|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
ze to przejściowy stan u mnie za to objawiło sie wdupiemanie - tzn może nie tyle mam to w dupie co jestem tak wypąpowana nerwowo że po mnie spływa po prostu wszystko spływa - nie nie mam nic gdzieś ale - wiele rzeczy sie ode mnie odbija i juz - nie przyjmuję - to też źle bardzo - bo to wegetacja - ale np balans między moim stanem a Twoim byłby idealny, bo nie bierze sie na klate tego co jest absolutnie niepotrzebne i nie warte targania "bebechami" a jednocześnie zachowuje się chęć bycia aktywnym, ludzkie odruchy ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
( oktanty? dobrze zapamiętałam? ) eee Avigniona to może zrzucimy się an RC????????
|
||
|
|
|
#842 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A wydzielane są m.in. przy dłużej trwającym wysiłku fizycznym, po zjedzeniu czekolady albo czegoś ostrego (jak już napisał Michail), po orgazmie. Osobiście preferuję czekoladę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-10 o 14:23 |
|||||
|
|
|
#843 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy jest na sali osoba znająca sie na wordzie
|
|
#844 |
|
Mother of Cats
|
Pracuję we writerze, ale może mogę pomóc? A co robi pan. W.?
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale za to teraz już możesz szpanować wiedzą ![]() żaden pomidor, też mi to przemkło przez myśl Cytat:
![]() Cytat:
http://labyrinth.net.au/~obsidian/clothpads/Cups.html http://fleurcup.com/default.htm
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#847 | |||
|
BAN stały
|
Masz Full Incense?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asfalt? Smoła? Bo to chyba BT zajeżdżał mi miętą na początku
|
|||
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#849 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam do wypełnienia formularz z okienkami..no i jak wpisuje w te okienka tekst to po wydruku są nierówne odstęy miedzy literami...zwłaszcza po w..np wyraz województwo wygląda tak
w ojew ództw o od rana sie z tym męcze..i nie wiem czy to wina programu, drukarki czy z✂✂✂anego formularza
|
|
#850 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() jak miło, oby niejednorazowo ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ja młodą marcheweczkę czuję tylko w momencie samego psikania, ale jest, jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#851 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() i żaden tam kryzys wieku średniego - pogoda się skiepściła i to wszystko przez to Cytat:
że się tak zapytam - czy Was te mooncupy nie brzydzą? ja wiem, że eko i w ogóle... no ale
|
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#853 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
"behemot" się złapie na to? Cytat:
ja nie znam RC, powinnam? ale jak słysze ekstermalnie to kojarzy mi się Incense Normy Kamali ale to był hardkor --------------- jestem mega szczęśliwa - dobrze, że odpuściłam sobie orange festival. Mój ukochany zespół z lat90-tych reaktywował się i przyjedzie na opener jadę nawet sama, nawet choćbym miała sprzedać moje flachy!
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Full Incense i RC bym dopiero poznawała - u mnie to tabula rasa ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Polly - wygląda jakby cza było wejść w opcje wordowskie - niestety nie wiem gdzie (z paska menu np) - w formularze i sprawdzić jakie tam so ustawion parametry ale jak sie to dzieje tylko po tych literach a reszta jest dobrze to nei wiem, moze tam w tych opcjach zmenu Ci wyskoczy jakaś "niewidoczna gołym okiem spacja" nie wiem też czy włącznenie pokazywania znaczników działą na formularzu ? milion lat nie robiłam - nie pomogę za bałdzo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-10 o 19:11 |
|
|
|
|
#855 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
).Cytat:
We writerze te opcje mam tu: Format -> Znak -> Pozycja Może w wordzie będzie podobnie. Bo jak to nie to robi problem, to nie mam pomysłu, gdzie szukać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#858 | |
|
never say no to panda
|
już nie chirurg
psychiatra ![]() poza tym co innego, jak kogoś kroić, uchlastać się, przebrać i po sprawie a co innego, jak se własną krew do kubeczka zbierasz... ![]() Cytat:
a to trzeba wyjąć, uważając, żeby się nie ulało, wylać zawartość i wymyć :/ (doczytałam na wiki - i jeszcze wygotować) nie wiem... mnie to nie przekonuje tak trochę jak prezerwatywa wielorazowego użytku
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-10 o 14:53 |
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#860 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
tylko ze to aktywne okienko w ktore wpisuje to jest makro jakies chyba (textbox to jest) i w nim sie nie da nic zmieniac, wielkości czcionki,ani nic..mozna tylko pisać i jak daję na edycje okienka i piszę to jest ładnie,a jak klkam ze koniec edycji to sie rozkrzacza....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-10 o 15:03 |
||
|
|
|
#861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym się bała, że się toto jednak wyleje gdzieś w najmniej spodziewanych okolicznościach ![]() Cytat:
![]() co za zespół? ![]() co Wy z tym wysiłkiem i endorfinami może jakbym se wakacyjnie pojeździła na rowerku itp, ale w takich warunkach, to wszystko na mnie działa relaksująco... ale robota fizyczna wcale mnie nie odprężą a wcale (A spszontanie to już fogóle wkuffiające zajęcie )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 15:03 |
|||
|
|
|
#862 | |
|
Mother of Cats
|
Bo może jest, jak się potrafi go używać. Tu sądzę po sobie: chyba nie potrafiłabym nim tak operować, żeby nie mieć połowy kuchni zaciapkanej marchewką czy co tam się trze. Pionową tarkę z solidnym uchwytem wstawiam do czegoś wysokiego (garnek, duża miska) i wesoło bryzgam po ściankach tego czegoś wysokiego. A takiego jeżyka wstawionego bym chyba rozwaliła, trzymając za łapkę czy nosek
![]() Cytat:
A co do munkapa - teoretycznie mnie nie brzydzi, a jak to wyjdzie w praktyce, to trzeba by sprawdzić. Na pewno wiem, że mnie ciekawi. W przeciwieństwie do podpasek wielokrotnego użytku
|
|
|
|
|
#863 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#864 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() TŻ twierdzi, że w takim razie formularz jest źle napisany. Tyle że to Cię raczej nie pocieszy ![]() Cytat:
Tak wiem, mam nierówno pod sufitem - ponoć od urodzenia
|
||
|
|
|
#865 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a doraźne przyjemności czasem mają zbawienne działanie, przynajmniej dla mnie, ale na dłuższą metę nie rozwiązują problemu Cytat:
to Pulp - mam ich kawałek w podpisie będzie też Prince ale innego dnia i Coldplay...
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
"Jak zostać królem" jest fajne
trochę się wlecze jak flaki z olejem, ale Firth w roli nieśmiałego socjofoba jest suotki ![]() Cytat:
![]() (wiem jaka to wściekła radocha jak ulubiony zespół przyjeżdża )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 15:15 |
|
|
|
|
#867 | |
|
Mother of Cats
|
Zrobiłaś mi dzień ![]() Cytat:
Dziękuję za pomysł |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Gdy przeklinasz, to się nie jąkasz - Odwal się psia twoja mać - Tylko na tyle cię stać? Chwila ciszy - Shit. a potem: - Szit szit szit szit szit! A doktor: - Dobrze, wypróżnienie językowe nie sprawia problemu!
|
|
#869 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() nio dobra, widzę że chętnych na wspólne zakupy nie ma, może poza Aileenn, to chyba dziś kliknę i zrobię sobie prezent urodzinowy, akurat powinno dotrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#870 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Btw - poznałaś już Nu edp?Cytat:
Z Montale znam Black Aoud i Amber & Spices, mają moc i charakter, więc może Incense to właściwy trop? Z resztą, powinienem myśleć teraz o czym innym, a nie mi się zachciewa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też! |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

ze to przejściowy stan
Doczytałem, że Full Incense Montale, w co wierzę na słowo, bo jego zapachy są nie do zdarcia
A! Kadzidło najlepiej w typie Avignon
( oktanty? dobrze zapamiętałam? )

i trafiłam na stronę dziewczyny która testuje i porównuje kubeczki różnych firm z całego świata
poczytałam co nieco i chyba kupię Fleurcup, szczególnie że właśnie mają promocję na stronie, 2 czarne 

).