|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! |
|
9 | 13,24% |
| Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! |
|
4 | 5,88% |
| Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. |
|
0 | 0% |
| W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. |
|
1 | 1,47% |
| Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. |
|
3 | 4,41% |
| Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. |
|
1 | 1,47% |
| Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. |
|
28 | 41,18% |
| Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. |
|
1 | 1,47% |
| W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. |
|
1 | 1,47% |
| Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. |
|
0 | 0% |
| Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. |
|
14 | 20,59% |
| Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. |
|
0 | 0% |
| Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. |
|
6 | 8,82% |
| Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011
moniczka- no to extra...... a walsnie jak Marinka wspomiala nie boisz sie o te bakterie i meza????
natka, brumek - zakupki ja wrocilam ze spaceru...... po dordze zrobilo mi sie strasznie niedobrze (nie wiem czemu jadlam przeciez) i musialam wracac..... kupilam na targu: -kalafior -brokul -salate -pomidorki -jablka -fasolke zielona sama świeżyzna ![]() po takim spacerze i po przyniesieniu takich maneli cukeir byl b.dobry ![]() wlasnie koncze obiad kasze gryczana z warzywami gotowanymi i pol pomidora....... niezbyt smaczne bo bez soli i zadnych przypraw ale zdrowe ![]() na dworze duchota ale zaczelo grzmiec wiec jestem dobrej mysli ![]() przez ta cholerna pogode jestem zupelnie rozkojarzona
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-06-09 o 13:47 |
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta mi się podoba ten komplecik z żabką. |
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj oglądałam zdjęcia z początku października, dokładnie z mojego panieńskiego i wiecie co wiedziałam, że się zmieniłam, ja moja figura w ogóle moje całe ciało... ale że aż tak to jestem w szoku
Człowiek nie doceniał swojej figury, a teraz uważam, że wcale nie była taka najgorsza
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
za donoszoną ciążę Cytat:
Wielkie gratulacje ![]() Cytat:
![]() Beatka kciuki za egzamin za przeprowadzkę. Moja też już niedługo Dzień dobry Ja po ciężkiej nocy spałam do 12.00. Kotu w nocy odbiło i narobił bałaganu w domu, pozrzucał kwiaty, skakał po meblach, miałczał i sam nie wiedział co chce. Do tego Kuba przez sen gadał, pić mi się chciało, siku co trochę i jeszcze gorąco. Ciężka noc ![]() Zaczęłyśmy z Zuzką dzisiaj 36 tydzień Mąż każe mi jeszcze 2 tygodnie nogi zaciskać.
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można tak traktować ludzi?????!!!!! szczyt chamstwa może faktycznie czas poszukać innej pracy i im rzucić papierami??!!---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
no i ma rację dwa tygodnie zlecą tak jak u mnie ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Sygine współczuję sytuacji w pracy męża... Ale nie ma się co też dawać, bo jak widzą, że się ludzie boją to robią co chcą!
![]() Cytat:
Dzwonił mąż, postara się wrócić wcześniej i pojedziemy po łóżeczko Bo chyba Brumek chciala zobaczyć jak wyszły kolory ścian
|
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pierwsze będziemy się starali o kredyt, a tu ma umowę na stałe. Po drugie nasz rynek pracy jest dość obciążony - pada jedna firma, która zatrudnia 600 pracowników, druga taka wielka też padła, więc z nowymi ofertami ciekawymi jest ciężko. Po trzecie mógłby dostać pracę u kumpla, ale u niego pracują po 12 i więcej godzin. Często na wyjazdach i w delegacjach, a wiem że P. bardzo zależy żeby przynajmniej na początku jak najwięcej czasu przebywać z Młodym i się nim zajmować ![]() Ale damy radę bo kto jak nie my
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-06-09 o 14:00 |
|
|
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę Zanke na dole - ma termin dzień przede mną więc:
Zanka za Twój i córeczki 36 tydzień bo wczoraj zaczęłyście!
|
|
#3070 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak wogole to gadalam z mezulkiem on sam nie wie co robic i slyszalam dobrze ze chce wracac i mowi do mnie jak chcesz zebym wracal to wracam bo jak sie cos stanie to mi nie darujesz a ja mu na to ze jak bym urodzila to sam sobie tego nie daruje a mezus na to "to trzymaj dobrze " hahaha I mowie mu ze chwile bezcenne te jeszcze co sami we dwoje bedziemy bez dzidziolka a mezulek na to "a co bedziemy razem robic " ja mu na to całowac sie a on na to z tym brzusiem to moze byc nie wygodnie No i tak... jutro do 15 bedzie wiadomo a w sumie moze juz dzis bo ma byc na hotelu ten busiarz co jechal z nim i kazałam mu busa zamowic i nie zastanawiac sie a on zglupial juz i nie wie co robic
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
2 dodatkowe tygodnie rowna sie 2 tysiace ale ja mu powiedzialam ze w tamtym roku byl 2 miesiace i tydzien i zarobil tyle co ma w tej chwili a niewiadomo czy przez te dwa tygodnie bedzie robota czy nie...i badz tu madry...
|
#3073 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kongratulejszons!!! ![]() Cytat:
![]() Szkoda mi tego pieseczka i Twojego brata - ja tez za malucha widziałam jak ginie mój piesek Moniczka, wacek jak się patrzy No i mąż wraca! Super! ![]() Super! To już jesteś bezpieczna!!!U nas zaczęło lać ! Ale bosko pachnie!!! |
||
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie da się jakoś przez internet doładować konto w Orange?
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BZWBK . PL i tam mam zakładkę doładowania telefonów.
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem ze przez INTELIGO mozna
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jakim banku masz konto? A ja siedze i mam łzy w oczach,... zmierzyłam tą sukienkę z happy mum.... jest ochydna, paskudna i wygladam jak wiejska baba w podomce.... |
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Część przypraw jest wręcz polecana, jako uzupełnienie diety. Cytat:
). A teraz sobie myślę, że nie było tak źle...Ja też doładowuję prosto z konta w mBanku.
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
W google znalazłam takie coś:
Za elektroniczne doładowanie zapłacisz kartą Visa, MasterCard lub dowolną kartą umożliwiającą płatności online. Jeśli nie masz karty, możesz dokonać przelewu za pośrednictwem następujących banków: Inteligo, mBank, Bank Zachodni WBK, BPH, ING, KredytBank, InvestBank, Lukas Bank, PKO S.A., BGŻ, Millenium, PKO BP, MultiBank, CitiBank, Bank Ochrony Środowiska lub Deutsche Bank Polska. Twoje elektroniczne zasilenie odbywa się w szyfrowanym połączeniu SSL, nad którym czuwa eCard - lider polskiego rynku w płatnościach online. a masz PKO SA 24? robisz przelewy elektornicznie? jak tak to zaloguj się na swoje konto i popatrz na zakładki
|
|
#3082 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#3084 | |||
|
Zadomowienie
|
Kajool, najlepsze życzenia z takiej miłej okazji!
Natka, boska żaba! Takie zapięcie jak kimono jest ponoć bardzo praktyczne Moi znajmoi musieli przecinać body, bo mała walnęła kupę po kąpieli i już nie chcieli jej znowu myć, a jak by sciągali przez głowę, to by sie umorusała Więc nożyczki poszły w ruch! A przy takim zapięciu byłoby po problemie ![]() Cytat:
![]() Brumek, śliczne zakupki, a kocyk szczególnie mi się podoba, też bym zielony kupiła dla swojej niuni ![]() ![]() Sygine, może łatwo tak z boku powiedzieć, ale niech rozejrzy się za inną pracą, a oni niech się w tyłki pocałują.... Już doczytałam że kiepsko z robota u Was... jak wszędzie... Cytat:
![]() Zaciskaj, zaciskaj, skoro mąż każe! Cytat:
|
|||
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jestem juz po wizycie. Sorki, ale bedzie tylko o mnie, bo zaraz jedziemy po dziewczyny do zlobka/przedszkola i ruszamy do Dziadkow.
Brumku... he he.... no coz... chyba musisz wymienic Jest SIUSIAK!!! Chlopczyk zdrowy, wazy 1428 g, wymiary odpowiadaja 29t5d, a wiec tylko 3 dni roznicy w stosunku do OM, wiec to zadna roznica. Widzielismy wszystkie wazne narzady, nawet pulsujaca aorte. Serduszko bije ok 145/min. Lozysko juz w II stopniu. Szyjka troszke zmiekla w stosunku do ostatniego razu, ma jakies 2cm, ale nadal trzyma. Mam zwiekszyc dawke magnezu, bo teraz dziecko bedzie szybko roslo i zeby nie dopuszczac do skurczy, bo one skracaja szyjke. Ogolnie wszystko pieknie i kolorowo, a ja sie poplakalam jak tam lezalam na tym usg. Maz juz sie pochwalil swojej rodzinie telefonicznie, a teraz ja to przekaze moim rodzicom (dla nich to pierwszy wnuk). Wszystkim dziekuje za kciuki! Do napisania w poniedzialek! |
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunetko znalazłam coś takiego:
http:// www.pekao.com.pl/indywidualni/bankowosc_elektroniczna/Doladowania_telefonow/ wstawiłam spację przed www żeby link cały się wyświetlił
|
|
#3087 |
|
Wtajemniczenie
|
doczytałam, że już masz
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
AgaGuernsey gratulacje!!!!! Ale będą dziewczyny miały króla!
Wiem - bo ja też takiego mam, tylko juz jest duży i pełnoletni, ale jak był mały, to nazywałyśmy go naszym królem! |
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

I zamiast godziny aerobiku lewatywkę raz poproszę
Bo u mojego P. kiepsko się w pracy dzieje... Nie jest to problem z kasą, tylko z traktowaniem pracowników
Dla mnie to mobbing! Zastraszają, że jak się coś nie podoba, to można sobie szukać innej pracy, dookoła pełno kapusiów, którzy tylko donoszą kto co robi źle
za donoszoną ciążę

Zakończone: 2