Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! 9 13,24%
Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! 4 5,88%
Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. 0 0%
W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. 1 1,47%
Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. 3 4,41%
Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. 1 1,47%
Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. 28 41,18%
Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. 1 1,47%
W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. 1 1,47%
Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. 0 0%
Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. 14 20,59%
Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. 0 0%
Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. 6 8,82%
Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 10:41   #3271
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011

Dzień dobry mamusie U nas tez dziś mocno chłodniej i tak mi się dobrze spało..

NAtka ślicznie się prezentuje łóżeczko

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Dziubek, Natka, Oliweczka,Vaniliova, Patik, Editka, SweetAngel, Marina, Carmela dzięki za miłe słowa odnośnie pokoju.
Co do paneli, to dwa lata temu- jak kupiliśmy mieszkanie byłam w nich zakochana stąd taki wybór.
Teraz trochę żałuję, bo wbrew pozorom , że ciemne to widać na nich każdy pyłek, brud, rysę i psią sierść (mamy jasnego sierściucha)- nigdy więcej ciemnej podłogi, następnym razem postawię na coś znacznie jaśniejszego...
My też mamy ciemne panele i mimo że pięknie to wygląda to nigdy więcej każdy paproszek widać i kurz jakby tydzień nie było sprzątane
w swoim domu na pewno będe miała jasną podłogę, marzy mi się taki skandynawski styl domu

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Natko jak Iza zje ok. 22,to wstaje o 3-4 a potem albo o 7-8 albo 9 rano.
Przebieram Ją czasem bo ma kupkę,czasem z cyców mi pocieknie na ubranko choć ostatnio staramy się w nocy nie brudzić..
No to pięknie Izunia nocki przesypia

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To się po prostu w głowie nie mieści Jakżesz ludzie są bezmyślni, egoistyczni, tępi wręcz
Nam wczoraj położna na SR mówiła, że niedawno miała taką sytuację, że w odwiedziny, tuż po porodzie, do dziewczyny, maluszka i męża, przyszła teściowa. Weszła na salę i pierwsze, co zrobiła, to rzuciła się na tego swojego syna (ojca dziecka), ze słowami "Synku, biedactwo moje. Pewnie jesteś zmęczony i głody, prawda?".
Wyobrazacie sobie takie głupie babsko Ja rozumiem, że mąż też przeżywa itp. ale na litość boską, on tam tylko jest i co najwyżej picie podaje A chyba trochę bardziej zmęczona, głodna i wszystko inne, jest kobieta!

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

łaaaa.....super miec siostre blizniaczke............. oni rzeczywiscie dobre porownanie....

robilyscie w szkole przekrety na klasowkach ?
wszyscy się nas o to pytają ale nie nie robiłyśmy nic takiego, za grzeczne byłyśmy, a do liceum poszłyśmy już innych
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:54   #3272
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Ja to Cię podziwiam, ogarnąć tę ferajnę . Ja mam jednego a czasami nie wiem w co ręce włożyć. Ale tylko czasami bo ogólnie grzeczny jest. Po prostu sobie wyobrażam jak to wygląda jak w jednym momencie cała trójka coś broi a ty jeszcze z Izunią na rękach.
No muszę bo kto to zrobi.Cały czas cos kombinują.Nie ma tak koklorowo.Dziś np. połamali wanienkę po Krystku bo jeździli pociagiem.
A na gości to ja nigdy nie mam ochoty, a w ciąży to podwójnie . Mnie wogóle denerwowało jak mi ktoś do dziecka podchodził. Normalnie bym zagryzła. Dobrze, że nikt nie miał śmiałości bez pozwolenia brać na ręce.
O tak.Na ręce śpiące dziecko.Bombowy pomysł.
Tak jak w szpitalu moja mama z teściową robiły po porodzie dziecku zdjęcia i to takimi starymi aparatami z lampą błyskały po oczach. Nie przekonała mnie teoria, że i tak jeszcze nie widzi. Kazałam im zabierać te aparaty .
A co je to.Wazne,zeby sie koleżanką pochwalić.Mi moja mama zostawiła aparat i prosiła abym fotki porobiła.
Teściowa potrafiła mi dziecko obudzić po to, żeby popatrzeć w oczka, pomimo tego, że mówiłam że dopiero zasnął . Taki typ...
A może ja by tak budzić by sprawdzić czy żyje???
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Oooo to fajnie Ci śpi Iza
dla Krystianka.
Wesoło masz w domu

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

No to już chyba przegięcie! :/
Ciekawe jak długo???
No brawa wielkie.Kocha swój nocnik

Cytat:
Nie to moja teściowa . Ale co najlepsze, to jak byłam jeszcze w ciąży to mi opowiadała, że dopiero co mojego męża uśpiła a jej siostra przychodziła i budziła żeby się pobawić. A potem sama robiła to samo.

Nic nie mówiłam żeby obrazy nie było . Dobrze, że rzadko nas odwiedzała. Częściej my do nich jeździmy. Teraz po tych kilku latach to wie, że jak coś powiem odnośnie dziecka to ma tak być. Ale jak mnie nie ma a mały jest u nich to dalej robi po swojemu.

