|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
dzień dobry
![]() nie wiem jak jest za oknem? ciepło? zimno? słońca nie ma ale nie wydaje się by zimno było. Marcia pytałaś co kupiliśm w Ikei więc tak: -papilotki -foremki do ciasteczek -6 kieliszków do wina -4szklanki -3 małe ręczniczki (tż wymyślił, że do czyszczenia autka) -otwieracz do puszek tak więc zakupy udane tylko chciałabym jeszcze więcej takich kuponów
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś przyjemne powietrze
W dodatku na poprawę humoru założyłam bluzkę z Hello Kitty Znając moje szczęście akurat dziś wezwie mnie do siebie szef - a jak chodzę ładnie i poważnie ubrana, to jakoś nie chce mnie widzieć ![]() Marcia, dziękuję, że pytasz USC mamy z głowy, zostało spotkanie z księdzem, ale myślę, że nie przyjmie nas wcześniej niż z 2 tygodnie przed ślubem. A bardzo chciałabym już go odwiedzić, bo przynajmniej wiedziałabym, na czym stoję (funduszowo ). Przesunęła mi się też przymiarka sukni, ale jako że ostatnio przytyłam i od jutra wcielam w życie totalnie odmieniony plan żywieniowy, to może do czasu przymiarki uda mi się choć ten dodatkowy kilogram zrzucić ![]() ijaa, ależ Ty seksownie w tej kiecce wyglądasz! ![]() kash, a Ty gdzie to malinowo-koralowe cudo wyhaczyłaś?! Co prawda ja mogę o takiej pomarzyć, bo niestety wszelkie kopertowe rozwalają się na moim wielkim biuście, aczkolwiek jest śliczna! Taka na meeega upały (jakie zapowiadają ). Przez Was uświadomiłam sobie, że nie mam na lato żadnej (!!!) sukienki. Dobrze, że chociaż spodnie letnie w szafie są... Haniula, Wy wszystkie zmieniacie, to ja też musiałam A że totalnie nie czuję atmosfery ślubnej, to chociaż sobie av zafundowałam
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Miałam okropny sen ![]() Biorę sie za pracę, bo koło południa muszę jechać do biblioteki i znowu pół dnia w tyłku |
|
|
|
#2674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
życzę wytrwałości a sukienka z india shopu mamy taki jeden fajny w POZ gdzie są sukienki z różnych firm ale z uciętymi metkami, że niby końcówki czy coś i można wyhaczyć prawdziwe cuda i powiem szczerze, ze nie wyobrażam sobie jak można przepękać lato bez żadnej kiecki ja gdybym mogła chodziłabym tylko w nich właśnie dzisiaj z kumpelą gadałam, że mam 5 letnich sukienek a marzyłoby mi się 10 a najlepiej 20- wtedy cały miesiąc do pracy mogłabym codziennie chodzić w innej |
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co, Wy z tym seksem? ![]() Dziękuję ![]() Jaka odmiana pogodowa u mnie. Nie jest zimno, przyjemnie, mimo, że ok. 19 stopni, ale... mży, jest mgła, absolutnie nie ma słońca więc... ![]() To będzie długawy dzień. ![]() Mam sporo robotki, więc czym prędzej się biorę, bo mam ambitny plan by urwać się dzisiaj o 15. Po pracy szybki obiad i na 18 jesteśmy umówieni ze znajomymi do kina. Raaaaaaany jak ja ziewam. Chyba bez kawy będzie dzisiaj ciężko.
|
|
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak cos uszyjesz to sie pochwal ![]() kraven czekam na Twoją suknię ![]() kash Twoja też ładna ja wczoraj w domu mody tesco oglądałam, ale jakieś takie nijakie były W nocy popadało, a dziś chłodno. Tylko 14 stopni. Nałożyłam sweterek ale zmarzłam ![]() Odebrałam ze stacji shell nagrodę za punkty, wybrałam torbę fila. Usypiam, kawa na tapecie. A wczoraj ululałam się dwoma piwami smakowymi
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczynam się obawiać że z moimi 175 cm wyglądałabym źle w maxi ![]() Kash, Twoja też cud miód i orzeszki A więc, byliśmy wczoraj w kinie - Ijaa, Kac polecam, śmieszny ale jak można przypuszczać przewidywalny ![]() Niektóre sceny mega ![]() ściana pomalowana, dziś kuchnia - wymiana podłogi módlcie się aby niczego nie porwali/zniszczyli i wgl ...Jutro Ł. jedzie po sofę do moich rodziców więc będzie na czym siedzieć ![]() W przyszłym tygodniu przedpokój, poprawka balkonu i mocowanie naklejki na ściane w rozmarze XXXL ![]() Dziewczyny ... o 19 odprawiam tż do pracy i mam zamiar się sponiewierać!! A co! test negatywny więc mi wolno
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cofam to moje przyjemnie i rześko... Jest zimno. Mega zimno. W dodatku moja naturalna biurowa klima, która jest bardzo przydatna latem, dziś jest totalnie niepotrzebna. Siedzę w swetrze i jest mi zimno. A mój współbiurowy Lord Vader jeszcze otwiera okno ![]() Poza tym trwa jeden wielki , zatem zgadzam się z ijąą, że to będzie dłuuugi dzień...
