|
|
#601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Idę na zakupy, trzaba kupić jakieś pifo i schłodzić na czas podróży na koncert
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#603 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na temat tego ze koty rzondzom ![]() i mnie tez koty nie wnerwiajo, ale ich ciumkajacy wlasciciele tak (konkretnie ci ktorych opisałam, bo to nie był przykład na przykład tylko autentyczny fakt) i w sumie to myslę sobie ze zal mi tych matek, bo one przezywają cos czym chcą sie dzielic z całym światem a nie znajdują zrozumienia ( u mnie tez)
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka wkur****ąca reklama się pojawiła, szok
|
|
|
|
#605 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly znalazłyby zrozumienie gdyby umiały zachować umiar, i te matki i kociarze, i psiarze i wszyscy....
taki przykład zupełnie poza tematem ale w pewnym sensie w temacie: jak jesteśmy u J rodziny, u kogokolwiek, to nie ma mowy żeby nie było opowieści o Anglii, bo byli zamiennie lub jednocześnie i bracia i siostra i ojciec I przy każdym wątku jest nawiązanie do Londka, z początku nawet byłam zaciekawiona tym , bo sama nie byłam, ale jeśli słuchasz za każdym razem, i często wielokrotnie na jeden temat no to można mieć dosyć....
|
|
#607 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Grunt, że już przeszło Cytat:
W ogóle jak patrzę na wiedźminową grafikę, to żałuję, że nie mam kompa zdolnego do gier ![]() Cytat:
A co do Etry - ja przestali produkować czy co, że taka posucha? Cytat:
Czaję się na niego od jakiegoś czasu, na szczęście świnka-konto mówi, że już jest coraz bliżej do triumfalnego kliknięcia "kup" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mniej ich nie lubię niż szczurów ![]() Możecie mnie teraz zlinczować , bo chyba każdy z Was tutaj lubi koty Co mi tam i tak niedługo zniknę trochę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie przepadałam zanim nie pojawiły się w domu, wcześniej miewałam tylko psy
|
|
#610 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbitko-ale mnie sie wydaje ze manie dziecka w początkowej fazie mania to taki troche stan odmiennego postrzegania swiata...moze nie wie sie wtedy gdzie są granice..niewiem, bo ja tak nie mialam akurat- o kupach gadałam z mamą i męzem, mowiac o dziecku uzywałam słów dziecko, młoda lub imienia a nie myszeczka, zabeczka, perełeczka....
i w sumie jak sie zastanowie to ja nie znam zadnej takiej matki jak te które opisujesz...tzn gdzies w przelocie sie natknęłam, ale w bezposrednim otoczeniu to nie
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem , ja też tak nie miałam
|
|
#612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurczę, zaciekawiłyście mnie tym Dieslem Green. edit: ale jaki ma PASKUDNY flakon ![]() Mnie się aktualnie marzy duuużo dużo Sensuous Etrę mam
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-06-09 o 19:39 |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
A ja se Pi testuję. I nie wiem, ni to dla baby, ni dla chłopa, może dla lalki barbie?
|
|
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja nic do kotów nie mam, ale chyba nie mogłabym mieć, bop w domu to ja jestem kotem... ![]() Co do matek, to je jeszcze potrafię w pewnym sensie zrozumieć, ale ja mam znajomą, która przychodzi na piwo i opowiada o dziecku swojej siostry... a D. zrobił to, a powiedział tak i go naśladuje... to jest dopiero koszmar. w dodatku ona bezdzietna wie najwięcej o ciążach, porodach i dzieciach... ![]() laska nie jest nawet w ciąży, a już wie że cesarkę będzie miała, bo jej siostra miała i tak jest łatwiej ![]() argumentów z innej strony nie słucha tylko zakrzykuje...
|
|
#615 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Gryx
ja też mam te różne godziny i nie wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę spać, jestem dziś skołowana na maxa i zimno mi...
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem zaciekawiona tym dieslem idę poczytać
![]() A co do mamuśek - ja uwielbiam dzieci i bardzo bym chciała je mieć, i lubię z dziećmi zostawać i o nich słuchać, a może powinnam napisać że lubiłam do czasu gdy w pracy podczas posiłku miałam okazję wysłuchać przemówienia szefowej o tym jak się ulewa jej dziecku, jaką to ma konsystencję czy bliżej maślanki czy twarożku, jaki ma zapach i ile tego jest.... |
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, pisałeś, że chciałabyś Envy. To aktualne?
|
|
|
|
#618 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ja tyż nie wszystkie zwierzęta lubię - np. konie wg mnie mogą iść na smyczki, klej czy pasztet - łotewer, byle humanitarnie chodzi mi o to, że ja się nie jaram, jak mój Sewerek zrobi kupkę, nie zachwycam się, że jego wymiot przypomina "mamusię", że właśnie się spierdział, aż się w pokoju wysiedzieć nie dało, a tym bardziej nie zamieszczam pierdyliona zdjęć na fejsie, rozczulając się, jak to moja kita piękna a niestety zadzieckowione znajome coś pierdyknęło w łeb i aktualności mam zasypane fotkami obślinionych małych potworów no bez jaj ![]() teraz rozumie? a z tym koty rzondzom to jednak z przymrużeniem oka było, wyluzuj twarde dowody? mnie ta reklama odbiera apetyt :/ niedorozwinięte dziecko bawi się klockami... kutfa
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-09 o 19:59 |
|
|
|
|
#619 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27408645]moj kot tesz i się nie kfali (foto na dole)[/QUOTE]Jaki słodki puchaty sierściuch |
|||
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale najczęściej po imieniu Nie uważam tych zdrobnień i słów za coś złego, oczywiście nie mówię też, że należy używać tym podobnych słów do przesady albo zwracać się cały czas do dziecka myszko, kwiatuszku, księżniczko Jest jeszcze ktoś Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#622 | ||||
|
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
Też tak kcę! ![]() Kup, kup! I zdaj relację z używalności ![]() Też się kiedyś zastanawiałam, ale nie wyobrażam sobie dwóch rzeczy: - jak to wyjąć, żeby się nie pochlapać (w domu to od biedy można się rozebrać, ale poza domem, w sklepowej albo pracowej tualecie? )- co się stanie, jak się przeleje? Po wyjęciu pojemniczka nadmair, który się w nim nie zmieścił, wyleci z siłą wodospadu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27408645]moj kot tesz i się nie kfali
(foto na dole)[/QUOTE] na fotach nie widać ogona_ ani kociego ani barowego
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś nietolerancyjna, jeśli chodzi o poglądy i lubienia innych, phi ![]()
|
|
|
|
#625 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-09 o 20:09 |
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym zgłosiła zły post przy tym Obejrzałam drzwi. Takie porządniejsze to tak ponad 600 bez ościeżnic czyli za 4 szt 5 koła ok nas wyjdzie, piknie
|
|||||
|
|
|
#629 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27408645]moj kot tesz i się nie kfali (foto na dole)[/QUOTE]Wygląda, jakby chciał coś zmalować ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

na temat tego ze koty rzondzom 
I przy każdym wątku jest nawiązanie do Londka, z początku nawet byłam zaciekawiona tym , bo sama nie byłam, ale jeśli słuchasz za każdym razem, i często wielokrotnie na jeden temat no to można mieć dosyć....

od x czasu