Kiedyś mi na złość ubrała małego całego na różowo bo wie, że nie znoszę . Jak to zobaczyłam to tylko zaczęłam się śmiać bo mi ręce opadły .
Na różowo?Na złość?Chłopca?Skąd ludzie biorą takie pomysły?
Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
a myslalam,ze ja bede pierwsza.
Tez nie moge spac,chwycilmnie jakis nerwobol w barku i ani na ta strone ani na ta. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, ostatnio trzymal mnie caly tydzien. No i w ogole humoru nie mam, mam wrazenie, ze zaraz sie rozbecze

Dzisiaj tez wizyta u lekarza, zobaczymy co powie.

w schleckerze proszek dzidzius plus plyn 1,9 kg za 15 zeta
No to trzymamy z Izunia i bandą kciuki
Nie rozlatuj sie nam
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

nerola- dzielna jesteś ,że dajesz dziecku spac bez pieluchy.... ja mam prblem z 2 letnią Nadią w dzień a co dopiero w nocy .już się nie mogę doczekac na Twoje pieniążki...nie mówiąc o tym jak pewnie Ty na nie czekasz...

---------- Dopis
Dzis druga noc sucha
Spróbuj nasadzać nie pytajac czy chce.
Powiem Ci,ze ja na te pieniażki nie liczę choć wiem,ze coś dostanę ale kiedy i ile?
Tego nie wiem.
Na bank dam Wam znać.Będziecie pierwsze!!

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Kurde jeszcze miesiąc do porodu, a ja już prawie w żadne ubrania się nie mieszczę. Najgorsze, że najbardziej idzie mi w dupsko i nogi i mam problem ze spodniami. Obawiam się, że po ciąży przez długi okres nie wejdę nawet w moje największe jeansy Nie uśmiecha mi się wymiana garderoby
I rozstępy robią mi się właśnie na tyłku, udach. Choć nie mówię hop, bo znając moje szczęście to i na brzuchu wylezą
Brzuch się wchłonie po porodzie, a tyłek? Będę musiała zawiesić sobie przywieszkę "Uwaga szeroki ładunek" na pupsko

Ech, sorki za żale z rana.
A co to za doły?
Ja tam na fotkach szerokiego łądunku nie widizałam.
Poza tym szybko stracisz.Jest lato i po porodzie szybko wrócisz do formy
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

nerolka - corka to istny aniol a chlopaki jak chlopaki lobuziaki

swoja droga wielki uklon w twoja strone ze dajesz rade z taka gromadka

ja przez ta diete cukrzycowa spadlam 1,5 kg z wagi
a mimo to rozstepy sie robia

a poporodzie tez moga wylezc czemu przeciez skora sie juz nie rozciaga (chyba)
Muszę dać bo to moje dzieci.Zrobiłam sobie,to mam
Taka widać genetyka.Wpływu na to nie masz.
Ale nie dołuj się-to nie jest koniec świata.Niemal każda kobieta ma rozstępy(i facet też) nawet bez ciąży
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Nerola Ty się masz z całą ferajną w domu, dobrze ze Iza grzeczna i bezproblemowa, ja bym dawno sfixowała

kciuki za wizytę. Nie smutaj laleczko

Natka co tam się dzieje czyżby ten czop odchodził?

Aaa moje swędzenie to jednak truskawki

Agula fajny domek Lilka ma, i piesek legowisko

Naprodukowałyście jeszcze wczoraj.
Pierwszy raz od dawna obudziłam się dopiero przed 8 i dobrze się czuję, jestem wyspana deszcz pada, i chyba cały dzien będzie pochmurny, co mnie cieszy.
Poproszę o kciuki za wizytę.
Cały dzień mnie nie będzie w domku, troszkę spraw mam do załatwienia, wizyta i egzamin potem..buu boje się. nic nie umiem.

Dzisiaj zaczynam 36 tc

Nie płodzić dużo stron beze mnie
Kciuki za wizytę trzymamy
Jednak truskawki?
Ale ja już sfixowałam
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

nerolka Ogarnąć taka brygadkę...Jestem pełna podziwu dla Ciebie. Na pewno czasem jest niezły galimatias, ale trzymasz wszystko w ryzach.

Patik mocne za egzamin!

Beatko I jak wizyta i egzamin? Jak będziesz to napisz szybciutko, choć napewno wszystko poszło znakomicie.

A i oczywiście dzień dobry
Noc minęła mi ok, nawet się wyspałam. Tylko coś mi ząb dokucza...
Jutro z rana do szpitala na badania, ktg i zobaczymy czy szyja się rozwarła jeszcze bardziej i co dalej.
Dziewczynki a ile trwa to ktg? ( bo nie miałam jeszcze nogdy tego badania).
No ogarniam(czasami)

Ktg trwa średnio 30-40 minut.
No to jutro moze być Twój ostatni post w dwupaku

PRÓBA (kolejna)WIELOCYTOWANIA.
NIE KRZYCZCIE JAK NIE WYSZŁO
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:58   #3273
Marina1
Zakorzenienie

dzięki nerolko, wlaśnie ciekawa byłam ile to trwa.

A próba- bezbłędna
Hihi no może
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:58   #3274
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Ja ju w pracy. Moge zabrac sie za wizaz.
CarmelaSoprano słyszałam ze jesteś naszym watkowym ekspertem stomatologiem. Chciałam zapytać co możesz mi poradzić na krwawiace dziasla?? Wiem ze to częsta dolegliwość w ciazy, i jestem w stanie to przebolec, ale przed ciaza juz miałam z tym kłopot. Używam pasty lacalut aktiv. Troche to pomaga ale nie za wiele. Nie wiem co jeszcze mozna zrobić w tym kierunku??

