Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 07:01   #2671
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

dzień dobry
nie wiem jak jest za oknem? ciepło? zimno? słońca nie ma ale nie wydaje się by zimno było.
Marcia pytałaś co kupiliśm w Ikei więc tak:
-papilotki
-foremki do ciasteczek
-6 kieliszków do wina
-4szklanki
-3 małe ręczniczki (tż wymyślił, że do czyszczenia autka)
-otwieracz do puszek
tak więc zakupy udane tylko chciałabym jeszcze więcej takich kuponów
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 07:18   #2672
aaby
Zakorzenienie

Ale dziś przyjemne powietrze
W dodatku na poprawę humoru założyłam bluzkę z Hello Kitty
Znając moje szczęście akurat dziś wezwie mnie do siebie szef - a jak chodzę ładnie i poważnie ubrana, to jakoś nie chce mnie widzieć

Marcia, dziękuję, że pytasz Otóż przygotowania idą pomalutku. W sumie wg mojej magicznej listy dużo już nam nie zostało, ale te drobiazgi najwięcej czasu zajmują, zatem pewnie jeszcze będę marudzić, że nie mogę odpowiednich pończoch znaleźć
USC mamy z głowy, zostało spotkanie z księdzem, ale myślę, że nie przyjmie nas wcześniej niż z 2 tygodnie przed ślubem. A bardzo chciałabym już go odwiedzić, bo przynajmniej wiedziałabym, na czym stoję (funduszowo ).

Przesunęła mi się też przymiarka sukni, ale jako że ostatnio przytyłam i od jutra wcielam w życie totalnie odmieniony plan żywieniowy, to może do czasu przymiarki uda mi się choć ten dodatkowy kilogram zrzucić

ijaa, ależ Ty seksownie w tej kiecce wyglądasz! I kiecka sama w sobie boska! Mi łona!
kash, a Ty gdzie to malinowo-koralowe cudo wyhaczyłaś?! Co prawda ja mogę o takiej pomarzyć, bo niestety wszelkie kopertowe rozwalają się na moim wielkim biuście, aczkolwiek jest śliczna! Taka na meeega upały (jakie zapowiadają ).

Przez Was uświadomiłam sobie, że nie mam na lato żadnej (!!!) sukienki. Dobrze, że chociaż spodnie letnie w szafie są...

Haniula, Wy wszystkie zmieniacie, to ja też musiałam A że totalnie nie czuję atmosfery ślubnej, to chociaż sobie av zafundowałam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 07:49   #2673
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Bry

Miałam okropny sen
Biorę sie za pracę, bo koło południa muszę jechać do biblioteki i znowu pół dnia w tyłku
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:27   #2674
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przesunęła mi się też przymiarka sukni, ale jako że ostatnio przytyłam i od jutra wcielam w życie totalnie odmieniony plan żywieniowy, to może do czasu przymiarki uda mi się choć ten dodatkowy kilogram zrzucić

kash, a Ty gdzie to malinowo-koralowe cudo wyhaczyłaś?! Co prawda ja mogę o takiej pomarzyć, bo niestety wszelkie kopertowe rozwalają się na moim wielkim biuście, aczkolwiek jest śliczna! Taka na meeega upały (jakie zapowiadają ).
Przez Was uświadomiłam sobie, że nie mam na lato żadnej (!!!) sukienki. Dobrze, że chociaż spodnie letnie w szafie są...
po pierwsze kciukasy za odchudzanko życzę wytrwałości

a sukienka z india shopu mamy taki jeden fajny w POZ gdzie są sukienki z różnych firm ale z uciętymi metkami, że niby końcówki czy coś i można wyhaczyć prawdziwe cuda no i mi nie ma co za bardzo rozwalać się na biuście

i powiem szczerze, ze nie wyobrażam sobie jak można przepękać lato bez żadnej kiecki ja gdybym mogła chodziłabym tylko w nich właśnie dzisiaj z kumpelą gadałam, że mam 5 letnich sukienek a marzyłoby mi się 10 a najlepiej 20- wtedy cały miesiąc do pracy mogłabym codziennie chodzić w innej
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:29   #2675
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
hit sezonu
Tż patrzy na mnie i mówi: "ty czasem nie schudłaś"
mi się wydaje, że ja mam d... coraz większą, a on, że schudłam
(tłumaczy go to, że byłam cała na czarno, a czarny wyszczupla )

dziś dużo nie zjadłam
Zaraz czarny wyszczupla, może faktycznie schudłaś.

Cytat:
ijaa, ależ Ty seksownie w tej kiecce wyglądasz! I kiecka sama w sobie boska! Mi łona!
Następna. Co, Wy z tym seksem?
Dziękuję

Jaka odmiana pogodowa u mnie. Nie jest zimno, przyjemnie, mimo, że ok. 19 stopni, ale...
mży, jest mgła, absolutnie nie ma słońca więc...
To będzie długawy dzień.

Mam sporo robotki, więc czym prędzej się biorę, bo mam ambitny plan by urwać się dzisiaj o 15.

Po pracy szybki obiad i na 18 jesteśmy umówieni ze znajomymi do kina.

Raaaaaaany jak ja ziewam. Chyba bez kawy będzie dzisiaj ciężko.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:32   #2676
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kiecka

Kolor trochę przekłamany - jest bardziej różowo-koralowa

W ogóle dobrze, że trochę chudnę, bo zdecydowanie dodaje mi kilogramów ten ciuszek.

Aaaaa jeszcze ten pasek co długi na cyckach wisi, to można wyciągnąć i wiązać na szyi - też fajnie wygląda.
Bardzo ładna sukienka
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Znowu zdeptałam psa Powinna zwiewać jak mnie widzi

Chyba muszę usiąść do maszyny bo mam fajny materiał i wyczarować sobie taką kieckę
Biedny
Jak cos uszyjesz to sie pochwal

kraven czekam na Twoją suknię

kash Twoja też ładna
ja wczoraj w domu mody tesco oglądałam, ale jakieś takie nijakie były

W nocy popadało, a dziś chłodno. Tylko 14 stopni. Nałożyłam sweterek ale zmarzłam
Odebrałam ze stacji shell nagrodę za punkty, wybrałam torbę fila.

Usypiam, kawa na tapecie.

A wczoraj ululałam się dwoma piwami smakowymi

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:37   #2677
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Kiecka

Kolor trochę przekłamany - jest bardziej różowo-koralowa

W ogóle dobrze, że trochę chudnę, bo zdecydowanie dodaje mi kilogramów ten ciuszek.

Aaaaa jeszcze ten pasek co długi na cyckach wisi, to można wyciągnąć i wiązać na szyi - też fajnie wygląda.
Ijaa świetna
Ja zaczynam się obawiać że z moimi 175 cm wyglądałabym źle w maxi

Kash, Twoja też cud miód i orzeszki

A więc, byliśmy wczoraj w kinie - Ijaa, Kac polecam, śmieszny ale jak można przypuszczać przewidywalny
Niektóre sceny mega No i tradycyjnie fotki na end

ściana pomalowana, dziś kuchnia - wymiana podłogi módlcie się aby niczego nie porwali/zniszczyli i wgl ...
Jutro Ł. jedzie po sofę do moich rodziców więc będzie na czym siedzieć

W przyszłym tygodniu przedpokój, poprawka balkonu i mocowanie naklejki na ściane w rozmarze XXXL

Dziewczyny ... o 19 odprawiam tż do pracy i mam zamiar się sponiewierać!! A co! test negatywny więc mi wolno Guzik z petelka...

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:48   #2678
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ... o 19 odprawiam tż do pracy i mam zamiar się sponiewierać!! A co! test negatywny więc mi wolno Guzik z petelka...

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cofam to moje przyjemnie i rześko... Jest zimno. Mega zimno.
W dodatku moja naturalna biurowa klima, która jest bardzo przydatna latem, dziś jest totalnie niepotrzebna. Siedzę w swetrze i jest mi zimno. A mój współbiurowy Lord Vader jeszcze otwiera okno

Poza tym trwa jeden wielki , zatem zgadzam się z ijąą, że to będzie dłuuugi dzień...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-09, 08:54   #2679
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cofam to moje przyjemnie i rześko... Jest zimno. Mega zimno.
W dodatku moja naturalna biurowa klima, która jest bardzo przydatna latem, dziś jest totalnie niepotrzebna. Siedzę w swetrze i jest mi zimno. A mój współbiurowy Lord Vader jeszcze otwiera okno

Poza tym trwa jeden wielki , zatem zgadzam się z ijąą, że to będzie dłuuugi dzień...

Taaak, zimno jest Chyba w całej PL...

W B. są całkiem przyjemne torebki Tż pozwolił mi kupić jeszcze jedną więc lecę 19,99

Stary 2011-06-09, 08:58   #2680
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry
Jak mam wolne to jak zwykle muszę wstać wcześniej Mam kawę i planuję dzień.

Pogoda za✂✂✂iaszcza 24 stopnie i chłodek Jak ja tęskniłam do takiego klimatu

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:02   #2681
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja wczoraj machnęłam dwa okna u nas. Dziś miał być salon i kuchnia, a pogoda taka, że masakra Jutro nie ma być lepiej, także nie wiem cóż ja teraz poczynię.
Stary 2011-06-09, 09:05   #2682
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja wczoraj machnęłam dwa okna u nas. Dziś miał być salon i kuchnia, a pogoda taka, że masakra Jutro nie ma być lepiej, także nie wiem cóż ja teraz poczynię.

Ja pomyję okna po zakończeniu remontu
Odrazu machnę gruntowne porządki

Stary 2011-06-09, 09:09   #2683
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Jutro ma być 16 stopni. Pójdę w końcu z psem na długi spacer bo 35 stopni nie wytrzymywała... mała, czarna, długowłosa

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:10   #2684
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja pomyję okna po zakończeniu remontu
Odrazu machnę gruntowne porządki
Uwielbiam sprzątać po remocnie
Ale u mnie to nic a nic sie nie zapowiada

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Jutro ma być 16 stopni. Pójdę w końcu z psem na długi spacer bo 35 stopni nie wytrzymywała... mała, czarna, długowłosa
U mnie dziś też nie ma więcej Jest wręcz zimno. Wszystkie okna pozamykałam, po tym jak sina się zrobiłam
Stary 2011-06-09, 09:11   #2685
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wczoraj umyłam lodówkę. Strasznie się cieszę, tym bardziej, że dziś rano otwieram, i pachnie papryką Coś musiało tam być nie halo, bo od paru dni niezbyt przyjemnie z niej zalatywało Teraz jest czyściutko i pachnąco
Do okien chyba nigdy się nie zabiorę A tak poważnie, to planuję na początku lipca (w połowie optymalnie), żeby podczas naszej podróży, jak mama zamieszka, było czysto.
Ogólnie mam ambitne plany mega gruntownego sprzątnięcia w mieszkaniu do ślubu (łącznie z pozbywaniem się niepotrzebnych rzeczy - koniec sentymentów! ), ale co z tego wyjdzie, to się okaże

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-09, 09:27   #2686
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ja wczoraj umyłam lodówkę. Strasznie się cieszę, tym bardziej, że dziś rano otwieram, i pachnie papryką Coś musiało tam być nie halo, bo od paru dni niezbyt przyjemnie z niej zalatywało Teraz jest czyściutko i pachnąco
Do okien chyba nigdy się nie zabiorę A tak poważnie, to planuję na początku lipca (w połowie optymalnie), żeby podczas naszej podróży, jak mama zamieszka, było czysto.
Ogólnie mam ambitne plany mega gruntownego sprzątnięcia w mieszkaniu do ślubu (łącznie z pozbywaniem się niepotrzebnych rzeczy - koniec sentymentów! ), ale co z tego wyjdzie, to się okaże
I moja lodówka się o to prosi ! Ja lubię sprzątac, ale jak ma czas i nie myślę wciąż " ile ja w tym czasie bym napisała"

Ale ciesze się, że wkońcu ruszyłam dupsko i coś zrobiłam wieczorem. Dziś też machnę te okna jak się nie rozpada. Jutro upiorę firanki i mordercze prasowanie ich. To chyba jest najgorsze. Bo okna myć mogę, nawet w biurowcu, tylko nie prasować firan !

Z sentymentami to ja się praktycznie pożegnałam jak wyprowadzałam się. Choć jeszcze w domu mnóstwo skarbów mam
Stary 2011-06-09, 09:37   #2687
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ciesze się, że wkońcu ruszyłam dupsko i coś zrobiłam wieczorem. Dziś też machnę te okna jak się nie rozpada. Jutro upiorę firanki i mordercze prasowanie ich. To chyba jest najgorsze. Bo okna myć mogę, nawet w biurowcu, tylko nie prasować firan !

Z sentymentami to ja się praktycznie pożegnałam jak wyprowadzałam się. Choć jeszcze w domu mnóstwo skarbów mam
Jak kiedyś wygramy w lotto i wybudujemy dom, to na bank zamontuję same szyby, bez żadnych ram. Przecież te ramy to największe okienne przekleństwo!

Co do sentymentów... Ja też przy przeprowadzce teoretycznie sporo wyrzuciłam, ale sporo niestety zostawiłam i sporo też zdążyło się nazbierać przez te 3 lata
A jeśli kiedyś moja mama zadzwoni, że opróżniają strych, to wyjeżdżam na bezludną wyspę - bo naprawdę nie chciałabym spędzić miesiąca na wywalaniu swoich rzeczy

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-09, 09:45   #2688
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Jak kiedyś wygramy w lotto i wybudujemy dom, to na bank zamontuję same szyby, bez żadnych ram. Przecież te ramy to największe okienne przekleństwo!

Co do sentymentów... Ja też przy przeprowadzce teoretycznie sporo wyrzuciłam, ale sporo niestety zostawiłam i sporo też zdążyło się nazbierać przez te 3 lata
A jeśli kiedyś moja mama zadzwoni, że opróżniają strych, to wyjeżdżam na bezludną wyspę - bo naprawdę nie chciałabym spędzić miesiąca na wywalaniu swoich rzeczy

Oj tak ramy też są straszne. Cifem je traktuje i super schodzi.

W kuchni T. kiedyś zakleiła wywietrznik taśmą, taką brązową Kiedy myłam okna to ją zerwałam i do tej pory nie domyłam tego wywietrznika. Koszmar jakiś, a pomysł zaklejenia go jeszcze lepszy
Stary 2011-06-09, 09:56   #2689
tygrysekak
Rozeznanie

Hej laseczki

Dziś nareszcie chłodno i przyjemnie Jeden, góra dwa dni takiej odmiany bardzo wskazane.

Na szczęście jutro już piątek, bo upały wykończają mnie wybitnie. Przychodzę po pracy do domu, idę w godzinna kimę i potem usnąć nie mogę. Nigdy tak nie miałam, zawsze kładłam się spać dopiero późnym wieczorem, a teraz coś mi się poprzestawiało. A rano? Oczywiście nie mogę się dobudzić, bo wyłączam trzy drzemki i śpię w najlepsze. Dzisiaj wstałam o 7:25, a na godz. 8 mam do pracy i muszę dojechać 20 km!! Mam nadzieję, że teraz, przy ochłodzeniu, wszystko wróci do normy.

Nie wiem czy pisałam, ale w poniedziałek musiałam iść z moim psem do weterynarza. Potrząsał głową, drapał ucho - okazało się, że ma zapalenie ucha. Teraz tabletki dwa razy dziennie, kropelki do obu uszu i 300 zł nie ma w portfelu.

Dobrze, że u mnie Matka Boska Pieniężna nie czekała na "objawienie" do 10 czerwca i przybyła wczoraj taka miła odmiana. Z tej radości pojechałam na małe zakupy i wydałam prawie 600 zł :/ nie wiem na co, bo kupiłam dwie bluzeczki i spodnie dresowe. Do tego tankowanie auta i poszłoooo ...

Musze się pochwalić, że przez trzy tygodnie schudłam 2,5 kg!!! Niby niedużo, ale zawsze to mobilizuje do dalszego działania. Lili, pisałaś o Aqua Slim - nie polecam. Ja, stary marketingowiec i pijjjarowiec, nabrałam się na reklamę, aż wstyd się przyznać, kupiłam tego strasznie dużo i co - świństwo, cholerstwo i w ogóle totalna lipa!! Jak chcesz spróbować to mogę Ci wysłać kilka saszetek, może Tobie podpasuje, bo ja z tego już na pewno nie skorzystam. Jakbyś chciała - poproszę adres na PW

Mam ostatnio trochę zezowatego szczęścia - co tydzień wygrywam na lokalnym portalu bilety do kina, a wczoraj miła niespodzianka - karnet na kilka zabiegów na platformie Vacu Maxx (bieżnia w podciśnieniu). Jak zobaczę jakiekolwiek efekty po kilku spacerkach w próżni to wykupie dodatkowe godziny. Niby piszą, że 30 minut w kapsule to 2 godziny na siłowni. Pójdę, sprawdzę, opiszę Dzisiaj tylko muszę zadzwonić i umówić się na pierwszą wizytę.

Kupiłam sobie ostatnio japonki i jak wczoraj szłap sobie po galerii kilka osób zaczepił mnie i pytało skąd są, więc i Wam się nimi chwalę Wygodne, skórzane i nie cisną nic a nic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg japonki.jpg (62,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2011-06-09, 10:01   #2690
Nadia5
Zakorzenienie

Tygrysek baaaardzo ładne

Mam rozpiździel w kuchni Ło Matko

Stary 2011-06-09, 10:23   #2691
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej hello!
u mnie zimno i kropi. taka mżawka. niby nic, ale jak się gdzieś idzie dłużej to można zmoknąć. mnie na szczęście dzisiaj do pracy podwiózł kuzyn i Bogu dzięki, bo jakbym musiała męczyć się z mżawką i obcisłą ołowkową kiecką to bym padła w pół drogi. a kieckę założyć musiałam bo idziemy na spotkanie i trzeba było wyglądać.
wczorajszy wieczór minął przyjemnie na drinkowaniu i oglądaniu filmów.
kolejna zerówka zaliczona, ale jeszcze nie wiem na co
a o 15 idę do promotora i mam nadzieję że nic mu nie zrobię bo strasznie mnie wkurza. jest rozlazły i w ogóle jakis kurcze... nieprofesjonalny. jako człowieka go lubię, ale jako promotora

Cytat:

Ja wczoraj umyłam lodówkę.
za lodówkę
a co do porządków? powiedz słowo, a cała ekipa SPD wpadnie i zrobi takie sprzątanko że mucha nie siada

Cytat:
W kuchni T. kiedyś zakleiła wywietrznik taśmą, taką brązową
rozwaliła mnie Twoja T.
Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pisałam, ale w poniedziałek musiałam iść z moim psem do weterynarza. Potrząsał głową, drapał ucho - okazało się, że ma zapalenie ucha. Teraz tabletki dwa razy dziennie, kropelki do obu uszu i 300 zł nie ma w portfelu.

Mam ostatnio trochę zezowatego szczęścia - co tydzień wygrywam na lokalnym portalu bilety do kina, a wczoraj miła niespodzianka - karnet na kilka zabiegów na platformie Vacu Maxx (bieżnia w podciśnieniu). Jak zobaczę jakiekolwiek efekty po kilku spacerkach w próżni to wykupie dodatkowe godziny.
biedny piesek wygranych gratuluję i chciałam zapytać czy mogłabyś polecić jakieś książki o metodach promocji. koleżanka będzie pisać pracę na ten ten temat i prosiła mnie o pomoc.

iija, kash- wasze sukienki : love: też chcę!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Tygrysek baaaardzo ładne

Mam rozpiździel w kuchni Ło Matko
zrób foty przed i po
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:27   #2692
HisHoney
Zakorzenienie

Witam wszystkich!
U mnie też chłodniej co za ulga!

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:28   #2693
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość

biedny piesek wygranych gratuluję i chciałam zapytać czy mogłabyś polecić jakieś książki o metodach promocji. koleżanka będzie pisać pracę na ten ten temat i prosiła mnie o pomoc.
Ssnow, z pewnością dobrą i w pisaną świetnym językiem są książki Setha Godina: Fioletowa krowa, Wielkie MUUU, Teraz małe jest wielkie oraz Marketing partyzancki. To praktyczna analiza znanych przypadków, a wiadomo, że opis przykładów, jeszcze znanych wszystkim, zapada lepiej w pamięci niż sucha teoria i wymądrzanie się na przypadkach-widmo. Do tego ciekawe opracowanie Szczepanika Nietypowe przypadki PR i Godzina dziennie z Facebook marketingiem (nie pamiętam autora) i będzie git To chyba najlepsze, moim zdaniem, pozycje z PR-u. Lekkie, łatwe, przyjemne, ale dotykające sedna spraw promocji i marketingu

Zaczyna mi być zimnoooo Wczoraj rozpływałam się z gorąca, a dzisiaj mam gęsią skórkę na nogach, bo oczywiście przybyłam do pracy jak łoś: w rybaczkach i koszuli z krótkim rękawkiem
Stary 2011-06-09, 10:30   #2694
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej hello!
u mnie zimno i kropi. taka mżawka. niby nic, ale jak się gdzieś idzie dłużej to można zmoknąć. mnie na szczęście dzisiaj do pracy podwiózł kuzyn i Bogu dzięki, bo jakbym musiała męczyć się z mżawką i obcisłą ołowkową kiecką to bym padła w pół drogi. a kieckę założyć musiałam bo idziemy na spotkanie i trzeba było wyglądać.
wczorajszy wi
U mnie tez mżawka Nienawidze, bo moje włosy wyglądają koszmarnie! Ale przeżyję

Aleś się wystroiła Fiu, fiu Co do T. przemilczę to
Stary 2011-06-09, 10:30   #2695
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Kupiłam sobie ostatnio japonki i jak wczoraj szłap sobie po galerii kilka osób zaczepił mnie i pytało skąd są, więc i Wam się nimi chwalę Wygodne, skórzane i nie cisną nic a nic
Śliczne A można zapytać gdzie kupiłaś?

kashmirka super sukieneczka, uwielbiam krótkie.

Lili, Dudi dziękuję za miłe komentarze. Lili no niestety zawsze wyglądałam młodo. Do niedawna jeszcze jak przychodzili sprawdzać stan liczników w domu, to pytali mnie czy mogą rozmawiać z właścicielem mieszkania No teraz już rzadziej,ale czasem jak mówię komuś nowopoznanemu, że mam dzieci 7 i 9 lat to tak dziwnie na mnie patrzą.

Nadia5 U mnie też remont. Ja już nie mogę patrzeć na moje brudne okna, ale czekam aż będzie po wszystkim i wtedy zrobie gruntowne porządki.

U mnie dziś przyjemnie chłodno, 22 stopnie
Trochę ciśnienie spadło, więc bez kawy się nie obejdzie.
A przed chwilką kupiłam bób Trochę drogo bo 12 zł kilogram, ale juz nie mogę dłużej czekać
i coraz dłużej, i coraz więcej.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2011-06-09 o 10:32
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:34   #2696
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Śliczne A można zapytać gdzie kupiłaś?

U mnie dziś przyjemnie chłodno, 22 stopnie
Trochę ciśnienie spadło, więc bez kawy się nie obejdzie.
A przed chwilką kupiłam bób Trochę drogo bo 12 zł kilogram, ale juz nie mogę dłużej czekać
Lilo, Allegro moim przyjacielem jest Gdybyś była zainteresowana, podam link do aukcji

Jeżu, bób!!!!! Uwielbiam, ale jeszcze go w sklepach nie widziałam. Co prawda cena zaporowa, ale od czasu do czasu można się skusić.

Czy mogę jeszcze raz poprosić o klik w "Lubię to" na dole strony? KLIK

Edytowane przez tygrysekak
Czas edycji: 2011-06-09 o 10:36
tygrysekak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:36   #2697
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ssnow, z pewnością dobrą i w pisaną świetnym językiem są książki Setha Godina: Fioletowa krowa, Wielkie MUUU, Teraz małe jest wielkie oraz Marketing partyzancki. To praktyczna analiza znanych przypadków, a wiadomo, że opis przykładów, jeszcze znanych wszystkim, zapada lepiej w pamięci niż sucha teoria i wymądrzanie się na przypadkach-widmo. Do tego ciekawe opracowanie Szczepanika Nietypowe przypadki PR i Godzina dziennie z Facebook marketingiem (nie pamiętam autora) i będzie git To chyba najlepsze, moim zdaniem, pozycje z PR-u. Lekkie, łatwe, przyjemne, ale dotykające sedna spraw promocji i marketingu

Zaczyna mi być zimnoooo Wczoraj rozpływałam się z gorąca, a dzisiaj mam gęsią skórkę na nogach, bo oczywiście przybyłam do pracy jak łoś: w rybaczkach i koszuli z krótkim rękawkiem
Ja co prawda założyłam długie spodnie, ale mam sandały i zmarznięte palce.
Parasola oczywiście, też nie wzięłam - przecież po co.
Aaaa i gdyby tego było mało, to 15 minut temu spostrzegłam, że założyłam bokserkę na lewa stronę. Dobrze, że mam chociaż rozpięty sweterek na to, bo byłoby uroczo.

Z pozycji książkowych tez chętnie skorzystam. W ramach samo dokształcania się w branży.
W wakacje spróbuję poczytać.

Zaraz robię kawę. Koniec tego. Tylko niech kolega z mlekiem przyjdzie.
Tosz, to się nie da w takich warunkach pracować.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-09 o 10:38
Stary 2011-06-09, 10:40   #2698
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Ja co prawda założyłam długie spodnie, ale mam sandały i zmarznięte palce.
Parasola oczywiście, też nie wzięłam - przecież po co.
Aaaa i gdyby tego było mało, to 15 minut temu spostrzegłam, że założyłam bokserkę na lewa stronę. Dobrze, że mam chociaż rozpięty sweterek na to, bo byłoby uroczo.

Z pozycji książkowych tez chętnie skorzystam. W ramach samo dokształcania się w branży.
W wakacje spróbuję poczytać.

Zaraz robię kawę. Koniec tego. Tylko niech kolega z mlekiem przyjdzie.
Tosz, to się nie da w takich warunkach pracować.
Bokserka na lewą stronę? Hmmm - będziesz Moja Droga bogata

Ja już po kawie jestem, machnęłam sobie niezłą siekierkę na pobudzenie
Stary 2011-06-09, 10:44   #2699
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bokserka na lewą stronę? Hmmm - będziesz Moja Droga bogata
Myślałam, że to tylko z majtkami działa.
Jak trzeba, to mogę ją wywrócić z powrotem, co by na pewno załapało.

Stary 2011-06-09, 10:47   #2700
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
ja też dziękuję TYGRYSKU
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości