|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
zamkneli cie tam na noc ? biedactwo
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie zamkneli
około 5 sobie pójde bo o 12 mam egzaminz historii społecznej i wiecie co?? nigdy się takich gupot nie uczyłamnp: 1) konserwacja śledzi na przełomie lat i krajów 2) rodzaje owiec i ich chów to samo z krowami 3) historia samochodów 4) bawełna/wełna i jej znaczenie dla świata 5) dymarka 6) przędząca joasia i wiele wiele innych niby śmieszne to jest i momentami nawet ciekawe ale strasznie dużo nazwisk i dat
|
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
A taka kombinacja
Karkówka podsmażona z cebulą, czosnkiem, do tego puszka pomidorów, trochę koncentratu i mnóstwo przypraw: ostrej papryki, ziół prowansalskich, pieprzu, świeżej bazylii, oregano.Po usmażeniu na blachę, na to ugotowane ziemniaki posypane przyprawą do gyrosa, na to starty żółty ser. I na pół godziny do piekarnika ![]() Dzień dobry SPD Piję kawkę z mlekiem i zaraz Was poczytam. Przez wczorajszą ulewę nie poszłam na rynek i nie mam warzyw żeby zrobić zupę dla Małej, dla nas z resztą też... Miałam iść dziś, ale widzę, że pogoda będzie podobna a w dodatku Tż wykończony i nie chcę go budzić.
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale miałam ciężką noc, tata też, w ogóle on nie spał, ja wstawałam co godzinę i patrzyłam na telefon czy nie dzwonił masakra,...idę do mamy miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#2885 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy, przenigdy nie prasowałam firan. Ale mam to szczęście, że moich nie trzeba (chyba Cytat:
Cytat:
![]() To tak jak ja ![]() Mój też. A mnie to wkurza, bo chcę, żeby mi pomagał a nie im ![]() Cytat:
Sama poproszę o taką motywację jak się z Tż pokłócę ![]() Cytat:
Cytat:
Zanosi się na deszcz, ja potrzebuję warzyw, Tż snu a rynek na drugim końcu miasta. Rozważam hardcore'ową wyprawę z wózkiem autobusem i szalonym biegiem w czasie ulewy
|
|
#2886 |
|
kobieta za ladą
|
bordowa --srebna blaszka to ta od pieczenia ciasta a czarna to ta co masz w komplecie z kuchenką
![]() matko jakie mam niskie ciśnienie śpie jeszcze normalnie ![]() piątek dziś irenkaaa ale walnelaś posta widać ześ już rasowa spd
|
#2887 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlaczego Ci jest głupio? głupio to jest kraść nie jest łatwo prosić o pomoc i nie jest łatwo ją przyjąć ale my tu wszystkie doskonale wiemy, że gdybyśmy to my jej potrzebowały to Ty byś też nam pomogła szczególnie ze jest dobrowolna i płynąca z serca Cytat:
Paulunia- Aaby i Dudi napisały już w sumie wszystko co chciałam napisać, ale dodam tylko, że Ty nam się tak naprawdę nie zwierzasz z tego co u Was, piszesz tylko na zmianę ze skrajności w skrajność, że kochasz męża bo jest wspaniały albo że masz go dosyć i że Cię wykańcza psychicznie, nie dziw sie wiec że my to odbieramy jako ogromną niestabilność emocjonalną z Twojej strony ja od siebie powiem tylko,że w większości przypadków wina leży po środku i trzeba iść na kompromis, inaczej się nie da Lilo jesteś ładną kobietą i naprawdę nie wyglądasz na swoje lata, moim zdaniem powinien to być dla Ciebie powód do radości ![]() Aaby biednemu zawsze wiatr w oczy mam nadzieję, ze Wasze lata chude własnie dobiegają końca i zaraz zacznie się 7 tłustych Ok, a teraz pora na moje "zmagania kochania" wczoraj miała miejsce randka nr 4 było świetnie bo poszliśmy na koncert charytatywny mający wspomóc leczenie małej Tosi chorej na nowotwór oka na którym grały młode zespoły które były w eliminacjach X Factor, m.in genialna Marta Podulka z zespołem 7sekund ktora odpadła przed ścisłym finałem najfajniejsze jednak było to, że M. się w końcu przemógł ja wiem, ze to sa początki, motyle etc. ale z P. nawet na początku tak nie miałam, zakładam więc że będzie się działo a na koniec staropolskim zwyczajem: WITAM PIĄTEK! PIĄTEK, PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK!
|
||
|
|
|
#2888 |
|
kobieta za ladą
|
dziewczyny umarłam
![]() http://www.po-land.pl/?p=9463
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
golden zdrówka aaby Tobie też zdrówka Danaee i Tobie zdrówka Cytat:
Cytat:
kash no i bardzo fajnie czekam na dalszy rozwój wydarzeń ![]() ijaa mam do Ciebie pytanko ile na takie zdrowe odżywianie wydajesz miesięcznie? mieścisz się w wyznaczonym limicie? aa kraven miałąś nam kiecunie pokazać ![]() Dziś znów chłodno. W nocy jakieś dziwne sny miałam, których nie pamiętam. Wczoraj kijkowałam, a dziś mnie z lekka ramiona bolą. A do tego głowa. Chyba coś z pogodą nie tak. Kawę piję. Muszę znów przystopować z nią, ale taka pogoda, że nie mam siły walczyć. Ja chcę słońce, które wyzwala we mnie zdrowe emocje. A jeszcze 20 min przed budzikiem pobudkę miałam, bo panom fachowcom zachciało się wyburzać ściany w bloku na przeciw, bo remontują jakiś lokal usługowy
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Może sam początek wiąże się z kupieniem kilku rzeczy (orzechy i nasiona, oliwa z oliwek, np. dżem bez cukru, syrop z agawy jeśli chcesz coś słodzić - to nie są tanie produkty, a bardzo się przydają), ale później nie jest źle. Zastanawialiśmy się długo z TŻ nad tą dietą czy to właśnie nie będą zabójcze koszty - jemy duuuuuużo mięska, ryby, chudy nabiał, mnóstwo warzyw które też nie wszystkie są tanie, ale.. odejmując od tego koszty wszystkich innych produktów których aktualnie nie jemy (póki co owoców, makaronów, ryżu, pieczywa, słodyczy, przegryzek i alkoholu) to wychodzi na dobrą sprawę na to samo. Dokładnie nie liczyłam, ale myślę że wychodzi ok. 150zł tygodniowo. Jak już przy tej diecie jesteśmy to muszę Wam powiedzieć, że jestem ZACHWYCONA! TŻ również. Dzisiaj mamy 8 dzień I fazy i normalnie... ![]() Efekty są na prawdę super - zwłaszcza wizualne. Mój brzuch jest nie do poznania, Mama powiedziała, że na twarzy mocno widać, że schudłam, Mama jak go zobaczyła, to sie pytała go, czy go nie głodzę. Ogólnie bardzooooo nie fair jest to, że Panowie chudną szybciej.. ale już dobra.. nie będę taka. Nie będę się foszyć. ![]() I tak po pełnym tygodniu na mojej wadze -2,3kg .Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że chudniemy, a absolutnie nie chodzimy głodni i jemy smacznie i wydawałoby się (jak koleżanka stwierdziła), nie dietetycznie. ![]() Bo np. dzisiaj na śniadanie mam sałatkę z jajek i pieczarek z MAJONEZEM + tortille SB (sałata, szynka, papryka - zawijane), a na drugie wieśniaka z dżemem!! (nie widać z daleka, że dżem jest bez cukru) oraz dwa ciasteczka (też po nich nie widać, że są "specjalne" z orzechów i białek jajka, ze słodkim syropem który jest dozwolony). ![]() Na obiad kuciak w panierce z migdałów ![]() Mam nadzieję, że nadal będzie szło nam tak dobrze. ![]() Co poza tym? A no, zimno się zrobiło. Brrrrr. Ubrałam się nawet, nawet a przewiało mnie konkretnie. ![]() Mam trochę robotki dzisiaj, więc dzion pewnie szybko zleci. Po południu muszę na zakupy, a wieczór piątkowy wyjątkowo planuję poświęcić na ogarnięcie bajzlu, pranie i takie tam. Chociaż chwili relaksu na pewno tez sobie nie odmówię. Jutrzejsza sobota jest dla mnie niestety pracująca. Nie narzekam jednak - lubię wycieczki. Wybieram się służbowo na targi do Warszawy. Mam nadzieję, że pogoda będzie na tą okoliczność odpowiednia. ![]() Miłego dnia dziewczyny