Nerola wielocytowanie w twoim wykonaniu rewelacja
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:13   #3275
Oliweczka1985
Zakorzenienie

[QUOTE=marzena_S;27410695]

A może masz jakieś sprawdzone miejsce nad morzem, w którym byliście z Tofikiem?

Nie nie mam-nigdzie jeszcze nie wyjeżdzaliśmy z psem A pytałam, bo już kiedyś zastanawiałam się nad tym pomysłem, ale jak powiedziałam o tym mężowi, to stwierdził, że z taką przylepą to by nie był udany wyjazd no wiadomo do baru się już nie pójdzie itd., nawet nie da rady wejśc do morza, bo jedno musi zostac z psem, a jak narobi na piach???-ale mam przemyślenia.....
Ale za to na Mazurach mam takie miejsce, gdzie pobyt z pieskiem byłby super!!!

[
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
[B]
Oliweczka1985 slicznie ci dziekuje ty wiesz za co niech ci pan bog da łatwy poród

Oby

DaKaroWitaj w domu
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
To jesteśmy umówione na czwartek, tylko o której ???
Jeśli będziemy szły coś zjeść to może do Sida na pizze??? A potem pójdziemy na jakieś lody Co wy na to ??? Może godzina 14 ???
agadus przyjdziesz na spotkanie lubelskich mamusiek ???
Ok, mi pasuje czwartek o 14, a jeszcze jedno pytanko-brama krakowska, to ta co ostatnio pod nią się spotkałyśmy?

[QUOTE=jacieeeee;27415573]I ja również. Ślub braliśmy 11 października 3 lata temu. Była piękna pogoda. Słonecznie, niezbyt gorąco, bosko

My też 11 października 2008r.

[QUOTE=iustyna1;27416315]
Dziewczyny jakie wy macie śliczne pokoje dla maluszków. U mnie na razie nic nie przygotowane. Dopiero po przeprowadzce zacznę walczyć.

Nie jesteś sama, ja też dopiero po przeprowadzce mogę myślec o urządzaniu pokoju dla Julki, z reszta dla nas też

Cytat:
[B]
Jestem w trakcie nauki robienia na nocnik.
No masakra w domu.Wszystko osikane co kilka minut.Szmatę to powinnam w staniku nosić by mieć przy sobie.
Ten sie zleje,tamten w to wdepnie,następny ucieka mi na dwór a ja z gołym cyckiem i Izą lecę na podwórko.
Za moment mycie nóg bo oczywiście uciekają na boso,i znów się któryś poślizgnie i płacz,to jeszcze wanna,zlew,podłogi do mycia.
I ubieram tych dwóch albo co najmniej jednego i tu znów siku.
Ale Krystian w ko0ńcu dziś zakumał o co chodzi z tym nocnikiem.
Wczorajszą noc przespał bez pampersa i było sucho
Nawet się teraz z nocnika nie da ściągnąć.
Uff...wyzaliłam się nieco
Ty to zawsze zaganiana

No i sie pogmatwało wielocytowanie

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-06-10 o 11:14
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:27   #3276
Shira_83
Zadomowienie

dobry bambaryłki (hi Nerolka dla ciebie tylko dobry )

[QUOTE=iustyna1;27416315]Ale jak to tak, że mąż, że osobisty, że w drugim pokoju ?! Żarcik taki bo ja z moim od dawna śpię w dwóch różnych pokojach. Jemu nie odpowiada kanapa na jakiej śpię a mi ta na której on śpi .

hihihi poiwem ci że jak sobie poszedł to dawno siętak dobrze nie wyspałąm hahahahah tylko dwa razy na szybkie sikuk jedna noga po jednej stronie łóżka druga po drugiej bosko

[QUOTE=nerola;27416365]

Jestem w trakcie nauki robienia na nocnik.
No masakra w domu.Wszystko osikane co kilka minut.Szmatę to powinnam w staniku nosić by mieć przy sobie.
Ten sie zleje,tamten w to wdepnie,następny ucieka mi na dwór a ja z gołym cyckiem i Izą lecę na podwórko.
Za moment mycie nóg bo oczywiście uciekają na boso,i znów się któryś poślizgnie i płacz,to jeszcze wanna,zlew,podłogi do mycia.
I ubieram tych dwóch albo co najmniej jednego i tu znów siku.
Ale Krystian w ko0ńcu dziś zakumał o co chodzi z tym nocnikiem.
Wczorajszą noc przespał bez pampersa i było sucho
Nawet się teraz z nocnika nie da ściągnąć.
Uff...wyzaliłam się nieco

ooo matko i córko ale sajgon Nerolka ty to jak Arnold Szwarceneger bez kitu

Cytat:
To się po prostu w głowie nie mieści Jakżesz ludzie są bezmyślni, egoistyczni, tępi wręcz
Nam wczoraj położna na SR mówiła, że niedawno miała taką sytuację, że w odwiedziny, tuż po porodzie, do dziewczyny, maluszka i męża, przyszła teściowa. Weszła na salę i pierwsze, co zrobiła, to rzuciła się na tego swojego syna (ojca dziecka), ze słowami "Synku, biedactwo moje. Pewnie jesteś zmęczony i głody, prawda?".
Wyobrazacie sobie takie głupie babsko Ja rozumiem, że mąż też przeżywa itp. ale na litość boską, on tam tylko jest i co najwyżej picie podaje A chyba trochę bardziej zmęczona, głodna i wszystko inne, jest kobieta!
heheheh włąśnie sobie to wyobraziłąm chyba by mi kopara opadła jakby mi tak teściówka zrobiła tylko że ja mam fajną i zawsze się o mnie troszczy chcociaż wiem że uwielbia swojego syneczka

[QUOTE=Kajool;27418066]a myslalam,ze ja bede pierwsza.
Tez nie moge spac,chwycilmnie jakis nerwobol w barku i ani na ta strone ani na ta. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, ostatnio trzymal mnie caly tydzien. No i w ogole humoru nie mam, mam wrazenie, ze zaraz sie rozbecze

Dzisiaj tez wizyta u lekarza, zobaczymy co powie.

ojjj Kajolku nie płacz dam ci buziaczka mocy lepiej??

i za wizytę trzymam!!

[QUOTE=kalinkap13;27419223]
chwale sie: dzis zaczynamy 33 tc(a wg niektorych 34tc)

[QUOTE=dziubek79;27419477]nawet nie strasz !!!!!

DWA SKURCZYBYKI!!!!
powoli się chyba trzeba szykować ...

eee dziubek smol to nie szykuj się jeszcze bo co mi potem zostanie??????
[QUOTE=patik87;27419554]

tłumaczenie poproszę

holky- dziewczyny
nashle- dowidzenia

Dzisiaj zaczynam 36 tc

to się nie ma co bać tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
WITAM

Zaczynamy dziś 34 tydzień Sara czesto mi tak rytmicznie podskakuje, obstawiam ze to te czkawki bardzo śmieszne uczucie.
Ide na sniadanko, a później do USC zobaczyc co tam wymysla z nazwiskiem dziecka, skoro nie jestesmy małżeństwem... już się nastawiam na jakieś przeboje

uu nasz Carmelek już też poważny tydzień zaczynanic nie wymyslą dacie radę trzymam za to żeby urzędasy miały rozum na miejscu

QUOTE=moniczka2123;274206 61]czesc wszystkim przyszlam sie tylko przywitac i sobie ide...
obudzilam sie z megadołem teraz siedze przed komputerem i placze ....

nic mi sie nie chce ;(
ale ale co to się dzieję skąd te doły?? nie smutaj się tak bardzo jak to śpiewał jedn pan "jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie "

ejjj Skarbusie polecicie jakieś fajne płytki z kołysankami?? ( mam jedne ale to "punkowe kołysanki" raczej się nie nadają hahahbhahaa)
Stary 2011-06-10, 11:31   #3277
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
widzę,że mamad cierpi na bezsennośc fajnie jak można odespac później
Spanie to mi się poprzewracało od samego początku ciąży. Jeszcze nie wiedziałam, a już miałam kłopoty ze snem. Pierwsze 5 tygodni po teście przeleżałam w łóżku i chodziłam spać ok. 2 w nocy (wcześniej ok. 22. chodziłam spać), budziłam się ok. 4-5, nie spałam ze dwie godzinki i znowu potem spałam do 11-12... w dzień raczej nie spałam. A podobno w pierwszym trymestrze śpi się jak suseł... W drugim trymestrze już było lepiej, tylko zaczęłam częściej chodzić do toalety (też nie w pierwszym jak piszą w książkach). Z powrotem zaczęłam wcześniej chodzić spać i w miarę przesypiałam noce (choć dwugodzinne przerwy też dość często się zdarzały). I nieraz wstawałam o 7. W dzień nie spałam. Teraz w trzecim trymestrze dopiero czuję senność, ale jeśli przegapię moją porę zasypiania (między 22 a 23), to już mam po spaniu, bo zasnąć nie mogę i budzę się częściej. Poza tym Dzidziolek jest dość aktywny- zwłaszcza jak leżę na prawym boku, a na lewym nie dam rady przespać całej nocy... Na szczęście mogę odsypiać z rana, więc korzystam, ale też nie za długo, bo mnie to wybija z rytmu...
Ale się rozpisałam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Marzena ale się nam udało trafić w jednym czasie w tym weselem i Dzidziolem
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:33   #3278
agni82
Zadomowienie

nerola, w 33 tyg, taki ból w podbrzuszu jest normalny? taki chwytający na kilkanaście sekund, potem ulży i znów. i tak przez kilka minut po czym koniec? to są skurcze, czy coś poważnego?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:33   #3279
bassienkaw
Zakorzenienie

Widzę dziewczyny, że pytałyście za co ZANKA bana dostała. Nie za konkurs. Za dodanie jakiś zdjęć z brzuszkiem i usunięcie je...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:34   #3280
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
da karo super że już u nas WELCOM HOME HONEY

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
urodzinki i po urodzinkach..
DaKaro dobrze,ze szczesliwie dolecieliscie i jestes juz na miejscu

Urodziny? To wszystkiego najlepszego.
Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Aha DaKaro witaj w domu

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
DaKaro super, że doleciałaś cała i zdrowa

Cytat:
DaKaro i czekamy na ostatnią wieść płciową
Aga Mnie opuściła, jestem jedyną która nie wie jakiego ma lokator/kę.
Cytat:

DaKaro- super,że jestescie cali,zdrwi w Pl,że lot bezproblemowy a gdzie się znajdujesz w Pl??
Na razie u rodziców w Kielcach.
Cytat:
DaKaro witaj w domu!

Za wszystkie dzisiejsze wizyty
Za nowe tygodnie

Cieszycie się? Przywiozłam Wam trochę irlandzkiej pogody na ochłodę.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:40   #3281
Vaniliova11
Zadomowienie

Cześć Brzuchatki
za wszystkie wizyty
DaKaro witamy
Natka łóżeczko naprawde śliczne my będziemy mieli takie zwykłe z drewexu ciągle sie zastanawiam nad tym materacykiem i juz sama nie wiem
Agula jaki fajny golas no a pieskowi to dobrze
Nerolka wesołą gromadke masz w domu dobrze że Iza jest spokojna ładnie śpi mam nadzieje że u mnie też tak będzie dla Krystianka
iustyna ale Twoja teściowa ma pomysły matko !!!
[B]Moniczka
Ja dziś sie nie wyspałam bo Krystianek nóżki wpychał mi w żebra i w każdej pozycji było mi niewygodnie
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:41   #3282
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny,

Wszystko grzecznie nadrobiłam i będę się musiała z Wami pożegnać na kilka dni. Dzisiaj przyjeżdzają do mnie rodzice i jutro na 90 % jestem zdecydowana jechać z Nimi do Gdańska po męża na lotnisko. No, a później wiadomo muszę nacieszyć się mężem

Natko - śliczne łóżeczko!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:53   #3283
brumek
Zakorzenienie

WItajcie w ten paskudny dzień Gdzie do diabła podziało się lato? Zimno, pochmurno, do bani!

Cytat:
ejjj Skarbusie polecicie jakieś fajne płytki z kołysankami?? ( mam jedne ale to "punkowe kołysanki" raczej się nie nadają hahahbhahaa)
Shirko, ja nie mam takich typowych kołysanek dla dzieci, ale coś co wolę Czyli Bacha dla dzieci i Mozarta dla dzieci. Bach trochę gorszy, bo to takie aranżacje uproszczone, na jakiś dzwonkach i piszczałkach, co bardzo odstaje od oryginału. Ale Mozart cudny. Z takiej serii klasyka dla smyka
Stary 2011-06-10, 11:58   #3284
LadyInBlack2
Rozeznanie

cześć mamuśki
pospałam dziś prawie do 10.00 i wstałam z dołem

ja tam się generalnie nie lubię użalać nad sobą ale dziś muszę sobie pomarudzić zatem od razu przepraszam za smęty

bo ja już mam dość
ta końcówka ciąży jest nieznośna, przez 8 miesięcy było super a teraz jestem już zmęczona i odliczam dni do porodu. Do tego jestem jakaś niezdarna- bez przerwy coś upuszczę a to się pobrudzę. Dziś do pralki w miejsce płynu do płukania nalałam płynu do prania, chcąc ratować sytuację chciałam wyciągnąć szufladę z dozownikami i jak szarpnęłam to cały wsypany proszek i wlany płyn wylądował na mnie, na dywanie i podłodze. Już nawet nie miałam sił ani ryczeć ani klnąć.

Jedyne dobre, że ten upał zelżał ale jak znów się zacznie to ja nie wiem..

I jeszcze okropnych przebarwień na twarzy dostałam, ja nie wiem jak ja to pousuwam po ciąży

Tyle moich gorzkich żali

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
gratki i dla Ciebie
co do ktg to mnie nikt nic nie mówi, zeby robic
mój lekarz też mi nie mówił nic o ktg, sama idę zrobić odpłatnie u położnej

DaKaro - za bezpieczne lądowanie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a ja zła jestem bo mieliśmy z mężem jechać na 2-3 dni nad morze w czerwcu, bo w lipcu to ja się nie ruszam z domu nigdzie, ale małżonek jest tak okropnie zawalony pracą, że z wyjazdu a myślałam, że chociaż gdzieś się ruszę na chwilę tego lata...
mi też szkoda tegorocznych wakacji, obiecujemy sobie, że za rok odbijemy to sobie
teraz najważniejszy będzie synek

Cytat:
Wklejam zdjęcia łóżeczka. Stoi narazie w salonie bo tam je złożyliśmy, musimy przenieść je do sypialni. Wsadziłam ochraniacz z kompletu, który kupiliśm, baldachim i przwijak-o tak żeby był lepszy efekt
Łóżeczko jest bardzo fajne, stabilne, żadne drzazgi nie wychodzą, nie śmierdzi
super

Cytat:
ejjjj mój osobisty maż mi dziś zapowiedział że idzie spać do drugiego pokoju bo ja tak cieżko oddycham ze on nie umie zasnąć
no wiecie co, bezczelny

Cytat:
Zaznaczyłam ci na fotce w ktore miejsca wkłada sie szczoteczke, tylko pamietaj ostrożnie! wkładasz i czyscisz jak wyciorkiem do butelek
Jak dobrze pokombinujesz to dasz rade miedzy wszystkimi zebami wyczyscic, szczotke myjesz po woda i suszysz jak zwykła, one nie sa jednorazowe.

Carmela
, to zdjęcie Twojej paszczy? Jeśli tak- pozazdrościć zadbanych, pięknych zębów

Cytat:
Tak jak w szpitalu moja mama z teściową robiły po porodzie dziecku zdjęcia i to takimi starymi aparatami z lampą błyskały po oczach. Nie przekonała mnie teoria, że i tak jeszcze nie widzi. Kazałam im zabierać te aparaty .

Teściowa potrafiła mi dziecko obudzić po to, żeby popatrzeć w oczka, pomimo tego, że mówiłam że dopiero zasnął . Taki typ...

Cytat:
co za tupet

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Wszystko grzecznie nadrobiłam i będę się musiała z Wami pożegnać na kilka dni. Dzisiaj przyjeżdzają do mnie rodzice i jutro na 90 % jestem zdecydowana jechać z Nimi do Gdańska po męża na lotnisko. No, a później wiadomo muszę nacieszyć się mężem

Natko - śliczne łóżeczko!
będzie się działo, oj będzie

idę coś ze sobą zrobić, zająć głowę czymś i ręce coby o dołach nie myśleć

miłego dnia Wam życzę, może zajrzę wieczorem

a jeszcze jedno, czytałyście to? Bo mi ręce opadły..

http://dziecko.onet.pl/64385,22,41,a...2,artykul.html

Edytowane przez LadyInBlack2
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:00
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:58   #3285
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
WItajcie w ten paskudny dzień Gdzie do diabła podziało się lato? Zimno, pochmurno, do bani!
Ja po tych ostatnich upałach stwierdzam, że jest bardzo przyjemnie I głębszy oddech można wziąć, i ubranie się do ciała nie klei
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:01   #3286
agadus
Wtajemniczenie

witam wszystkie z rana

brunetka- niestety nie będę mogła pojawic się na spotkaniu bo za tydzień w czwarteko 15.45 mam wizytę u ginekologa szkoda moze innym razem ale wypijcie moje zdrówko soczkiem.

a propos Zanki to dalej mi się w głowie nie mieści skoro wstawiła swoje zdjęcie i sama je usuneła to miała do tego prawo nawet jak to był początek jakiegos wątku to tylko ona miała prawo je usunąc bo Zanka była na zdjęciu

Carmelka dzieki za podpowiedz kupię sobie takie czyściki i zobaczymy bo ja jak zawsze myję ząbki to 3 min. i zdaje mi sie że sa czystke no ale zobaczymy

a ja dzisiaj mam jakis pokręcony dzień dopiero co córka wyzdrowiała bo miała jakąs grypę rzołądkową to jeszcze mąż dzsiaj zachorował i tu najpierw jedno mnie woła później drugie ufff niedawno siadłam a tu trzeba jakis obiad nastawić a jeszcze brzuszek duży i juz ciężko jest ehhh to chyba takie przygotowanie do drugiego dziecka,,,,, bo w sumie jak chłop chory to zachowuje się jak dziecko

moniczka-trzymaj się i nie smutaj bo dzidzius też to czuję głowa do góry a jak masz jakis problem albo chcesz się wygadać to wal jak w dum może coś doradzimy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

shira- wejdź sobie na minimini.pl tam może coś znajdziesz mąz ostatnio cos znalazł ale nie wiem na jakiej stronce ale to później sprawdzę teraz śpi bo gorączkę ma

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:02   #3287
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ok, mi pasuje czwartek o 14, a jeszcze jedno pytanko-brama krakowska, to ta co ostatnio pod nią się spotkałyśmy?
Tak, tak to jest własnie Brama Krakowska
Super, że wam pasuje ja tylko tak powiedziałam z tą godziną jeśli chcecie inną to napiszcie

Kurde jak Zus nie przysyłał pieniędzy to nie przesyłała, a teraz już drugi raz kasę dostałam Normalnie jestem w siódmym niebie

A tak wogóle to witam Rano byłam na uczelni po wpis i jestem już z powrotem

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:03
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:09   #3288
Kolina
Zadomowienie

dzien dobry

ja chodze podminowana od rana...
ech normalnie nie podchodzic bo ugryze

oliwy do ognia dolala poczta polska, sprawdzam rano konto i widze ze poczta pobrala sobie prowizje za platnosc karta - 9,50!!
myslalam ze szlag nie trafi
pare dni temu wysylalam dwa listy po 3,75zl zapytalam czy moge zaplacic karta, pani powiedziala ze oczywiscie ze tak, nie poinformowala mnie pinda o prowizji!!
gdybym wiedziala wyszlabym do bankomatu obok i sobie za free wyciagnela kase
normanie mnie oszukali
wiem ze to "tylko" 9,50 ale to nie byla swiadoma platnosc i uwazam ze mam prawo do reklamacji

do tego wstalam zmeczona mega, zle spalam bo znowu boli mnie noga, taki reumatyczny bol, nie ma odpowiedniej pozycji ktora by ulzyla, teraz juz rozchodzilam ja i jest lepiej

okropny dzien, nawet czekolada nie pomogla

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:11
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:10   #3289
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki

Natka śniłaś mi się...że napisałaś na forum że odszedł Ci wielki czop z krwią

Jestem zupełnie bez humoru, w ogóle chce mi się płakać. Nie wiem co się ze mną dzieje :/ Czuję się dosłownie jak przed okresem, nawet nogę na nogę non stop zakładam jakbym mi miało coś wylecieć :/ od pasa w dół mnie wszystko boli. Ponarzekałam i idę, nie będę Wam smęcić

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:17   #3290
agadus
Wtajemniczenie

widze że wszystkie solidarnie maja doła i zdaje mi sie że tak będzie bo koniec jest bliski a później to nocki nie przespane i inne uroki

DZIEWCZYNY głowa do góry i pisać co Was boli bo kto Was lepiej zrozumie niż brzuchatki

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Kolina znam ten ból my ostatnio przekroczyliśmy debet o 66 groszy a kary musieliśmy zapłacić 37 złoty wkurzyłam się jak nie wiem co muszę bank zmienić

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:19   #3291
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
a jeszcze jedno, czytałyście to? Bo mi ręce opadły..

http://dziecko.onet.pl/64385,22,41,a...2,artykul.html
mi jeszcze szczęka - że takie głupie te dziewczyny, faszeruja sie swinstwami nie wiadomo od kogo, czy ile... ech... bez kontroli... ale wg mnie jeszcze jedna sprawa jest niefajna - sex po 15 roku zycia nie jest zakazany prawnie (wczesniej zawsze to gwałt) ale tablety dopiero jak sie ma 18 lat mozna samemu kupic. gdzie tu logika? skoro moze sie bzykac to i dowody niech beda od 16 roku zycia i nie bedzie problemu, beda chodzic normalnie do gina, beda pod kontrolą... ale nie - panstwo tak katolickie ze woli tylko myslec o tym, ze do slubu trzeba trzymac! jestem katoliczka ale mnie takie cos wkurza, to przymykanie oczu. jak ktos pisal kiedys: kary odstraszaja tych, co nei chcą grzeszyć

a ja sie wkurzylam. pół dnia robilam artkul na wikipedii o jakis 7ligowym klubie (dla kolezanki) i mi go za nieencyklopedycznosc wywalili, bo niby nie pisze sie o nizszych niz 3 liga... nosz, skad mialam wiedziec?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:20   #3292
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Oj cos dzisiaj dzień narzekania i złego samopoczucia. Dziewczyny głowy do góry. Nigdy nie jest tak zle żeby nie mogło byc gorzej.

My wczoraj z Wiki zaczelysmy 30 tc
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:38   #3293
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Super, że podoba się Wam łóżeczko. Dziękujemy

Brumek co za MAMUSIA synusia Ale takie się niestety zdarzają...
Moja się bardziej mną przejmuje niż mężem, opiernicza go że ma mi pomagać itp. Także pod tym względem nie narzekam

Gratuluję rozpoczętych tygodni

Kajool

Cytat:
Natka- tak pisałaś o Twojej figurze....czy Ty miałaś zastrzeżenia do swojej figury wcześniej?? z tego co kojarzę Twoje zdjęcia to jesteś taką piękną kobietą,że 90% populacji może CI tylko pozazdrościc... i taka laska z Ciebie,w ciąży ,bez ciąży... serio-ja zazdroszczę bynajmniej.

Wiesz Baboniku jakie są kobiety, niewidomo jakby się wyglądało, zastrzeżenia zawsze się znajdą Doceniłam jak straciłam

Jacieeeee jeszcze troszkę

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
musze ogarnac domek, posprzatac,moze ciasto zrobie.. a po 16 jedziemy odebrac ten wozeczek
Koniecznie pokaż wózek

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
W niedzielę jedziemy na zakupy szukać nowej sukienki na wesele..... tydzień przed weselem...nieźle
Ja jadę we wtorek po sukienke
A czemu tamta Ci się nie podoba? Co znią nie tak? Rozmiar?

Cytat:
bardzo ładne nie wkurza Cię że ochraniacz wystaje tak 10 cm ponad szczebelki? bo u mnie tak samo, a nie bardzo mi się to podoba, i chyba na początku nie bede używać ochraniacza.
A wiesz nie zwróciłam nawet uwagi Dopiero jak mi napisałaś to poszłam sprawdzić i faktycznie wystaje.

Marinko, Patik właśnie nie wiem czy to czop czy co? Dzisiaj już nic nie ma hmm

Cytat:
WITAM

Ide na sniadanko, a później do USC zobaczyc co tam wymysla z nazwiskiem dziecka, skoro nie jestesmy małżeństwem... już się nastawiam na jakieś przeboje
Znajomi nie mają ślubu, jak mała się urodziła to się poprostu w szpitalu zapytali jakie nazwisko będzie miało dziecko, podali ojca i żadnego prblemu nie było.

Cytat:
To tak jakbym swoją widziała. Mojego męża brat ma 3 miesięcznego bąbla, a że jest grzeczny i praktycznie cały czas spi, to ona tak specjalnie nad nim stoi i to za rękę, to za nogę rusza, i tylko ,,szymuś, szymuś pokaz oczka..."
Chyba bym z domu wyrzuciła i więcej nie wpuściła

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Natka łóżeczko naprawde śliczne my będziemy mieli takie zwykłe z drewexu ciągle sie zastanawiam nad tym materacykiem i juz sama nie wiem
Poczytaj opinie, zapytaj może też u Was w sklepie z materacykami, wydaje mi się, że argumenty powinny Cię przekonać

LadyInBlack kolejna Nie smucić się!

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość

Jestem zupełnie bez humoru, w ogóle chce mi się płakać. Nie wiem co się ze mną dzieje :/ Czuję się dosłownie jak przed okresem, nawet nogę na nogę non stop zakładam jakbym mi miało coś wylecieć :/ od pasa w dół mnie wszystko boli. Ponarzekałam i idę, nie będę Wam smęcić
Ooo matko Zmalowana, ja jeszcze nie mogę! Ja mam sesję do
zaliczenia Za dwa tygodnie jakbyś mi coś takiego napisała to bym się cieszyła
Muszę poważnie porozmawiać z Dominikiem

Główa do góry Może się coś zaczyna u Ciebie?

Kolina następna nabuzowana
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:50   #3294
agulaaabar
Zakorzenienie

ooo widzę, że dziś zbiorowa chandra pogoda pod psem.... ehh... zjadłabym jakiś owoców a nic nie mam w domu.....

Natka już jest dopasowana - mam mamę krawcową... ale źle się w niej czuje...... jak stara babcia w podomce.... zobaczymy może w niedziele coś kupie, jak nie to trudno... zacisnę zęby i pójdę....

Wracam do malowania.... matko jak ja to kocham

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Wiecie co... 3 dni temu odstawiłam tabletki na mojego grzybka i co? dzisiaj mnie już swędzi....... dobrze że mi troche ich zostało to sobie zaaplikuje..... jakiś uparty ten mój grzyb... non stop się odnawia sam z siebie.......

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:59   #3295
youyou
Zakorzenienie

Natka a jeszcze apropos łóżeczka.. to co masz za ochraniacz? jaka firma, jaki model?

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Ja ju w pracy. Moge zabrac sie za wizaz.
CarmelaSoprano słyszałam ze jesteś naszym watkowym ekspertem stomatologiem. Chciałam zapytać co możesz mi poradzić na krwawiace dziasla?? Wiem ze to częsta dolegliwość w ciazy, i jestem w stanie to przebolec, ale przed ciaza juz miałam z tym kłopot. Używam pasty lacalut aktiv. Troche to pomaga ale nie za wiele. Nie wiem co jeszcze mozna zrobić w tym kierunku??

Nerola wielocytowanie w twoim wykonaniu rewelacja
no właśnie Carmela podpinam się pod pytanie bo mi też zaczęły dziąsła krwawić.. co można z tym zrobić?

Cytat:
Shirko, ja nie mam takich typowych kołysanek dla dzieci, ale coś co wolę Czyli Bacha dla dzieci i Mozarta dla dzieci. Bach trochę gorszy, bo to takie aranżacje uproszczone, na jakiś dzwonkach i piszczałkach, co bardzo odstaje od oryginału. Ale Mozart cudny. Z takiej serii klasyka dla smyka
My mamy taką płytę Klasyka dla malucha - 3CD, ale jakoś nie bardzo mi podeszła...

Za to fajna bardzo jest płytka Kołysanki MiniMini - do usypiania jak znalazł, mi się moje dzieciństwo przypominało jak tego słuchałam
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:04   #3296
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Kurde jak Zus nie przysyłał pieniędzy to nie przesyłała, a teraz już drugi raz kasę dostałam Normalnie jestem w siódmym niebie
Życ nie umierac

Cytat:

To może powoli się zaczyna

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:06   #3297
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję się dosłownie jak przed okresem, nawet nogę na nogę non stop zakładam jakbym mi miało coś wylecieć :/ od pasa w dół mnie wszystko boli. Ponarzekałam i idę, nie będę Wam smęcić
Rodzić idziesz chyba

Cytat:
Brumek co za MAMUSIA synusia Ale takie się niestety zdarzają...
Moja się bardziej mną przejmuje niż mężem, opiernicza go że ma mi pomagać itp. Także pod tym względem nie narzekam
Ja na moją też nie narzekam, lubi mnie bardzo i w ogóle, ale myślę, że duża szansa by była na takie zachowanie jak opisałam. Bo ja to ja, ale jej SYnuś to oczko w głowie Na szczęście u nich to jednostronne, bo mój mąż kompletnie nie jest syneczkiem mamusi na szczęście. On dawno odciął pępowinę, ona nie
Stary 2011-06-10, 13:07   #3298
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę o kciuki za wizytę.
Cały dzień mnie nie będzie w domku, troszkę spraw mam do załatwienia, wizyta i egzamin potem..buu boje się. nic nie umiem.
Dzisiaj zaczynam 36 tc
za wizytę i za kolejny tydzień

Cytat:
Hej Dziewuszki

no a po co jest forum?? właśnie po to żeby się wygadać wyżalić a co do samopoczucia to może ta końcówka tak Cię nastraja...

Shira, no co Ci zostanie czekać

a mój mały od wczoraj jakoś tak inaczej się rusza i wypina na pewno rzadziej i jakoś tak ospale może to w związku z tymi skurczami i twardniejącym brzucholem ??
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:09   #3299
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
My mamy taką płytę Klasyka dla malucha - 3CD, ale jakoś nie bardzo mi podeszła...
Ja mam tę na pierwszej fotce i jest genialna!

Ta druga płytka - niefajna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klasyka-dla-smyka-mozart-99901854378_0286662_300.jpg (25,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MDBR.jpg (32,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-06-10, 13:16   #3300
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja też dzisiaj nie zbyt sie czuje
brzuch mocno obnizony , boli podbrzusze, nogi jak ogromne baniaki
ehhh a to dopiero 31tc
każdy mówi że wcześniej urodzę.Na dodatek nie mam ciepłej wody w domu i nie wiem kiedy będę mieć
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości