|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
" to koniec, nasza miłość doszła do mety
spójrz w moje oczy, a zobaczysz ile dla mnie znaczysz przeszukaj swoje serce, przeszukaj swoją duszę a gdy mnie tam znajdziesz, nie będziesz już musiał szukać kiedy próbuję spać, Ty odwiedzasz mnie w snach "
|
|
#3212 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Nikt nie jest w stanie powstrzymać tej nienawiści,
która płynie w żyłach. Tak, ja zawsze się uśmiecham. Smutek ukrywam tak głęboko, że tylko czasem sobie o nim przypominam. W oczach mam gwiazdy skradzione pewnej nocy z nieba, w uśmiechu milion iskier, a w sercu ognisko, które ogrzewa, gdy tego potrzeba. Z nienawiści upleć mi cierniową koronę, gniewem biczuj ciało, bólem poniż tak, abym samą siebie ukrzyżowała. Mimo wielu przeciwności i charakterów rozbieżności wywalczyliśmy prawo do miłości. Moje nadgarstki ocierają kajdanki ograniczeń, które mi narzuciłeś. Sakrament naszych dusz. |
|
|
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
nie mam już żadnego powodu,
żeby dłużej tutaj zostać mój ostatni powód okazał się idiotą. cześć, dzisiaj jestem nieosiągalna dla Ciebie też, kochanie. Jakiekolwiek słowa wypowiem, będę Cię zawsze kochała. Powiedz, że mnie kochasz w twoim ostatnim pożegnaniu. Widziałam twoją twarz pod każdym niebem /I've seen your face under every sky.
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
cirri - cudo ♥ jedyne czym władam dziś to tym czy odpowiedzieć mu 'cześć' czy nie. kiedyś byłam silna dziś się skruszyłam, świecę jak rozproszone szkło. potrafisz dać coś więcej niż ból spotykających się spojrzeń? wyjaśnij pojęcie : niemoc wymazania z pamięci człowieka człowiek ma tą tendencję, że nie zapomni o drugim człowieku gdy chce. i znów znaczę nic. jak na początku naszej znajomości i "rozkwicie" naszego "niczego". koniec to nie kropka, koniec to linia ciągła, która zostawia ślad w naszym życiorysie. byłeś w moim życiu tym kim być nie powinieneś. nie sądzę bym kiedykolwiek była w stanie powiedzieć "nie" widząc ruch pewnych ust mówiących "wybacz mi". gdybyś umarł ona nosiłaby czarne suknie, ja nosiłabym łzy w dłoniach na twój grób i podlewała nimi kwiaty. całe ściany żył zużyte, oczy podkrążone, ton głosu zachrypnięty. nie chcij wiedzieć co siedzi głębiej. gdybym mogła wybrać jeden element życia byłbyś to Ty do jego kresu. pocałunki potrafią być bolące, gdy serce czuje, że to ostatnie zetknięcie ust i daje z siebie o dużo, dużo więcej jednak to nic nie daje...
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
codziennie gubi się około 100 włosów, a czasem odczuwam jeszcze dziwne uczucie, że to nie włosy lecz ludzie.
myślę o takiej chemii, która trwa spokojnie, nawet jak nie patrzymy na siebie przez parę lat. gdy pisze się mi zależyminatobie to moja pierwsza myśl to okur.wauciekajmy. ale dzisiaj pomyślałam miło. damn you, cinderella.` chciałabym poprzytulać się ze światem. myślę, że gdyby zdarzyło mi się znaleźć przed ołtarzem, gdyby on tam był naprzeciwko to na miłość wierność i uczciwość małżeńską odpowiedziałabym spoko.
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2011-06-07 o 21:47 |
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
idealny
![]() Cytat:
*
Jeśli boisz się sparzyć to marznij na śmierć. Jeśli boisz się ufać to żyj bez Miłości. Jeśli boisz się upaść to kładź się i leż. Ja idę, wychodzę naprzeciw przyszłości. Stałeś się naturalną częścią mojego dnia. I nie chcę tego zmieniać. Moje gratulacje, okiełznałeś zołzę.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-06-07 o 22:37 |
|
|
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
I wtedy poczułam iskierkę nadziei
W końcu cały świat trzyma za nas kciuki Ale ja nie wiem czy starczy mi sił Coraz mniej Ciebie jest we mnie Powoli zanikasz, gubisz się. Każdy mi mówi że na zawsze, A serce wrzeszczy dość! SERCE .Rozumiesz ? Serce... Tak wiele rzeczy wolałabym nie wiedzieć Byłoby mi łatwiej kochać Cię. Mimo wszystko chcę tu być I znosić ten ból w Twoich ramionach Nawet jeśli jesteś jego powodem To wolę czuć ten ból Ale być wciąż Twoja. Rozdwojenie serce Dziś Tobą rzygam Jutro mi Cię brak. Rozstroiłeś mi serce Zerwałeś kilka strun Melodia zacichła Nie, nie będzie nas już. Życie nie ma sensu, nawet z Tobą...
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - idealne , kradnę.
kino, a może Paryż? `.On miał kochać, kiedy ona kochała. On miał wierzyć, kiedy ona ufała. On miał mówić, kiedy ona milczała. On miał wrócić, kiedy ona czekała.' zatańcz dla mnie, a obiecuje Ci, że moje serce będzie grało w rytm przyjdź i przytul, a zaliczę dzień do udanych. A kiedy się zestarzeję i ktoś zapyta czy kiedykolwiek kochałam. Wyciągnę Twój portret i smutno się uśmiechnę. śpiewajtak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcztak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! bo Ty nie wiesz jak to jest nie spać po nocach dławiąc się wspomnieniami. tylko z nim mogę liczyć pestki w arbuzie, chmury na niebie, ziarenka piasku na plaży. Prawdziwie kochasz tylko wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego. to szalejmy po raz kolejny. przecież dla wariatów świat jest piękny 'od pełnego prawa do siebie dzieli nas jedynie papier' |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
a od życia jest mi niedobrze
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
'' powiedz szczerze, ile słów potrzeba by przekazać to uczucie jedno, to przy którym inne sprawy bledną nade mną Ty i nie ma już wyżej innego nieba bo nikt nie jest nigdy ślepy tak, żeby kiedyś pewnego dnia nie przejrzeć na oczy zostaw na później wszystko co mówiłeś przed chwila, tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość myślę, że znam Cię na tyle, by cenić każdą chwilę daj mi czego chce, wszystko czego nie mam '' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2011-06-08 o 18:02 |
|
|
|
#3221 | |||
|
Raczkowanie
|
naiwna0 - jesteś
Cytat:
Cytat:
Cytat:
" Miłość i nienawiść ze sobą sypiają Nie kupujmy nieba na kredyt, nie planujmy szczęścia I tylko ta cholerna bezsilność, która wyciska łzy Kiedyś myślałam, że Cię kocham, ale kiedyś myślałam też, że jeśli nie zjem obiadu to porwą mnie kosmici. no wybacz Utopić się w szklance wódki I obiecaj mi, że nie zakochasz się we mnie Nie strasz mnie piekłem, za dobrze to piekło znam On- to taka moja konieczność życiowa Sentymentalne sranie w banie W sumie na dnie serca jest mi tak jakby lżej Jeśli zapytasz co u mnie, odpowiem: w porządku, nie moja wina, że nie umiesz odczytać ironii z moich oczu"
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
i can still recall our last summer
i still see it al. wciąż pamiętam nasze ostatnie lato wciąż mam to wszystko przed oczami. celebrate to summer ! walks along the Seine, laughing in the rain our last summer spacery wzdłuż Sekwany, śmiech w deszczu nasze ostatnie lato co Cię nie zabije to i tak pozostawi ślad. otwierając się na nowe doznania częściej rozchylaj powieki niż uda...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2011-06-08 o 18:24 |
|
|
|
#3223 |
|
Rozeznanie
|
Nasze dusze
umówiły się na spotkanie na długo przedtem nim się poznaliśmy.
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
nasze kilkugodzinne rozmowy. i kłócenie się kto kogo bardziej kocha. poszło się ✂✂✂ać i choć mam najbrzydsze imię na świecie. to kiedy Ty go wypowiadasz. wydaję się być tym najlepszym z pośród wszystkich. brzmi idealnie. bez żadnej skazy. ani zarysowań. jest perfekcyjne. za twoje cudowne oczy.
mogłabym oddać skrzynkę ulubionego tymbarka. to całkiem spore poświęcenie. więc doceń to. ; ) |
|
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Byłam skłonna pójść za Tobą i uwierzyć Ci bez względu na konsekwencje.
Kiedyś. Tylko Ty widziałeś aureolę szczęścia która mnie otaczała. Tylko z Tobą mogłam spacerować pochmurną nocą. Tylko w Twoich oczach mogłam przeglądać się jak w zwierciadle. Tylko Ciebie kochałam. - Już za późno, odjedź proszę. - Czas wyjaśni Ci wszystko. - Czas nie będzie w stanie mi nic wyjaśnić, on pomoże mi zapomnieć. Szukam prawdy w kłamstwach naszych wspólnych wieczorów. To nasze pożegnanie, następnym razem widzimy się już w maskach. Poudajemy przyjaciół. Jej wargi drżały, gdy odwróciła wzrok i spojrzała w pełne wyczekiwania karmelowe oczy. Nie wiedziała jak ma mu powiedzieć, że odchodzi. Nie wiedziała nawet, czy potrafi odejść... mamy dziś słoneczny osmy czerwca, jest środa , termometry wskazują dwadzieścia dziewięć stopni, wieje południowy wiatr z szybkością 2 km/h, wilgotność powietrza wynosi 63%, para z czajnika ucieka jak mgła w zaczarowanym lesie, ja przysłuchując się drzewom czuję jak pulsuje w nas coś głębokiego. siedem dni, sto sześćdziesiąt osiem godzin. tęsknię... Poudajmy przez chwile,że jest na prawdę dobrze. Przyklejmy uśmiech na twarz. A gdy wrócimy do domu przyodziejmy swoje prawdziwe 'ja'. miłością pijani pod pociąg pędzący wpadamy dobranoc historio. na chwilę pojawiam się, ale znów znikam. nie wiem czy już je dodawałam te opisy czy nie, ale mam nadzieję, że nie.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-06-08 o 20:57 |
|
|
|
#3226 |
|
Rozeznanie
|
♥
'Teraz jedyne co mi pozostało to udawać, że wszystko jest ok, że twoje imię nie wywołuje u mnie dreszczy, że na twój widok moje serce nie przyśpiesza. Jesteś moim marzeniem Są minuty, w których można przeżyć więcej niż przez całe lata. Najbardziej lubiła siadać na schodku, i patrzeć przed siebie. Kiedy tak siedziała, ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz myślała o tym, jak przecudownie by było, gdybyś był w tym momencie obok niej. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Nauczyłam się już pić kawę bez mleka, herbatę bez cukru. Może najwyższa pora nauczyć się żyć bez Ciebie?'
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdy przestały świecić tylko dla nas
ktoś inny też poczuł tragedię, miłość. a gdy złączą się linie papilarne tych dwóch połączy ich miłość, mocniejsza od super glue nie znikniesz za stosem wspomnień, nie umrzesz w mojej głowie nawet jeśli nie będziesz już mój. i kiedy po raz setny wykrzykujesz komuś w twarz, że go nienawidzisz to znak że czas się rozstać. jeśli kiedykolwiek, spostrzeżesz że zasypia z policzkami mokrymi od płaczu, nie pytaj co się dzieje. Przytul, pozwól zapomnieć. dla niej był tym kim nie powinien być. był Bogiem. władasz moimi uczuciami, nie zmarnuj tego. uśmiechnij się, przejdź koło niego wybuchając śmiechem co krok. pokaż jaki jest nieważny, małowartościowy.
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♥
Oddałam serce-oddałam na zawsze..! ;* <3
|
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
ratatamm ♥
gdyby dano mi wybór nikt by mnie już tu nie zobaczył. w tym mieście jak w pudełku z robakami. ciasno, a dotyk pełzających, lepkich robaków wywołuje wymioty. ludzie nauczyli mnie kłamać. jedyne na co dzisiejsze czasy pozwalają mi liczyć to tylko i wyłącznie ja choć nie zawsze sama na siebie mogę liczyć. nikt nie wie co powinnam robić. niech ktoś mi pomoże! ... tamtego lata nie było nikogo w sercu. pozwól mi świecie odejść na twój kraniec, gdzie nikt mnie nie zna, gdzie sama nadam sobie nowe imię i twarz... myślałam, że był najpodlejszym. myliłam się moja miłość miała uczucia, jeszcze idę spać. przykryć kołdrą problem, zatopić smutki w miękkiej poduszce.
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
Już nie potrafię Cię dotknąć jak kiedyś.... zniknęły gdzieś marzeń obrazy... My wczoraj my dzisiaj a most między nami na lichych filarach już stoi Mów do mnie szeptem i nigdy nie przestawaj Nie chowaj uczuć i nigdy ich nie udawaj Przeraża Cię do dawna tok mojego myślenia
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" Brak wszystkiego i niczego I spaliła go żywcem. Wkur*wił ją po prostu Poproszę inne życie, to mi się nie podoba Niech wszystko w ogół zamilknie Łączy nas relacja chaotyczna"
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Pozwól mu chwilę pooddychać bez Ciebie.
Niech zatęskni do Twojego powietrza. Kap, kap, mogliśmy razem tańczyć w tym deszczu. Chwilę temu Szczęście wypadło mi z rąk. Patrzyłam jak leciało, goniła je łza. Roztrzaskało się. Jeszcze oknem ulatują ostatnie uśmiechy.. I czemu deszcz? I czemu cisza?
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-06-09 o 00:15 |
|
|
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki
.* * * * * Nic nie jest tak jak miało być, choć wszystko tak jak chciałeś. Bycie s✂✂✂✂ysynem wcale nie jest takie proste, prawda? ![]() I bez Ciebie, uwierz, dalej sobie świetnie radzę. Możesz mi powiedzieć, że dla Ciebie już nic nie znaczę, jestem i tak pewna, że wszystko co ukrywasz, zobaczę. Tylko jedną częścią ciała nie potrafił mnie okłamać. Oczami. Byłeś ideałem, dlaczego stałeś się frajerem? Szkoda, że los już nie chce spleść naszych dłoni. Mając wszystko, tak nagle zostałam z niczym.. I pytam siebie raz kolejny.. "Było warto, idiotko? Było?" Mimo że dzieli nas niewiele, tak daleko nam do siebie.. To było jak marzenie, jak sen, z którego już nigdy nie chciałam się wybudzić. Bez niego, nie smakują mi nawet truskawki. Spoglądając ukradkiem w jego oczy, zrozumiałam, że mogłabym teraz wpatrywać się w nie bezkarnie... 'Pamiętaj, by cierpieć, z wdziękiem damy wielkiej. 'I jedyne czego masz za mało, to silnej woli. 'On Cię wcale nie kocha, woli chłopaków z bloku i wyjść na jointa. 'Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz. 'Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. 'Jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach. Jesteś piękna niezależna młoda i dobra. 'Wiem że to jest ten uśmiech, który sprawia że mówię - nie odpuszczę. Sory, że Wam tak przymuliłam.. ;<
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2011-06-09 o 00:57 |
|
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
Zeszmaciłeś się. Tylko tak mogę Cię opisać.
Rozmawiając z Tobą, równie dobrze mogłabym porozmawiać ze ścianą, rozumiejącą więcej. Tej informacji nie potrafiła przyjąć na trzeźwo . Poszła do sklepu po butelkę wina która miała pomóc jej to wszystko zrozumieć . Złość ogarniająca ją od środka działała z niesamowitą siła . Ku jej rozczarowaniu wódka wcale nie dała ukojenia . Jedynie zabawne halucynacje że on stoi gdzieś obok i mówi ? wszystko będzie dobrze ?? rozbawiły ją do łez. Uczę się na 5, umiem na 4, piszę na 3, spodziewam się 2 a dostaję 1. Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi ♥ - kocham Cię . - eej, wole kawały o blondynkach . Otworzę sklep gdzie będę sprzedawać mózgi, bez kitu. Miałeś rację - znalazłam kogoś lepszego. poszłam siku, a zrobiłam kupę, więc wiem co to znaczy oszukać przeznaczenie, dziwko! Pierwsza miłość i pierwszy foch przyjęty na klatę. wieczny odpoczynek racz mu dać panie, niech się smaży w piekle s✂✂✂✂ysyn ✂✂✂any na wieki wieków, amen. i namaluje ci tęcze , swoim porannym uśmiechem.
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
kontarastowao, cornels -
![]() " Ja przed tobą otwieram wszystkie części nieba, Odkrywam słońce... Możesz więcej się nie bać, ja na wszystko przyrzekam Będę zawsze przy tobie. Spalę wszystkie zdjecia, a i tak tutaj zostaniesz. tak ładnie powiedziałes: "kochanie ty, a ja to zupełnie inny świat, nic z tego nie będzie" niech mi ktoś pomoże, niech mnie ktoś uderzy w twarz! ciagle słyszę Twoje imię, napisałam je na szybie... mogłabym na Ciebie czekać tysiąc lat, ale i tak nic się nie zmieni, to dalej będzie inny świat. "
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
"Chcę być Twoją pierwszą słabością.
Dopiero kiedy zapragniesz wracać, zaczynasz rozumieć jak daleko odszedłeś. skoro Ci już nie zależy, to po ch.uj się tak gapisz? Chcę być idealna dla ciebie. prędzej zjem zupę widelcem niż ty mnie pokochasz. w życiu przychodzi taki moment, że ktoś staje się dla Ciebie wszystkim Jestem zazdrosna o każdą dziewczynę, którą kiedykolwiek przytuliłeś, bo przez jeden moment miała w ramionach cały mój świat. Za często śnimy o tych, przez których nie możemy zasnąć." W pogoni za szczęściem i miłością. Za rozumem i wolnością. W pogoni za tymi, których skrzywidziliśmy i za momentami, które straciliśmy. Biegniemy za tym, nie wiedząc, że na końcu tych dróg jest nicość. wybuchnę śmiechem gdy jeszcze raz wspomnisz o miłości.
|
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
o co walczyć gdy nie ma się nic? są sprawy, które nigdy nie ucichają, takie które zostają bez rozwiązania. nasze istnienie jest taką sprawą. dało się słyszeć dzwon. symbolizował: bezsilność, samotność, śmierć najbliższych sercu uczuć. nie istnieje rada na dobre zapomnienie. nie istnieje takie coś jak całkowite zapomnienie. nikt nam nie dał przyzwolenia na to by być na tyle blisko. wiesz zazwyczaj z kobietą jest tak, że gdy nie zakocha się chce się zakochać i czuć się bezpieczną, lecz twierdzi, że lubi bycie wolną. Gdy w końcu się zakocha oddaje się całkowicie mężczyźnie zapominając, że on z czasem odejdzie. On odchodzi, a ona znów utrzymuje sama siebie w wierze, że lubi bycie samą jednak tym razem nie chce się zakochać natomiast chce go odzyskać. za późno zrozumiała jakie dobro w nim drzemało, za wcześnie stwierdził on, że jest zbyt dobra... chciałabym żeby on też żyć nie mógł beze mnie. marzenia zostawmy na pory wieczorne. chciałabym zapomnieć każdy gest wyryty na mym ciele parą zmęczonych życiem rąk, zapomnieć oddech na szyi z domieszką dymu marihuany. chciałabym znów być dawną sobą... przesunęła opuszkami palców wzdłuż linii jego ramienia pytając drżącym głosem- a kiedyś? za jakiś czas? - w jej gardle czuła jakby zbierające się łzy na co on odpowiedział spokojnym tonem głosu - wtedy umrzemy - westchnęła wiedząc, że zaraz wysmyknie jej się z objęć, zsunie dłonie z jej talii. bardzo często nie mam nic. rzadko mam coś.
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
''You are the moonlight, I am the star.
Together we light up the night. Ty jesteś światłem księżyca, ja jestem gwiazdą. Razem oświetlamy noc. Anyone who thinks that sunshine is pure happiness, has never danced in the rain. Każdy kto myśli, że słońce daje szczęście, nigdy nie tańczył w deszczu. The shorter story No love, no glory No hero in her sky? Krótka historia? Bez miłości, szczęścia, I głębszej treści? We've accepted and we've laid blame... Zgadzaliśmy się i obarczaliśmy winą... If you look my way one more time, I'm gonna go out of my mind. Jeśli spojrzysz w moją stronę jeszcze raz, jestem gotowa odejść od zmysłów. When happiness is free, love can guarantee - You'll come back to me - that's when. Kiedy szczęście będzie za darmo, miłość zagwarantowana - będziesz mógł wrócić do mnie – oto kiedy. Forgive me if I’m young For speaking out of turn. Wybacz mi, jeśli jestem za młoda By mówić głośno o zmianach. Like a satellite, I'm in orbit all the way around you. Jak satelita, jestem na orbicie cały czas wokół ciebie.'' |
|
|
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
You were my Four Leaf Clover
My pure white dove You were my lightning strike & my knock on wood My hope & my faith My luck & love Byłeś moją czterolistną koniczyną moim czystym, białym gołębiem, byłeś moim uderzeniem pioruna, moim odpukaniem, Moją nadzieją, wiarą Moim szczęściem, miłością my heart died moje serce umarło Little boy I love you Chłopczyku, kocham cię Where do the dreams go, When we're not sleeping ? Gdzie się podziewają sny, gdy nie śpimy ? Fall like an angel, Into these arms of mine. Wpadnij jak anioł W moje ramiona. You're The Boy Who Murdered Love Jesteś chłopakiem, który zamordował miłość |
|
|
|
#3240 |
|
Raczkowanie
|
latin,
naiwnao , agatka944 - jesteście " Jeśli kochasz dwie osoby naraz , to wybierz tą drugą , ponieważ gdybyś kochał pierwszą to nie zakochałbyś się w drugiej. papierowo czekoladowa terapia, anty-facetowa. taki dzień w którym mam taką zaje**stą ochote bycia dla kogoś kimś niezbędnym. Może i mówię, że mam go w dupie. Że pierd***e jego i tę jego nic nie wartą miłość. Może i oglądam się już za innymi chłopakami. Może nawet podoba mi się jego kolega. Ale pośród tego wszystkiego wciąż widzę jego. Chociaż wiedz, że tego nie chce. Chociaż teoretycznie zakończyłam już ten rozdział w moim życiu. Może i powiesz, że jestem żałosna, ale w głębi serca nadal coś do niego czuje. Nie potrafię ot, tak zapomnieć o tym, co było. Mimo, że mnie krzywdził. Że płakałam i cierpiałam. To za bardzo utkwiło w moim sercu. A ja nadal mam żal do siebie, że to się akurat tak musiało skończyć. " Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-06-09 o 20:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

.