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-10 o 09:21 |
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze dodam, ze czekam na wrzesień 2012 jak na zbawienie. Chce iść do pracy i liczę, że nasze relacje się poprawią. Mi brakuje znajomych, wyjść a TŻ jest samotnikiem i mółby wogóle nie wychodzić z domu. O to są główne sprzeczki i jeszcze jedna sprawa seks który był nie pamiętam kiedy. To rozbija nasz związek
Ale dobra narzekać nie będę bo mimo tego kochanego mam męża a tak pozatym mam córcię, którą muszę pochwalić bo od kilku dni sama leci do łazienki zrobić siusiu i sama zdejmuje majteczki czego jeszcze niedawno robić nie chciała Wspaniała jestDzisiaj wstałyśmy po 8. Od wczoraj pada i przestać nie zamierza. Zimno, ciemno i do dupy z taką pogodą. Dzisiaj jeśli brzuch da mi wyjść z domu pójdę po tą moją sukienkę o ile jeszcze będzie i muszę zapisać się do fryzjera bo wyglądam jak siedem nieszczęść
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
|
#2893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, naturalna klima w sensie biuro przy hali produkcyjnej. Ciągnie jak...
Cytat:
Cytat:
Ale ale, jako iż od dziś wprowadzam dość spore zmiany w moim jadłospisie, to czemu by trochę z SB nie uszczknąć Co prawda jadłospis już na miesiąc zrobiony i nie powiem, żeby 3 godziny nad nim spędzone były czasem relaksu, aczkolwiek już biorę kartkę w dłoń mą, otwieram jakieś mądrości dot. SB i co nieco spróbuję zmodyfikować. I uważaj, bo teraz jesteś guru i pytań będzie tryliard ![]() A o niesprawiedliwości się nie wypowiadam, bo ja mam w domu najlepszy tego przykład, który żre za czworo i chudnie Przede wszystkim gratuluję! I dopinguję dalej! I witam w ten zimny piątek ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Jednak my staramy się znaleźć rozwiązanie z tej sytuacji i dużo rozmawiamy, a nie myślimy o tygodniowych wyjazdach. Ok, gryzę się w aftę...
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny. Wyspałam sie nareszcie.
Kash gratuluje udanej randki i kontaktu bezpośredniego ![]() Ijaa super efekty . Swoją drogą zrobiłaś mi ochote na jajka z pieczarkami i majoneze Wstawiam obiecaną sukienke. Wybaczcie nie chciało mi sie cycnika zmieniać i ogólnie jest troche wymięta. Bordowa odpowiadam na Twoje pytanie - pediatria
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
kraven ślicznie wyglądasz
sukienka bardzo ładna aaby gryź się gryź
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
aaby a ja w takim razie 2lata temu. To, że w złości napiszę, że chciałabym stąd wyjechać nie znaczy, ze to zrobie. Nie zostawie go samego bo wiem jak jest mu teraz ciężko. Mam ochotę jechać i odpocząć ale jesteśmy rodziną i pojedziemy razem. Ja w nerwach mówie i pisze wiele przykrych rzeczy, których potem żałuje. Dzięki rozmowie dajemy radę, jesteśmy razem i pewnie będziemy.
|
#2897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też już od jakiegoś tygodnia bardzo poważnie zastanawiam się nad tym co jesć i jak jesć, przeglądam różnego rodzaju diety i w każdej są produkty ktorych nie lubie a widze po sobie, że ograniczenie słodyczy i jedzenie mniejszej ilości jedzenie nic prawie nie daje. Nie mam już pomysłu gdzie mam znaleźć diete która by zawierala tylko to co lubie chyba u dietetyka...---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
i zgadzam się, że to nie fair, ze faceci chudną szybciej![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka bardzo ładna Wydaje mi się że na moje cycochy a razczej ich brak taki dekolt się nie nadaje ...![]() Kash - cieszę się że randkowanie się kręci - w dobrym kierunku ![]() Głowa mnie boli. Strasznie. Piję kawę a zaraz muszę biec na zakupy. Mięso, wędlina, warzywa, owoce. Znów masa pieniędzy pójdzie. Później wypadało by zrobić pranie. Kosz się nie domyka. Ręczniki kończą. A pościel czeka od Wielkanocy ![]() Później jedziemy po sofę (mam nadzieję że bezboleśnie dobudzę Tż) a na 15tą lekarz. Kontrola, recepta i wio z kolejnym cyklem Ostatnio piłam pyszną Nescafe lodową-kokosową
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje
![]() Nadia a gdzie można wypić taką nescafe kokosową
|
#2900 |
|
kobieta za ladą
|
kraven ładna ta sukienka
ale mi sie nic nie chce:/
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
W Cafe Nescafe w Cinema City (do wyboru kokosowa,czekoladowa i jakaś jeszcze)
|
#2902 |
|
Zadomowienie
|
Nadia a gdzie piłaś?
W kawiarni czy kupną?Kraven sexi, od męża się nie opędzisz ![]() Nurku kciuki za zaliczenie Jak z pracą, ruszyło coś? Dzwonią? Do h&m wyślij to znizki będę od Ciebie wyciągaćIjaa a kiedy w Wawie będziesz? Sprzątnę, bo mnie Lili wpis zmotywował i może pizzę Dudi dziś zrobię. Ogólnie w planach zdobyycie wpisu, kupienie siostrze prezentu, pozniej do niej na impreze na chwile. I może jakiś miły wieczorek dla TZ, bo się rozleniwiłam w tej kwestii ostatnio. Właściciel dzwonił, że przyjedzie po nastepne rachunki i ma nam przyniesc wreszcie rozliczenie za caly rok za prad, wodę, gaz bo jeszcze zadnego nie placilismy. Pewnie suma mnie porazi, cóż chudy mięsiąc będzie![]() Lilo dzięki Tobie nabrałam nadzieji, że młody wygląd jednak nie taki zły. Zawsze miałam wizje, że teraz wyglądam jak 18nastka a póżniej gwałtownie się zestarzeje, i nie będę wyglądać tak przejściowo. Na tym zdjęciu z dziewczynkami nie pomyślałabym, że jesteś ich mamusią Kash dalszego motylkowania w brzuchu Nadia czyli w "mojej" kawiarni piłaś. Najlepszą wybrałaś, ja jeszcze lubię waniliową. We wtorek też popijałam, bo kolegę szkoliłam i mu pokazywałam jak robić. Uwielbiam
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-06-10 o 10:18 |
|
|
|
#2903 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
a wielu tam desperatów po nocach siedzi? Kurcze, ja nie miałam zdrowia tyle się uczyć... od 18 do 24 maks.Wybacz durne pytanie... ale czym jest afta? Cytat:
![]() Kash, Twoja cierpliwość została wynagrodzona Chłopak się rozkręca Ija, gratuluję postępów dietkowych ![]() Ja się dzisiaj czuję do Ale jestem zła bo mam wolne i go nie wykorzystam
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana jutro
![]() Niestety jadę służbowo dosłownie na pół dnia (mam nadzieję) raz dwa targi załatwiam i wracam. ![]() Dziewczyny dziękuję ![]() Aaby, znów się przez Ciebie zarumieniłam Pytaj ile chcesz, służę pomocą.
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
nie dzzwonią
do sklepów ide dziś poskładaćCytat:
czy wielu?? hm... tak do 2 to było mnóstwo osób ja poszłam o 4 to też calkiem sporo ale dużo miejsc wolnych było
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
A wczorsj przechodziłam obok Cinema i nie wstąpiłam
Właśnie jem inspirowane ijaa drugie śniadanie
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie pamiętam czy pisałam czy nie ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- nescafe kokosowa nie słyszałam o takiej nigdy jednak jeszcze dużo nie wiem![]() my wstałyśmy z małą już dawno, ale ona mi tak dziś wywija, że szok ![]() co do SB to kiedyś próbowałam stosować i kupiłam nawet książkę, ale oddałam po czasie mamie, bo ona do niektórych rzeczy z tej diety się stosuje, a ja niestety nie dałam rady przebrnąć pierwszej fazy ![]() ijaa gratuluję utraty wagi ja się jeszcze nie zważyłam, bo boję się stracić motywację, jeśli nic nie ubyło mimo wszystko jestem w szoku, że się w miarę trzymam i nie jem słodyczy, jem mniej, piję dużo wody, nie jem na noc
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-10 o 10:51 |
||
|
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w ten zimnyyyy brrr poranek (juz nie taki pranek
Teacherka pracuję w zawodzie, uczę w szkole średniej ![]() Dudi jak tam nóżka? P.S. twoja mała Julka jest urooocza, śliczna dziewczynka. Ijaa, Kashmirka, Kraven - sukieneczki bardzo ładne ![]() Wymyśliłam, że będę robić galaretę drobiową, jeszcze nie robiłam nigdy, ale na specjalna prośbę TŻta postaram się kupiłam już łapki kurze, ale mają zrobiony pedicure że ho ho ale jak pomyślę co robiły wcześniejChyba poćwiczę z 15 minut (to mój max ) przy jakiejś dobrej muzie. A potem do pracki lecę jak na skrzydłach Patrzę przez okno i wieje przeokropnie <zimnoooo> ja chcę słoneczka <i weź tu dogódź tym babom >Lilo a czy ja moge zobaczyć Twoje córeczki? |
|
|
|
#2910 | |||||
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Ale u mnie dziś zimno ![]() Na obiad ugotowałam: kalafiora, młode ziemniaczki z koperkiem i fasolkę szparagową Teraz siedzę w pracy i zastanawiam się kiedy padnę na klawiaturę, bo jeszcze nie piłam kawy. Pocieszający jest fakt, że dziś piąteeeeeek Cytat:
ale myślę, że jak ktoś ma młodą duszę to z ciałem też da radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-06-10 o 10:58 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

około 5 sobie pójde bo o 12 mam egzaminz historii społecznej
masakra,...
Nigdy, przenigdy nie prasowałam firan. Ale mam to szczęście, że moich nie trzeba (chyba 

Sama poproszę o taką motywację jak się z Tż pokłócę
)ciasto nie zrobiło sie zakalcowate bo mieso mielone raczej b.mokre jest

nie jest łatwo prosić o pomoc i nie jest łatwo ją przyjąć ale my tu wszystkie doskonale wiemy, że gdybyśmy to my jej potrzebowały to Ty byś też nam pomogła
ja od siebie powiem tylko,że w większości przypadków wina leży po środku i trzeba iść na kompromis, inaczej się nie da ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja wogóle to zastanawiam sie jak ja urodziłam dziecko skoro takie coś jak krwiak czy naciśnięcie na dziąsło mnie boli

Jak z pracą, ruszyło coś? Dzwonią? Do h&m wyślij to znizki będę od Ciebie wyciągać