra... I każde inne święto. W Sylwestra dziewczyny pracowały do 19:00, a od 12:00 już nikt nie przychodził się opalać. Paranoja.

Aaa u mnie w Poniedziałek Wielkanocny były... 4 osoby. Szef więcej zapłacił za prąd i moje wynagrodzenie niż miał zysku z tego dnia. Ale nie przegadasz, on wie lepiej.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

I jeszcze zapytałam, czy nie mogą tego dnia podzielić na 2 osoby, po 6 godzin. Tak żeby każda miała coś z tego święta. To powiedział, że nie. Bo "dwunastek" się nie dzieli.
W tym roku byłam tam po świętach i co się okazało ? Jedna była od 10 do 16, druga od 16 do 22. Ale rok temu tak przecież nie można było zrobić.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:50   #1110
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Usłyszałam "Ma Pani umowę o pracę, a my pracujemy w usługach. Dla nas Poniedziałek Wielkanocny już nie jest świętem". No i co powiesz... Zaciskasz zęby i idziesz...
Nie chciałam się z nimi męczyć, dlatego zrezygnowałam... Pewnie bym musiała iść do pracy w 2 dzień Świąt Bożego NArodzenia i w Sylwestra... I każde inne święto. W Sylwestra dziewczyny pracowały do 19:00, a od 12:00 już nikt nie przychodził się opalać. Paranoja.

Aaa u mnie w Poniedziałek Wielkanocny były... 4 osoby. Szef więcej zapłacił za prąd i moje wynagrodzenie niż miał zysku z tego dnia. Ale nie przegadasz, on wie lepiej.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

I jeszcze zapytałam, czy nie mogą tego dnia podzielić na 2 osoby, po 6 godzin. Tak żeby każda miała coś z tego święta. To powiedział, że nie. Bo "dwunastek" się nie dzieli.
W tym roku byłam tam po świętach i co się okazało ? Jedna była od 10 do 16, druga od 16 do 22. Ale rok temu tak przecież nie można było zrobić.

a że tak powiem, on sam nie powinien wtedy pracować? :/
jeju, jacy ludzie są bezmyślni :|

yyyyyy... deszcz u mnie leje :|

04.01.2014r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości