|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
ja już rzuciłam kuleczki i sztyfty z avonu na rzecz rexony crystal. chroni bardzo dobrze i co najważniejsze nie brudzi. jest chyba 1-1.5 zł droższa, ale co tam
![]() edit: 41 osób w wątku ciekawe co będzie jak Asiuchna wrzuci resztę zdjęć
|
#10622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawartość niezbyt
|
|
#10623 |
|
Konto usunięte
|
ale śliczny ten misiu
39 ja z tych stron biorę misia |
|
|
|
#10624 |
|
Konto usunięte
|
Który z tych sztyftów active ma intensywny ale i ładny zapach?Ja się już tutaj napaliłam na ten katalog a tylko parę stron
|
|
|
|
#10625 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam zielony, zapach całkiem ładny.
|
|
|
|
#10626 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2742375]Przpraszam za podwójny post
Nie da rady go usunąć? Jak oceniacie antyperspiranty w sztyfcie avon active?I jak używałyście to może polecicie jakiś zapach? [/quote]Atyperspirantów z Avonu pozbyłam sie na rzecz Nivei Balance i Pure. Super pachna, chronia, nie brudza ![]() Dla Asiuchny nalezy sie wielki tort
|
|
|
|
#10627 |
|
Raczkowanie
|
Witam juz w tamtym miesiacu czytalam ten temat i ogladalam tu katalogi tez razem z wami czekam na ten najnowszy -uwielbiam te nowosci i ogladanie pieknych stron ,owiele milej zamawia sie potrzebne rzeczy, kiedy strony sa tak fajne
ja sama jestem konsultantka i lubie te kosmetyki pozdrawiam was i mam nadzieje ze sie doczekamy coraz wiecej tu nas juz czuje jakie zamieszanie bedzie jak katalog sie pojawi
|
|
|
|
#10628 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podobał niebieski. podobny do niebieskich sensesów.
|
#10629 |
|
Raczkowanie
|
ojjj takiego misia chciałabym dostać od chłopaka cudny
Asiuchna wracaj, bo my tu poumieramy z ciekawości za katalogiem
|
|
|
|
#10630 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#10631 |
|
Raczkowanie
|
heh, ja również czekam z Wami
![]() co do kulek i sztyftów to już dawno je rzuciłam dla Nivei Deo Pure w kulce. nieporównywalnie lepsza jakość... i nie wiem czy wy też to zuważyłyście, ale po dłuższym używaniu antyperspiranty Avonu brudzą ubrania nieodwracalnie... już kilku pięknych bluzek musiałam się pozbyć z tej właśnie przyczyny. zdecydowanie nie polecam... mnie również podoba się miś... ale ta cena i to przy zamówieniu za prawie 50zł... no ale może może
|
|
|
|
#10632 |
|
Konto usunięte
|
Raz tylko użyłam tego sztyftu i nie zauważyłam, żeby brudził...Zreszta przetestuję i się okaże
Jakby co to trudno, bo poprostu nigdy nie pamiętam o tym jak idę do sklepu a zawsze kupuję LadySpeedStick I zamawiam w avonie z lenistwa i sklerozy Kiedy będzie reszta katalogu?
|
|
|
|
#10633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2742375]Przpraszam za podwójny post
Nie da rady go usunąć? Jak oceniacie antyperspiranty w sztyfcie avon active?I jak używałyście to może polecicie jakiś zapach? [/QUOTE]nienawidze zadnych kulek avonu... wszystkie brudza i nie daja zadnej ochrony. Używam teraz antyperspirantu w kulce z Vichy tego z białą nakrętką i jestem mega-zadowolona
|
#10634 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja chcę wypróbować sztyf a nię kulkę
Dziwne...Mi nie brudziły kulki
|
|
|
|
#10635 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2742898]Ale ja chcę wypróbować sztyf a nię kulkę
Dziwne...Mi nie brudziły kulki [/QUOTE]sztyfty i kulki z avonu to jeden i ten sam badziew - zero ochrony
|
#10636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ble...za to dezodorant w sprayu z tej serii był całkiem ok.
|
|
|
|
|
#10637 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uzywacie lub uzywalyscie tuszu EKSTREMALNIE PODKRĘCAJĄCEGO? dobry jest?
|
|
|
|
#10638 |
|
Raczkowanie
|
ja niedawno kupiłam kulkę z avonu active fresh tą zieloną i szczerze mówiąc jedyny jej plus to ładny zapach nic więcej, jest mało trwała jak dla mnie i szczerze mówiąc słabo chroni, w ogóle odkręcać muszę ją pod umywalką, bo płyn zasycha po bokach nakrętki i strasznie się kruszy, ale mnie to wkurza wrrr od kilku lat ożywam dezodorantów Dove (niebieskiego) i stwierdzam, że dla dla mnie są najlepsze i bardzo trwałe. Już więcej nie kupię kulek z avonu wolę pozostać przy dezodorantach w sprayu Dove
|
|
|
|
#10639 |
|
po prostu Em :)
|
a mi się bardzo podoba miś
![]() tylko co to znaczy, że jest rozgrzewający ?
|
|
#10640 |
|
Przyczajenie
|
Niestety, ale kulki AVONu sa koszmarne. Co do sztyftow to zdania sa podzielone, natomiast kulki sa fatalne. Wstyd mi przed Klientami, ktorzy pokazywali trwale 'obielone' ubrania. Coz, przynajmniej teraz wiem, zeby wszystkim odradzac te dezodoranty. Sama uzywam w sztyfcie fresh i uwazam, ze jest gorszy od Adidasa fioletowego w kulce, no ale coz-skoncze jak juz zaczelam opakowanie. Szkoda, naprawde szkoda, bo jesli ktos przywyknie do jakiegos dezodorantu, to raczej bedzie mu wierny, a to dodatkowy pretekst (dla nas -konsultantek), zeby sprzedac cos jeszcze danemu Klientowi z katalogu... Przy naprawde konkurencyjnych szamponach AVONu, dezodoranty sa do bani.
|
|
|
|
#10641 |
|
Przyczajenie
|
Niestety, ale kulki AVONu sa koszmarne. Co do sztyftow to zdania sa podzielone, natomiast kulki sa fatalne. Wstyd mi przed Klientami, ktorzy pokazywali trwale 'obielone' ubrania. Coz, przynajmniej teraz wiem, zeby wszystkim odradzac te dezodoranty. Sama uzywam w sztyfcie fresh i uwazam, ze jest gorszy od Adidasa fioletowego w kulce, no ale coz-skoncze jak juz zaczelam opakowanie. Szkoda, naprawde szkoda, bo jesli ktos przywyknie do jakiegos dezodorantu, to raczej bedzie mu wierny, a to dodatkowy pretekst (dla nas -konsultantek), zeby sprzedac cos jeszcze danemu Klientowi z katalogu... Przy naprawde konkurencyjnych szamponach AVONu, dezodoranty sa do bani. Porownuje
|
|
|
|
#10642 |
|
Przyczajenie
|
Niestety, ale kulki AVONu sa koszmarne. Co do sztyftow to zdania sa podzielone, natomiast kulki sa fatalne. Wstyd mi przed Klientami, ktorzy pokazywali trwale 'obielone' ubrania. Coz, przynajmniej teraz wiem, zeby wszystkim odradzac te dezodoranty. Sama uzywam w sztyfcie fresh i uwazam, ze jest gorszy od Adidasa fioletowego w kulce, no ale coz-skoncze jak juz zaczelam opakowanie. Szkoda, naprawde szkoda, bo jesli ktos przywyknie do jakiegos dezodorantu, to raczej bedzie mu wierny, a to dodatkowy pretekst (dla nas -konsultantek), zeby sprzedac cos jeszcze danemu Klientowi z katalogu... Przy naprawde konkurencyjnych szamponach AVONu, dezodoranty sa do bani. Porownuje to z
|
|
|
|
#10643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie narzekam - dobrze pokrywa rzęsy, nie rozmazuje się (nawet po intensywnym aerobiku), nie kruszy się podkręca rzęsy, ale tak normalnie nie ekstremalnie jak to widac na zdjęciach i reklamach
|
|
|
|
|
#10644 |
|
Przyczajenie
|
Niestety, ale kulki AVONu sa koszmarne. Co do sztyftow to zdania sa podzielone, natomiast kulki sa fatalne. Wstyd mi przed Klientami, ktorzy pokazywali trwale 'obielone' ubrania. Coz, przynajmniej teraz wiem, zeby wszystkim odradzac te dezodoranty. Sama uzywam w sztyfcie fresh i uwazam, ze jest gorszy od Adidasa fioletowego w kulce, no ale coz-skoncze jak juz zaczelam opakowanie. Szkoda, naprawde szkoda, bo jesli ktos przywyknie do jakiegos dezodorantu, to raczej bedzie mu wierny, a to dodatkowy pretekst (dla nas -konsultantek), zeby sprzedac cos jeszcze danemu Klientowi z katalogu... Przy naprawde konkurencyjnych szamponach AVONu, dezodoranty sa do bani. Porownuje to z szamponami,
|
|
|
|
#10645 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rzęsy nadal jak patyki tylko, że wywinięte patyki
|
|
|
|
|
#10646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iwonko miałam ten tusz i ogólnie byłam zadowolona, bo faktycznie bardzo fajnie podkręcał moje rzęsy, wydawały się faktycznie dłuższe.. jedyny minus, że szybko wysechł :/ ale ogólnie polecam |
|
|
|
|
#10647 |
|
Przyczajenie
|
Nie banujcie mnie:P, przepraszam za ilosc postow, ale to nie bylo celowe;/;/;/
|
|
|
|
#10648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest taki jasno brązowy dla mnie jak sie duzo nalozy to widac jakis kolor ale jak mniej to daje naturalny odcien
|
|
|
|
|
#10649 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#10650 |
|
Przyczajenie
|
nie mam pojecia... na pewno zrobilo sie samo:P albo mam biale luki w pamieci albo 18 razy kliknelam zatwierdzenie posta;/ ale to niemozliwe. Coz, Polka potrafi:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

ciekawe co będzie jak Asiuchna wrzuci resztę zdjęć 

pozdrawiam was i mam nadzieje ze sie doczekamy

i to przy zamówieniu za prawie 50zł... no ale może może