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak, zimno jest Chyba w całej PL...W B. są całkiem przyjemne torebki Tż pozwolił mi kupić jeszcze jedną więc lecę
|
|
#2680 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Jak mam wolne to jak zwykle muszę wstać wcześniej Mam kawę i planuję dzień.Pogoda za✂✂✂iaszcza 24 stopnie i chłodek Jak ja tęskniłam do takiego klimatu
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj machnęłam dwa okna u nas. Dziś miał być salon i kuchnia, a pogoda taka, że masakra
Jutro nie ma być lepiej, także nie wiem cóż ja teraz poczynię.
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomyję okna po zakończeniu remontu ![]() Odrazu machnę gruntowne porządki
|
|
#2683 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam sprzątać po remocnie
![]() Ale u mnie to nic a nic sie nie zapowiada ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Jest wręcz zimno. Wszystkie okna pozamykałam, po tym jak sina się zrobiłam
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj umyłam lodówkę. Strasznie się cieszę, tym bardziej, że dziś rano otwieram, i pachnie papryką Teraz jest czyściutko i pachnąco ![]() Do okien chyba nigdy się nie zabiorę Ogólnie mam ambitne plany mega gruntownego sprzątnięcia w mieszkaniu do ślubu (łącznie z pozbywaniem się niepotrzebnych rzeczy - koniec sentymentów! ), ale co z tego wyjdzie, to się okaże
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ciesze się, że wkońcu ruszyłam dupsko i coś zrobiłam wieczorem. Dziś też machnę te okna jak się nie rozpada. Jutro upiorę firanki i mordercze prasowanie ich. To chyba jest najgorsze. Bo okna myć mogę, nawet w biurowcu, tylko nie prasować firan ! Z sentymentami to ja się praktycznie pożegnałam jak wyprowadzałam się. Choć jeszcze w domu mnóstwo skarbów mam
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kiedyś wygramy w lotto i wybudujemy dom, to na bank zamontuję same szyby, bez żadnych ram. Przecież te ramy to największe okienne przekleństwo! Co do sentymentów... Ja też przy przeprowadzce teoretycznie sporo wyrzuciłam, ale sporo niestety zostawiłam i sporo też zdążyło się nazbierać przez te 3 lata A jeśli kiedyś moja mama zadzwoni, że opróżniają strych, to wyjeżdżam na bezludną wyspę - bo naprawdę nie chciałabym spędzić miesiąca na wywalaniu swoich rzeczy ![]()
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kuchni T. kiedyś zakleiła wywietrznik taśmą, taką brązową Kiedy myłam okna to ją zerwałam i do tej pory nie domyłam tego wywietrznika. Koszmar jakiś, a pomysł zaklejenia go jeszcze lepszy
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Dziś nareszcie chłodno i przyjemnie Jeden, góra dwa dni takiej odmiany bardzo wskazane.Na szczęście jutro już piątek, bo upały wykończają mnie wybitnie. Przychodzę po pracy do domu, idę w godzinna kimę i potem usnąć nie mogę. Nigdy tak nie miałam, zawsze kładłam się spać dopiero późnym wieczorem, a teraz coś mi się poprzestawiało. A rano? Oczywiście nie mogę się dobudzić, bo wyłączam trzy drzemki i śpię w najlepsze. Dzisiaj wstałam o 7:25, a na godz. 8 mam do pracy i muszę dojechać 20 km!! Mam nadzieję, że teraz, przy ochłodzeniu, wszystko wróci do normy. Nie wiem czy pisałam, ale w poniedziałek musiałam iść z moim psem do weterynarza. Potrząsał głową, drapał ucho - okazało się, że ma zapalenie ucha. Teraz tabletki dwa razy dziennie, kropelki do obu uszu i 300 zł nie ma w portfelu. Dobrze, że u mnie Matka Boska Pieniężna nie czekała na "objawienie" do 10 czerwca i przybyła wczoraj taka miła odmiana. Z tej radości pojechałam na małe zakupy i wydałam prawie 600 zł :/ nie wiem na co, bo kupiłam dwie bluzeczki i spodnie dresowe. Do tego tankowanie auta i poszłoooo ... Musze się pochwalić, że przez trzy tygodnie schudłam 2,5 kg!!! Niby niedużo, ale zawsze to mobilizuje do dalszego działania. Lili, pisałaś o Aqua Slim - nie polecam. Ja, stary marketingowiec i pijjjarowiec, nabrałam się na reklamę, aż wstyd się przyznać, kupiłam tego strasznie dużo i co - świństwo, cholerstwo i w ogóle totalna lipa!! Jak chcesz spróbować to mogę Ci wysłać kilka saszetek, może Tobie podpasuje, bo ja z tego już na pewno nie skorzystam. Jakbyś chciała - poproszę adres na PW Mam ostatnio trochę zezowatego szczęścia - co tydzień wygrywam na lokalnym portalu bilety do kina, a wczoraj miła niespodzianka - karnet na kilka zabiegów na platformie Vacu Maxx (bieżnia w podciśnieniu). Jak zobaczę jakiekolwiek efekty po kilku spacerkach w próżni to wykupie dodatkowe godziny. Niby piszą, że 30 minut w kapsule to 2 godziny na siłowni. Pójdę, sprawdzę, opiszę Dzisiaj tylko muszę zadzwonić i umówić się na pierwszą wizytę. Kupiłam sobie ostatnio japonki i jak wczoraj szłap sobie po galerii kilka osób zaczepił mnie i pytało skąd są, więc i Wam się nimi chwalę Wygodne, skórzane i nie cisną nic a nic
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek baaaardzo ładne
![]() Mam rozpiździel w kuchni Ło Matko
|
#2691 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej hello!
![]() u mnie zimno i kropi. taka mżawka. niby nic, ale jak się gdzieś idzie dłużej to można zmoknąć. mnie na szczęście dzisiaj do pracy podwiózł kuzyn i Bogu dzięki, bo jakbym musiała męczyć się z mżawką i obcisłą ołowkową kiecką to bym padła w pół drogi. a kieckę założyć musiałam bo idziemy na spotkanie i trzeba było wyglądać. wczorajszy wieczór minął przyjemnie na drinkowaniu i oglądaniu filmów. kolejna zerówka zaliczona, ale jeszcze nie wiem na co a o 15 idę do promotora i mam nadzieję że nic mu nie zrobię bo strasznie mnie wkurza. jest rozlazły i w ogóle jakis kurcze... nieprofesjonalny. jako człowieka go lubię, ale jako promotora ![]() ![]() Cytat:
za lodówkę![]() a co do porządków? powiedz słowo, a cała ekipa SPD wpadnie i zrobi takie sprzątanko że mucha nie siada rozwaliła mnie Twoja T. Cytat:
i chciałam zapytać czy mogłabyś polecić jakieś książki o metodach promocji. koleżanka będzie pisać pracę na ten ten temat i prosiła mnie o pomoc.iija, kash- wasze sukienki ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- zrób foty przed i po
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich!
U mnie też chłodniej co za ulga!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To chyba najlepsze, moim zdaniem, pozycje z PR-u. Lekkie, łatwe, przyjemne, ale dotykające sedna spraw promocji i marketingu Zaczyna mi być zimnoooo Wczoraj rozpływałam się z gorąca, a dzisiaj mam gęsią skórkę na nogach, bo oczywiście przybyłam do pracy jak łoś: w rybaczkach i koszuli z krótkim rękawkiem
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidze, bo moje włosy wyglądają koszmarnie! Ale przeżyję![]() Aleś się wystroiła Fiu, fiu Co do T. przemilczę to
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kashmirka super sukieneczka, uwielbiam krótkie. Lili, Dudi dziękuję za miłe komentarze. Lili no niestety zawsze wyglądałam młodo. Do niedawna jeszcze jak przychodzili sprawdzać stan liczników w domu, to pytali mnie czy mogą rozmawiać z właścicielem mieszkania No teraz już rzadziej,ale czasem jak mówię komuś nowopoznanemu, że mam dzieci 7 i 9 lat to tak dziwnie na mnie patrzą. ![]() Nadia5 U mnie też remont. Ja już nie mogę patrzeć na moje brudne okna, ale czekam aż będzie po wszystkim i wtedy zrobie gruntowne porządki. U mnie dziś przyjemnie chłodno, 22 stopnie ![]() Trochę ciśnienie spadło, więc bez kawy się nie obejdzie. ![]() A przed chwilką kupiłam bób
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-06-09 o 10:32 |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybyś była zainteresowana, podam link do aukcji Jeżu, bób!!!!! Uwielbiam, ale jeszcze go w sklepach nie widziałam. Co prawda cena zaporowa, ale od czasu do czasu można się skusić. Czy mogę jeszcze raz poprosić o klik w "Lubię to" na dole strony? KLIK
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-06-09 o 10:36 |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parasola oczywiście, też nie wzięłam - przecież po co. ![]() Aaaa i gdyby tego było mało, to 15 minut temu spostrzegłam, że założyłam bokserkę na lewa stronę. Z pozycji książkowych tez chętnie skorzystam. W ramach samo dokształcania się w branży. ![]() W wakacje spróbuję poczytać. Zaraz robię kawę. Koniec tego. Tylko niech kolega z mlekiem przyjdzie. ![]() Tosz, to się nie da w takich warunkach pracować.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-09 o 10:38 |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja już po kawie jestem, machnęłam sobie niezłą siekierkę na pobudzenie
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to tylko z majtkami działa.
Jak trzeba, to mogę ją wywrócić z powrotem, co by na pewno załapało.
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję TYGRYSKU
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

). 

życzę wytrwałości
mamy taki jeden fajny w POZ gdzie są sukienki z różnych firm ale z uciętymi metkami, że niby końcówki czy coś i można wyhaczyć prawdziwe cuda
ja gdybym mogła chodziłabym tylko w nich 
"
módlcie się aby niczego nie porwali/zniszczyli i wgl ...